Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:35 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

EvkaS Mydlíček dostal tedy další ABT injekci a jdeme zase v pondělí - na misce zatím nic, takže buď je to nějaká hodně pomalá plíseň a nebo žádná plíseň - veterinář už se přiklání k nějaké bakterii, zatím mu píchá obyč.Penicilín a pokud to bude v pondělí lepší tak mu ho nechá a když se to bude zatahovat pomalu tak ABT změní....
A náš malý otesáneček má 21,5kg....

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:18
- Nahlásit

EvkaS
No ona je teď fakt jak dělo. Ještě horší, než normálně. Jako na práci je to dobrý, ale při venčení je to trošku na hlavu.

VlastaEvkaS
Já jsem teď dvě hodiny strávila s Athoskem a Aramiskem - oba jsou kopie svého otce, jsou si hrozně podobní. A oba váží 15kg.

Příští týden tu budu mít čtyři z pěti - Athoska, Aramiska, Amálku a přijede i Arlettka!! Hurááá!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:07
- Nahlásit

bilksa no to jsem jelen - o kolik jsou mladší než můj Hawkey? Andrýsek je o 3 týdny starší a je o hodně těžší a ti Tvoji už ho taky dohánějí... a jsou o měsíc??mladší? a mě připadá Kokinko akorát...

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:45
- Nahlásit

Vlasta
Naši jsou narození 6. srpna. Takže za 17 dní jim budou 4 měsíce. A žádní valibuci to tedy nejsou - ani nemůžou, s tím, jak jsou pořád v pohybu...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 23:44
- Nahlásit

Ahoj, čekám až dopere pračka, tak koukám co je nového.
jana33 už je ti dobře? -jsme na tom podobně, já dnes byla s našimi mladými lézt na stěně a trošku jsem to přehnala a obnovila jsem si staré zranění, sakra, docela to bolí.
EvkaS
Cha, my s mužem plánujeme, že tam někdy za dlouhých listopadových večerů zajedeme a koupíme nějaké blbosti, doplňky...a hlavně jsme mysleli jako že nějak příjemně strávíme čas ... ale asi to teda není ten nejlepší nápad??
Zuzka Gratulace k CH PL.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 10:05
- Nahlásit

Ketrin1

za dlouhých listopadových večerů zajedeme
doporučuju to změnit na hnusné listopadové dopoledne (otevírají v 10,00) nejlépe v pracovní den - je tam sice taky dost lidí, ale výrazně méně než večer a podstatně méně než o víkendu - to už je havárie.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 12:02
- Nahlásit

bilksa
Já myslím, že na 3,5 měsíce je 15kg optimum. ;)

Vlasta
Vlasti, ale mně teď Andrýs během 2 týdnů poskočil o 4kg. Jinak to taky byla furt taková žížalka. Důležité je, že je štěndo akorát a nelze to porovnávat zcela striktně s jiným. Každý prcek se může vyvíjet trošku jinak. ;) Takže buď v klidu. Hawkey je pěkný!!

Ketrin1
No, doporučuji také spíše dopoledne ve všední den. Ale i tak se člověk musí povznést na tu bláznivou masu lidí a "užít" si to po svém. Mají tam určitě spousty pěkných věcí, takže to za to stojí. ;)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 13:56 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

EvkaS já to Ikei chodím vždycky jenom pro: ručníky, svíčky apod. a vždy jde moje útrata nad 1300 Kč - já nevím co tam pořád kupuju Vždycky ještě potřebuju nějaký důležitý cajk do kuchyně a to jsem si ještě nekoupila rámečky na pergameny které mi dovezla kamarádka z Egypta - vždycky nad nimi stojím a přemýšlím který a potom nevím jakou velikost a tak to zase odložím na příště....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 15:09
- Nahlásit

Hlásím, že Zuzka s Lexy jede na vlně úspěchu: po polském šampionu si dneska v Nitře vyběhaly začátek( tedy myslím, že začátek) slovenského šampiona - Lexy je V1 a CAC - Zuzi moooc gratuluju

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 17:47
- Nahlásit

Taky ti moc Zuzi gratuluji!!! Skvělý výsledek!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 20:52
- Nahlásit

Ahoj, já hlásím návrat domů z honu. Jsem úplně ušlapaná, revír máme sice oproti ostatním malý, ale vždycky ho chceme projít celý na jednom honu a to je šílenost. Charlottka perfektně pracovala, slídila jako blázen a odměnou jí byl i nějaký ten střelený a přinesený bažant. Jí tedy hlavně ty, co před ní utíkali...

Zuzance moooc gratulujeme!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 07:13
- Nahlásit

Všichni zaměstnaní??

Dneska jsem vzhůru opět brzy - nemrzne, tak jsme si domluvili od půl osmé trénink flyballu. Musíme využít posledních tréninků, pak budeme mít pauzu až do jara...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 08:07
- Nahlásit

bilksa ty jsi neuvěřitelná, my tu pauzu už máme a já ještě déle než Greeny ale taky vstávám dříve, bitky Hawkeyho a Greena jsou dost hlasité a nedá se při nich moc spát a navíc když rozdovádění mi skočí do postele tak taky nic moc...

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 09:09
- Nahlásit

Vlasta
Tak toho jsem ušetřena, ale holky se taky umí začít pěkně "rvát". Naštěstí mají naučeno, že doma se to nesmí, tak to nezkoušejí.

Flyball super, přišel se podívat nový zájemce, tak se nám možná rozšíří základna.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 09:36
- Nahlásit

bilksa jak se to naučili?? To bych potřebovala, sice občas řvu z postele ať toho nechají, ale funguje to jenom chvilku, Hawkey vždy slaví, že je ráno ukrutnými nálety na Greena.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 10:18
- Nahlásit

Vlasta
Tak Hawkey je ještě mrňous, určitě se to naučí. Já je taky vždycky seřvala, popřípadě pleskla a šlo to.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 10:48 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Já včera padla po honu,naštěstí se zažívání uklidnilo. Bylo to moc fajn,akorát doufám,že jsme si u Fanči nezkazili aport - sešla se u dohledávky u kusu s kreténským agresivním fouskem,kterej jí napadl,nic se jí sice nestalo,ale pak už pro kus odmítla jít a byla z toho dost přešlá. Nechápu ty idioty,proč lezou na hon s takovýmhle psem a jinak hlásím,že na Samouška poprvé dolehl věk,v poslední leči po pěti a půl hodinách intenzivního lítání už se mu moc běhat nechtělo a i trochu pajdal. Teď už ale zase vypadá,že nikde nebyl ale zase poprvé hlásil,sice srnčí,ale hlásil. Třeba ve dvanácti začne hlásit prasata

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:18
- Nahlásit

jana33
Jo, tohle taky nesnáším, když takovýhle blbci vezmou na hon agresivního psa. Nejlepší je, když přijdou na hon s dvěma psy a už ty se mu rvou, natož na ostatní.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 14:09
- Nahlásit

bilksa
Fakt hovado. Bylo to úplně na konci honu,takže nevím,jaký to bude mít na Fanče následky.Doufám,že to zapomene a nebudeme odbourávat nějaký bloky,ona je na tohle docela cíťa,nechápe,když se chce nějakej pes rvát a je dost submisivka

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 14:50
- Nahlásit

jana33
Jo, to máme doma - hrdinky, magorky, ale jinak submisivky, co?? Já myslím, že když spolu potrénujete aporty a ona dostane zpět jistotu, že to bude dobrý.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:56
- Nahlásit

Mám zprávy z Nitry - Zuzka s Lexy opět V1 a druhý CAC - hurá!!!!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:07
- Nahlásit

bilksa
No doufám,nebojím se,že by doma nenosila nebo mezi známejma psiskama,ale spíš aby se nebála,když tam budou další psi. Uvidíme příští hon,ale jestli tam bude zase tenhle debil,tak jedu domů
Vlasta
To jsou teda hvězdy

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:30
- Nahlásit

Vlasta
Teeedy, ty to sbírají, skvělé!!

jana33
Uvidíš, chtělo by to, aby si to vyzkoušela mezi psy, kteří jsou v pohodě, a které znáš.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdravím.Děkuji za gratulace,zrzka se docela pěkně předvedla - i v pohybu( s vidinou párečku za odměnu ) a vybojovala oba dva dny v pracovce ze 4 a 5ti fenek CACe.Těší mě,že jsme porazily naše dosud neporažené soupeřky - Christinu Aquileru a Evelyn Evidog.Máme začatý další šampionát a snad to do veteránů stihneme dodělat .Tímto naše letošní výstavní sezóna definitivně končí a hurá do praxe.Těšíme se obě do bažantnice.
Jinak jsem skončily asi v nejvyšší čas - Lexynce lišta stále nabíhá a mlíčko se tvoří- už se v bedrech začíná i nafukovat - ach ta faleška....
Koukám,že jste všichni pracovně činní - chválím.
Vlasti - ať je Greeny brzy fit a Evičko - na Andráška už dávejte cihlu )))),to je tedy chlapák.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:01
- Nahlásit

Zuzana T
No jste holky šikovné!! Ještě jednou gratulujeme!! Já jsem rozmýšlela, že bych Charlottte přihlásila v lednu do Brna, když už tam jedu s mimčama, ale jak to vidím, že stále pouští chlupy a už je úplně nahatá a vyhublá, tak je zbytečné hlásit, protože pochybuju, že by do ledna osrstila.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:08 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Oba dny tam v otevřené byla vaše sestřička z Prahy - oba dny V3
- pěkně se dodělala.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:28
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, Lucka říkala, že pojedou, tak to jsou šikulky. Já jsem ji viděla v září - je nohatější, než Charlottka, ale pěkná.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:41
- Nahlásit

No určitě je vyšší.Ale kukučem se nezapřou.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 07:32
- Nahlásit

Zuzana T
To ne, ani v temperamentu si holky moc nezadají.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:20
- Nahlásit

Ketrin1[b][/b]

Najdeš někde,prosím,ten článeček o robotickém vysavači a střevních obtížích jednoho pejska ?Jednou si tu dala odkaz.
Díky.

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání