Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 10:39
- Nahlásit

Ketrin1
Nebo tam mohla spadnout předtím a Cora se jí snažila dávat záchranu

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 10:59
- Nahlásit

Ketrin1
no tak to jó taky "miluju", když jdeme ven před spaním a Eda uloví ježka a vříská na něj

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 11:32
- Nahlásit

jana33
že mě to nenapadlo Corinka plyšák a méďa si s tim zviřátkem chtěla jen hrááát

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 11:42
- Nahlásit

Ketrin1
Právě, vždyť je tu přeci ňuňanej labladol

Ewka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 12:09
- Nahlásit

Kdo jedete na mezinárodku do MB?
My asi ano .

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 12:18
- Nahlásit

Ewka
Na mezinárodku? To je za dlouhoooo ale my jezdíme každý rok,takže asi tam Fandulku vytáhnu zase

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 12:23
- Nahlásit

Ketrin1
Pěkný zážitek, koukám, že nejlepší čas na řvaní na zvěř je při posledním venčení. U nás je to stejné - buď kočka, kuna, ježek, nebo proženou srnky, co nám chodí až na zahradu...

Bych je zabila, když letí za kočkou a já řvu v jedenáct na celou vesnici.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 12:32
- Nahlásit

Bych je zabila
Přesně, já už obvykle bývám v županu, protože hned pak jdu do pelechu. Cizí kočku jen seřve a prožene, ježka seřve a zakousne, ale takovýhle megavzteklý řev jako na tu kunu jsem ještě neslyšela

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 12:37
- Nahlásit

Ketrin1
No dovedu si to představit - kuně šlo o život, tak řvala Cora měla prču, tak taky řvala...

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 14:11
- Nahlásit

Ewka
A ty toho rozhodčího znáš?

Holky, my to taky známe, ve tmě je přeci blbnout,dupat a řvát nejlepší,aby z toho měli zážitek všichni, tedy celá vesnice, okres, kraj

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:08
- Nahlásit

Ahoj všem, u nás už vrcholí histerická nálada před krytím. Dnes 9.den jsem od rána do 16 hod čekala na výsledek progrsteronu. Naštěstí je jen 1,25 ng,takže náš tým vyrazí nejdříve v pátek odpoledne. Ufff.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:50
- Nahlásit

Zuzana T
Nj,tak to nervíčky pracujou,to je jasný a jak dlouho tam budete? Jen na krytí nebo si uděláte i nějaký výlet za hranice všedních dnů?

Já byla s blondýnama u vody, hlásím,že Barbucha se do vody vrhá veleskoky,ale ten styl zadek klesne a přední hrabou ve vzduchu,prostě čubička, to je pohled pro bohy

Ewka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 18:37
- Nahlásit

jana33
Jani, já vím, času a času dost, taky nahlásím až v červnu. Neznám rozhodčího, ale láká mě, že není Čech . Ambice si nedělám, budeme nejmladší ve třídě mladých, ale prý je tam hezké prostředí, je to venku, tak proč to nezkusit, když budeme poblíž.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 18:41
- Nahlásit

Ewka
když budeme poblíž
Kam se chystáte? jj,já to tam mám moc ráda,teda obecně ty venkovní výstavy mám ráda a Bolku máme relativně blízko,takže tam jezdíme všechno. A jinak opravdu jeden z mála zahraničních rozhodčích, i když kdo ví co to bude i když my asi šancí moc mít nebudeme,páč druhej den posuzuje rotvíky a novofundáky

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 20:34
- Nahlásit

Uf, tak jsem dala dohromady ceny pro účastníky a umístěné na Toulkách. Máme toho plná byt.

Podařilo se nás sehnat dost sponzorů, tak vítězové získají ceny v hodnotě několika tisíc.

Ovšem já už začínám hůř spát, máme téměř maximální počet starstujících, takže je to zodpovědnost, aby vše klapalo.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 20:57
- Nahlásit

bilksa
S tvým organizačním talentem to určitě zvádnete kdy to máte?

Ewka
Teď mi došlo,proč by měla být na mezinárodce v MB Cloe nejmladší ve třídě?

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 21:20
- Nahlásit

jana33
By mě zajímalo, kdes přišla na tom, že mám organizační talent.

Máme to v neděli. Snad vyjde počasí.

Když si vzpomenu, jak jsme na cvičáku začínali s 15 členy a žádnou akcí, dnes máme 40 stálých členů, v kurzech pro začátečníky se nám za rok vystřídá kolem 90 dalších. Do toho dvě dost velké akce. No je to vtipné.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 21:23
- Nahlásit

Tedy tohle se mi moc líbí!! http://www.zivotjehra.com/?id=akce_zelezny_pes_201 2

Bohužel bych asi nedala běh, ostatní máme s Charlotte natrénované. Fakt by mě to lákalo.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 21:24
- Nahlásit

bilksa
Hlavně aby vám nonstop nelilo,jinak je to zas lepší,když je zataženo,než kdyby bylo hic

Hele,to tak je, připomíná mi to místní Dětský den, vzniklo to pro vesnický děti a děti chatařů a loni bylo asi 400 dětí a každý rok to roste

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 21:31
- Nahlásit

jana33
Jo, přesně, člověk má radost, že se to rozjíždí, ale ta organizace už je potom o něčem jiném.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 07:12
- Nahlásit

Zuzana T
kam to až jedete?
jana33
Barbucha se do vody vrhá veleskoky no tak paráda, styl se doladí!
bilksa
jsem na tom stejně, běh nesnášim ale to ostatní by se mi líbilo

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 08:54
- Nahlásit

Ketrin1, bilksa
já sice běhat neumím, ale běhám o to raději, tak bych to vzala za vás na štafety

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 09:09
- Nahlásit

Eda
JO, to by bylo dobré udělat štafetu - já beru s Charlotte plavání - máme to natrénované, když plaveme přes pískovny.

Ewka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 09:10
- Nahlásit

jana33
i když my asi šancí moc mít nebudeme,páč druhej den posuzuje rotvíky a novofundáky
No bezva, to zvyšuje naše šance, tak to jestli by neměl jít Denýsek do veteránů
Budeme týden před výstavou V Českém Švýcarsku na dovči a pak ještě pobudeme u kamaráda u Mladé Boleslavi.

bilksa
Protože to tak bylo i v dorostu, sice nebyla úplně na nejnižší hranici věkem, ale všichni až na jednu fenku byly starší.
A co jsem tak koukala, do mladých chodí se staršími psy, protože prostě lépe vypadají a mají lepší šance na umístění.
A ikdyž nebudem nejmladší, budem nejmenší

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 09:12
- Nahlásit

bilksa
máme to natrénované, když plaveme přes pískovny
myslím, že o plavání by byl trochu boj Eda má vaše pískovny taky zvládnuté pořádáme tam dokonce soukromé lidsko-psí závody

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 09:24
- Nahlásit

Eda
Řekla bych, že si rozdělíme i plavání, ale je to koušíček, to nemá cenu.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 09:39
- Nahlásit

Koukněte na tuhle anonymní prapodivnost

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 09:44
- Nahlásit

Ketrin1
myslíš odkaz Kontakt?

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 09:56
- Nahlásit

Ewka
U Martina v Luštěncích?
Hele tam už bude v polovině věkovýho limitu pro mladý,to si nemyslím,že by tam měla být nejmenší. A Denda by se líbil určitě a oba jsou černý,to by se mu taky mohlo líbit

Holky,tak já vám budu fandit,já bych to tak šla pěšky procházkou

Ketrin1
Už jsem na to koukala včera, nejdřív mě napadlo UCI,ale pokud mají oba rodiče zkoušky,tak musí mít normoš papíry....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 09:58
- Nahlásit

jo kontakt je vtipný, ale myslím všecko - jak může někdo nabízet štěňata takhle tajnosnubně, bez jediného konkrétního údaje..

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání