Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 07:41
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to moc gratuluji, co víc si může chovatel přát!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 08:54
- Nahlásit

Zuzana T

Zuzi, mám velikou radost a moc ti k takovému výsledku gratuluji!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 08:59
- Nahlásit

bilksa
hm, docela palba za fenu NO, za 20 tuším prodává jenom pár chovek.
Zuzi gratuluju, páníčci mají duši v peří a Ty taky co?? Tak vzhůru k dalším štěňátkům

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:44
- Nahlásit

zuzko,moc moc gratuluju!
Vlasta
hele za dospělý zvíře mi to nepřijde zas až tak moc,resp. je to hodně,ale tak nějak bych řekla,že to odpovídá. Jestli jsem to teda pochopila a chce Šárka dospělou fenu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:57
- Nahlásit

Děkuji všem .V peří dušičku mám....

Jina za dospělou fenu po kyčlích - je to spíše směšná částka.V goldenním světě z kvalitního rodu po kyčlích není nic divného 2000-2500 euro.

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:14
- Nahlásit

EvkaS
Není to tak hrozná cena. Má hotové kyčle, v pořádku zuby, absolvovala už několik výstav, má základy poslušnosti, je socializovaná, plus základ obran a stop. Plus má velmi úspěšné rodiče, tak to není zas tako hrozné.

Jen někde sehnat 20 tisíc.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 08:20
- Nahlásit

bilksa
No já si nemyslím, že je to hrozná cena. Já souhlasím se Zuzkou, že je to naopak celkem dobrá cena. Ale chápu, že sehnat 20 tisíc není jen tak.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 12:36
- Nahlásit

EvkaS
No asi budeme bez pejska. Třeba jindy.

Večer čekáme návštěvu, tak budeme dělat domácí pizzu (je fakt skvělá) a já jdu upéct něco sladkého. Nový recept, nová trouba, to jsem zvědavá, jak to dopadne...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 12:45
- Nahlásit

bilksa
A proč vůbec chcete jen dospělýho čistokrevnýcho NO? Vždť prarodiče by určitě ohlídal a tu službu by udělal i nějaký vhodně vybraný hafan z útulku,ne?

Chci recept na pizzu! Já měla pečící týden ten minulý, nejdřív na oslavu Karlova svátku jsem pekla žloutkový věnečky (tak jako teď se mi snad ještě nepovedli) a na víkend pro mamku dort.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 13:27
- Nahlásit

jana33
Chci čistokrevnou fenu, protože bydlíme s prarodiči společně a plánujeme rodinu. Nemám s kříženci ovčáka dobré zkušenosti (dost často bývají nevyspitatelní a kousaví). Měli jsme takhle dva pejsky z útulku a oba byli fajn, ale prostě nejistí. Pes bude u baráku, ale oficiálně bude můj (kdysi tu takhle bývala Brita, ale po té, co jsme se z paneláku přestěhovali na chalupu jsme si ji vzali s sebou).

Recept ti pošlu mailem.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 13:39
- Nahlásit

bilksa
Hele já v tom mám nějakej čurbes,ty ses přestěhovala k prarodičům? Já myslela,že teď jste se odstěhovali do bytečku,kde budete samostatně. Asi jsem mimo

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 13:42 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

bilksa
můžu taky poprosit o recept? troubu mám sice starou, ale na pizzu chuť...

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2011 14:13
- Nahlásit

jana33
Přestěhovali jsme se do baráků k prarodičům - je to dvougenerační barák a my jsme v bytečku v prvním patře (praodiče bydlí v přízemí). Takže asi tak. Máme společnou zahradu a bývalou hospodářskou budovu.

Eda
Posílám.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 11:57
- Nahlásit

Tak buchta se nakonec moc povedla a i pizza. Jen jsem se totálně přejedla...

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 12:12
- Nahlásit

bilksa
Aha,tak to jo, já myslela,že jste úplně samotný.-)
Já budu opět péct odpol,v pátek má narozeniny kamarádka a objednala si pařížský dort s banány

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2011 16:31
- Nahlásit

jana33
Ty jseš taky dobrá cukrářka!!

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 09:30
- Nahlásit

bilksa
Jj,nějak si všichni zvykli,že na všechny akce a oslavy peču sladkosti a dobrůtky

Teda tady to žije,abychom to forum nestrhli

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 09:40
- Nahlásit

páááteček !!!!
No mě čeká prac.víkend.Od včerejšla vyklízíme ložnici,dnes bouráme postel a skříně,zítra trháme tapety a podlahu - uááááá.Ale bude to nové a krásné.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 09:53
- Nahlásit

Zuzana T
Komplet rekonstrukce? tak to je makačka,ale pak ten výsledek.....
My měli jít na hon,ale zrušili ho, tak až příští víkend, ale v sobotu doufám půjdeme na tah jako vždycky. Jinak se jen chystám debordelizovat a snad se dokopu jít s F aspon trochu cvičit

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 10:12
- Nahlásit

ahooj, já se nestíhám ani uprdnout, natož se tady účastnit debordelizovala jsem naštěstí včera a víkend má být pěkný, tak asi vyrazíme někam ven

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 10:36
- Nahlásit

Ketrin1
hele nepracuj tolik!!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:02
- Nahlásit

Zuzana T připomínáš mi moje sousedy nahoře, najednou se po letech splašili a dělají novou: chodbu, kuchyň, obývák a asi i ložnici.....my to děláme po jedné místnosti a v intervalech každé 2 roky jednu místnost, docela to zmáhá. Letos je lichý rok, takže letos neděláme nic - a příští rok se asi vrátíme ke kuchyni která se dělala loni, bo ji Hawkey zase ožere

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:29
- Nahlásit

Vlasta
Vlastičko já se nemohu vybírat.Můj muž se řídí 5ti a víceletkami,takže když projeví chuť něco v bytě dělat a hlavně měnit,neváhám ani vteřinu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:43
- Nahlásit

Hezký večer! Já už se hlásím z Liberce. Cesta byla dobrá, až na ucpanou jižní spojku. Dnes jsme měli ještě 4 hodiny teorie a zítra ráno koordinační schůzka, někoho jmenují koordinátorem (velmi se bojím, že mě) a čekáme na povolání k mimořádné události. Absolutně nevíme, co by to mohlo být, jestli budeme pracovat v lesích, nebo v evakuačním centru... Ani nevíme, jestli bude potřeba jen psycho-sociální pomoc, nebo i zdravotní. No bude sranda.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 15:43
- Nahlásit

bilksa co to v Liberci mají za písmenka???
Zuzana T rozumím, já liché roky otravuju a sudé se něco dělá..... jo a liché se vyčítá, že když se v sudé něco udělalo tak pořídím štěně a ono mrcha to zničí

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 17:19
- Nahlásit

Vlasta
V Liberci mají písmenka normální, ale mobil koukám nějak nekomunikuje...

Jinak jsem to zvládla i s vedením akce, tak jsem oficiálně intervent psycho-sociální pomoci a spolu s Charlottkou jsme tým Canisterapie - Krizová intervence

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 17:32
- Nahlásit

bilksa cože to jsi? Co by se mi muselo stát aby jsi zasahovala???

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 18:51
- Nahlásit

Vlasta
Nějaká mimořádná událost - takže bys musela být při hromadné bouračce, povodních, evakuaci z důvodu požáru, úniku plynu, bomby, atd.

Pak bych tě přišla v případě paniky hysterie uklidnit a zmobilizovat tvé síly (dostat tě z beznaděje).

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:30
- Nahlásit

bilksa
Tak krizová situace je právě u nás vy bytě.To by jeden neřekl,co se nadělá bince s jedním pokojem.

Mám dnes bohužel i smutnou zprávu.Volal mi majitel Arlett z B.M.,našeho prvního vrhu po Cathy,že se náhle zřítila k zemi,zaklepala nožičkou a bylo po ní.Asi infarkt .je mi to moc líto,tento vrh pronásleduje nepřízeň osudu už od začátku.Ach jo.V září ji bylo 7 let.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2011 19:55
- Nahlásit

Zuzana T
To je hrozný, ale s tímhle se opravdu nedá nin dělat - je to hned.

Jinak chápu, kolik se nadělá - taky vždycky bouráme po místnostech.

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání