Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:42
- Nahlásit

Vlasta
Ježiš, tak to je fakt smůla!!

No koukám, že taky šílená reakce. Já jsem se raději naočkovala, protože jak pořád lezu se psama, no ale nečekala jsem takovou reakci... Je mi fakt hrozně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:53
- Nahlásit

bilksa ona prý je nějaká jiná vakcina než byla za mého mládí a reakce na ni občas bývá...
My máme taky bolístku psí - Greenovi se na veterině kultivuje stěr z nehojícího se krku, takže pokud by se potvrdilo podezření na plísně a i když to bude pouze něco bakteriálního tak nás nemine dost dlouhá nečinnost - takže máme po trialech a honech - jenom čekám, co to nakonec bude...

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:59
- Nahlásit

bilksa
Tak snad to rychle přejde,to jsou radosti

Vlasti a co je Greenečkovi? Nic jsi nepsala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:19
- Nahlásit

jana33 no už měsíc bojujeme s nehojícím se krkem kdy ho Hawkey pořád okusuje a něco se mu do rány dostalo a nehojí se to. Pořád to strupuje a pod strupama je to stále mokvavé a ještě se to rozlézá - hnus je to.... pod srstí jsem na to přišla pozdě a teď i když jsem mu nechala strojkem vyholit krk tak pořád na ... nic, takže podle kultivace to budou buď na delší dobu ABT a nebo protiplísňová vakcinace - oboje bude záhul pro psa

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:28
- Nahlásit

Vlasta
To je furt to původní,jak jsi psala,že to má od jehliček mladýho? Ty jo,tak to už je fakt dlouho,to jsou teda starosti,kdoví co za hnus se mu tam dostalo. A antibiotika už měl nebo až podle tý kultivace?

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 18:32
- Nahlásit

jana33
No já taky doufám, že budu v pořádku. Potřebuju se učit na zkoušky a teď tedy nemám vůbec chuť koukat do papírů.

Vlasta
No to jsou taky starosti, chudáček!! Už aby to měl šmudlík zahojené. Amálka taky šíleně okusuje Charlottce krk, až jsem ji okřikávala.

Jinak Michal mluvil s Kordou a prý je teď na listopadový trial hrozně málo psů, vůbec neví, jestli to bude. To mne překvapuje...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 19:01
- Nahlásit

jana33 no právě ABT ještě nemá a kultivace trvá dlouho - komplet výsledek do 14 dnů, alespoň nějaký jestli něco vůbec roste bude v pátek, ale zítra tam půjdu zaútočit ať mu je dá, bo to má fakt ošklivý - budu riskovat, že jestli to je plíseň tak ho tím budu ládovat zbytečně...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 19:03
- Nahlásit

bilksa jo na trialy v poslední době skoro nikdo nechodí, nás na posledním Konopišti taky bylo 6 - což je min. počet pro konání a to nepočítám paní co si na parkovišti přivřela ruku do kufru, takže jela do nemocnice - to by nás bylo 7. Včera jsem mluvila s chovatelkou Greena a ta říkala, že když ona chtěla jít na trial, tak se musela hlásit v lednu, jinak už nebylo místo - a Greenové mámě je 8 let, takže to zase není nějak mooc dlouho

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:13
- Nahlásit

Vlasta
a kde jsou všichni tralaláčci - vždyť trial je jim přímo šitý na míru?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:14
- Nahlásit

Zuzana T Míša je přihlášená ostatní nevím....
Ještěže tady nejsou ty trialy co venku - bo to by nemohl vůbec nikdo...nebo spíše jenom ti trialáci...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:18
- Nahlásit

Vlasta
no já v listopadu určo ne.V prosinci spíš ne,ale ještě něříkám NE definitvně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:31
- Nahlásit

Zuzana T já jsem chtěla jet na oba a asi to vypadá že nepojedu už na žádný.... nebudu Greena honit dokud se to nevyhojí, vlastně ani na hony nemůžu....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 20:49
- Nahlásit

Vlasta
nebuď
skeptik,ještě nic nevíš.

choco
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2011 21:54
- Nahlásit

Vlasti tak to Tě lituju s Greenem...Nám to léčení trvalo hodně dlouho - nejprve se to léčilo atb aniž by se vědělo,co to je,pak jsme jeli jinam a tam naštěstí už seškraby udělali a posílali to i Německa a tam zjistili nějakou potvoru Pseudomonasu a., na kterou jen tak něco nezabírá a ani ta atb,která bral tři týdny na to nebyla. Tak jsme zkoušeli šamponování dvakrát denně a mazání bactrobanem, to nezabíralo, tak pak jsme zkusili nějakou oční mastičku,která v sobě měla nějakou látku, kde byla šance,že by to mohlo pomoct - naštěstí to díky ní pak začalo ustupovat, jinak by nás čekala nepříjemná atb do žíly...k tomu jsem mu taky začala podávat tyhle kapičky http://www.energyvet.com/cz/menu_x52x.asp No trvalo to od srpna až do října,než jsme to zažehnali.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 08:34
- Nahlásit

choco
jéé, to vypadá dobře a je to veledrahé - to bych mohla objednat - má to už dokrve otevřené, dneska tam jdu popohnat veterináře, že bych s tím už něco dělala nyní a nečekala až na kultivaci - docela mě to znervozňuje.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:54
- Nahlásit

Vlasta
Ty kapky mu určitě kup a ty antibiotika chtěj -ono podle mě i kdyby to byla plíseń,tak teď už tam má sekundární bakteriální infekci a ty atb to prostě bude chtít
Ad trialy,taky se docela divím,kdyby Fany nebyla kvůli naší praxi nepoužitelná,tak zrovna na trialy bych chodit chtěla. Jinak já se těším na sobotu, kachny už byly, první nahánka už byla,ale teď bude konečně první hon na drobnou. Teda doufám,že nebude taková mlha jako teď,to by se to mohlo rovnou odpískat

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 09:58
- Nahlásit

jana33
My máme první hon na drobnou v sobotu - Charlotte tedy už byla, ale v našem sdružení je první a jediný v sezoně. Stejně jako naháňka, ta je za 14 dní.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 10:20
- Nahlásit

bilksa
No,vždyť píšu,že u nás je taky první,naháňka byla první víkend v listopadu, teď je drobná, za 14 dní další na drobnou a pak snad každej víkend něco akorát se to zas termínově kryje,klasika. Bychom potřebovali v listopadu a v prosinci dvakrát tolik víkendů

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 10:29
- Nahlásit

Vlasta
Greenovi brzké uzdravení - to je trápení, chudák

brookbank
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 10:32
- Nahlásit

Ad trialy,taky se docela divím,kdyby Fany nebyla kvůli naší praxi nepoužitelná,tak zrovna na trialy bych chodit chtěla.

Ahoj Jani, můžeš mi to prosím trochu objasnit proč ? trialy mají aspon podle mě odpovídat praxi, zda se tak děje či neděje nedokážu posoudit.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 10:51
- Nahlásit

brookbank
Ahoj,už jsme to tady probírali několikrát - psi využívaní v klasických honitbách,tey mimo bažantnice,pracují jako slídiči,tj. na začátku leče je vypustíš k hledání a oni hledají,zvedají,vyhánějí zvěř, dohledávají,nosí,vše z větší části samostatně. Tudíž po nich pak najednou vyžadovat během trialu klidy je nesmysl,resp. v tom tomu psovi děláš totál čurbes, neustále po něm chceš,aby samostatně hledal,pokud se vystřelí,tak sám běžel na místo,kde si myslí,že kus padl,sám dohledal a přinesl a na trialu najednou chceš,aby seděl a čučel a čekal,až mu dáš povel

brookbank
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 10:55
- Nahlásit

aha už chápu...tak to není nic pro mě

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 11:04
- Nahlásit

brookbank
No pro vás jsou přeci ty trialy,tak šup šup

brookbank
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:02
- Nahlásit

nene, my si užíváme nic nedělání

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:23
- Nahlásit

jana33
No jo, my jsme si vybrali praxi, tak se holt na trialy nepodíváme. Ale myslím, že pro naše magorky jsme zvolili dobře. Charlotte by asi kleplo.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 12:58
- Nahlásit

Blíží se advent - už pečete?

RYCHLÉ RUMOVÉ PRALINKY:
Suroviny:
2 kg dutých čokoládových figurek, 1 litr kvalitního rumu
Postup:
Vezměte dutou čokoládovou figurku a ukousněte jí hlavu.
Do takto vzniklého otvoru nalejte rum a ihned konzumujte.
A PAK ŽE VÁNOČNÍ CUKROVÍ ZABERE SPOUSTU ČASU !!

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 13:27
- Nahlásit

Ketrin1
tak takhle to u vás letos bude vypadat
bilksa
Mě to takhle vyhovuje,ale když někdo psa do praxe nemá,tak se divím,že nezkouší ty trialy,a že je tam nedostatek účastníků

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 14:42
- Nahlásit

jana33 jak jsem slyšela tak v zahraničí starší trialové labradory se kterýma chodí na hony už nepoužívají na trialy, bo jak už mají dlouhou praxi tak neusedí klidy a nechápou ani proč by měli - jsou skvělí do honitby, ale už ne na trialy. Takže ono to všechno má takový přirozený vývoj - jsem zvědavá jaký bude mít vývoj ten náš ksindl na tváři Greena

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 16:36
- Nahlásit

Tak jsem zpátky z veteriny - máme ABT injekci ( kombinaci dvou) a v pátek jdeme na další a v pondělí na další - mezitím v misce už cosi roste, tak potom se uvidí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 17:02
- Nahlásit

Ketrin1

ale že mi to ponejpr dalo přemýšlení,pro 2 kg dutých figurek !!!

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání