Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:52
- Nahlásit

Zuzana T
Já jsem stejného názoru, tak uvidíme. Ještě si můžeš tipnout počet a poměr pohlaví.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:55
- Nahlásit

EvkaS
to se neodvažuji

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:09
- Nahlásit

Zuzana T
EvkaS
Já jsem Laru od nakrytí neviděla a tipuju 9 kusů - 5 fen a 4 boys - co vy na to???

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:14
- Nahlásit

EvkaS
Taky držíme palce,aby byl porod rychlý a bez kompilkací

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:43
- Nahlásit

Zuzana T Vlasta
No přibrala asi 6 až 7kg - jako nápověda. Ale upřímně říkám, že taky nevím kolik jich tam je. Doufám, že do těch 8 až 9 se vejdeme.

Vlasti, hezký odhad. Já tedy doufám, že těch kluků bude méně.

jana33
Děkuji, to samé si přeji i já.
A jak to vypadá s Fančou?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 11:19 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

EvkaS
no jo, ale jako nechovatelka nevím, kolik může být plodové vody a obalů - štěně má tak kolem 450g v průměru ne? A k tomu nějakou skutečnou navýšenou hmotu feny - těžko říci.. podle váhy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 11:49
- Nahlásit

no na těch 10 to vypadá i podle času krytí i podle váhy

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 12:50 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Vlasta
ač tvého syna neznám, potřeboval by,podle mého názoru, trochu srazit hřebínek... ale NIC ve zlém!!!
protože tolik neopodstatněné suverenity, kolik jsem zažila včera... to už jsem dlouho neviděla...
jana33
no, paní učitelka, jak se to řekne i paní profesorko jsem zaslechla nebo paní magistro, což mi přišlo asi nejvtipnější

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 13:14 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Eda
a co " pančelko",to se nosilo za mých mladých let ,popřípadě " souško"

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 13:16
- Nahlásit

EvkaS
Tak já bych si přála, abychom se vešli tak do 5 kousků, pokud budou, ale to je jen mé přání.

Každopádně držím palečeky, ať je to už co nejdříve a hlavně rychle a v pohodě.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 13:22
- Nahlásit

bilksa
no hlavně,Ať jsou fuč tři týdny a máme jasno!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 13:29
- Nahlásit

Zuzana T
Bojim bojim..

bilksa
Mně by taky stačilo 5 kousků - samé holky a jsou rovnou všechny pryč.

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 13:44
- Nahlásit

Zuzana T
tak souška se už naštěstí pár let nenosí a pančelko, to jó, ale musela jsem si zvyknout, abych reagovala

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 14:07
- Nahlásit

Edanějak se pořád nechytám, kde to vlastně učíš, na ZŠ, SŠ nebo VŠ? a k těm oslovením, mně připadá "nejvtipnější" "pane bakaláři" MUDr.Ratha

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 14:53
- Nahlásit

EvkaS
No jo, to je naše pěkné zbožné přání... Když by ti zbyli nějací zájemci, tak je ráda uvítám doma Já mám zatím předběžně zamluvené dvě fenečky a jednoho klučíka.

Eda
Já na "pančelku" slyším, přeci jenom už učím s malinkýma pauzama od čtvrťáku na střední, ale taky mi to chvíli trvalo.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 14:55
- Nahlásit

Jj souško bylo nejlepší
EvkaS
Bude pět holek a dva kluci
Eda
Nojo,to je dobou,dneska opravdu mlaďoši nemají se sebevědomím problém

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 14:58
- Nahlásit

Ketrin1
to je jednoduchý na ZŠ, VOŠ a VŠ (ale přiznávám, že teď v červnu na ZŠ končím z důvodu zachování nervové soustavy)
EvkaS
pět holek a tři klucí

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 15:18
- Nahlásit

jana33
No já si tedy stará nepřipadám a sebevědomí, si myslím, tedy moc nemám.. Ale měli by to posoudit jiní.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 15:30
- Nahlásit

bilksa
Tak samozřejmě že ne všichni

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 15:40
- Nahlásit

jana33
Ne, vím, jak jsi to myslela. Ale je fakt, že je to čím dál horší.... Vidím to ve školách. Tohle jde ale všechno z domova - když rodič doma mluví o učiteli, jako o blbci před dítětem už v první třídě, tak jaký asi tak může mít to dítě vztah k učiteli?? Máme takové sousedy - máma kluka neskutečně rozmazluje, ječí na učitele, že si dovolili kluka napomenout ve škole. Cpe klukovi do hlavi, že on je něco víc, když mají peníze... No ani si snad nedevede představit, co je z kluka za spratka. V první třídě dostal k Vánocům notebook, to by mne zajímalo, co dostane v devátý... Nepustí ho ani z plot, aby si hrál, bydlí na vesnici, ale nikdy nebyl ani u kapličky na návsi, kterou má 200m od baráku.

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 16:11
- Nahlásit

bilksa
nikdy nebyl ani u kapličky na návsi
nezbývá než doufat, že tohle je extrém

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 16:13
- Nahlásit

No, když jsem se pohybovala při praxi ve "výběrových" školách, tak to bylo celkem běžné. Div mi tatínkové sprostě nenadávali, že oni jsou manažeři, a že prostě na dítě nemají čas, tak že ho všechno musím naučit já. A jak si můžu vůbec dovolit jim říct, že by s dítětem měli v první třídě denně číst. Fakt síla.

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 16:48
- Nahlásit

bilksa
podle mé zkušenosti HODNĚ, ale opravdu hodně záleží na povaze a vystupování učitele. Pokud před rodičem projeví "slabost", tak ten si potom dovoluje. Prostě neustoupit a mít stejná pravidla pro všechny, na kterých trvat. A vždycky jsme se domluvili

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 18:52
- Nahlásit

Eda
Jo, já jsem naštěstí už zvyklá i z hudebky, ale měkčí holky s tím měly na praxi celkem problémy. Já si na hlavě nenechám dříví štípat ani v normálním životě, natož v učitelském.

Tak stále čekám na foťáček a furt nic.. Ach jo. Těším se jak malá holka.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 19:46
- Nahlásit

Tak si myslím, že se na štěníky můžeme těšit - můj nežravec totiž začal žrát a to je podezřelý...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 20:03
- Nahlásit

Eda s názorem na mého syna souhlasím - a musím podotknout, že jsem ho nikdy nekryla a naopak jsem jeho současné třídní vysvětlila svůj obdiv k ní, protože já na jejím místě bych ho už dávno vyhodila potřetí a nemazala jsem se s ním. Ona ho dokonce bránila přede mnou a Lukášovi jsem řekla, že jí dluží obrovskou kytici za její trpělivost. Nevím jak mu ho srazit - ten hřebínek - protože jeho "objektivní" přičiny jeho neúspěchu kdy za všechno může někdo jiný utínám v samém počátku a vyřvu ho, ale bohužel už je proti tomu imunní. Já doufám, že si namele držku v zaměstnání a potom možná pochopí.... ale iluze si nedělám. Na druhé straně jeho bývalá třídní na základce mi tedy lezla na nervy - s rodiči jednala stylem vy jste prvňáci a já jsem vaše ředitelka zeměkoule - takže na rodičáku jsem vždycky trpěla, protože bych jí ráda sdělila že nejsem její žák tak ať se podle toho chová, ale přežila jsem to podobného máme bývalého šéfa na cvičáku, je to ředitel školy a občas taky podobně ujížděl, ale tam se stačilo ozvat a potom jsme se tomu všichni zasmáli

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 20:43 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

bilksa
joj, tady bude "přeštěníkováno"
a správně, žádné štípání dřeva a ve škole to platí dvakrát
Vlasta
tedy, to jsi výborná máma, klobouk dolů!
ale nechci tady házet moudrama, myslím, že každou z nás naučil až život a zkušenosti...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:29
- Nahlásit

Eda hmm, škoda že to nějak podobně nevidí můj syn.. už jsem mu říkala, že mu přeju aby jednou jeho dítě bylo podobný spratek jako je on, potom si může vzpomenout na naše rozhovory a třeba mi na stará kolena dá za pravdu.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:36
- Nahlásit

Vlasta
Hele zas když si to vybere v tomhle věku a pak zmoudří,tak zaplaťpánbůh za to. Horší jsou ty opaky,kdy hodný poslušný dítko dostane ve dvaceti pětadvaceti pocit,že si neužilo a začne řádit pak

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:06
- Nahlásit

Že by dneska nikdo?
je to tady, parky a sady, páátek!!!

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání