| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:31
- Nahlásit
Dobré ráno, já jsem tady - přestože je páteček tak jsem od rána nas....á. Tedy díky prac.problémům a úkolům. Kolegové z jiných oddělení si myslím, že jsem se narodila proto abych nákupčím řetězců vysvětlovala jejich průsery já - oni ani nepovažují za nutné se k tomu jakkoliv vyjádřit - jasně že nákupčí sejme mě a budu za debila, ale chtěla bych alespoň jejich spolupráci při vymýšlení výmluv a nápravných opatření - sakra! Kecy typu - tak jim řekni že jsme tomu člověku co ty párky blbě zamíchal pro výstrahu ostatním usekli ruku nad loktem mě už fakt nebaví - mimo to by tady byla většina lidí bez rukou a nohou - některým by i hlava chyběla
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:12
- Nahlásit
Hezké ráno,
tak Laruška už má 60.den březosti, teplota je konstantní 37,5 a ráno jsme hezky baštili, takže dneska asi taky nic. Nicméně už je krásně vidět, jak se tam miminka melou (lepší než televize).
Všem děkuji za tipy, jsem ráda, že mi přejete tolik holčiček, snad to tak bude - klučíků může být méně. Obojků máme dvanáct, ale doufám, že je všechny nepoužijeme:
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:29
- Nahlásit
EvkaS
Obojků máme dvanáct jooo, je vidět, že kdo je připraven - není zaskočen
Tedy Lara je fakt jako míč - teprve teď to vidím a Bocík jak hází dršku a závidí, že je pozornost věnována Laře co??? Není 37,5 už nižší teplota??? Naši mají kolem 38,2 -38,5 normální....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:45
- Nahlásit
Vlasta
No, nižší teplota to je, ale ona ji má mezi 37,5 a 38 už posledních 5 dní, takže žádný větší skok o stupeň a víc se zatím nekonal. Uvidíme, hlídáme to.
No, Bocík "držkuje" čím dál tím víc. Pořád ji mám na klíně a chce se mazlit asi cítí, že se něco bude dít, tak abych se jí nepřestala věnovat. A Bocka se tváří skoro na všech fotkách jako "Jouda".
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:57
- Nahlásit
EvkaS
no to je napínavý - budeme na Tebe s Míšou zítra myslet - jdeme cvičit.... Greeny už si zase vzpomněl jak se dělají vlečky - minulý týden jsem myslela, že ho zabiju...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
EvkaS
Tak jdete do finále !Držím pěstičky,ale vypadáte připraveni,tak to jistě půjde hladce.
Vlasta
No koukám,že si užíváš v práci.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:38
- Nahlásit
Vlasta
Tak to je dobře, alespoň se zítra hezky odreaguješ s Mydlíčkem - užijte si to i za mě. Taky bych jela na trénink.
Zuzana T
Snad jo Zuzi, jsme celí nervózní, Laruška je víc v klidu než-li my.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:38
- Nahlásit
Eda
parky a sady, páátek!!!
a lesy a vody
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:51
- Nahlásit
Zuzana T
no jo jsem v práci - ty máš volníčko před .... ????? neboj na Tebe budeme taky myslet a držet palce!!!!! Víš že potřebuju vítězně pokřtít tu šňůru
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:20
- Nahlásit
EvkaS
Budu na Larušku myslet, aby všechno proběhlo jak má. Hlavní je zachovat klid (to říká ten pravej, já byla vždycky na mrtvici a slibovala si, že tohle už nikdy... )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:24
- Nahlásit
Vlasta
Bohužel,nemám vedoucí kuchařku,tak dělám svojí práci a ještě pomáhám,hlavně u výdeje.Ještě,že mám šikovné holky a bez reptání dělají ve třech dva chody.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:55
- Nahlásit
Tak s ťukáním na všechno konstatuju,že Fanča snad splaskla,já to teda ještě trochu vidím,ale kdo neví,tak si ničeho nevšimne.
Těm,co dělají o víkendu zkoušky,držím palce,Larušce samozřejmě taky a chci tady vidět aktualitky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:58 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T
a táák, jsem myslela když jsi psala že já jsem v práci, že Ty jsi doma. Já mám náročný pátek - jsou jenom dva druhy pátků:
1) pátek kdy všichni chtějí všechno řešit, vyvalí se porůsery za celý týden a fakt nevím co dříve
2) pátek kdy mám co dělat abych neusnula a přitom předstírat práci
Bohužel dneska je případ číslo 1 - ale to většinou....
Petra Bailie
ještěže mám psy - kdybych měla fenu tak na porod povolám všechny známé a ještě zalarmuju veterináře nejlépe všechny v okrese - bych fakr byla v panice, že něco nepoznám ..
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:09
- Nahlásit
jsem zpět z kontroly u ortopeda, který mě sprdl na dvě doby - došlo totiž k trapnému nedorozumění, jeho předchozí důrazné rady, že "nemám chodit",jsem si vyložila jako že ne 20 a více km, zatímco on myslel nechodit pokud možno vůbec, (nevíte, jak to má pracující ženská se 3 psy dělat??) takže když jsem se mu radostně pochlubila, že už jsem absolvovala menší výletík bez bolesti, bylo zle už mu radši nic říkat nebudu
Pěkný víkend a Larušce šťastný porod!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:18
- Nahlásit
Ketrin1
ty jsi tedy také číslo!
Tak lidičky pěkný víkend a já se ozvu tak nebo tak,jak jsme dopadly!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:35
- Nahlásit
taky hezký víkend - u nás už začal - potomci volali, že se Greeny vykadil v obýváku a vyblinkal v předsíni - prý toho je na Tatru - tož se fakt těším domů... nevím co mu je ráno nic a normálně se nažral....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 19:06
- Nahlásit
Tak foťáček je doma: tady první pokusy, aneb Charlottka modelem. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.104129476 347549.6850.100002514909639&ref=notif¬if_t=like #!/media/set/?set=a.104129476347549.6850.100002514 909639
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 19:27
- Nahlásit
bilksa jako nejsou špatný, ale Evča by Ti asi měla poradit, bo její jsou jakési dokonalejší - nebo má ještě lepší foťák - nééé,že bych tomu moc rozuměla - píšu svůj dojem, tak se nezlob
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 20:24
- Nahlásit
Vlasta
No,myslím,že Evka bude mít hlavně sakra jiný a kvalitnější objektivy
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 20:34
- Nahlásit
jana33 no vždyť říkám, že tomu nerozumím kdo čím fotí, to nechci Bilksu znechutit a zkazit jí radost , říkám co vidím
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:51
- Nahlásit
Vlasta
jej, abych se sem bála dávat odkazy na hnědku vyfocenou kompaktem cha
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 22:09 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Eda jééžíšííí já nemám žádný foťák - třeba....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 22:19
- Nahlásit
Vlasta
no jasně, "kibicka"
teda, už melu z posledního, opravuju testy až se ze mě kouří, už to balím, ať neudělám chybu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 09:00
- Nahlásit
Vlasta
Jj, přesně, jak píše Janča, já mám základní objektiv, se kterým musím zvládnout všechno. Foťák za tyhle peníze je pro mne zázrak a vybráno na celý život.
Takže se samozřejmě Evče nepřiblížím, na ty moje stránky mi to dostatečně stačí. A za ty prachy!!!! Mamku málem trefilo, za ty peníze, co stál mám auto a ještě gumy.
|
Irča
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 09:32
- Nahlásit
Zuzana T Držíme palce!!
Vlasta Doufáme, že Greeny bude Ok, že to byla jen momentální nevolnost!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 15:51
- Nahlásit
Irča no jo, tak Greeny dobrý. za to mě v noci vzbudila zimnice, střevní problémy a 39°C horečka. Takže výcvik se nekoná a jako lazar kterého bolí celé tělo ležím - ach jo...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:58
- Nahlásit
Vlasta
Tedy, to je fakt otrava. Zvlášť, když je venku hezky. My jsme byli s Michalem hrát na svatbě. A zítra mažu do práce, takže zase žádný víkend.
Nemáš zprávy o Zuzce??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 07:52
- Nahlásit
Dobré ránko!!
Vlasta
Tak co, Vlasti, jak ti je?
Já jsem od sedmi v práci, leje tu jako z konve, tak ani na terasu nemůžu. Fuj, a to to mám až do desíti.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 08:59
- Nahlásit
bilksa Zuzka byla včera ve 3.ceně kvůli klidu na stanovišti, jinak dobrý. Já lepší, už mě nebolí celé tělo včetně kůže, ani nemám horečku, přemýšlím, že si půjdu natáhnout vlečly, bo zvířátka jsou rozmrzlá a snad ještě nebudou hnít. U nás je příjemně pod mrakem a fouká vítr - na práci ideální podmínky...snad do toho lesa dojdu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:06
- Nahlásit
Tedy ani od Evy nic - asi ještě fakt nic, slíbila, že dá hned vědět, i v noci...Laruška si dává na čas.
|