| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 09:20
- Nahlásit
Zuzana T
To je teda smutný,ale aspoň holka netrpěla jen byla nějak moc mladá...
bilksa
Gratuluju,ale doufám,že vás nebude nikde zapotřebí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:17
- Nahlásit
jana33
V to doufáme i my, že budeme povoláváni co nejméně.
Jinak u nás dneska krásně - konečně jsem u našich na chalupě, hlídám Amálku, tak vyrazíme na procházku.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 10:54
- Nahlásit
[imgs]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-as h4/374089_2419650984432_1646148504_2389536_8575796 62_n.jpgimgs]
Včera jsme byli s Denýskem na honu, krásný den
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:05
- Nahlásit
A obrázek zjevně neuvidíte
Tak znovu zkouším...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:15
- Nahlásit
Ewka
Moc pěkný!! A tolik zajíců!! To závidím, my když máme pět zajíců, tak je to opravdu hodně...
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:53
- Nahlásit
No letos právě slabé, loni byl dvojnásobek, letos "jen" 18 zajíců a 12 kohoutů. Ale já poprvé viděla prasata a lišku, tak to byl zážitek.
Do Denýska mi narazila srna, když šel u nohy, ten teda koukal
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 12:36
- Nahlásit
Miluju aktivní sousedy: právě jsem doumývala okna když se vynořil soused a jal se před barákem dělat pořádek takovým tím motorovým fukarem - bere to listí a všechen bordel a žene to před sebou - přestože bydlím ve druhém patře tak moje snaha mít čistá okna je v p......i. Měla jsem chuť ho zabít! Příště asi fakt raději půjdu na hon a na okna kašlu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 12:40
- Nahlásit
Vlasta
To je užitečnější - já mám stále ještě několik oken neumytých... Raději jsem vyrazila s holkama na procházku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 13:01
- Nahlásit
Vlasta
No ja na něj měla jít dnes,protože stejně čekám,až kluci položí ti podlahu a jsem tu k ničemu.Manžel byl protivný,tak jsem nejela a teď je venku krásně a já tu čekám ---gr....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 13:33
- Nahlásit
Zuzana T já jsem včera taky nebyla a dneska jsou velký kluci na zahradu ke známým a s Kokinkem jdeme na cvičák - se podívat a pokecat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 17:45
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzí, za jak dlouho se Charlotte koplet zatáhne mléčná lišta?? Pořád jí visí ta kůže zadních cecíků.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 18:39
- Nahlásit
bilksa
Laruška má vzadu taky ještě volnější kůži kolem cecíků a to jsme o dva měsíce napřed.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 20:09
- Nahlásit
bilksa
tak tři čtyři,jak které,ale trošku ty zadní zůstanou povolené.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 20:18
- Nahlásit
Achjo,tak ten kocourek,se kterým jsme minulej víkend lítali po veterinářích a operacích, dneska umřel. A to to vypadalo už tak dobře letošní podzim fakt stojí za to
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 21:24
- Nahlásit
jana33
jojo,nám včera fenečka z 1. vrhu .
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 21:46
- Nahlásit
nemáte tip na pejska zlaťáčka k prodeji do rodiny na mazla? s PP, spíš světlejší, klidně až bílá barva, k odběru cca do měsíce, dvou. osobní reference na rodiče se určitě budou hodit... já se v chovkách zlaťáků moc neorientuju, tak si ráda nechám poradit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 10:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvaK
www.brdskezlato.com - tam mají určitě dva světlé vrhy,jeden kluk už je k odběru a druhý vrh má tuším 14-21 dni.
www.bismilahi.net - těm jsou 3-4 týdny
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 13:09
- Nahlásit
díky za tip, ještě dotaz - znáte ty konkrétní chovatele a jejich přístup ke psům a celkově k chovu -tzn. doporučili byste je?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 13:34
- Nahlásit
EvaK
ANO OBOJE
|
EvaK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 13:43
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko díky, předám informace a snad se zalíbí u zájemcům
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 14:18
- Nahlásit
EvaK
není zač,je to jen na nich a chovatelích
Vzájemnou důvěru si musí vybudovat sami .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 10:40
- Nahlásit
Hopla,posunuju nás nebo skončíme v propadlišti dějin
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:22
- Nahlásit
Hezký den!!
Tak jsem četla na seznamu, že smog vládne Česku... U nás tedy není, ale je celodenní mráz a mlha. Zas to ale vypadá, jako v pohádce - obalené stromy mrazem jsou fakt krásné!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:40
- Nahlásit
bilksa
V Praze se nedá dýchat.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 12:57
- Nahlásit
Ahoj! tady je už od čtvrtka přes den skoro pořád krásně slunečno, jasno, jinak ve stínu už pořád mráz a jinovatka, ale co by člověk chtěl v listopadu, hlavně že neni bláto a kocour hlásí, že bude tuhá zima - cpe se za čtyři, jak nezavřený
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:29
- Nahlásit
U nás je sluníčko, ale byla jsem v Praze a až po Mladou Boleslav je mlha
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 14:43
- Nahlásit
Ketrin1
a kocour hlásí, že bude tuhá zima - cpe se za čtyři, jak nezavřený
tak pokud tohle indikuje tuhou zimu... podle mě tedy by byl tuhý celý rok
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 15:08
- Nahlásit
Eda
nějak ti to nevěřím ale o mně to platí opravdu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 16:47
- Nahlásit
Tak ještě v poledne v práci jsem byla v pohodě, jen mě bolela ruka - včera jsem dostala tetanovku.
Odpoledne šílenost - klepala jsem se zimnicí tak, že jsem drkotala zubama, bolest snad všeho, šílenost!! Teď už nemám zimnici, ale teplotu stále ano. Jsem slabá, jak moucha. Tak nevím, jestli mi ten tetanus za to stál...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2011 17:37
- Nahlásit
bilksa je to možné že to je tetanovkou, já nejsem očkovaná vůbec, prošla mi lhůta na přeočkování a tak jsem měla dostat všechny 3 injekce znovu - po první jsem měla zadek jako ta opice s tím červeným zadkem a po druhé injekci jsem omdlela - takže třetí nikdo neriskoval.... mám i v papírech alergii na tetanové očkování
Dneska jsem si šla udělat radost do Ikei a nakoupila jsem voňavé svíčky a ptákoviny a mezitím jsem dokoupila talíře ze sady která se doma už částečně rozbila - před barákem vytahuju tu papírovou tašku z auta a .... rozlepilo se dole dno a zase nám v té sadě chybí talíře.... když se daří, tak se daří
|