Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:33
- Nahlásit

Zuzana T
no,Fanys tam na někoho pak děsně štěkala za plot,ale že by se k nám dostala a že by na ní narazil jen Samouš,je dost divný. A hlavně pochybuju,že by ostatní přišli domů,kdyby tam byl jinej pes. Fakt nevím,ale byla jsem z toho teda dost rozhozená a to nemluvím o Samoušovi

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:38
- Nahlásit

Zuzana T
Jedeš obhlížet otce?? Moc si to tam užij!!

No jo, příroda - jak to dopadne u nás, no uvidíme....

Já jsem dnes byla na závěrečných canisterapeutických zkouškách našeho sdružení - pejskové byli moooc šikovní a i páníčci se zdáli být na "tvrdou" práci připravení, tak snad to bude vše dobrý. Charlottka si užívala, protože byla středem pozornosti, a každý ji drbal na bříšku.

Vlasta
Závidím návštěvu miminek - na nás je to moooc daleko.. Jela bych hned.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:50
- Nahlásit

bilksa
Zatím jsou jim dva dny,tak toho moc není vidět..
Charlotka si užívá těhotenství - to je dobře.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:30
- Nahlásit

bilksa
si budeš za chvíli užívat svých - to uteče jako voda - já budu mít vždycky jenom "půjčené" štěňátka na mazlení

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:36
- Nahlásit

Vlasta
to je daleko snažší,to mi věř....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:41
- Nahlásit

Zuzana T
jo - já si to taky myslím, ale zase u nás hodně vyvolených a mááálo povolaných -

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 07:42
- Nahlásit

Vlasta

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:19
- Nahlásit

Zuzana T
Kdy jedeš? Spíše letíš?? Bojíš se? Já jo - bych už měla běhavku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 08:45
- Nahlásit

po obědě to letí - bojím se vždycky .

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 09:53
- Nahlásit

Zuzana T
Já myslela do Paříže, že letíš vybírat otce...

Vlasta
Máš recht, já pořád študuju, mám pocit, že jim musím dát všechno, prostě to nejlepší. Asi jsem moc hysterická, ale mám takový pocit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 10:01
- Nahlásit

Zuzana T
tak si to hezky užij - ať to bojení stojí za to

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:45
- Nahlásit

Tak jsme byli cvičit,Fany vydržela v odložení bez pohybu už šest a půl minuty,pak jsem se pro ní už vrátila a poprvé šla barvu na rozvinutým řemeni a jen jednou jsem jí opravila. Udělala mi radost

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:51
- Nahlásit

jana33
Hezky!! Moc gratulujeme!! Já mám barvu ve dvou sklenicích v mrazáku, ale letos už se na ni nedostaneme. Uvidíme, jestli se vrhneme na zkoušky příští rok - nějak to není náš šálek kávy...

U nás si Charlotte užívá těhotenství - v úterý jsme si udělaly malý výšlat - asi 10km, včera jsme se byly podívat na canis zkoušky a dneska jsme celé dopoledne věnovaly plavání - Charlotte stálé lítá a plave jako blázen. Dneska se mnou dvakrát přeplavala pískovnu tam a zpět, což je tak něco kolem kiláku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 06:57
- Nahlásit

bilksa
jako že Charlote přeplavala 2x pískovnu se nedivím, ovšem s tebou?? Já bych kilák uplavala tak max. na nafukovacím lehátku a ještě bych byla zmožená

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:24
- Nahlásit

Vlasta
No my jsme taková vodnická rodina. Ostatně tady u nás, kdo není takovýhle vodník, tak je divný. Asi jako na horách, když někdo neumí lyžovat...

S holkama budíme trochu pozornost - holky totiž plavou vedle nás místo doprovodného vozidla - to málo který pes umí, aby nelezl po lidech.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:05
- Nahlásit

bilksa
Tak já ty lesky chci hlavně,abych už mohla s Fandulí zase chodit na dosledy,když mě všichni varovali,a´t máme nejdřív zkoušky a pak teprve chodíme,že jinak by se mi mohla na vepřovou barvu na zkouškách vybodnout i když jestli pak někdy budeme chtít na všestranky,tak jí zas budu muset převědčit,že vepřová je ta pravá
Ale abychom se jen neradovali,včera zakopla v lese o nějakej kámen a svezla se jí noha a dneska zas kulhá. Tak snad to přejde

Btw nevíte jak je to na zkouškách - musí pes nějak zvlášť označovat lože nebo to může normálně přejít a jít dál?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:15
- Nahlásit

jana33
já jsem na Všestrankách viděla jak tam ti psi zastavili - ale netuším vůbec jak to má být - na první barvu jdeme zítra

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:30
- Nahlásit

Vlasta
Tak držíme palce, ať vám to jde!! Věřím, že to bude pohoda.

jana33
Myslím, že by lože měl pes označit. Snad Fanďulka rychle přestane kulhat, ty naše holky mají snad společné předky... to jinak není možný.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 11:41
- Nahlásit

Vlasta
bilksa
no ale v řádech se nic nepíše. Počkám,až tu bude Zuzka nebo Helča,ty to mají v malíku to bychom museli ještě nacvičit,to Fanča teda nedělá
bilksa
Jj,taky mám ten pocit,ale já bych řekla,že ona má od zimy,jak si tou nohou hnula,tu nohy nějakou náchylnější. Kloub to nebyl,to jí rentgenovali,ale mám pocit,jestli si tam třeba nenatrhla trošku sval nebo vaz.Fakt nevím,ale už jsem jí říkala,že je fakt trapná
Vlasta
Tak budu držet palce,ale Mydlíček je šikovnej,tomu to půjde Já si pamatuju na Samouše,když mu v Albeři Jindra nakapala první barvu a pak říkala,že to není možný,že to už musel dělat. To je náš samouk

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 12:17
- Nahlásit

jana33
noo, když se Mydlík učil vlečky tak jsem s ním hooodně bojovala, protože zkraje jak jsem chodila s ním, tak strašně táhnul, a teď to čekám zase, že se bude snažit jet jako dráha a mě nechá někde za stromem s rukama spálenýma od řemenu

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 14:51
- Nahlásit

Vlasta
hele,tto mi dělá F taky,že to chce chodit jak vlečky,osvědčilo se mi vést jí na krátkým vodítku a to jí podvlíknout mezi předníma i zadníma nohama,to jí zpomalí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 12:00
- Nahlásit

jana33 tak jsme to zvádli - na poprvé docela dobrý, spíše jsem bloudila já než Greeny a motalo se mi vodítko - teda řemen Půjčila jsem si srnčí deku abych měla to správné zakončení, ale mám dilema - je lehoučká a když si budu dělat starší barvu tak se bojím ji nechat v lese že mi něco odnese - zvíře nebo nějaký člověk - sakra - co mám dělat??

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 12:09
- Nahlásit

Vlasta
Určitě jí tam nenechávej přes noc,přes den pár hodin asi nevadí,teda jestli tam nechodí lidi. Ideálně když pak půjdete na barvu,tak bys tam měla přijít z druhý strany než barva vede a tu deku dát na konec. Já to přes den v lese u nás těch pár hodin nechám,prasata přes den nechodí a lišky taky ne,ale když jsem kapala asi dvakrát večer a šla až ráno,tak jsem tam nic nenechávala a donesla to tam,až přetím než jsme s Fančou šli na to. Jinak já myslím,že pro začátek není špatný klasický vodítko a až pak přejít na barvářskej řemen
Co to lože ,neptala ses?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 13:41
- Nahlásit

jana33 no prý se hlásí rozhodčím, že tady je lože - pozná se to podle toho, že tam je louže barvy ale pes to nijak neznačí, a z toho místa se potom pes pouští - tedy podle toho jako co jde. Já jsme zkoušela nechat Greena štěkat na tu deku - jako jde mu to, ale potom štěkal pořád - při vstupu do vody - on je dost řečnej a štěkavej i tak, takže se asi na to vykašlu - bo si pokazím práci na WT - půjde jako vodič a šmidlik na WT je každá hlasitost psa penalizována - takže nic nebude... jinak s tím značením lože jsme si nebyly nikdo 100% jistí - tak snad přijde Zuzka sdělit jak to je - ta to ví taky určitě

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 16:29
- Nahlásit

Vlasta
Já myslím,že to značit nemusí,ve zkušebním řádu o tom není slovo,tak z toho vycházím. Lože je označený zálomkama,to je jasný,že člověk to pozná
Tak F na deku neštěká,jen se o ní chce přetahovat mám malou prasečí,co jí občas rozmrazím a dám nakonec, sušenou sežrali červy ale většinou tam dávám vlastnoručně vyrobenýho dumíka z pravý králičiny,je i s hlavičkouu a packama
To vím,že říkala i Eva Píchová,že chtěla s Dorči udělat hlásiče,ale jak říkáš,čuba pak chtěla štěkat furt a oni taky dělají i WT,tak se na to vybodla

Ewka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:18
- Nahlásit

Jani, lože se nehlásí, může Ti být zcela "ukradené", když máš psa jako vodiče.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 18:46
- Nahlásit

Ewka
Tak jsem si to myslela dobře. Mě zmátlo,že jsem někde četla,že pes pracoval španě,ani lože neoznačil (ale to psal majitel o vlastním psovi,tak nevim,o co šlo)
díky Evčo

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2011 19:47 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ahoj všem, už jsem zpět v ČR, zítra do práce
ale potěším Vás "kynologickou" fotkou... jak lze převážet psíky menších plemen

jo, a taky jsem viděla GR ostříhanýho na LR, ale neměla jsem u sebe foťák, tak mi to jen musíte věřit
a kdo by pochyboval, že dovolená není relax, zde je důkaz aneb Oči do smyku

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 08:09
- Nahlásit

Dobré ráno - to jsou zvraty co? Včera jsem se vařila a dneska mi je zima - nějak mi to nedělá dobře
Eda
Goldena ostříhaného na labradora - tomu to muselo slušet

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 09:59
- Nahlásit

Vlasta
no jó, poznala jsem ho jen podle torza ocasu ale na druhou stranu, bylo to VELMI praktické v tom vedru

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání