| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 16:21
- Nahlásit
Ketrin1 taky držíme Brestě palce ať léky zaberou. Kejsimu je teprve 8, ale dědkovatí pěkně,občas je úplně stařec neruda, ale on nyní ten aktivní pes - díky nohám je celý život gaučový.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:56
- Nahlásit
Koukali jste na téma zajímaví darovací psi?? Je tam k darování labroušek, nechcete někdo rozšířit smečku??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:10
- Nahlásit
bilksa
Hihi,chlapeček by u Ferdíka neprošel )) Spíš by mě zajímalo,jestli o tom ví chovatel/ka.
Teda dneska všude bylo srnčího, to je děs, jsou všude. Musím psiska šikanovat,jsou z honů pěkně rozlítaný a nějak nechápou,proč o víkendech honit můžou a přes týden ne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:16
- Nahlásit
jana33
No jo, je to pro ně zmatek. Já holky nechávám proběhnout. Pokud to není nijak daleko, to je odpískám.
Taky jsem přemýšlela, jestli o tom ví chovatel.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:37
- Nahlásit
bilksa
Tak naši se taky do minuty vrací, ale přeci jen za chvilku bude sníh, a když je teď nechám,byť sto metrů, je vědomě prohnat, tak pak budou už úplně na zabití. Já vždycky říkám,že leden je měsíc buzerace a šikanování, protože po skončení honů je musím zase uvést do disciplíny tak se je už teď snažím krotit
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:45
- Nahlásit
Vlasta
neboj, i z druheho konce sveta vas poctive sleduju Nedavno tady bylo tema, ke kteremu by se toho dalo spoustu napsat, ale naznal jsem, ze to uz nema cenu no...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:48 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
No to jo, v zimě mají útrum. Tak já je nechám do sněhu a mrazů. Pak nastane doba šikanování.
Teď máme v sobotu naháňku, pak jsme zvaný do vedlejší vesnice na hon, pak 19. hon, 29. naháňka a na Silvestra taky. Pak bude ještě jedna nebo dvě v lednu a máme pauzu - šikanování.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:49
- Nahlásit
Fresh
Mám hádat,který téma to bylo? Tedy upřímně,já bejt na Maledivách, tak se na nějakej cz-pes můžu vybodnout
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 18:52
- Nahlásit
bilksa
My teď máme taky každej víkend něco, poslední naháňka je na začátku ledna a pak utrum. Teď se ještě chystáme přes týdny procházet remízky,protože se přemnožily straky, tak ještě bude strakoaportování
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:05
- Nahlásit
jana33
Taky jich tu máme hodně, během honu se ale někam schovaly, můry...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:31
- Nahlásit
bilksa
Místo tahů na kachny budeme mít tahy na straky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:43
- Nahlásit
jana33
Přesně. Je to sice menší, ale něco do tlamy se hodí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:48
- Nahlásit
bilksa
Jj,peří jako peří. Všechno lepší,než shnilej běh i s lopatkou,kterej dneska F s radostí donesla a chtěla být patřičně chválená
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:52
- Nahlásit
Fresh no nekéé, jsem myslela, že už se s náma nebavíš.... hele jsem natvrdlá, který téma?? Jinak taky sleduju foto z Malediv, ale vy nějak cestujete ne??? Nejste jenom tam - nebo se mi to zdá?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 19:53
- Nahlásit
jana33
No jo, něco se nosit musí!!! A tohle je zrovna luxusní úlovek, paničko, vůbec nemáš pro aporty cit!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 20:03
- Nahlásit
Fresh
to bylo určitě o trialu a malé účasti trialových psíků u nás,že?
Jinak kdeže to jsi ?J
á chci taky někam utéct....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 20:11
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzí, vždyť je tu taky krásně - když napadne hodně sněhu, mrzne, nádhera!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 20:49
- Nahlásit
Zuzana T jo Fresh se vrátí z ráje do drsné reality..... my jsme z ní nevypadly, tak nám zima nebude
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 21:17
- Nahlásit
bilksa
kde vidíš ten sníh? V Praze je 7 st. a vesele se šíří bacily.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 21:28
- Nahlásit
Zuzana T
No tak zatím tu není, ale věřím, že přijde!! My tu tedy máme zimu - ráno minus 6 a přes den minus 2.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 08:22
- Nahlásit
Dobré ráno!! Tak dneska zatím nikdo?? U nás je hnusně zataženo, mlha.
Večer přijde na kolaudaci moje kámoška s přítelem, tak bude zvěřina - srnčí na zelenině a ameriky.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 08:41
- Nahlásit
Fresh
tema, ke kteremu by se toho dalo spoustu napsat, ale naznal jsem, ze to uz nema cenu no...
???
Užijte si to, tropy závidím, ale ten návrat sem pak ne
Jinak všem dík za podporu! Včera na prochajdě Bresta chytla amok a lítala jako pako věřím, že nebude tak zle... čas nezastavíme, ale kus dobrého života snad ještě před sebou má!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 09:10
- Nahlásit
Ketrin1
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 11:01
- Nahlásit
Ketrin1
To jsou skvělé zprávy, držíme pěsti, aby tady s vámi byla ještě dlouho a dlouho.
bilksa
U nás je hnusně jako už dlouho, psi se vrací z každé procházky jako čuňata, takže jsou pokaždé nahnáni do vany.
Jinak Fresh asi myslel téma honů, praxe/zkoušky ... a tak dále.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:55
- Nahlásit
téma honů, praxe/zkoušky ... a tak dále. To je jasný, tak právě proč ten bobřík mlčení - určo nejsem sama kdo se rád poučí, že se všichni vždycky 100% neshodneme - to snad nevadí, zas žádný tak strašlivý prudič a vysírač tu snad není
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:10
- Nahlásit
Ketrin1
Naprostý souhlas!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:18
- Nahlásit
Ketrin1
Dobré zprávy.
Včera byla naše babka na Konopišti v bažantnici - bez paničky,ta makala ,ale vzala ji kamarádka,která má oba kluky marod a chtěla jít.Cathy byla prý nejdřív v sedmém nebi,když vylezla na parkovišti ,ale pak byla trochu nejistá,když slyšela píšťalku a její panička nepískala.Od půlky honu už byla ok.Ale večer a dneska ráno sotva lezla .... Nojo ,asi jí to holce pomalu končí,7 lečí je už na ní moc.
Jinak je ale ťuk ťuk v pohodě.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 15:16
- Nahlásit
Zuzana T
Babuška je ještě výborná!! Držíme palce, ať je to co nejdéle!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:23
- Nahlásit
Zuzana T to my se asi na hon ani nedostaneme... letos.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2011 18:36
- Nahlásit
Vlasta
Furt to není dobré?
|