| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:50
- Nahlásit
bilksa
no jo, páteční odpoledne mám nejraději z celého týdne, bo vím, že mě čekají dva dny volna a jako správný pesimista nemám ráda nejen pondělí, ale už neděli večer - kdy už myslím na to, že pondělí je zase za dveřmi - zvažuju návštěvu psychiatra
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:27
- Nahlásit
Šárko,ty jsi tedy nezmar - pořád něco podnikáš .
Vlasta
Tak sežeň nejakého pořádného cvokaře,budeme chodit společně!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 08:45
- Nahlásit
Zuzana T
hele, myslím že i bez nás mají narváno co? Já to zkusím ještě nějak se sebou vydržet
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:18
- Nahlásit
bilksa
Fotky pěkné, ale je vidět, že to fotíš na automat. Zkus trošku prostudovat manuál a pár článků na netu a pusť se do experimentování. Minimálně nastavení správné bílé (sluníčko, stín, zataženo atd.) a ISO by ti hodně pomohlo. Automat není špatný, ale tím, že se snaží všechno dokonale vykompenzovat, tak z toho nevznikají vždy úplně optimální fotky. A pozor na focení proti slunci. Jinak jako první pokusy dobré.
Vlasta
Vlasti, ty jsi psycho. Snaž se býti trochu životním optimistou nebo tě ty vředy opravdu neminou.
Zuzana T
Jo, spánek, to je to, co skoro neznám. Ale ne, dneska v noci už to bylo o 100% lepší. Larušku už přešel ten průjem po porodu, tak jsme nemuseli pořád lítat ven a tak jsem jen chodila koukat do bedny, když se ozval nějaký pískot, ale většinou to bylo jen, že se odkulil někdo z hromady a chtěl zpět.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:36
- Nahlásit
EvkaS
neříkej mi, že jsem psycho nebo budu mít deprééze, že jsem psycho......raději mi pošli tu fotku co jsem chtěla mejlíkem.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:38
- Nahlásit
Je páteček a zítra jedu na Albeř, to je kráááása!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:44
- Nahlásit
Petra Bailie
To už je zítra? To je teda děs,jak to letí. Tak si to užijte a hodně štěstí (předpokládám,že budete dělat veverky)
Já si dneska naordinovala nehýbací den,už mě dva týdny bolí kyčel a jak jsem ted chodila ráno se všema,večer cvičit s Fany,tak jsem myslela,že se včera z toho lesa nevrátím.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:52
- Nahlásit
jana33
No to znám,já po včerejším pochoďáku také vypadám jak jednonohý námořník.
Petra Bailie
Ty jedeš výcvikařit ?Tak to se uvidíme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:54
- Nahlásit
holky,závidím,já bych jela hned taky
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 09:55
- Nahlásit
Petra Bailie měj se tam krásně a pozdravuj !
jana33 naordinovala nehýbací den
po tom toužím už delší dobu - jak se to dělá, když má člověk psy a domácnost s chlapem?? jinak samozřejmě přeju, ať tě to přejde, asi jíš málo alavisu a sulcíku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:02 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ketrin1
To je to moje revma teď se mi prostě začala kurv..t kyčel
Prostě psy vyženeš na zahradu a manžela snad venčit nemusíš,ne? a vaření nepovažuju za pohyb na záchod si taky dojdu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:05
- Nahlásit
jana33
a vaření nepovažuju za pohyb
já jo, pohyb je všechno u čeho neležím
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:10
- Nahlásit
jana33 revma
Pod nehýbacím dnem bych si představovala strávit většinu tohoto dne na zahradní houpačce ve stínu lípy, být obsluhována chlazenými nápoji a obklopena spokojenými, lehce lenivými psy, kteří NEVYŽADUJÍ házení aportů. ...noo, asi by mě hned bolely záda a nehýbací den bych dobrovolně zrušila
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:19
- Nahlásit
Zuzana T
Ne, výcvikařit nebudu, jedu normálně pocvičit s Tinou, prostě dovolená, Bailinka se bude jenom flákat a koupat se na Osice. Veverky mám v plánu týden potom pod RK, přeci jen musím ctít vlajkovou loď. No a taky chci mít slovní hodnocení, které teď RK nově na OVVR zavedlo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 10:25
- Nahlásit
Ketrin1
Psiska teď aporty na zahradě nevyžadují,mají lepší zábavu - nezralá jablka,angrešt,rybíz...
Petra Bailie
Nj,to mě nedošlo,že nemůžeš být záškodnice zrádkyně
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:05
- Nahlásit
Petra Bailie
Aha,tak to můžeme Bailey s Cathy naordinovat důchodcovský program .
EvkaS
Laruš měla průjem? No to je z těch placent,moje čuby to měly krátce obě.Zítra odjíždím na tábor a týden neuvidím net - to už budou mimina vidět,až se vrátím!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 11:27
- Nahlásit
Petra Bailie Zuzana T
Holky, docela Vám ten tábor závidím. Kdybych neměla mimina, tak jsem jela taky!!! Docela by mi to bodlo s přípravou Bocky na zkoušky, ale tak se s tím nějak popereme samotné. Hezky si to tam užijte a pozdravujte Evičku P.
No, Zuzi, až se vrátíš tak už budou určitě vidět! Už aby to bylo. Teď jsou to taková slepá housátka, ale roztomilá!! Je úžasné pozorovat, jak se den ode dne mění. Jinak průjem už je zažehnán.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:15
- Nahlásit
EvkaS
Třeba bude místo v srpnu!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:37
- Nahlásit
Zuzana TPetra Bailie
Jéééé závidíme!! Já se celý rok těšila a nakonec to bohužel nevyšlo.
Jsme zpět z canisky - dneska byla edukace u dětí v 7. třídě - byly moc šikovný a fakt pohodový. Charlotte si to užívala!!
Já jdu poklidit a vrhnu se na ty koláčky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
bilksa
No jo,štěňata překazí všechny plány.Já budu omezená příští rok - teda doufám,letos si užíváme.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 12:48
- Nahlásit
Zuzana T
Alespoň se hezky prostřídáme a máme tu na fóru stále živo.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:28
- Nahlásit
EvkaS
Já jsem měla tohle vloni, žádná Albeř ani dovolená, jen štěněcí mateřská. Buď ráda, že jsou ještě malý a slepý, jen co prokouknou, je z nich likvidační komando, užiješ si toho dost.
Nezapomenu jak se vloni štěňáci naučili používat kočičí dvířka, takže každou chvíli vtrhli do chaty, něco tam uchvátili a zase se s kořistí vyřítili ven. Bylo jen slyšet, jak dvířka několikrát za sebou rychle cvakla.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 13:42
- Nahlásit
bilksa
no to jo,kdy jdeš na sono?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:04
- Nahlásit
Zuzana T
Ještě nejsem objednaná, počítám, že kolem 30.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:13
- Nahlásit
bilksa
tak to už budu zpět.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 14:19
- Nahlásit
Zuzana T
No to jo, uvidíme, co se dozvíme.
Tak těsta zadělaná, jdu naházet prádlo do pračky.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 20:00
- Nahlásit
Uf, tak jsem zvládla všechno až na návštěvu kámošky. Koláčky se povedly, tak mám radost, snad mě o pouti nepomluví...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 20:19
- Nahlásit
bilksa
Kdyby ofrňovali,tak je pošli do Albeře,my si dáme do nosu ,
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 20:26
- Nahlásit