| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:03
- Nahlásit
Ketrin1
nechtějí návštevy, to je jasný to je jako ten hospodskej, co si otevřel hospodu a chodili mu tam lidi
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:07
- Nahlásit
Eda
asi prostě kecají a jsou to bezpapíráci
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:08
- Nahlásit
Ketrin1
ale tak to snad nejde jen tak napsat, vždyť to jde dohledat, ne? propána, to jsou věci
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:24
- Nahlásit
Ketrin1
Mě to taky přijde, že to budou bezpapíráci po rodičích s papírama nebo nevím..ale že by to takhle psali,nevím...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:30
- Nahlásit
jana33
jako hustý - any nechodili návštěvy když nejsme doma kam by jako šla ta návštěva když nebudou doma snad nebydlí ve stanu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:31
- Nahlásit
A jinak si tedy musím posteksnout,jak funguje/nefunguje přihlašování na klubový akce. Klubovka RK, platba teda na účet, ale jinak se vše musí tisknout a posílat na P.O.BOX. Teď jsem si říkala,že přihlásím Barbuchu na ty veverky, nejen že se to musí posílat poštou,ale ještě platit složenkou! To snad žijeme někde za krále klacka nebo co? Je zajímavý,že i pitomou oblastku od myslivců v Chomutově jde jednoduše vyřídit mailem a oscanovanými dokumenty......
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 11:26
- Nahlásit
jana33
TO mi mluvíš z duše!! Včera jsem koukala na dogoffice, protože jsem si myslela, že se bude moct na klubovku RK přihlásit tam. Zklamalo mě, že ne, tak říkám, pošlu to mailem. A ono ne. Fakt jsem otrávená.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 11:39
- Nahlásit
bilksa
No mě dorazila ta složenka na jméno,to jsem fakt poklesla v kolenou. A to je ještě vrchol ,jak všude píšou,že na zkouškách musíš doložit,že jsi zaplatila členský příspěvek (legitka nestačí). To fakt nevím,kde bych jako vzala...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 11:48
- Nahlásit
jana33
Já naštěstí doklady schovávám. Bývalá matrikářka z KCHLS ztratila moji členskou kartu a veškeré záznamy, že jsem se kdysi přhlásila, když jsem posílala členský průkaz na opravu po svatbě. Takže já už neměla ani průkaz.
Normálně jsem odchovala štěňata, to bylo bez problémů a nikdo se nepozastavil nad tím, že jim platí člověk cizí..
Pak mi přišlo divné, že jsem vlastně dlouho neviděla zpravodaj, tak volám. Naštěstí už tam byla nová matrikářka. Ale kdybych neměla doklady o zaplacení od prvního roku, co tam jsem, tak bych muzsela platit jako nový člen.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:18
- Nahlásit
bilksa
Tak já platím vše přes účet,takže někde ve výpisech bych to při nejhorším dohledala,ale fakt si nepamatuju,kdy jsem to platila. Fakt blázinec....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:22
- Nahlásit
jana33
Jo, je to šílené. Přitom to nejsou žádné hrozné činnosti. Stačí si vést nějakou evidenci.
Také máme přihlášky přes mail.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:25
- Nahlásit
jana33
platit složenkou
to je přece blbost a nikdo tě k tomu nemůže nutit, klubový akce jsem už před x lety platila účtem a dokládala výpisem z internet.bankovnictví...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:33
- Nahlásit
Ketrin1
Nj,jenže ty veverky se platí na člověka a adresu,ne na účet!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:46
- Nahlásit
jana33
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:47
- Nahlásit
Ketrin1
No,moc nemrkej. Koukala jsem na propozice i na jiné kchlsácký veverky a je to na všech. Ti říkám,pravěk
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:51
- Nahlásit
hm na kchlskáckejch veverkách jsem vedla naposledy Brestu na táboře, pak už jsem chodila jen k mordpartě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:55
- Nahlásit
jana33
Jo, to je ta složenka C, ne? To je otrava, no.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:56
- Nahlásit
Ketrin1
No vždyť já se k vám na mordpartu taky těším,nicméně tohle je kousek,tak ozkoušíme,jak bude B šlapat v cizím prostředí a s cizíma psama.Ale k tomu musíme zaplatit složenku typu C
Btw stejně nás vyhodí pro agresivitu, Barbucha,když si začne hrát,tak řve tak strašně, žesi lidi odchytávají i NOčka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:02
- Nahlásit
jana33
To dělá Charlotte, na zkouškách ji nenechávám si hrát, protože za prvé řve u hraní, za druhé vrčí vždy, jakmile k ní kterýkoliv jiný pes i fena čuchne.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:02
- Nahlásit
jana33
neboj, v cizím prostředí bude vzorná a tichá jako oukropeček!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:06
- Nahlásit
Ketrin1
To už jsem zkoušela,šla jsem s ní na návštěvu ke kamarádovi s vlčandou a vypadalo to,že se B rve na život a na smrt a ona si přitom jen maličko hrála myslela jsem,že je hlasitá Fandule,ale pravda je,že ta si ve srovnání s F jen potichoučku brumlá
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:08
- Nahlásit
bilksa
zrovna včera Cora při amoku s klackem v hubě řvala, štěkala a chrochtala na Borga, aby ji honil, vždycky oběhla tryskokolečko a skočila na něj, jenže on už se tak snadno nenechá, klidně ležel a dřímal na trávě a dlabal na ní
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:37
- Nahlásit
Ketrin1
No Fany hystericky štěká,ale Barbucha fakt vrčí a cení zuby,no prostě baskervil největší
Borga úplně vidím, Samouš,když nemá náladu,tak dělá to samé. Ale většinou se teda aspoň na chvilku nakonec ukecat nechá pak to má být usedlej dědek
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:43
- Nahlásit
jana33
Jani, jasně, u Marti .
No uvidím, to fakt těžko soudit dopředu. Ale o tom Dendovi do veteránů jsem přemýšlela, jenže to jeho "nadšení" se vystavit, to je marný boj.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:47
- Nahlásit
jana33
A to Borgo s ní blbne, ale ne vždy když si ona zamane
Corina taky cení zuby a při vítání sténá a chrochtá, některý lidi to považují za vrčení a bojí se
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:49
- Nahlásit
Ewka
Tak vždyť ve veteránech už o nic nejde, výbornou dostane určitě a upřímně,nemyslím,že by tam bylo nějak moc psů,taže se svojí kondicí má myslím dost velké šance na výhru,ať vrtí nebo nevrtí
Tak mi právě dorazil vstupák na krajskou na MB,takže každým okamžikem očekávám nějaký zdravotní horory minimálně u Fanči,ta si vždycky něco udělá,jen co vidí vstupák ve schránce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:53
- Nahlásit
Ketrin1
Samouš chytá při vítání lidi za rukávy a snaží se je vodit u neznalých to vyvolává dost paniku
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 15:51
- Nahlásit
jana33
Já vím, že o nic nejde, ale abych tam nestála s lemrou .
Ale stejně tam budu čekat, než přijdou na řadu fenky, takže bych si to zkusila s veteránem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 16:38
- Nahlásit
Ewka
Tak jestli pojedeš s malou,tak bych Dendu určitě vzala,když už,tak už,ať to stojí za to
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2012 17:05
- Nahlásit
Ewka
Jen ho vezmi protáhnout - také jsem přemýšlela, že už Charlotte budu nechávat doma, ale na výstavy venku ji ještě vezmu - dokonce jí to po štěňatech i sluší a dokud nebude lovecká sezona, tak bude i ve výstavní kondici.
Do Boleslavi jezdím moc ráda, máme pana Šimka - já ho nikdy neměla, tak nevím? Jak posuzuje a co se mu líbí??
Třeba dorazí Zuzka a napoví mi - ta bude vědět
|