| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 13:25
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to se moooc těšíme!! Snad vyrazí nějaká naše mimča.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 14:40
- Nahlásit
bilksa
no to určitě.Jinak Deaneček bude zase tatík .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 15:51
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, už vím to. Teď tu bude najednou malých Deaňáčků plno. Ale my budeme v ČR nejstarší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 19:54
- Nahlásit
Zuzana T Zuzi, jak to že nemáš na stránkách aktualizaci?? Jako vůbec se tam nechlubíš splněním šampiona a nastartováním dalšího....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 21:01
- Nahlásit
Vlasta
Taky už jsem koukala - nějak to tam fláká...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 21:13 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
bilksa jj, to zase bude KUŠ BAB0 - já už to tady vidím
ale alespoň tam má ty luxusní štěňátka co budou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 21:38
- Nahlásit
Vlasta
No to jo, jsem na ně mooooc zvědavá!!!
Já mažu do postele - chtěla jsem se odpoledne učit a místo toho jsem mazala venčit holčičky, pak přijel elektrikář zapojit nám lustr nad stůl a dodělat zbytek elektřiny. Pak se ozvali ze Starnetu, kde máme připojení na internet, že přijdou opravit závadu, co jsem reklamovala. No a pak jsem udělala večeři a na učení už nezbyl čas....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 07:22
- Nahlásit
bilksa
Vlasta
Dámy,o víkendu to snad spáchám.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 10:34
- Nahlásit
Zuzana T
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:25
- Nahlásit
Tak dnesku je tu tedy živo!!
Já jsem z práce jela rovnou k páníčkům Athoska a sbalila ho s jeho spolubydlícím Oliverem (dalmatin) a už jsou u nás. Hoši budou na čtyři dny vegetovat s námi - páníčci vyrazili do Alp lyžovat.
První fota Athoska:
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 18:32
- Nahlásit
bilksa no a co na to ti králíci??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 19:11
- Nahlásit
Vlasta
Ještě nezjistil, že tu jsou. Navíc králíci jsou cvičení od Charlotte - ta skáče na králíkárnu a hlásí je. Horší, než Charlottka Athosek nebude.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 19:35
- Nahlásit
bilksa úplně vidím jak je tenkrát objevil Greeny - taky se mu moc líbili
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 19:41
- Nahlásit
Vlasta
No jo, jak čichnou k lovečině...
Táta teď střílel sele a nějak hůř ho trefil, tak mu kus odběhlo do vysoké trávy. Vzal na dohledávku obě holky, tak Charlotte ho našla a Brita chytla za běh a držela, protože ještě žilo. Tak se lovecky vyřádily obě holky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2011 21:19
- Nahlásit
bilksa ďábelská dvojka
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 09:51
- Nahlásit
bilksa
teda - to jsou zabijáci !
Vlasta
pááááteček!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 09:57
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, dámy se nezdají...
Tak mi panička předávala Athoska s tím, že by už neměl mít průjem (něco venku sežral), ale opak pravdou - ráno jsem našla předsíň ve ne zrovna pěkném stavu. Chudák asi trpěl. Tak ráno nedostal nic, protože jsem musela do práce, a v poledne mu dám jen dietní rýži. Snad se toho zbavíme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 15:07
- Nahlásit
bilksa my jsme měli ráno krásnou kuchyň - začalo to u sporáku, tam byla největší halda a pokračovalo ke dveřím - tam to sláblo - taky jsem si nevšimla že by včera něco sežral - předevčírem jo, tak to asi mělo dopad až dnes ráno - fakt krásné pátečkové ráno
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 17:45
- Nahlásit
bilksaVlasta
ajta,někde se stala chyba.To je u těch pažravců retrívrů pořád,jsou nepoučitelní.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 18:37
- Nahlásit
Zuzana T hele ale je nezmar, ráno místo snídaně mel tedy 1 živočišné uhlí, v poledne nic a odpoledne měl normální bobek a ještě ne černý - tož nevím co to jako mělo být - teď jsme mu dala granule a uvidím ráno co bude. Slyšela jsem ho v noci štěkat a kňučet, ale říkala jsem si, že zase prudí a myslí si že je ráno a houbes, on mi chtěl říct, že fááákt potřebuje bobánek
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 19:44
- Nahlásit
Vlasta
líná panička,tak sis pouklízela
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 21:15
- Nahlásit
Zuzana T jj. po ránu to bylo kruté
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 23:04
- Nahlásit
Vlasta
No jo, tak to jsme na tom byly stejně - já jsem vstávala v půl šestý a rovnou úklid. No paráda. Ještě to vydrhnout ze spár z dlaždiček...
Přes den neměl nic, teď dostal jen rýži s mrkví, tak uvidím, co se bude dít v noci.
Jinak tu teď byla 2 hodiny Amálka, s Athosem řádili, jak černá ruka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 09:46
- Nahlásit
bilksa tak Hawkey s průjmem dobrý, ale za to se dneska v noci v kuchyni počůral a to velmi vydatně - asi má blbou měsíční fázi, protože už min. 3 týdny doma nečůrá ani nekaká a vydrží to jak v noci tak přes den - no teď se to nějak zvrtlo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 10:23
- Nahlásit
Vlasta
My do rána také dobré - Athos byl tak urvaný z bitek s Amálkou, že spal až do rána a musela jsem ho v půl sedmé na venčení budit. Každopádně pokračujeme v dietě.
Charlotte je dnes s páníčkem na honu spojeném s naháňkou, tak si užívá.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 10:55
- Nahlásit
Vlasta
Má ještě na občasnou malou nehodu nárok...
bilksa
Dietu mu dávej tři dny a bude ok.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:08
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, vím, průjmů už jsme měli...
Teď řeším s paničkou problém se schodama - má operované záda a nemůže Athoska nosit.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:08
- Nahlásit
bilksa
Athosek už je kus psa, hrozně to letí, já když se podívám, co mi tady leží na polštáři, je to úplně jiná holčička, než jakou jsem si dovezla.
Už má 20 kg a když ji nesu do schodů, dá mi to zabrat a to mám záda zdravá. Naštěstí když nechci, tak obejdu dům a jdu jiným vchodem, takže mám na výběr.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:14
- Nahlásit
bilksa
a kolik je to schodů?
Když si dá Athose na vodítko s obojkem nebo kšíry,tak s ním může jít velmi pomalu dolů po schodech a jakoby ho zadržovat a odlehčovat.Důležíté je,aby neseskakoval schody a tím nezatěžoval klouby nárazy.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:23
- Nahlásit
Zuzana T
Právě, že hodně - je to do patra, tak je jich tam určitě přes dvacet. Naštěstí ne neskáče, když už uteče a sleze je, tak je sejde pomalinku.
Ewka
Jj, rostou šíleně rychle, už bude mít určitě 16kg.
|