| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 17:23
- Nahlásit
Vlasta
Jo, já když jsem mluvila s někým od WT, tak mi také říkali, že se věnují několik let WT, a pak jdou psi do praxe. Bohužel jsou pak pro trialy nepoužitelní. Nebo použitelní, ale je těžké (a podle mne i hloupé) nutit najednou psa opět do klidů.
Chudák Mydlíček, jsem fakt zvědavá, co tam bude mít. Fuj, když si člověk představí, co tam všechno má. To je hnus.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 17:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Tak my máme též ATB.Cathy má od včerejška z ničehožnic průjem (což se opakuje co tři týdna cca),ale tentokrát i se zvracením a absolutním nechutenstvím.Takže jsme dostali injekci na uklidnění zažívání ,Atb v injekci,rozbor krve naštěstí dopadl na 1 s * a na její věk prý je excelentní,ale budeme tři dny sbírat bobky.Jejich rozbor by měl odhalit,co se děje.Já si myslím,že to bude asi stařecká intoletance ne nějakou živinu ve větším množství,než např.parazit.No a v kombinaci s tím,co občas slupně venku....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 17:47
- Nahlásit
Zuzana T to mi připomíná problémy Kejsiho - taky to míval, co 2-3 týdny bez příčiny průjem, potom to nějak vymizelo, ale měl to cca do 3 let.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 17:54
- Nahlásit
Zuzana T stařecká intolerance jestli Ty na ni nejsi nějaká přísná
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 18:03
- Nahlásit
Vlasta
no je to baba,i když se tak nechová
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 18:44
- Nahlásit
Zuzana T
Tak snad se dá babuška co nejdříve dohromady!! My jsme dneska s Charlottkou absolvovali polohování, pak hned telefon a vezla jsem ji do vedlejšího revíru - střelili kačera na vodě a neměli psa, který by pro ni došel. Charlottka byla ohromná šikulka - na to, že už byla tma a kačer byl na vodě, tam šla bezvadně!! Na vodě rozrážela kry, ale jí to bylo evidentně fuk. Hlavně, že je akce!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 19:11
- Nahlásit
bilksa
Charlotka je hvězda
Zuzana T
Tak dávej trvale probiotika,to by mělo pomoci
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 19:26
- Nahlásit
bilksa
Teď by ale potřebovala neoprén,když shodila srst )))).
Tak hlásím,že Lexy má opět falešku,včetně mléka - kdyby někdo potřeboval kojnou....Chudák,už ji držím o hladu na malých dávkách a stejně to nepomáhá.Naštěstí se jí nemění povaha,jen ty fyzické projevy.
My musíme mít firt něco .
jana33
Dávám ji Probican
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 19:31
- Nahlásit
Zuzana T
Vy si to tedy taky vybíráte!!
Jinak jsem taky říkala, že ji budu muset přiobléct, když jsem viděla, jak rozrážela kry... Ovšem zima jí tedy rozhodně nebyla...
Ale měla jsem z ní radost, fakt šikula. A to, že člověku zavolají z jiného revíru, že mají na vodě kačera a žádný pes tam nejde, tedy zahřeje u srdíčka, i když pořádně nemáme ani jedny zkoušky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 19:36
- Nahlásit
bilksa ty jo, šikulka Charlottka
Zuzana T vy si to taky vybíráte po hrstech ty nepříjemnosti co?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 19:37
- Nahlásit
Vlasta
jasně,musíš být stále ve stresu -klid přeci nesvědčí
Jebne mě,jestli mi zase řeknou v kruhu,že je tlustá!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 19:38
- Nahlásit
Zuzana T
Věčný boj, my jsme zase pořád hubený...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2011 22:23
- Nahlásit
Zuzana T minule to byl jiný rozměr ne??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 08:07
- Nahlásit
Dobré ránko!! Tak jak užíváte volno?? Já jdu pro změnu pomoct mamce do práce (tam, jak chodím v létě na brigádu).
Odpoledne jsme měli jet ke švagrové a bráchovi na oslavu narozenin, ale švagrovou chytla záda, tak máme volné odpoledne.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 09:45 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
bilksa já nedělám nic a odpoledne půjdu se psama do lesa
Hele u vás volné odpoledne? To snad není možné - nejste nemocní
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 10:25
- Nahlásit
Ach jo, co se musí stát, aby pomohli policajti u evidentně podvyživeného psa? CO??? To má nejdřív umřít, aby se tam ráčili podívat a něco začali dělat? Asi se z nás stanou lupiči a milého LR půjdeme uloupit... ale to je na vesnici (malém městě) nemyslitelné, protože by se to hned rozkřiklo, že ho máme doma...
tak třeba šustot bankovek pomůže...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 12:10
- Nahlásit
Vlasti, určitě kapičky doporučuju a objednej si rovnou dvoje - bere se to tři týdny a pak týden pauza - a mělo by se to aspoň tak ty tři měsíce brát, takže tak tři kůry. Osvědčilo se to i na imunitu kamarádčiné dalmošce, která hrozně trpěla průjmama. A může se to tím i potírat ;)
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 12:12
- Nahlásit
Vlasta
Já jsem trochu poklidila a válím se u noťase s psiskama a miláčik odlištovává chodbu a bude to spárovat a pak nám vařit oběd Za chvilku se donutíme s psíkama vstát a dojít ven,ať ve dvě můžeme zase zasednout k telce na oblíbený film
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 12:16
- Nahlásit
Jo a táta teď bral na hon bráchova maďara- nejprve jeden týden na kachny - tam teda udělal haloo,když šel do rybníka,ale jak byl bahnitý,tak se otočil a šel znechuceně zpět,že do toho přece nepoleze estét Ale pak si napravil trochu reputaci,když vypíchnul odněkud jako jediný kachny Ale minulý týden na honu na drobnou už makal pěkně. A úplně mě teda dostává jejich nový maďaří přírůstek,ze kterého jsem teda prvně nebyla odvázaná,že si pořídili,ale jako s takovou povahou,jako má on,bych ho brala hned taky. Žádný pošukozní maďar, krásně vnímá a co teda čumím,že pořád něco nosí
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 12:41
- Nahlásit
choco hmm. maďárci se mi líbí... by mi ladili k vlasům
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 13:47
- Nahlásit
chocoVlasta
O maďarovi uvažoval táta - hezký a výborný pes.
Vlasta
Tak změna plánu - teď jsem dorazila z práce a pro změnu jdeme makat na zahradu.
Eda
Tak na policii bych se nespoléhala, oni jim ho možná na chvilku i zabaví, ale zákony jsou takové, že jim ho stejně za chvíli vrátí... Ale bankovky by opravdu mohly pomoct...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 14:04 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Kraťoučký záznam z našeho cvičení v rámci psychosociální pomoci (1min50s):
http://www.r1genus.cz/images/UK-Videos/1286-name-F ile-pondeli.wmv
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 15:18
- Nahlásit
bilksa no ještěže tak, že jdete na tu zahradu - jinak proflákané odpoledne ..... koukla jsem se, akorát ještě mohlo být slyšet co říkáš
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 15:23
- Nahlásit
Vlasta
No ono je to dost tajné, tak to udělali jen takhle... Možná lepší - novináři to vždycky tak sestřihají, že vypadá člověk, jako blbec.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:23
- Nahlásit
Sakra - volníčko je pryč, zítra sice pááteček, ale vstávat se mi už teď nechce
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 21:01
- Nahlásit
No jo, uteklo to rychle. My jsme neco udelali na zahrade, pak jsem si stoupla k zehleni. No a ted jsme byli hodinku u prarodicu- babicka ma v sobotu svatek a uz se k ni nedostaneme, tak jsme ji byli poprad.
Zitra maji deti volno a ja mazu do prace - mame inventuru.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 15:42
- Nahlásit
bilksa budete sčítat tabule??
Já mažu opět na veterinu, Greeny dostane další injekci a třeba nám už něco vyrostlo na misce... třeba už bude překvapení
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:50
- Nahlásit
Vlasta
No jo, sečetli jsme tabule, rádia, apod.
Za chvilku se chystám s holkama na cvičák - přijdou mi zase mimina, tak se těšíím!!!
Jinak mám zase dotaz: Je možné, že Charlotte je po štěňatech ještě větší šílenec?? To je fakt hrůůůůza!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 17:32
- Nahlásit
Já včera zkolabovala se zažíváním,tak blbě už mi dlouho nebylo,takže se doteď kurýruju,protože zítra máme ten velký hon na drobnou a na ten půjdu,i kdybych musela jít po čtyřech. Jen teda asi špekáčky k obědu a večer knedlo zelo si odpustím.
Vlasta
Držím palce,napiš,jak jste dopadli
bilksa
nevím,jestli to není obdobím, u nás se šílenec šílenej stává ze Samouše,asi se vrací do dětskejch let
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 18:54
- Nahlásit
Zdravím všechny!!
Dneska nám dala zabrat Ikea na Černém mostě, ale zdárně jsme to přežili.
Vlasta
Určitě dej vědět, jak to vypadá s Mydlíčkem.. je to hrozný, kluk jeden si teď teda trpí.
bilksa
Tak to máš dobrý, jestli je šílenec. Já to mám s Larou naopak. Totálně mi zlenivěla a tak jakoby "zbabkovatěla" - nic se nechce dělat, trénink ji nebaví.. prostě nic. Tak doufám, že s háráním jí zase naskočí mozek zpět na místo..
Jinak náš malý otesánek už má 28kg.
|