Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:24
- Nahlásit

bilksa já už Hawkeyho nenosím dlouho a nahoru po schodech nechodil jenom snad 2 týdny - dolů jsem ho nosila dlouho, ale nahoru chodil brzo sám.

Ewka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 16:56
- Nahlásit

Tak to já jsem extrémně opatrná, když byla malá, snesla jsem i jeden schod a teď jdu raději do kopce nebo z kopce po trávě s ní, než aby šla do schodů nebo ze schodů. A do RTG se chci schodům a skokům vyhýbat jak jen to půjde.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 17:19
- Nahlásit

Vlasta
Tak do schodů je to lepší, než dolů. Taky říkám paničce, že musí pomalu a opatrně. No snad to bude v pořádku.

Ewka
Tak skokům se člověk vyhne těžko - když jsme na procházce se všema psama, tak ten nejmenší prostě za velkýma jde a tudíž skáče. Jenom, kolikrát přeskočí stoky. Zakazuje se to těžko, to by musel jít celou dobu na vodítku, chudák.

Ewka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 17:46
- Nahlásit

bilksa
No já nemyslím normální skoky, ale aby neskočila z nějaké zídky, moc prudké hry a podobně. Vodítko skoro nepoužíváme.

michna
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 17:52
- Nahlásit

Jako spravne jesitny chlap se musim pochlubit i tady: Benji Golden Sirius, NFTR - celkove 3ti misto, CACT

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 17:56
- Nahlásit

michna
Už víme a mooooc gratulujeme!! Jste ohromní pašáci!!

michna
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:06
- Nahlásit

Sakris, jak je mozny, ze tady se vi vsechno i drive, nez to dam na FB To jsou ty tamtamy (prelozeno jako babinec).....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:21
- Nahlásit

michna no tak by jste častější účastí mohl ten babinec trochu naředit jinak ještě jednou gratuluju

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:25
- Nahlásit

Teď tak přemýšlím kolik sem chodí chlapů - Míra Antošojc už na náš kašle, Fresh taky nemá co říct, sakra a dál nikdo že jo?

michna
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:33
- Nahlásit

posnazim se vam to trochu zneprijemnit, ale stejne budou "baby" porad v presile

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:44
- Nahlásit

michna jo to budou v přesile, jako u psů asi všude a proč znepříjemnit? My tady jsme velice mírumilovné téma a na prudiče-škodiče většinou nereagujeme

michna
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:47
- Nahlásit

Vlasta - myslim zneprijemnit na poli zkouskovem, A ja mam do skodice daleko, jsem spise jen ctenar a hlatc informaci...

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 19:20
- Nahlásit

michna
No jo, máme tu trošičku přesilu, ale zase tolik nás tu není.

Tak Charlotte má z dneška další dvě prvotiny:

prvně v životě zahlásila v leči prase (kňour 80kg) a poprvé v životě přinesla pořádného lišáka!

Tak vám občas přemýšlím, co že to vlastně mám za plemeno??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2011 21:20
- Nahlásit

michna
Gratuluji - no nečekáš přeci,že budeme čekat,až to zveřejníš.My = baby musíme mít informace včas a zčerstva .
Jinak gratuluji,Benji tě po všech nervech na zkouškách odměnil šlehačkovým dortem!

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 19:51
- Nahlásit

Tak z včerejší naháňky má Charlotte ještě jednu příhodu - nějakým záhadným způsobem srazila srnku. Naštěstí se ani jedné nic nestalo, ale myslivci prý kolem zírali, že tohle zvíře dokáže dohnat srnu...

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 21:10
- Nahlásit

bilksa
A nezamotala se nějak ta srna? Do mě málem narazila,udělala kotoul a skončila mi u nohou. Být u toho Samouš,tak už jí drží ale jinak je teda mooc šikovná, u nás se žádná liška nestřelila, ale kdyby jo,tak holky lišku nenosí (alespoň loni), za to Sam to miluje

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2011 22:26
- Nahlásit

jana33
No já jsem taky koukala, když táta říkal, jak ji čapla. A to tam bylo spousta ohařů, ale když se střelila, tak ji nemohli dohledat, nakonec ji našla první Charlotte, nerozmýšlela se, čapla a nedala jim šanci.

Srna se právě, říkál táta, nezamotala. Běžela už dost dlouho a ani nebyla nijak nemocná. Prostě to podcenila, holka.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 08:53
- Nahlásit

Dobré ráno!

Dneska se mi vůbec nechtělo vstávat, otrava. Pesani už jsou doma u svých páníčků a mně je hrozný smutno.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 09:53
- Nahlásit

michna
Moc a moc gratuluji! Takový úspěch člověka moc potěší, takže přeju samé takové!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 09:54
- Nahlásit

bilksa
no,tak si holka asi myslela,že od psů nehrozí nebezpečí...tady místní stádečko před psiskama odchází dost neochotně a pomalu,taky si občas říkm,že zkoušej trpělivost
Nesmutni,zas je uvidíš

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:21
- Nahlásit

jana33
Což to je uvidím, ale chybí mi stálý kontakt. Dneska jsem jela odpoledne za holčičkama, tak to bylo fajn. Pak jsem se dvě hoďky učila myslivost a celý večer jsem seděla u stránek a trošku je zaktualizovala.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:48
- Nahlásit

Ahoj... tak už nás Brestino stáří dostihlo asi dva týdny pokašlávala a nelepšilo se to -a mladí to nechytli, Atussin ani med apod.nepomohl, čili klasický kašel vyloučen, tak jsem včera s ní naklusala na vyšetření a potvrdilo se to, čeho jsem se bála - srdíčko je dost špatné. Vlastně na to, jak je špatné, čubajs vypadá výborně - ona je jinak pořád stejná, veselá, chodí na procházky a všecko normálně. Tak jsme nafasovali léky, musím ji mít stále pod dohledem, čili mi tady teď spinká v práci pod stolem. Ve čtvrtek jde na veterinu na kapačku + ještě nějaké další vyšetření a poté se definitivně podle toho upraví dávkování léků.
Tak nám držte palce, ať s námi ještě pobude, dokud to jde.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 07:51
- Nahlásit

Ketrin1
Jéje, tak to Brestičce držíme palce, ať babčce ještě zdravíčko slouží co možná nejdéle...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:00
- Nahlásit

EvkaS děkujeme...
no je to nezvyk. Salina flegma se už od nějakých 4-5 let chovala jako starý pes, zatímco Bresta byla donedávna pořád jako štěně...
ach jo

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 09:54
- Nahlásit

Ketrin1
Držíme palce, ať se to co nejvíce vylepší a drží. Věřím ale, že to bude dobré - známí mají 13ti letou goldenku, také ztěžka dýchala a zjistili ji srdíčko, dostala léky a ještě je schopná zvládnout jeden rybník při honu a jednu leč při naháňce. Fakt se ohromně zlepšila. Držím palce!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 10:07
- Nahlásit

Ketrin1
tak to držíje všechny tlapky.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:06
- Nahlásit

bilksa
To je povzbuzující, díky. Doktorka právě říkala, že nález je objektivně špatný, ale pacient přesto vypadá relativně velmi dobře a že to tak bývá u psů co byli celý život aktivní a že i na léčbu reagují většinou dobře a vylepší se. Tak tomu budu věřit

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:06
- Nahlásit

Ketrin1
Budu na Brestičku myslet, ať se jí udělá líp. Dnes je na srdíčko tolik léků, určitě jí pomůžou. Nepropadej trudomyslnosti, Bresta je statečná holka, ta se jen tak nedá!

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 11:11
- Nahlásit

Ketrin1
Držím pěsti,palce a celá smečka všechny tlapky,co máme, věk na nějakej zdravotní problém už bábrle má,ale věřím,že se vychytá správné dávkování léků a bude zase v pořádku.

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 14:57
- Nahlásit

Ketrin1
nepropadej špatným myšlenkám, pesanka to zvládne!!! je to silná psí osobnost a nenechá se jen tak vykolejit

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání