Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ewka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:25
- Nahlásit

To ano, je to úžasný úspěch. Jeho první pes, první zkoušky a hned ZPR a takový úspěch, nádherné.
A gratuluji k I.ceně, to je také skvělý výsledek.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:31 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

tak tady jsou fotky naší skupiny ze cvičení v Albeři - kamarád Zdenda nejen parádně fotil,ale byl spolu s mIlanem ochotným házečem,nosičem,střelmistrem a prostě pomocníkem s čímkoli.
http://thumach.rajce.idnes.cz/Alber_-_cerven_2011

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:34
- Nahlásit

EvkaS děkuji, bylo to fakt pěkné, mám opět spálený obličej, ale jak psala Ketrin ZPR jsou hezké zkoušky. Uriánkovi to měli v hezkých terénech, pohoda, ani jsem neměla velké nervy - pěkný to bylo dokonce nás místní vzali i na exkurzi jednomu střelci domů podívat se na divočáky co má doma na zahradě a potom na jehňátka Jsem ráda že to máme v první ceně, byla fakt konkurence jako hrom - z 10 psů bylo 8 v prní ceně, jenom jedna flatka nešťastně vypadla a jeden pes byl ve druhé - myslím, že taky za marking no jo, se zvířátkama to musíme potrénovat, bo jsem měla i dvě pomocné trojky - jednu za radost z práce a druhou na přinášení - takže máme co vylepšovat

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:51
- Nahlásit

Vlasta
Já myslím,že jste hvězdy,dokončit ZPR i třeba ve třetí ceně,je velký úspěch. Já jsem odrovnaná - včera jsme do tří slavili a popíjeli u kamaráda a dneska jsem vzala každýho psa sólo na hodinu cvičit,protože teď budu dva dny péct a venčit se bude jen na zahraě. Tak jim při té příležitosti dám spoty,takže by ven stejně nemohli. Ale já jsem teda grogy

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 22:11
- Nahlásit

Vlasta
Uriánkovi to měli v hezkých terénech
od nich máme Edu...
a gratuluju samozřejmě, i když tomu tady z vás rozumím nejméně

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 07:10
- Nahlásit

Eda
fakt jo? Jsou milí. Poprvé jsem viděla žlutého flata naživo - měli tam sebou na myslivecké chatě fenku.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:37
- Nahlásit

Konečně Karel stáhl fotku z mobilu -Samoušek a prasátko

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 12:24
- Nahlásit

jana33
hezkej a šikovnej Samoušek - prase se mi nelíbí

Dneska nikde nikdo - co je ?? Už druhé pondělí mám dobrou náladu a musím makat

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:34
- Nahlásit

Ahoj!!
Vlasta
Já jsem dopoledne byla v budoucí nové práci vyzvednout si rovzrh a domluvit si, kdy nastupuju. Mám super rozvrh - v pondělí a v pátek končím v 10,45.

No a pak jsme s Michalem jeli bílit do nového bytu, bo včera už jsem po sběru kamení fakt neměla sílu.

Teď jdu dělat koláč a bramborový salát na zítra - mám promoci, tak bude odpoledne menší oslava (asi 20 lidí).

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:07
- Nahlásit

bilksa
Šárko, tak si ten zítřek hezky užij!!! Je to nádherná událost.

A co těhule? Ve středu jdete na UTZ?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:10
- Nahlásit

bilksa
to jo, to máš dobrý - skoro prodloužený víkend tak si užij promoci!!! A držím palce aby byla štěňátka na cestě

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:44
- Nahlásit

EvkaS
Jj, ve středu... Určitě bych měla radost, když miminka budou, ale mám rozporuplné pocity - bojím se, aby jich nebylo moc.

Tenhle týden bude fajn - zítra já, pak ve středu veterinář, no a v pátek má zas promoci Michal.

Jinak díky, holky, snad si to užiju a nespadnu na schodech, až si půjdu pro diplom, nebo se mi nezlomí podpatek, či něco podobného.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 15:50
- Nahlásit

Vlasta
Já od rána peču koláče
bilksa
Hihi,mě málem na bakalářský promoci odvezli,protože jsem díky svému příjmení šla úplně první. To letos budou alespoň nějaký lidi přede mnou. Měla jsem z toho větší nervy než z celejch státnic

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 16:11
- Nahlásit

jana33
No jo, taky jsem se naštěstí posunula dál... No těším se..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:22
- Nahlásit

bilksa
no to jsou věci - tak si ten akcí-plný týden pěkně užij!

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:31
- Nahlásit

Zuzana T
Díky!! Zítra na mne myslete.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 07:59
- Nahlásit

To je zase šikovných pejskůch a páníčkůch gratuluju hlavně Vlastě k úžasnému výkonuMydlíčka na ZPR, fakt super!
Já v tyto dny v praxi zažívám, kterak asijští tygři vzdělaností, pílí a nasazením převálcovávají starou, unavenou a línou Evropu - máme tu pár dní syna s jeho indonéskou přítelkyní, tč.studující ve Skotsku a mluvící perfektně anglicky. Zatímco já mluvit jako hotentot - aspoň že rozumět, děvče být velmi milé, pořád se usmívat a mluvit na mě v jednoduchých větách, ale já se i tak cítit jako blb!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 07:59
- Nahlásit

Dobré ráno!!! Myslím na Šárku a myslím na to, že se mi nic nechce dělat a to mám jet do Prahy - fuj, už teď je vedro...
Greeny líná, ale tak, že vypadá jako fena po štěŇatech - fakt na zádech skoro nemá chlupy - včera jsem ho vyčesávala a podsada lítala vzduchem a na trávě dělala závěje.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:02
- Nahlásit

Ketrin1
Nic si z toho nedělej - včera jsem se doma nudila tak jsem vytáhla angličtinu, že si zopáknu slovíčka a minulou látku - a zapomněla jsem na co je to slovo co se čte das - ono se používá jenom v některých osobách a já nevím kdy, nebo co??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:10
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti,bude vedro,nejezdi nikam!
Ketrin1

no já budu dneska obdobně mluvit,ale se svou lektorkou.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:11
- Nahlásit

Vlasta
tak to nevim - das?? to je německej člen, jak se to píše???

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:13
- Nahlásit

Zuzana T
lektorku ti závidím a dávám si svatosvatej závazek, že nejpozději koncem října, jak se změní čas a bude furt tma, si najdu konečně taky nějakej nejlépe konverzační kurz !!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:33
- Nahlásit

Ketrin1
Já si najala soukr.hodiny,potřebuji stále mluvit a udělat pořádek v gramatice.Podařilo se mi sehnat šikovnou mladou učitelku,která dochází k nám do práce - nemusím přejíždět a mozek mám ještě po práci nastartovaný.Doma vypínám a těžko ho znovu restartuji.
tím das asi V. myslela she/he does

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 08:35
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko - přesněě - díky, uznej že to mám těžký, když ani neumím napsat co myslím

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:05
- Nahlásit

she/he does
ahá
no budu muset rozhodit sítě, vyhovovala by mi malá skupinka max.3-4 lidi a mluvit, mluvit, mluvit. uvidíme zda je to tady ve vidlákově realizovatelné aniž by člověk musel někam daleko jezdit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

Ketrin1
my to tak máme, ale spíše tím, že lidi z práce na ty hodiny nechodí, takže jsme na hodině 2-3 lidi a učitel, čili každý je pořád na řadě.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:18
- Nahlásit

hihi,zas tu máme jazykové okénko?

Holky,jedou vám stránky RK? Já už se tam několikátý den nemůžu probojovat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:24
- Nahlásit

jana33
jedou bez problémů

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:28
- Nahlásit

jana33

já na nich byla, včera, ale aktualizaci o zpr nevidět.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 10:34
- Nahlásit

Zuzana T
Ketrin1
Hmmm,tak si to asi vezmu osobně,že mám zablokovanej přístup prostě se mi stránka nenačte všechny ostatní běží normálně

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání