Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 11:00
- Nahlásit

bilksa ještě chybí porodní bába já bych ji tam určo potřebovala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 11:04
- Nahlásit

Koukali jste na to téma goldena a problémy s kůží? Já jsem se hned šla kouknout jak vypadají moji psy a jsou stejní - bez těch map - připadá mi to jako špinavé i ty kusy v té srsti jsou jakoby zaschlý bordel, ale radou přispět neumím, tak držím hubu ... a goldík je vylínaný hodně, ale to je teď normální ne?? A nebo je Greeny taky nemocný, bo vypadá momentálně jako labík...

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 11:07 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
Ta bude - tedy pokud Charlotte porodí po 6. sprnu, budu volat chovatelce a měla by přijet. Přinejhorším bude na telefonu.

Snad to zvládneme. Starost mi teď začínají dělat zájemci - pořád nic... Na internetu už mám inzeráty kde se dá. Pak jsem psala do Jihočeských listů. A září vyjde inzerát v PPČ a Světě psů.

Taky jsem na toho goldíka koukala, ale mně přijde, že už je to fakt moc. Takhle mi Charlotte nikdy nevylínala. Taky bych raději udělala krevní testy.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 13:56
- Nahlásit

bilksa
A kolik jich máš zamluvenejch? Hlavně tu inzerci furt opakuj,a´t jseš nahoře - já třeba vůbec nevím,že bys byla na KCHLS nebo RK a to tam chodím koukat,ale stačí,když čtyři lidi dají inzerát nad tebe a už si toho nikdo nevšimne

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 14:07 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
Na KCHLS jsem dávala dneska. Na RK to dát nemůžu - je to jen pro členy klubu a to já nejsem. Zatím mám zamluvené jenom dvě - jednoho pejska a jednu fenku.. Ani od Evči, která měla zamluvených víc fenek se nikdo neozval.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 15:27
- Nahlásit

bilksano jo, většina lidí když se rozhodne pro štěně tak ho chce hned a ne čekat, takže shání jinde kde mají k odběru.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 15:58
- Nahlásit

bilksa
Šárko, zatím můžeš být v klidu. Lidi jsou na dovolených a štěndo budou shánět až se vrátí, bohužel je tzv. okurková sezóna na všechno. No a štěňátek je letos opravdu velice hodně a lidi jdou především po ceně a vzdálenosti (aby nemuseli jezdit moc daleko). Jsem z toho fakt znechucená z takových telefonátů - "to prodáváte moc draze", "jé to jste moc z daleka", "a nezbylo vám nějaké bez PP za půlku" atd.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 17:23
- Nahlásit

bilksa
A nemůžu ti to na RK dát já?
Ale jinak souhlasím s Vlastou,že většina lidí shání štěndo hned,takže ty od Evči se spíš koukali po štěndech se stejným datem odběru. Tak nezoufej
Jinak já te´d byla s F v lese a tak strašně nešla barvu ani napoprvé,byla jsem z ní fakt zoufalá,nevím,co se jí stalo nebo přelítlo přes nos. Uvidím zítra,ale jestli to bude jak dneska,tak nám lesky zmizí v nenávratnu,takovou ostudu si teda neudělám

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 17:53
- Nahlásit

EvkaS Evi co štěnda -mají vycházky??

My jedeme zítra na ty vodky do Jankova kdesi u Benešova, porušila jsem pravidla, že týden před zkouškama už necvičíme a dneska jsem ukecala manžela a šel mi hodit bážu - od duhého markingu ve vysoké trávě chodí GReeny přímo - blbé je, že tam to bude muset být ten první takže očekávám sníženou známku z markingu - jj, wt jsou nám v tomto případě naprd.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 17:58
- Nahlásit

Jinak s těma dovolenýma - pamatuju jak kámoška měla štěnda labíků a protože lidi jeli na dovču, potom děti na táboty apod. držela jim štěně celé prázdniny. Přijeli Tuaregem a zaplatili přesně tu částku kterou stálo jako 8 týdenní, kdyby měla někoho jiného tak jim ho nenechá s tímto jednáním, ale neměla...

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 19:39 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

EvkaS
Já si také říkám, že lidi jsou na dovolených a snad se něco objeví. Už jsem také měla pár stejných telefonátů, ale když se mě zeptají, jestli nemám taky nějaké bez PP, tak mám chuť praštit telefonem hned!!

My budeme mít štěnda k odběru až v říjnu, tak se bojím, aby už všichni neměli štěndo, kdo po něm toužil. Mamča mne zastřelí, jestli nám zůstanou doma.

jana33
To bys byla hodná, kdybys mi to tam hodila! Jinak z Fanči si nic nedělej - Charlotte mi před zkouškama není schopná zajím vlečku a to normálně je fenomenální. Nevím, jak ví, že se blíží zkoušky.

Dneska jsme celé odpoledne s tátou sestavovali bednu:

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 19:49
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, teď prckové vycházky bohužel nemají, 3 dny pršelo a dneska sice už neprší, ale venku je zima, tak se bojím, aby mi neprochladli. Ale doma po bytě už běhají jako draci a do ohrádky chodí jen spinkat. Ale jsou to zlatíčka.. Zrovna na FB nahrávám fotky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 19:55
- Nahlásit

EvkaS
No tak to musíš mít veselo, když je necháváš běhat po bytě... Já doufám, že bude v září ještě hezky, aby taky šmudlinkové mohli ven.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 21:59
- Nahlásit

bilksa
Kdy to čekáte?
Jinak - to je tedy hi-tech výbava já mívala připravenou jen dezinfekci, dostatek čistých plen a všelijakých starších prostěradel na "převlečení" bedny po porodu (fenu jsem nechávala rodit do slámy), ostré nůžky pro případ nutnosti stříhání pupečních šňůr (nebylo nikdy třeba), podomácku obarvené tkanice na rozlišení štěňat (v potravinářském barvivu ), digitální váhu a sešit a tužku - evidenci jsem vedla pečlivě. Pro sebe hodně kafe a karimatku vedle porodní bedny. Jo a energetickou pastu Calopet - Bresta měla dlouhé porody.
Tak hodně štěstí! Pokud jde vše tak jak má, fena si to zařídí sama a netřeba zasahovat, jen dohlížet.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:25
- Nahlásit

Ketrin1
Okolo 6. srpna. Nůžky, váhu, sešit a prostěradla máme připravené taky. Doufám, že vše proběhne v pořádku a my to zmákneme. Hlavně ty páníčky. Díky za rady!

Mathea
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:25
- Nahlásit

Vlasta
připadá mi to jako špinavé i ty kusy v té srsti jsou jakoby zaschlý bordel, ale radou přispět neumím, tak držím hubu ... a goldík je vylínaný hodně, ale to je teď normální ne??
Ze vam sem lezu, ale na tohle zareagovat musim Bohuzel vim, jak bezne Balous vylinava a tohle bohuzel fakt neni bordel Fotky asi pomerne zkreslujou, ale nejen ja ho videla nazivo a fakt to neni uplne fajn pohled. Ta kuze ani srst proste vubec nejsou ok, ackoli ma jinej typ srsti nez cubina, tak uz jen na nich dvou je videt obrovsky rozdil.. ten pes vypada, jak kdyby plesatel. Navic na krku, ocasu a nad levou predni ma i loziska, kde je to horsi. Nemyslim si, ze bych byla panicka hysterka, co s kazdym prdem leti k vetce a hrozne to hroti, ale tohle proste za normalni nepovazuju

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 22:27
- Nahlásit

Mathea
Já bych taky určo zkontrolovala štítnou žlázu.

Fresh
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2011 23:07
- Nahlásit

Vlasta

drzim vam palce na zitra

Nam WT na prd nebyly...kdyz jsem nemohl jet s Cody, tak me zena po tuhem boji ukecala, ze ona nikam nepojede, pac zver je brrr a at ji vezmu Goriho ja. Na to, ze jsem ho mel v ruce potreti nebo poctvrte v zivote, kacenu videl trikrat, poprve minulou nedeli, to nebylo zle...plne body, 1. misto, CACT

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 07:27
- Nahlásit

Fresh
Hm, tak tomu tedy říkám umění!! Paráda, gratuluji!!

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 10:48
- Nahlásit

Fresh
Gratuluju a jaktože to nakonec šlo?

bilksa
hele nevím,včera se fakt na tý barvě vůůbec nechytla,kravka moje. Jsem zvědavá dneska,do zkoušek ještě čas,ale takhle nervit mě nemusí,já si libuju,jak to holce jde a ona mi pak hezky předvede,co si můžu

Fresh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 11:41
- Nahlásit

jana33

no neslo, pisu, ze jsem vedl Goriho misto Tani a Cody zustala doma. Dekujeme!

bilksa

to vis, Tana ho dobre vychovala/vycvicila a ja jsem slizl smetanu Dekujeme!

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:21
- Nahlásit

Fresh
Nojo,už se v těch tvejch psech nevyznám

Tak F dneska otočila a šla celou barvu bez zaváhání. Fakt si ze mě dělá legraci

Fresh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:35
- Nahlásit

jana33

mas co rikat, vzdyt jich mate pomalu vic jak my

Njn, je to pes a ne stroj, nenadelas nic

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 17:38
- Nahlásit

Fresh
Ale my si to pořizujeme dostatečně postupně,aby si všichni měli čas zapamatovat kterej je kterej a kdo přišel po kom

Nj,je mi to jasný,ale takhle diametrální rozdíly,to je fakt adrenalin,aby panička byla furt ve střehu nebo co

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 18:41
- Nahlásit

Bonzovat se musí,Vlasta s Mydlíčkem Cact,vítěz zkoušek

Fresh
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 20:15 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit

jana33

jj, fb prozradi vse, co Tak teda Vlaste s Mydlickem gratulujeme ke krasnemu uspechu

Jinak u nas je to jednoduchy, taky to mame dostatecne postupne, rok ci dva staci ne?

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:14
- Nahlásit

bilksa
12 mini oboječků??? )) jseš maximalistka

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 21:41
- Nahlásit

Tady je to samý borec Fresh Vlasta Gratulace veliká oběma!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:02
- Nahlásit

Fresh děkuji za gratulaci a taky gratuluju

Před chvílí jsme dorazili domů - tentokrát Mydlík marking zvládl krásně a i ostatní nám sedlo - tak jsme z 21 psů vyhráli celé zkoušky - a účast byla i zahraniční - 3 rakušáci a k tomu výprava trialových psů co chodí WT - tím nechci říci, že bychom byli lepší, ale sedlo nám a měli jsme štěstí - máme to s samých 4 - rákosí bylo hodně těžké.....

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2011 22:32
- Nahlásit

Vlasta
No,dneska jste zjevně lepší než tralaláci byli,proč ta falešná skromnost Fresh s tralaláčkem byl zas lepší než "show" na těch jejich

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání