| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 19:20
- Nahlásit
Zuzana T je to lepší ale jde to ztuha, zase máme změnu léčby - ale už je to zavřené a nehnisá to, ale pořád červené.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 20:01
- Nahlásit
Vlasta
ach jo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 23:00
- Nahlásit
Vlasta
Bože to je doba, chudáček, už by si zasloužil klid.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 07:44
- Nahlásit
Hezké ráno, tak u nás v noci mrholilo, naštěstí to nemrzlo, tak to ráno neklouzalo.
Koukala jsem na počasí a příští týden by mělo začít sněžit!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:20
- Nahlásit
Tak jsem se po ránu pobavila, mám to docela podobně vy mladí to ale asi neoceníte... možná Zuzka
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:21
- Nahlásit
Poradíte, prosím, někdo?
Když chci otestovat barvu Cloe http://www.vetdnacenter.com/search-breed-result.ph p?breed=79 tady. Tak musím otestovat všechny barvy, protože Cloe může být od dominanta až po cokoli ... ?
Děkuji
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:32
- Nahlásit
Pokud chápu dobře, tak:
E Locus (DNA marker tested – R306ter)
Most often used to determine the relationship of the Black (dominant) to Yellow (recessive). The ee genotype results in a yellow phenotype. (“Yellow” can represent a variety of lighter colors including apricots, reds, creams, and whites)
Possible Genotypes:
•EE – does not carry yellow
•Ee – yellow carrier
•ee – yellow phenotype
B Locus (DNA markers tested – S41C, P345Pel, Q331X)
Associated with the presence of chocolate (also commonly referred to as liver or brown). The bb genotype usually results in a chocolate coat phenotype and liver noses among yellow dogs.
Possible Genotypes:
•BB – does not carry brown
•Bb – brown carrier
•Bb2 – brown carrier
•bb – brown phenotype
Když otestuju E a B, tak pokud mi vyjde EEBB - tak vlastně vím, že nese jen černou? Například.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:56
- Nahlásit
Už vím
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:31
- Nahlásit
Ketrin1
.D,jo jo sice mám jen jednoho syn,ale zaplaťbůh,že měl můj manžel spásnou myšlenku a koupil mi Cathy.....no dneska toho možná i lituje .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 13:33
- Nahlásit
Ewka
do těchto tajů genetiky jsem se ani nepokoušela proniknout - u GR to naštěstí nepotřebuji.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:36
- Nahlásit
Tak jsme zase o krůček blíž k tomu, abychom už měli všechno hotovo - dnes nám namontovali umyvadýlko na záchod a bidetovou sprchu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:41
- Nahlásit
bilksa no tedy takový luxus
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:33
- Nahlásit
bilksa
no toto
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:13
- Nahlásit
Vlasta
Luxus? To byl můj sen. Měla jsem v koupelně připravenou vodu a odpad na bidet, ale chtěla jsem to na záchod.
Dokončování už končí, tak ještě splatit dluhy a můžeme začít pořádně šetřit na štěndo. Uf, už se to trošku blíží ke konci. Ještě chybí televize, a pak už jen menší doplňky.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:30
- Nahlásit
Dnes zas nikde nikdo?
Já jsem od včera doma sama - Michal je zase ve škole, tak jsem se chtěla učit, no přečetla jsem jeden odstavec a spala, jak špalek.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 10:53
- Nahlásit
bilksa
Já nakukuju,začala jsem péct první cukroví,tak už mám vánoce
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 11:42
- Nahlásit
jana33
My už máme něco napečeno - už minulý týden jsme pekli perníčky, tenhle týden mamča pekla pracny.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 17:41
- Nahlásit
Ketrin1
no tak co tu k tomu chces jeste dodavat. Vzdycky se tu vede uplne stejna debata, ve ktere se nikdy neshodneme, i kdyby tu padaly sebepadnejsi argumenty Nekdo chce mit psa poslusneho a nekdo je spokojeny, kdyz mu lita od certa k dablu a pul honu o nem nevi - kazdemu, co jeho jest. Nasi psi, kdyz maji jit u nohy, jdou u nohy, kdyz maji jit pro marking, jdou pro marking, kdyz pro blind, jdou pro blind, kdyz na dohledavku, tak na dohledavku, kdyz maji slidit, tak jdou slidit. A nikdy jsme nemli problemy s klidama ci poslusnosti, tak nevim no...a kdyz to vezmu kol a kolem, tak na vetsine honu (a celou dobu nemluvim o bazantnicich, ale o normalnich honech) u nas beha tuna oharu, tak nemame nejvetsi duvod tam poustet jeste nase psy. Ale jak rikam, nekdo tu potrebu ma, tak at to tak dela
Jinak drzim palce, at se Bresta drzi, co to jde, je to holka sikovna, to pujde
Jsme jeste do pondelka mimo, dneska jsme snorchlovali s zelvickama, zitra doufame, ze se podari odchytit delfiny a zraloka obrovskeho, s temahle zviratama si zasnorchlovat, to by bylo neco Odpoledne jsme si dali golf a ayurvedskou masaz a ted koukame na maledivskeho kreslire, mazec, behem 10ti min paradni obrazy, by clovek neveril
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 09:11
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Tak my jsme včera absolvovali naháňku spojenou s poslední lečí. Bylo to moc fajn, v druhé leči psi vypíchli bachnu s dvěma selaty, pak dva samotné kňourky. Bohužel střelcům prošli, tak nakonec se střelilo jen jedno sele.
Charlotte makala, jako divá. Dostatečně se vzdalovala, když zvedla srnčí, tak jsem ji okamžitě odpískala zpět. Ještě před poslední lečí toho neměla dost. Hrozný, ten pes...
Dneska máme první sraz štěňátek - dorazí všichni, kromě Apolline z Karlových Varů.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 16:24
- Nahlásit
Tady to nějak umírá.....
bilksa kde jsou fotky ze srazu?? Ani na FB nic není - to nějak flákáš
Fresh hele aby jsi ten šok po příchodu do normálního života vůbec vydýchal
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 16:31
- Nahlásit
Vlasta
nemusis se bat, uz jsme ve vlaku z Phy do OV a evidentne zijeme
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:08
- Nahlásit
Fresh fáákt? no jako ono to teprve přijde...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:21
- Nahlásit
Vlasta
jaaa se nebooojim, jaaa se nebooojim A co novinky, deje se tu u nas neco? Nic moc toho nevidim, jeste ze aspon dneska zacal anglicky sampionat, tak sleduju aspon ten
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 17:47
- Nahlásit
Fresh hele blbý dotaz: v čem je šampionát?? Z toho poznáš, že ode mě se novinek nedočkáš néé jak fakt nevím - ve fotbale?? Tady asi nic nového není, žádný škandál psí ani nic, já tiše humiduju asi se probudím až na jaře - to se chci přihlásit na Bettinsony
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 18:03 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit
Vlasta
sampionat retrieveru, nejaky fotbal, to me prece skoro vubec nemuze zajimat Tzv. IGL - porada to International Gundog League Retriever Society (www.internationalgundogleagueretrieversociety.org .uk). Tridenni soutez - trialy. Je treba se tam nominovat, do letoska byly kriteria takove, ze bud se musel vyhrat dvoudenni trial, ktereho se zucastni vice nez 20 psu nebo vyhrat 3x jednodenni trial, ktereho se zucastni vice nez 10 psu. Letos tam startuje 46 psu, loni to bylo tusim dokonce 58. Vzhledem k velkemu poctu startujicich se od pristiho roku nominacni pravidla zprisnuji. Toz to tak asi na okraj no
Jj, na Bettinsony uz asi pomalu budeme chystat prihlasky, at se to neplni na posledni chvili. Ja ted nic nestiham, dovolena, do toho barak, shaneni nove prace...se ani na trial ani na hon poradne nepodivam, to je na nic ten letosek
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 18:34
- Nahlásit
Fresh no alespoň vidíš že kde nic není ani smrt nebere
o tom jsem vůbec nic netušila
Ty podmínky jsou tedy hustý, jenom tak mimochodem jsem si všimla na několika webovkách našich chovek, že používají titul FTCH u psů kteří mají za sebou možná jeden trial a určo ho nevyhráli - to je dost směšné, psát psům titul, který se ani neuděluje - nebo možná proto, že se neuděluje si ho může napsat každý
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 18:39
- Nahlásit
Fresh jo a na Bettinsony prosím tlumočníka - bude????
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 18:44
- Nahlásit
Vlasta
jestli se nepletu, tak jediny titul z trialu, ktery muzes ziskat, je Int. FTCH (vyhrat 2xCACIT FT ve dvou ruznych zemich a k tomu 1xVD z CACIBu). Narodni titul FTCH se u nas myslim neudeluje - nerad bych se pletl, pokud kecam, prosim, opravte me. Bohuzel, spousta lidi u nas pouziva na anglicke verzi svych stranek titul FTCH jako ekvivalent sampiona prace, coz je samozrejme uplny nesmysl Treba v severskych zemich se jasne titulem rozlisuje FTCH a "sampion prace" na studene zveri.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 18:53
- Nahlásit
Vlasta
tlumocnici samozrejme budou!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 19:05
- Nahlásit
Fresh asi budu jediná kdo bude tlumočníka potřebovat, ale nevadí - jdu do toho. Máš pravdu - u nás se titul FTCH neuděluje a ani se o tom neuvažuje.A já nečtu anglické verze stránek, bo jim nerozumím - je to na českých verzích, docela mě to pobavilo
|