Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 09:15
- Nahlásit

bilksa
U nás je taky krásně,tak aspoň jednu procházku zvládnu

K myčce gratuluju,dokud jí nemáš,tak ti nechybí,ale pak už si to bez ní těžko představíš

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 09:48
- Nahlásit

jana33
No my ji všude měli - v paneláku, i pak na chalupě, tak mi chybí hrozně...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 18:48
- Nahlásit

bilksa no tedy takové dary Ti dali já jsem dneska ráda že jsem dala na rady ostatních a do nové kuchyně jsem ji dala - je to super a navíc mám jakože pořád uklizeno - když ten bordel je v myčce. Ovšem nastaly přidružené problémy: nikdo tam to nádobí nechce skládat a potom vytahovat.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 19:12
- Nahlásit

No mě když se nedávno rozbila,tak mě málem kleplo, už jen proto,že tady bývalý majitelé s eventualitou "nemyčky" ani nepočítali,takže nebylo kam umyté nádobí odkládat, děs běs.

Jinak já dneska omrkla obsazení na krajskou MB a pobavila se, s Fandul je v pracovce jen jedna čuba, ale jaksi je to Royal Standard s rodokmenem ze samejch Tankaramů,takže Noskův vkus je jasnej A pak jsem byla šikovná, vytiskla jsem si a vyplnila přihlášku na veverky, jen jsem nějak nenašla legitku KCHLS,tak nevím číslo,no

Ewka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 19:48
- Nahlásit

jana33
Budeme držet pěsti ! Jaká fenka je s váma?

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 20:21
- Nahlásit

Ewka
V2 to jistí,jako loni. My jsme si to narovinu s Noskem řekli,že jeho vkus je prostě jiný a pokud se bude rozhodovat mezi Fany a jinou stejně kvalitní fenou jeho typu,tak dá logicky přednost jí. Ale já jsem s tím počítala,když jsem se tam hlásila,jedu tam kvůli "socializaci" Barbušátka a jako doprovod kamarádů se zlaťáčkem A i tak se těším
A jméno čuby už te´d nevím,ale je to tuším vrh O RS

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 20:29
- Nahlásit

jana33
Hmmmm a v goldenech žádná fena v pracovce - škoda, no. Ale mám oslavu osmdesátin, tak si to taky užijeme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 20:36
- Nahlásit

bilksa kde to vidíte?? Škoda že nejsme fena - mohli jsme jít do pracovky my jsme stále véélmi nepracovití tak by se třeba Mydlíček inspiroval

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 20:37
- Nahlásit

bilksa
No hele,mě nejvíc pobavilo,že když jsou labrošové poprvé před goldenama,takže bychom mohli být relativně brzy hotový, tak dělám doprovod fence zlaťáka,takže tam stejně budu držet palce
Vlasta
http://www.interdogbohemia.com/

Ewka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 21:21
- Nahlásit

jana33
Tak to je jasné, každý dá přednost typu, co se mu líbí .
Tak ať vyjde počasí a hezky si to užijte.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 21:25
- Nahlásit

Ewka
Je to až za dva týdny

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 21:42
- Nahlásit

jana33
jaksi je to Royal Standard s rodokmenem ze samejch Tankaramů
U těch aktuálních mimin - Borgových vnoučat zas mají chovatelé zájemce, který jako úplně první požadavek a otázku měl, aby hlavně v rodokmenu nebyl žádný Tankaram.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 21:47
- Nahlásit

Ketrin1
U těch aktuálních mimin - Borgových vnoučat zas mají chovatelé zájemce, který jako úplně první požadavek a otázku měl, aby hlavně v rodokmenu nebyl žádný Tankaram
ale to jsem fakt nebyla já

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 21:57
- Nahlásit

jana33
jen jestli nekecánkuješ

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 21:59
- Nahlásit

Ketrin1

ale přiznávám bez mučení,že i já mám tenhle požadavek

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 22:05
- Nahlásit

no to já taky... ale když se nad tím zamyslíš v širších souvislostech, tak je to vlastně doost smutný

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 22:08
- Nahlásit

Ketrin1
Já si myslím,že jsme jedny z mála. A něco bych napsala,ale páč tady je moc šmíráků,tak to nenapíšu A zas opačně,když budeš chtít žampiona,tak jen houšť

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 22:12
- Nahlásit

páč tady je moc šmíráků,tak to nenapíšu
klidně piš, zvedneš mi zas návštěvnost stránek
jsme jedny z mála
myslím, že teď už ne, už se dost ví jak je ta tuzemská populace tím zaneřáděná

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 22:14
- Nahlásit

Ketrin1
Já myslím,že to jsou krásný plyšový medvídci. I když je pravda, že te´d už nejen oni
zvedneš mi zas návštěvnost stránek
škoda,že ti někdo za klik neplatí

Ewka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 22:27
- Nahlásit

No mě se typ RS třeba líbí vzhledově.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 22:29
- Nahlásit

Ewka
No vždyť jo

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 08:35
- Nahlásit

Ketrin1
Taky už jsem se setkala s požadavkem zájemce o štěně "jen ne žádný Tankaram".....Na Noska nejezdím ze zásady, člověk co klidně okrade klub mi fenu kritizovat nebude.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:18
- Nahlásit

Petra Bailie
Vůbec se ho nezastávám, nadělal hodně zla... ale jsou i další rozhodčí, co kážou vodu a pijí víno

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:19
- Nahlásit

Ahoj, koukám, kolik si ušetřím nervů, když jdou výstavy mimo a s hnědkou si jen užíváme

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:47
- Nahlásit

Eda
Když ti nejde o tituly,tak si výstavy můžeš užít i tak já to beru jako hezkej den s psiskama, během kterého se potkám s lidma, se kterýma bych jinak neměla šanci

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:47
- Nahlásit

Ketrin1
Jasně, já vím, ale tohle asi z pochopitelných důvodů beru víc "osobně". Přeci jen jsem do RK v posledních letech investovala opravdu hodně energie a nervů. Výstavy beru spíš jako příležitost potkat se známými, ale víc si užívám pracovní akce. Skoro nejvíc tréninky, člověk se vyřádí s psiskem na čerstvém vzduchu, nervy žádné. S Tinou jsem obecně dost v klidu, po tom jejím úraze jsem byla smířená s tím, že nebude nic, takže za všechny drobné úspěchy jsem vděčná a s ambicemi to nepřeháním.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 09:51
- Nahlásit

jana33
Když ti nejde o tituly,tak si výstavy můžeš užít i tak
hele, na tituly jsem přeborník já ale byla jsem se podívat na Konopišti a v Letňanech a zařekla jsem se, že tohle Edě neudělám aby se nemohla jít smočit do místního potůčku

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:02
- Nahlásit

Petra Bailie
tohle asi z pochopitelných důvodů beru víc "osobně
Chápu! A to ještě, myslím, nepamatuješ část éry jeho prezidentství, kdy psal moc pěkné články do zpravodajů
S Tinou jsem obecně dost v klidu, po tom jejím úraze jsem byla smířená s tím, že nebude nic,
Stejně to mám s Corou, taky z pochopitelných důvodů letos s námi jde 14 denní přechod Sarntalských Alp, kdo by si to byl předloni pomyslel! Člověku se uleví a přestane se vzrušovat prkotinama

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:04
- Nahlásit

Eda
To je vidět,že nemáš zkušenosti. Fany chodí do pracovní třídy,takže chodí skoro naposled,takže třeba do MB přijedeme,hupsne do řeky, zaplave si,zaběhá si a mám jistotu,že než půjde do kruhu,tak bude čistá. A po výstavě jde plavat zas prostě když to člověk moc nežere,tak nemusí psa moc omezovat,já nejvíc řeším slinty,co mívá na sobě Fandule od kamaráda Artíka,se kterým jezdíme, a se kterým se celou dobu,co čekáme,kočkují

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:14
- Nahlásit

jana33
Jednou v MB bylo tak šílené vedro, že to bylo fakt o zdraví. Nechala jsem Brestu zaplavat, namočila jsem jí hlavu atd.... těm co to moc žerou, mohly vypadnou oči z důlků, když jsem s ní šla do kruhu a ona byla ještě trochu mokrá

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání