| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 19:42
- Nahlásit
Pěkný večer!! My jsme dneska strávili bezvadný den v Brně - tentokrát promoval Michal a to hned dvakrát. Zajeli jsme si kousek za Brno do restaurace Za sedmero... a musím říct, že jsem nikde nic lepšího nejedla!!! Dokonalý!
Ketrin1
Tam loni závodili kolegové výcvikáři ze cvičáku, včetně bráchy a sestřenky. Sestřenky golden byl dokonce na skvělém 3. místě ve všestranném vodním psu. A psali o něm ve Světě psů i v PPČ - dokázal najednou přitáhnout myslím 4 aporty z vody.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 20:33
- Nahlásit
http://psi.sbazar.cz/labrador-vicebarevny-praha-5- o5957944.html
tak po goldenovi s flekama už je tady i vícebarvený labrador - hustý!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2011 21:04
- Nahlásit
Vlasta
To jsou ty samý lidi,vždy´t říkám,že to jsou magoři
My se teď vrátili s Fanuškou ze cvičení,udělala mi obr radost,šla poprvé barvu opravdu s frňákem u země a nemusela jsem jí opravovat ani jednou. Sice jsme zatím na poloviční vzdálenosti,ale i tak jsem měla radost Jen teda to odložení je děs,ne že by odcházela,ale nenápadně popolézá řemen to jistí
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 07:12
- Nahlásit
Vlasta
vícebarvený labrador
uff, je mi nějak líto LR, co se děje...
ale nejhorší je, že lidem se to asi bude líbit a když bude poptávka, nabídka taky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 08:49
- Nahlásit
Eda jo na padlo mě to samé - hrají si na důležité... a kdyby to neměli na kšeft, ale na výcvik tak by neinzerovali štěnda.
jana33 odložení na stanovišti byla nejpříjemnější disiplína na ZPR - rostly tam lesní jahody a hodně, takže jsem jedla a jedla a najednou jsem šla pro psa - ale Greeny nepopolézá, odložení vsedě a v leže umí už odmalička je to disciplína Obedience.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 09:48
- Nahlásit
Vlasta
Fany,když mě vidí,tak se taky ani nehne,ale když se schovám,tak se nudí a rozptyluje se popolézáním ale jak jsem psala,vzhledem k tomu,že je možný mít psa na řemeni,takže pak hůř než za jedna nebude (neřve),tak to nemusím hrotit,i když na tom samozřejmě pracujeme. Ona popoleze tak deset krok,nijak strašně daleko,ale to už je fuk
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 11:04
- Nahlásit
jana33 ale pokud napne řemen tak je to špatně - myslím... přece nepůjdeš rovnou s myšlenkou že to bude za 1
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 11:10
- Nahlásit
Vlasta
Hihi,ale barvářskej řemen je dlouhej ne,vždyť píšu,že na tom pracujeme a snažíme se to pilovat,ale útěchou mi je,že stejně bude na řemeni,takže vzhledem k tomu,že neječí a popoleze,tak těch 10 kroků max.,to není disciplína,na který bychom měli vypadnout
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 15:08
- Nahlásit
jana33jak dopadly koláčky? Tedy nevím jestli už to bylo a nebo bude - ta hlavní dodávka...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 15:26
- Nahlásit
To nevim,já jsem odevzdala,tak doufám,že dobře. Ale Karel dělal vrchního ochutnavače a kamarádi taky a nikdo si nestěžoval
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 16:06
- Nahlásit
jana33 já se zeptám a řeknu Ti..... jestli budou další zákazníci třeba... já na Vánoce jo!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:01
- Nahlásit
Vlasta
no,nevim,jestli na Vánoce chci další zákazníky
Tady se to začíná pěkně mračit a teď jsem četla,že ústecku vyhlásli nebezpečí povodní,ještěže nejsme u vody
Kvitová vyhrála Wimbledon,to je hvězda!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:06
- Nahlásit
jana33
Jak to, že nechceš? Já bych si od tebe zase ráda vzala cukroví, bylo výtečné!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 17:15
- Nahlásit
EvkaS
Psala jsem další to víš,že s váma počítám
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 18:01
- Nahlásit
jana33
Supééér!! Teď mi spadl maxi kámen ze srdce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 18:12
- Nahlásit
jana33 já jsem z nedostatku jiných nápadů pospávala u toho Wimbledonu u televize, ale musím říci, že mě to hekání Šarapovové dost rušilo
U nás je taky vyhlášeno nebezpečí povodní na dnešní noc - my tedy jsme na kopci, ale mračí se to tady jodně a je zima - super počasí na zkoušky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:14
- Nahlásit
Vlasta
Jj,taky mi to přiišlo už dost přes čáru,ječela jak Viktorka u splavu
Jo,to máš pravdu,on si to člověk nenaplánuje,pes nemusí mít rád horko a zrovna bude v září na zkouškách třicet,zatímco v červenci patnáct
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 19:39
- Nahlásit
Teda teď koukám na dostihy a ten Váňa zase válí. Sice pátej,ale kvůli smůle,kdyby se mu neotočilo sedlo,tak určitě vyhrál,protože měl koně furt plný ruce. Kdybych měla v 59 poloviční kondici,tak bych byla spokojená
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:34
- Nahlásit
jana33 jéé kde to vidíš???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2011 20:35
- Nahlásit
Vlasta
Na ČT4 dávali rámcový dostihy a kvalifkaci na Velkou pardubickou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 09:56
- Nahlásit
jana33 tak s koláčkama max. spokojenost - prý byly ještě lepší než ochutnávková dávka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:07
- Nahlásit
Hezké dopoledne!! Tedy u nás spíš pěkně hnusné - začalo mžít a to máme večer lístky na otáčivé hlediště do Krumlova... Snad to přestane.
Odpoledne máme dvě ukázky flyballu, tak dneska bude o zábavu postaráno.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:12
- Nahlásit
bilksa u nás střídavě mží a leje - za chvíli obrosteme mechem, je vlhko a ani prádlo nechce uschnout
Teď jsem koukala na web RK a výsledky ZPR ani fotky nikde - me tedy štvou, jsem si chtěla dát fotky na stránky jak jsme se domlouvali tam a žádné nemám...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:38
- Nahlásit
Vlasta
Jéé,tak to jsem ráda,já ten večer,co jsem jim to předala,ztratila ten mobil,tak jsem si říkala,že i kdyby něco,tak se mi nedovolaj. Nj,oni jsou vždycky nejlepší třetí den,kyž se hezky proleží
Tady v noci lilo,teď se střídaj přepršky,ale hlavně děsně fučí. A mě z toho děsně bolí klouby,takže budu mít leháro den,budou dávt finále Wimbledonu chlapi,tak budu koukat. akorát jsem u toho chtěla vytrimovat Ferdu,tak to bude muset počkat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:07
- Nahlásit
Holky, nevíte, jestli je na Slovensku už také zákaz kupírování? Soused shání dobrmanku s kupírovanýma ušima.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:09
- Nahlásit
bilksa
Já myslím,že ne
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:10
- Nahlásit
bilksa já bych řekla že není. A k čemu mu bude - tady se s ní nesmí ukázat na žádné pejskařské akci - a na dvoře je jedno jestli je kupírovaná a nebo ne..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:12
- Nahlásit
Teď jsem koukala na FB - Fresh se oženil. Asi tedy jde do toho chovu jak to tady před časem zpochybňoval
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:14
- Nahlásit
Vlasta
asi dostal nůž na krk
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:17
- Nahlásit
jana33 možná - akorát to nepřizná je to přece jenom chlap!
|