Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:18
- Nahlásit

jana33
To je vidět,že nemáš zkušenosti
to máš 100% pravdu, viděla jsem jen dva příklady a odepsala to a koukám, že ani nevím o co přicházím

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:18
- Nahlásit

Ketrin1
To si dovedu představit a to Fanča je ještě expert na zprasení, protože i teď je schopná před jiným psem hodit záda

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:20
- Nahlásit

Eda
No hele, někdy je to legrace, zvlášť když se člověk umí nebrat moc vážně

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:22
- Nahlásit

jana33
zapomněla jsem dodat pointu - tenkrát dostala od Belgičana svůj první cacík

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:28 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin1
a tehdy tě začali mít rádi

Ewka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:33
- Nahlásit

http://www.labrador.nedakonice.cz/

Kdo si všimne, co se změnilo?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:35
- Nahlásit

Ewka
Zmizel tatíček?

Ewka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:36
- Nahlásit

Petra Bailie
Výstavy beru spíš jako příležitost potkat se známými, ale víc si užívám pracovní akce. Skoro nejvíc tréninky, člověk se vyřádí s psiskem na čerstvém vzduchu, nervy žádné. S Tinou jsem obecně dost v klidu, po tom jejím úraze jsem byla smířená s tím, že nebude nic, takže za všechny drobné úspěchy jsem vděčná a s ambicemi to nepřeháním.

Naprosto souhlasím, poslední výstavu jsem si užila, protože většinu lidí jsem neviděla roky a bylo to milé shledání,jiné bych tedy roky vidět nemusela, ale bohužel, někteří jsou všude .
Ale nejvíc si užívám tréninky, nemám stres, dozvím se plno důležitých rad a potkám milé lidi.
Peťo, jedete na WT Třebíč ? Do E?

Ewka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:37
- Nahlásit

jana33
Bystrá holka

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:46
- Nahlásit

Ewka
Nejspíš ano, ale jedno po druhém, Třebíč je ještě daleko. Teď v sobotu se chystáme do Tábora, na Bettinsony. Když jsem se dívala, co dali minule do E za disciplíny, tak jsem se docela orosila, spíš poctivé L než E. Ještě že jsem na Konopišti odolala cukání jít už ty L na ostro a nemusíme výš. Třeba poloblind se svádivým markingem do vody....

Ewka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 10:50
- Nahlásit

Petra Bailie
poloblind se svádivým markingem do vody....
V E??? Tak to je masakr.
My možná zkusíme E v Třebíči, ale ještě nevím, já nerada chodím na zkoušky s pocitem, že nejsme připravené na 150 %.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:20
- Nahlásit

jana33
No ty naše paka toho fakt mají hodně společného. Já se smála v Brně asi před dvěma roky - lilo jako z konve, všichni přenášeli goldeny zabalené v dekách, aby se nanamočili, já uprostřed výstaviště házela v šíleném slejváku míčky, aby si to Charlotte užila. Byla promoklá snad na kůži, pak jsem přišla do haly, všichni ti, co nesli goldeny zabalené je tam fenovali, já vzala ručník a vydrbala Charlotte proti srsti...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:38
- Nahlásit

bilksa
nj, vy to máte komplikovanější s tou dlouhou srstí

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:48
- Nahlásit

Ewka
Ale zase WT nejsou zkoušky v pravém slova smyslu, nikdy nemůžeš být připravená na 100%, protože rozhodčí můžou vymyslet něco, co tě prostě nenapadlo cvičit. To mám vlastně nejradši, když jsem sama zvědavá, jak si s tímhle čubina poradí... Ale mělo by to být v mezích příslušné třídy, nemyslím si, že je ku prospěchu věci, když se zařadí něco, co tam nepatří. Třeba na Tinu má dost zničující vliv, když po ní chci něco, co ještě neumí, nechápe. Úplně se zasekne a dá docela práci ji potom srovnat. Třeba při handlingu pořád nemůže úplně schroustat, že i když ji zastavím a pošlu jinak, nebylo to před tím špatně. Kvůli tomu musím tohle cvičit hodně pomalu a opatrně.

Ewka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 11:49
- Nahlásit

Petra Bailie
Jasně, já vím, že každé WT jsou jiné, ale jak píšeš, mělo by to být příslušné dané třídě, nerada bych na zkouškách dělala něco, co pak musím na trénincích napravovat.

Ewka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 23:07
- Nahlásit

Máme fotky z výcviku a jsou nádherné, kdo by se chtěl podívat:

http://ewiczka.rajce.idnes.cz/WT_Zahradiste_2012_d uben/

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 08:36
- Nahlásit

Dobré ránko!! Dnes u nás opět krásně - dokonce ráno bez mrazu.

A já jsem dnes v práci až do půl sedmé - mám rodičák. Pak rovnou pomažu na cvičení.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:09
- Nahlásit

Grrr, tak myčka tento týden nedorazí - ve vybraném obchodě ji neměli. Zkusíme jiný.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 09:12
- Nahlásit

Ewka
Už jsem koukala na FB,krásné fotky

Já jsem znechucená,včera nás zase napadl místní RTW, pepřák naprosto bez účinku, tak jsem ho musela dokopat. Naštěstí se nic nestalo,ale už se normálně začínám bát chodit ven, pohybuje se na jediný cestě k lesu a louce přímo za naším barákem,majitelé nezájem...fakt výborný

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:09 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Ewka
pěkný fotky - proč má tu zelenou šňůrku na krku???

Jani, známá nosí kaser - jestli se to tak píše - ten elektrický výboj to dělá - ale docela bych se bála to použít, že třefím sama sebe, prý je hodně účinné.... no nevím

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:21
- Nahlásit

Vlasta
Jo,to já mám taky, ale v tu chvíli jsem právě použila ten pepřák a kopala jsem ho a na paralyzér jsem jednak zapomněla,jednak se bála,že trefím někoho jiného - šla jsem s kamarádkou a její půlroční čubou NO a psa jsme vůbec neviděli,až když byl v nás,takže jeden chumel psích a lidských těl

Zelená šňůrka je takovýto kraťoučký jakovodítko

Ewka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 13:36
- Nahlásit

jana33
Jani, mám z nich opravdu radost, prostě když někdo umí a má na to přístroj, je to radost.
To je nepříjemné po kom ze smečky jde?

Vlasta
Tak tak, je to krátké WT vodítko, je to dobré na korekce, protože na psa nešahám, krom pochval samozřejmě, také je to dobré pro jištění psa u klidů, někdo je zásadně proti těmto vodítkům, někdo zase zásadně pro, je to o tom, co Ti vyhovuje a funguje .

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 13:48
- Nahlásit

Fotky Athoska ze včerejší prochajdy:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.269066746 520487.62575.100002514909639&type=1

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 13:52
- Nahlásit

Ewka
Já ho občas používám na Bailinku, když chci cvičit s Tinou klidy. Mám obě holky u nohy, hodím speedy dummy a pak jménem posílám. Tina dřepí, starej kozák Bailina si musí aspoň půl metru popolízt. Jo, a na ty vlohy jsem ji nakonec přihlásila, doufám že neprovede nějakou nepředloženost, přeci jen s ní už dlouho cvičím jen tak pro radost a nad lecčím přimhouřím očko - co se budu rozčilovat kvůli babče bláznivý.

Ewka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 14:16
- Nahlásit

Petra Bailie
Já mám právě pro oba dva povel "přines", takže je nemůžu posílat na střídačku .
Jsem u Dendy tak polevila, že někdy jen kroutím hlavou

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 14:21
- Nahlásit

Ewka
On jde po všem,jemu je jedno,jestli je to fena, pes,štěně...

To pidi vodítko je dobrý na klidy,je tak malinký,že pes ani neví,že ho máš,ale kdyby chtěl vyběhnout,tak je přeci jen jištěnej.

Petra Bailie
Ty jseš praštěná

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 19:18
- Nahlásit

Petra Bailie koho jsi přihlásila na vlohy?? Bailinku?? Tak to bych u toho chtěla být já jsem plánovala že půjdu taky s Kokinkem, ale je ještě malý a nemáme naplaváno nic - byl ve vodě jednou

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 20:34
- Nahlásit

Vlasta
No u nás to bude také veselé - tedy u Athose. Pořád ještě nevím, kdo s ním bude cvičit - jestli panička, nebo já. Do vody jde pomalinku a zatím jen tam, kde nemusí plavat. Takže OVVRky v květnu budou veselé.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 22:09
- Nahlásit

bilksa
Půjdete do vody s ním,no

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 07:33
- Nahlásit

bilksa
Koki tam poprvé vletěl a plaval a teď jsem byli podruhé a už se jenom prdolil na břehu a nešel plavat - tož to zatím nehrotím :_)

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání