| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:22
- Nahlásit
Zuzana T
Myslíš tohle?
A gratuluji k SK úspěchu!
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:20
- Nahlásit
http://www.stream.cz/uservideo/631035-cloe-a-jeji- prvni-aport-kralika
Konečně jsem nahrála video na Stream. Měla jsem z Cloe velkou radost, 4,5 měsíce a její první setkání s králíkem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:05
- Nahlásit
Ewka
Šikula!! Je vidět, že se toho opravdu nebojí!!
My jsme uprostřed stěhování - vozí nám nábytek do obýváku, horrrááá!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:41
- Nahlásit
Ewka
pěkné
bilksa
tak to je paráda,těšit se na nový nábyteček
Ketrin1
jj,to je ono - dííík - s dovolením pošlu to dál.Moc mě to tenkrát pobavilo
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:48
- Nahlásit
bilksa
Zuzana T
Děkuji, mám opravdu radost, většina lidí začíná se spárky nebo bažantem, já jsem měla jen králíka a tak jsem to vyzkoušela a měla jsem opravdovou radost. Každopádně zvěř uvidí zase až za dlouho.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:02
- Nahlásit
Ewka
ale už si to vtiskla a dobře,šikula
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:22
- Nahlásit
Zuzana T
Ona je do zvěře blázen, takže jí určitě neuškodí, že ji uvidí až za dlouho, potřebuju trénovat hlavně s dummy, vymýšlí si občas hrozné věci
Každopádně je velmi chuťová, tak si štěně retrívra představuju.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:23
- Nahlásit
Tak po dnešní návštěvě veteriny jsme stále na jednom místě, Greeny pořád hnije, ale zase se to stabilizovalo, tak jsme stále na ABT. Ve čtvrtek jdeme zase...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:47
- Nahlásit
Vlasta
To je otrava
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:55
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, to mě mrzí... chudák Mydlíček.
Ewka
Je to veliká šikulka. Také mám ráda chuťová štěňátka.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 19:22
- Nahlásit
EvkaS
Máme štěstí, že máme takové prcky doma, viď
Chystáte se na Duocacib?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:54
- Nahlásit
Ewka
Ano, chystáme a moc se těšíme.. Opět bude určitě na co koukat a co obdivovat. ;)
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:16
- Nahlásit
Ahojky, tak jak je dneska u vás?? U nás snad po 14 dnech vykouklo sluníčko a je azuro, fakt nádhera!!
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 15:26
- Nahlásit
Brno mlha po celý den
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 15:31
- Nahlásit
Ewka
To je mi vás líto, člověk hrozně ožije, když to vidí.
Tak jsem se vrhla na žemlovku, kterou si manžel poručil, tak uvidíme, co z toho vznikne.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 16:10
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, na semináři MVDr. Načeradská popisovala, jak se léčí některé kožní problémy.
Jinak máme ještě volná místa na tento seminář, pokud byste měl někdo zájem propozice
Podle fotek Ortodoncie bude dost zajímavá, jenom forky mají přes 2 giga, musela jsem je vypálit na DWDčko
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 16:17 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Marie Šustová Májo, to je sice hezké, ale jak bych měla potom vysvětlit vetovi, že jsem byla na semináři a chci to léčit takto.... no sice mám s ním dobré vztahy, ale toto někdo říci mě ( být já veterinářem)tak ho asi zabiju jinak jsem v kontaktu s Greenovou chovatelkou a tak ho občas nenápadně ho směruju na její rady, kdyby něco pořád mám možnost jet do Jablonce - ale díky, jsi hodná.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 16:42
- Nahlásit
bilksa
Pesanům je to zcela jedno, ti řádí i v mlze, ale je fakt, že pro člověka to není nic moc. Já sedím ve škole až do osmi, jela jsem sem už za tmy, to je teprve hnus.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 16:44
- Nahlásit
Vlasta
to je trápení už aspoň víte diagnózu?
tady je strašně hnusně celý den, tma, mlha a k tomu můj natržený sval právě sleduju online promoci synovy přítelkyně v Edinburghu, jako bych tam byla
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 16:55
- Nahlásit
Vlasta
Ona hlavně zdůrazňovala, že je důležité vyšetřit laboratorně, co je za problém. Když antibiotika nezabírají, tak je prostě něco špatně. Dost používá přípravky Saint Bernard a to i na hospoty, který tím vyléčí bez ztráty srsti a vypadalo to nadějně už dva dni po aplikaci, což se mi líbilo z hlediska výstav. její stránky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 17:50
- Nahlásit
Marie Šustová jj, my čekáme na výsledky kultivace, ale plísně rostou pomalu, bakterii jsme přímo neurčovali, zatím má Penicilín injekčně, ve čtvrtek se bude rozhodovat jestli se změní ABT, vet chtěl pomoci hojení kortikoidy, ale Greeny na ně reaguje hodně a potom je schopen se doma počůrat, takže to jsem zatím řekla že to nechci... třeba Prurivet na to vůbec nereagoval, zřejmě se jedná o nějakou bakterii kterou mu tam Hawkey zanesl při tom kousání a ona se dost pomnožila než jsem na to přišla - nebylo to totiž vidět, zjistila jsem to až pohmatem....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 19:17
- Nahlásit
Vlasta
Tyjo, my jsme měli výsledky po stěrech do týdne - a to to šlo do Německa...a hned vyšlo i to,na co je rezistentní a na co by mohla zabrat...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 19:41
- Nahlásit
choco my děláme stěry na plísně - a ty jsou do 14 dní.
Jana 33 poslala jsem Ti peníze - došly??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:11
- Nahlásit
b]Vlasta[/b]
Jo,dneska dorazily,chtěla jsem ti psát.
Hele,já jsem myslela, že jste dělali i stěry na bakterie,naslepo střílet antibiotika je podle mě nesmysl v takovýmhle případě
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 20:14
- Nahlásit
No jen na plísně mi to teda taky přijde na prd...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 21:40
- Nahlásit
No koukám Vlasti,že se nenudíš.Já se též bavím s naší Cathy - přesně v jejím stylu momentálně zápasím s tím ,abych odebrala tři dny po sobě bobky na expertizu.Včera jsem s ní byla jen večer,ráno a odpoledne byl muž a ten to tedy dělat nebude .Vzala jsem náčiní a baterku a sledovala Cathy,jednou jsem se otočila a zmizela v roští.Hnala jsem se na místo,kde hrabala zadními,ale ani po 5ti min hledání jsem bobek nenašla.Dneska odpoledne se prostě nevy....Poslední pokus je teď večer a zítra.Já si myslím,že se mi to nepodaří - Cathy je prostě palice tvrdá a snad to ví,že chci vzorky a škodí .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 05:58
- Nahlásit
Zuzana T hmmm, taky dobrý..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 07:41
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, je to dáma, přece tě nenechá, aby si se hrabala v jejím bobku!!
Vlasta
Tedy ty máš ranní hodinku!! Dneska mám v práci krátkou, tak se snad odpoledne konečně vrhnu na učení - zkoušky se nebezpečně blíží a já to ještě ani neviděla.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 13:03 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Na webu KCHLS jsou již zveřejněny propozice na květnovou klubuvku.
Zuzana T: jací jsou Richardson?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2011 13:11
- Nahlásit
bilksa
Vynikající.Já je mám velmi ráda.Lexy posuzovali na Světové klubovce v Bratislavě.
|