| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 19:55
- Nahlásit
Vlasta
DÍKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!!!!!!!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 21:24
- Nahlásit
Tak dneska mi Evička nakapala poslední barvu - příští týden neděláme už nic.No začátek byl zmatený a až jsem na ní pořádně houkla,tak teprve dala nos dolů a frčela,jak raketa až ke spárku.No snad to dáme.Ještě se obávám klidu na stanovišti - to jsme zatím nikde neměli,jen na Konopišti,ale tam nemusela sedět naprosto v klidu .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 21:56
- Nahlásit
Zuzana T
Hihi,já si vždycky vybavím všechny psy na naháňkách - když se jde moc brzy a čeká se až předstoupí střelci,kníkaj všichni,co už ví o co jde Já jsem zvědavá na klidy u vody - když chodíme na kachny,tak ve chvíli,kdy se začne střílet,psiska vypouštíme,takže jsou tak zvyklý a naučený. Aspoň že jde je mít na zkouškách na vodítku
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 07:15
- Nahlásit
jana33
JJ,my budeme absolvovat 1.klidy na ostro na vodítku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 08:09
- Nahlásit
Zuzana T
Budeme držet palce!!!! My jdeme 14 dní po vás
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 08:34
- Nahlásit
jana33
Přesně. Charlotte už kvičí od rána. Jakmile se začneme s tátou balit, tak dělá jak šílená - lítá od dveří k nám, kňučí a štěká na nás, abychom si jako pospíšili...
No a o nástupu už ani nemluvím. To už má místo mozku prase.
Zuzana T
Budeme držet palečky, určitě to zvládnete!!
Tak já dneska vstávala s šokem, že jsem měla vstát dřív, protože nestihnu učení... No je vidět, že mi ještě pořád hrabe.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 08:49
- Nahlásit
bilksa
Také posílám velkou GRATULACI
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 08:56
- Nahlásit
HanuleGR
Děkuji.
Mám slíbený od prarodičů foťáček!! Hurrrááá!! Bude zrcadlovka na miminka!! To je super!!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
Marie Šustová
Zuzana T
Držím palce všem startujícím na LZ ve Smečně! Určitě to zvládnete levou zadní. Také jsem uvažovala o účasti, ale nakonec jsem to vzdala, protože jsme nějak zanedbávali cvičení, hlavně ta barva Jsme ostudy.
Tak koukám, že klíšťata jsou otrlá všude, za chvíli na ně nebude působit nic.
Vet nám taky říkal, že musíme sundávat strupy a až na to aplikovat. Nejhorší je, že když přijdu z práce a než jdeme spát, tak mu to ošetřím, pak zase ráno než jdu do práce, ale do odpoledne to má zase mokvavý Při tom do rána mu to hezky vyschne.Zkusím ještě sehnat ten Aureomycin a uvidíme.Snad pomůže límec a ty antibotika. Už jsem z toho na hlavu,takhle dlouho s tím bojovat, příště holt asi nasadíme límec hned.Nemáte někdo zkušenost s tím nafukovacím?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:27 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
HanuleGR
Já, co jsem slyšela, tak běžně používají normálně ten pro lidi. Otázka je, kde to pesan má a jestli by si tam i s tím nedosáhl. Osobně naštěstí zkušenosti s límcem nemáme.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 09:51
- Nahlásit
bilksa
Moc gratuluju!
HanuleGR
Čím krmíte?
Nafukovcí límec asi přežije jen pokud není v dosahu jiný hravý pes u nás by neobstál (super zábava pro Coru).
Borgo tehdy při hotspotu límec měl - ten normální plastový, smířil se s tím ač nerad a doma odevzdaně ležel, jen venku při venčení schválně lítal těsně podél plotu, jednak to vydávalo děsný zvuk, jednak tím nenáviděný límec dost úspěšně ničil, pořád jsme spravovali. Jsem ráda, že už se nás hotspot (snad) netýká, byl to děs
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 10:51
- Nahlásit
HanuleGR
Taky bych používala klasiku,těch pár dnů to pes vydrží. Když to vydržel 14 dní náš teriéří sprateček,tak jakýkoli retrívr musí taky
Vlasta
A kam se chystáte vy?
Já jsem ted vytáhla flašku s barvou z mrazáku,zítra chci jít večer nakapat
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:12
- Nahlásit
bilksa
Límec pro lidi? To ani nevím že se používá
Ketrin1
Tak jiného psa v dosahu nemá, to by bylo v pohodě, přijde mi to lepší v tom, že mu to nikam nevyčnívá, ale nevím, jestli to je něco v praxi platné no. Máme taky obyč. plastový, akorát jsem ho musela zkrátit,nechtěl si s tím ani lehnout. Ovšem nevím, jak bychom to udělali, kdyby se mu to udělalo přímo na krku, to by se límec neměl kam dát....Jinak krmíme už dlouho vet. dietou Eukanubou Intestinal, kvůli slinivce, špatně tráví bílkoviny a tuky, měl každou chvíli srajdu.
jana33
Jj, musí to vydržet, nic jiného mu nezbyde,páníček ho furt litoval, že má límec a smutně kouká, ale bohužel to jinak nejde, dokud se mu to nezahojí, tak ho nesundám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 12:48
- Nahlásit
HanuleGR
Bilksa asi myslí ten normální orthopedický límec - co dostane v televizi každý hned po příjezdu lékaře - určo víš...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 13:33
- Nahlásit
co dostane v televizi každý hned po příjezdu lékaře
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:07
- Nahlásit
Chystáte se někdo na WT Třebíč? Tinečka tam má naplánovou premiéru, ale asi budeme někde na chvostu, ona je dost svéráz, řeknu k noze a ona se po pár krocích někde začuchá, totéž cestou pro aport. Uzávěrka se prodlužuje do pondělí, takže je ještě možnost se přihlásit. Na bažantnici v Třebíči to bylo vždycky moc fajn.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:25
- Nahlásit
Petra Bailie
Prostě je to osobnost,to se cení
Psiska mě dneska v lese zavedli k čerstvýmu vývrhu a dost se podivovali,že nejásám tak se pak vyrochnili v kališti,expert Samoušek do bahna zaryl celou hlavu,prostě klasika
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 14:59
- Nahlásit
HanuleGR
Ano, klasický, co dotaneš při problému s krční páteří. Je měkký, takže by pesana neměl tak obtěžovat. Já bych to vyzkoušela, určitě je to pohodlnější, než ten klasický plastový. Dá se to koupit v lékárně, popřípadě ve zdravotnických potřebách.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 18:26
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko nebo i někdo jiný,pamatuješ si rozhodčího z loňskýho Duocacibu v Brně z Polska? Jakej byl?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 19:37
- Nahlásit
jana33
JJ pamatuji,posuzuje dobře,jen si dávej bacha na co ti ukazuje.Nemluví a ukazuje,co máš dělat.Někdy to bylo dost nepřehledné.Jedna holčina tak přišla o souboj do pořadí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 19:40
- Nahlásit
Petra Bailie Já Třebíč vynechávám i potom od RS Budějovice - jedeme na lovecký, na WT se vrátím až na podzim na finále.
Jinak mám celkem šokující zprávu- jak byla ta kamarádka minulý víkend na výstavě v Maďarsku, tak to bylo jako DUO CACIB a v goldenech bylo celkem 6 psů na celé výstavě - myslím feny a psi - a pes v pracovce žádný. Labradorů bylo asi 20 celkem na celé výstavě - to jsem ještě neslyšela!!!! Ale věřím tomu, že kdybych jela s nima tak mám v sobotu D a v neděli VD - rozhodčího nevěděla...
Ketrin1 no je to tak ne s tím televizním límcem ne? V reálu jsem to v životě neviděla.... jo možná na chirurgii v nemocnici ho mají.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 07:14
- Nahlásit
Vlasta
tě předběhnu - páááteček!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:21
- Nahlásit
Vlasta
Jj, díky, už vím ))) Jak jsem zblblá
ze psa, tak jsem si nejak nedovedla vybavit lidský ))
bilksa
Tenhle límec by měl ale asi připlácnutý na krku, tak jestli by se to nepářilo ještě víc....na plasťák si už zvyknul a začíná se to konečně hojit,měli jsme ho blbci nasadit dřív, to máme pro příště.
Hezký víkend všem
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 08:23
- Nahlásit
Zuzana T
no jo jsem to nestihla - byla jsem v servisu s autem
Mě se ráno zdálo že je sobota, poto jsem vymyslela že fakt není a musím vstávat!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:29
- Nahlásit
Zuzana T
A jaký psy preferuje? V srpnu je na mezinárodce v Bolce,tak sonduju
Jinak včera jsme si naběhli,byli jsme na posedu pozorovat srnčí a přišel nám klasickej průběrnej odstřelovej srneček. Ale ta představa,že to budeme muset vyvrhovat,tahat do auta,dneska bourat,prostě jsme se na to vybodli. Tak jsme svojí lenost dostali hned zpět - jen co jsme vjeli na hlavní silnici,tak jsme narazila na paní,co srazila srnce autem. Takže mě Karel hodil domů,jel za ní čekat na policajty, srnce vyvrhnout,dočistit,odvézt....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:48
- Nahlásit
No to ti asi nepomůžu,měl tam goldeny.Vyhrála BOB fenka po Montym.Dobře ho zná D.Kohoutová chs Danako- zkus se jí zeptat.Ale lepší on než někdo z našich vod,ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 09:53
- Nahlásit
Zuzana T
Jo,jasně,mě šlo spíš o to,kdybys napsala,že je divnej a preferuje velikánský obtloustlý psy ale to asi ne,když dostla Lexy res.Cace my právě na národku kvůli rozhodčímu nejedeme,tak asi mezinárodka bude jediná výstava,možná Praha,podle toho,koho tam napíšou. Dál nejede
Holky,nemáte zkušenost - Fanče se pod očima směrem k uším udělaly boule,vypadá to jako zvětšený uzliny,od čeho to může být? Je možný,že jí něco kouslo,ale nevím o tom. Asi uvidíme,jestli to do zítřka zmizí a jinak pofrčíme na veterinu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 11:49
- Nahlásit
jana33
TO TAK VYPADÁ,NĚJAKÁ ALERGICKÁ REAKCE NA ŠTÍPNUTÍ...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:23
- Nahlásit
Zuzana T
Já si taky říkám,ale štípanec jsem nikde nenašla,ale ona tu hlavu furt někam strká. Když byla malá,tak měla oteklou celou hlavu a taky jsme tehdy konkrétní štípanec nenašli. Achjo,tohle nesnáším,snad to splaskne a nebude to nic horšího, jinak jí nic není,řádí,žere,jen ty uzliny..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:50
- Nahlásit
jana33
teplota není?
|