| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:24
- Nahlásit
Ketrin1
to že by to mohl uvařit někdo jiný - to je asi deformace věkem. Dřív jsem to tak nepociťovala, ale dneska jo! Škoda, že tady není Zuzka - já bych z toho vaření byla na vyškubání ofiny
Moje kamarádka z MOravy - taky ved.ŠJ - ráda vaří i doma - je asi divná
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:29
- Nahlásit
Vlasta
mně to vaření zas až tak šíleně nevadí, lépe řečeno beru to jako cokoliv jiného co člověk dělá, aniž se nad tím kácí nadšením, prostě protože je to potřeba - ale co bych si nezaskuhrala, že? je ale fakt, že můj muž rád a dobře vaří celkem pravidelně cca 1x týdně!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:43
- Nahlásit
Ketrin1
můj nevaří vůbec,ale taky to neberu nijak tragicky, jako žádnou domácí práci - žádná ve mě nevyvolává nadšení, ale udělám to - co taky jiného..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 15:57 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, Eva má pravdu, vždyť máš skvělou postavu!!
Tak jsem chtěla s holkama vyrazit ven a zrovna začalo pěkně lejt... No tak jdu žehlit.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:46
- Nahlásit
To já mám zítra dovču - takže odhmyzím domácnost + navařím a večer jedu na Nezdřev, ubytuju se a do rána nespím - o víkendu nás čekají ZPR
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:51
- Nahlásit
Vlasta
Co to znamená odhmyzím domácnost? no,už to máš na spadnutí,budu držet palce a koukej mě o víkendu informovat,né že zase řekneš,že na mě nemáš číslo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:55
- Nahlásit
jana33 to znamená úklid - já tomu tak říkám.... jo jestli to přežiju tak pošlu SMS
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 19:58
- Nahlásit
Vlasta
Aha,tto zní,jak kybyste měli blechy,vši a nevím co
Napiš hezky v sobotu a pak i v neděli,budu napnutě čekat. Víš,kdo tam bude,máš nějaký info?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:04
- Nahlásit
Vlasta
Budeme držet palce!! Určitě to zvládnete!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:08
- Nahlásit
jana33 nevím kdo - ale určo tam bude silné obsazení, tož to nevidím nijak pozitivně, ale má být hnusně což je pro Greena lepší než vedro. Jo vlastně vím - jede s nám Lara -kudrna
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:09
- Nahlásit
jana33 teď mě napadlo - v sobotu možná napíšu - ale jestli bude co i v neděli....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:13
- Nahlásit
Vlasta
samozřejmě,že bude co, Mydlíček je pašák a všem to natře
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:14
- Nahlásit
Vlasta
a co je v sobotu a co v neděli?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:25
- Nahlásit
Vlasta
Tak to taky budu držet palce, jste šikulové, takže to určo zvládnete
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 20:49
- Nahlásit
jana33 no to nevím jak to bude - asi jak to rozdělí oni, si představuju.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:08
- Nahlásit
Vlasta
Aha,já si to tak myslela,ale jak jsi to napsala,tak jsem myslela,jestli to u ZPR není nějak pevně daný
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:15
- Nahlásit
jana33 já nevím - budou to první ZPR co jdeme, ale ve zkušebním řádu jsou jenom uvedeny disciplíny a podle mě je nějak rozdělí do dvou dnů. Já jenom doufám, že toho více a nebo ty horší budou v sobotu, bo tuším, že v neděli bude Mydlík unavený - je to chlap a dva dny za sebou ještě makat nemusel I když těžko říci co bude horší - to čeho se bojím většinou proběhne v poho a to kde si říkám to bude brnkačka, tak na tom vysekneme problém
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:18
- Nahlásit
Vlasta
To je tak vždycky,že tě pes vypeče na něčem,co bys netipla. Evča by mohla s Larou a jejíma krokodýlama v rybníce povídat
On to zvládne,když bude chtít pak budeš muset zpracovat podrobnou reportáž
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:27
- Nahlásit
jana33 jj, hele co jsem našla:
http://www.vonperstadt.com/merle-york/
Je to možný? Nějak nepíšou jestli to má s PP nebo jak
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 21:30
- Nahlásit
a labíček co má 85kg je taky hustej:
http://www.novinky.cz/koktejl/237128-nejobeznejsi- labrador-vypada-jako-tele-davali-mu-hamburgery-a-p izzu.html
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 22:22
- Nahlásit
Vlasta
píšou s PP, ale připadá mi to celý nějaký divný, to asi bude PP od UCI nebo nějaké podobné obskurní organizace a to s tim LR je k pláči.
ZPR jsou pěkný zkoušky, tak si je užijte!
My jme si dnes neplánovaně trošínku zacvičili s kamarádem, který příležitostně, pokud je potřeba, umí na psa zahrát zlého strejdu - a ajta, když tento střílel a házel marking, Cora ani jednou nevyrazila a vůbec to celé udělala předpisově
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:15
- Nahlásit
Hezký pátek všem!!
Nevíte, kam mám dát ještě inzerát. Nějak se nikdo neozývá na klučíky. Všichni chtějí fenku. A kamarádka, která má kluků 6, tak už je má skoro všechny pryč. Asi něco dělám špatně.
Vlasta
Tak takovou barvu u yorka jsem ještě neviděla!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:31
- Nahlásit
EvkaSKetrin1 no mě to připadá hrozný ty yorkšíři - ty zmínky o tom, že stálý zákazníci
maji slevu a teď tam mají v novinkách i slevu na ty merle štěňata, bo nemají modré oči - a přesně si myslím, že s těma štěňatama se na výstavě nikdo neobjeví, bo nemůže..
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:34
- Nahlásit
EvkaS
Všechno nejlepší k narozkám!
A k pejskům - kliiiid, vždyť se teprve narodili Asi to chce inzerovat opakovaně všude možně po netu - i na těch inzercích, co člověku nejsou zrovna po chuti - Blesk atd.- a hlavně pořád hrnout na stránky aktuální fotky štěňat - v čemž máš výhodu, že web i fotky jsou 1A
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:39
- Nahlásit
Vlasta
To asi neobjeví, protože tahle barva není ve standardu, ale věřím, že se na to lidi nachytají.
Ketrin1
Děkuji za přání.
Asi jsem zbytečně pohrkaná. Musím se pustit do focení a plánuju o víkendu i první video. Už s nimi začíná být legrace, snaží se o první krůčky a moc jim to ještě nejde. Jinak dneska už se jim otevřela očíčka, tak mám radost - krásný dárek k narozeninám.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 08:39
- Nahlásit
Vlasta
jj, mě už to nějak nevzrušuje toto, každý svého štěstí strojvůdcem
Synova přítelkyně chtěla psa (nejlépe Borgova potomka), bohužel to doma neprošlo a jako kompromis tatík povolil úplně malého pejska. Jeli tedy pro čivavu bez PP za 6000,- Čubka vypadá zdravě, pěkně, je príma... akorát to zcela jistě není číva, ale nejspíš x s JRT - a zdá se, že to rozhodně bude mnohem sympatičtější, odolnější a praktičtější pejsek než by byla ta číva
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:07
- Nahlásit
EvkaS
Všechno nejlepší, Evi!! Mně se zatím nikdo další také neozval - včera jsem byla Charlotte objednat na ultrazvuk a sestřička mi říkala, že má zájemce, tak uvidíme, jestli se ozvou...
Neboj, vždyť máš téměř všechny zadané, máš ještě hronadu času!! Já mám zatím zaluveného jednoho klučíka, jednu holku a teď nevím, co budou chtít ti noví zájemci.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 09:51 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Holky,co vím,tak biewer jorkové (prostě tyhlety barvy) dostávají třeba v Německu vážně papíry jako neuznané plemeno a jsou vystavováni na normoš výstavách,ale o těch ostatních slyším prvně
EvkaS
Všechno nejlepší a neboj,oni se ti správní pánečci určitě najdou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 10:24
- Nahlásit
EvkaS Evi taky všechno nejlepší k narozeninám a klíííd, kluci se taky prodají
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 10:29
- Nahlásit
bilksa
Děkuji za přáníčko.
Tak budu držet palce na UTZ a čekat netrpělivě, zda budou další zlatí kožíšci!!!
jana33
Děkuji.
Já bych je ani jiným, než těm správným páníčkům neprodala. To si je radši nechám.
Vlasta
Děkuji Vlasti.
Věřím, že nové páníky i pro kluky najdeme. Nejhorší je, že jsem si je tak oblíbila - tedy hlavně slečnu fialkovou, že se mi je nechce dát!!
|