| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:00
- Nahlásit
Ta paní překládá filmy pro Barrandov - třeba Mash je její práce a je fajn. Její dcera mi předváděla Greena v Brně.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 18:24
- Nahlásit
jana33
No nevím, jak je to v propozicích, jestli vůbec březí feny smí. Navíc jsem od zimi prakticky necvičila, dneska si chci vyndat bážu na lehké pocvičení.
A nechci to riskovat, párkrát už jsem zažila, že poslali psa slídit do rákosí a ten se vrátil rozpáraný od prasete.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:21 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Vlasta
To víš,že jsem ráda,že chutná. A byli moc sympatický,fajn lidi od pohledu
Jo,ta její dcera tady byla taky a říkala,že ti Mydlíčka předváděla
bilksa
Já myslím,že v první polovině smí,ale samozřejmě je asi zbytečný to riskova
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:40
- Nahlásit
jana33
Uvidíme za týden. Už bude mít právě do porodu míň jak měsíc, tak to už bude za polovinou. Třeba z toho nic nebude a stihneme se ještě dohlásit.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:52
- Nahlásit
jana33 třeba Tě to proslaví po Praze a nebudeš stíhat celoročně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:35
- Nahlásit
Vlasta
Jestli jo,tak budeš mít u mě procenta
bilksa
néé,ve středu uvidíte malý Charloťátka
Tak Zuzce a spol. už se to krátí,zítra Platošák,pozítří veverky a tradá domů
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:49
- Nahlásit
jana33
Také na ně vzpomínám!! Přemýšlela jsem, že bych se za nimi zajela podívat - mám to kousek, loni jsem celou dobu pentlovala do práce a zpátky.
Uvidíme, jestli uvidíme...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:53
- Nahlásit
Dobré ráno, bych řekla že na Roudné ji to skoro celé propršelo ne? U nás byla včera taková bouřka, že jsem uvažovala o odpojení el.spotřebičů - no nakonec potomci odmítli, bo se nutně potřebovali dívat na televizi a zároveň pařit na počítači - jako každý den.......
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:33
- Nahlásit
u nás byla taky šílená bouře - automaticky vytahuju ze zásuvek všecko, už nám jednou TV shořela, to stačí. potomek ovšem naopak vytáhl ven foťák, stativ a deštník a fotil blesky a "zajímavé mraky"
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:53
- Nahlásit
Hezký den všem
Tady známý natočil tornádo. Myslím, že tohle video bylo včera na ČT, kdo jste koukal.
Včera, jak unás byla taky bouřka, tak musím říct, že jsem měla docela strach, protože ten mrak vypadal úplně stejně jako před tím tornádem.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:17
- Nahlásit
U nás v práci to vypadá na personální tornádo každou chvíli - musím opravdu uvažovat o evakuaci
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:36
- Nahlásit
A nám při bouřce vyplli proud,takže jsme nic vytahovat ze zásuvek nemuseli
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:43
- Nahlásit
no já vždycky hlavně letim hned vytáhnout ze zásuvky presovač, protože bez mýho brzce ranního extra strong kaféééé bych nepřežila ani den
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:49
- Nahlásit
Ketrin1
To máš blbý,já už tři roky kafe nepiju, a jak jsem si předtím nedovedla život bez něj představit,tak mi vůbec nechybí
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:52
- Nahlásit
Kecáš, u nás jsi ho měla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:00
- Nahlásit
Ketrin1
To si ale pleteš časový pásmo,to nebylo,když jsme byli na nácviku na veverky,ale ještě když jsme sháněli barák a byli jsme na prohlídce blízko vás
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:05
- Nahlásit
chceš říct, že už tomu jest déle než 3 roky??? ok, beru zpět, každopádně Ty,nepijíc kávu, přicházíš o jednu z největších životních slastí
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:08
- Nahlásit
Tady byla bouřka děsivá, hnědka jen znechuceně odešla na vnitřní pelech, protože na ten venku pod střechou jí cákala voda
a proudy, co je jí za zádama valily do otevřené garáže ji vůbec nezajímaly
Ketrin1
z největších životních slastí
a co zelený čaj?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:25
- Nahlásit
Ketrin1
A to jsem ještě přestala kouřit,už nemám v životě žádný potěšení
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:51
- Nahlásit
jana33
Tak já teda kafi moc nedám a nekouřím, ale mým potěšením je čokoláááááda
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:17
- Nahlásit
choco
jana33
kouřím, piju kafe a jím čokoládu - asi jsem moc rozežraná
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:21
- Nahlásit
Ach jo holky, já teda nekouřím, ale jinak kdybych měla vyjmenovat co mi nechutná, tak mi asi stačí jeden řádek
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:21
- Nahlásit
Tak čokoládu teď taky ne,protože když jsme přestali kouřit,tak jdou kila nahoru sama. Já si to ohlídala,ale Karel ne a teď od neděle jsme nastolili redukční režim,protože už se do ničeho nevejde
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:29
- Nahlásit
U nás bouřka skoro nebyla - opět to zadržely Novohradské hory. Je fajn bydlet v podhůří - skoro nic nám sem nepřijde.
Jinak máte zajímavé téma... já nekouřím, nepiju, kafe si dám tak jednou v týdnu a sladké mi taky nechutná. Jedinou neřestí jsou brambory na jakýkoliv způsob - ty miluju. Takže pro mne není problém v jedenáct večer sežrat kilo hranolek z trouby, nebo pečerných brambor s česnekem.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:39
- Nahlásit
bilksa
no a proto vypadáš jak vypadáš - brambory samotné nemají skoro žádné kalorie - tedy hranolky jsou asi vyjímka.
My co jíme všechno jsme "krev a mlíko"
Ketrin1
jsem na tom podobně - ani si teď nevzpomenu co mi nechutná - zvlášť když to uvaří někdo jiný - v tom případě jím všechno
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:43
- Nahlásit
Vlasta
Ketrin1
Mě napadá kopr,vnitřnosti,kuřecí prsa a růžičková kapusta. Jinak mi chutná asi všechno
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:46
- Nahlásit
Vlastazvlášť když to uvaří někdo jiný
Bingo!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:59
- Nahlásit
Vlasta
No taky to teď není ono - musím začít zase někam chodit cvičit. Do května jsem chodila od školy, teď už musím za peníze. Fuj, pěkně mi už povolily svaly.
Já, co si tak vzpomenu, nejím rajčata, houby, kapustu.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:15
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, dyť si jako proutek.
no já kávu musím mít každý den alespoň 2x, ale jinak nekouřím, z alkoholu víno nebo šampus jinak nic a ne moc často a nedá se říct, co je mojí největší neřestí, protože jím skoro všechno - kromě koprovky a rybí polévky. No a taky podle toho vypadám, páč žiju s chlapem, který miluje vaření.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 13:21
- Nahlásit
EvkaS
Vlasti, dyť si jako proutek nooo, to jo, ale takový ten jak už mu je nějaký ten rok a začíná porážet plot co byl k němu přivázaný
bilksa
no o cvičení taky vždycky přemýšlím - když se podívám do zrdcadla - ale potom to rychle rozchodím nějak to je asi pohodlnější
|