Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:18
- Nahlásit

Ketrin1
jejda návrat ztraceného syna!Tak to se těšíš,to věřím.Zůstane nebo zase někam pošupajdí?

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:36
- Nahlásit

Ketrin1
já bych si to s ním na chvilku vyměnila... měsíc třeba na Lomboku by nebyl špatný...

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:02
- Nahlásit

Zuzana T
No já se nerozšoupla - skládá se nám na to celá rodina. Máme to k promoci ještě dohromady s Michalem, který končí Bc. na právech.

Takže hromadný dárek.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:23
- Nahlásit

Eda
souhlasím, stačily by 2 týdny, to jsem skromná, co Zuzana T návrat se zatím nekoná, bude tu jen asi 3 týdny, ale lepší než nic!
když máte nakupovací nálady, tak něco k tématu zkoušení v kabinkách

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:13
- Nahlásit

Ketrin1
to je úžasný článeček - a pravdivý- já bych se pasovala do kategorie 90ti kg poradkyně .

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:25 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Ketrin1
Moc jsem se pobavila!!! Přesně, jako ta 90kg poradkyně otevírá i kabinku moje mamka. Taky vždycky šílím, když otevte dokořán a komentuje, jestli mi to jde.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:37
- Nahlásit

Zuzana T 90ti kg poradkyně
akorát že do té váhy se vejdeš 2x, takže neštvi
Nejlepší je nakupovat u Vietnamců - slušípani, slušíííí, tlustá-to vůbecnéééé

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 15:28
- Nahlásit

Ketrin1
No jo - krásně napsaný článek - ještěže jsem si šla jenom pro boty ale zrdcadlo-nezrdcadlo - někdy mi připadá, že na ramínku vyhlídnutý apartní obleček vypadá daleko lépe než na mě a myslím, že světlem ani ničím podobným to nebude

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:02
- Nahlásit

TAk a je to: Medard a u nás leje, jako z konve.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:05
- Nahlásit

Ketrin1

jsi mě dlouho neviděla a v plavkách NIKDY!

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:39
- Nahlásit

Zuzana T
Prosím tě, vypadáš dobře!!! Co by za to jiné daly!!

Tak už tu hodinu řádí bouřka - chtěla jsem jít s holkama ven, tak místo toho už mi tu hodinu Brita řve do ucha.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 20:08
- Nahlásit

bilksa
u nás se zatím nebouří,jen spadlo pár kapek - Me
dard nezklamal....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 21:46
- Nahlásit

Tady byla šílená bouřka a slejvák skoro jako v tropech.
Tak jsme jeli do kina na Královu řeč - krásný film.

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 21:57
- Nahlásit

Ketrin1
Taky se na to chystám. Já nakonec vyrazila s holkama až v devět, ale bylo krásně. Čerstvý vzdoušek, naprosté ticho, nikde nikdo, no nádhera. Tohle tu prostě miluju - balzám na duši.

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 22:05
- Nahlásit

Pomóóc! Řekněte mi, proč se více než 1/2 studentů, kteří jdou k závěrečným zkouškám učí laxně, nehledají souvislosti a nechtějí o věcech přemýšlet?
ještě že je tu hnědka na odreagování mysli

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 22:18
- Nahlásit

Eda
Jo, to nevím, ale je fakt, že u nás, kdo nevěděl souvislosti, tak letěl. Člověk by měl mít přehled, to je fakt. Ale jsem ráda, že to mám za sebou.

Teď se zase chudák furt šrotí Michal - v pondělí a ve středu taky dělá státnice. Chudák, ještě ze dvou oborů najednou.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 22:48
- Nahlásit

Eda
Jéééžiš,paní učitelka
Ale já jsem ráda,že jsem ráda,u nás byla úmrtnost cca 40%,docela masakr

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 07:38
- Nahlásit

Eda
Já když to vezmu podle svých dorostenců tak oni jsou fakt jiní - třeba jak nečtou tak jsem zjistila, že nejsou schopni pochopit čtený text, jkao přečtou to a nevědí co tam je napsáno - asi je to blbý ale je to tak jako stěží přečtou návod na třeba set-top box, pračku by nezvládli, bo ji nepotřebují, tak co by se snažili.... když něco nejde samo a nejlépe hned, tak to nejde vůbec - nevím kde jsem udělala chybu, někdy jsem s tím stavem smířená a někdy šílená.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 07:43
- Nahlásit

Ještě perla: můj syn po 7 letech studia na střední škole (byl 3x ve třeťáku, bo chodil za školu a vždy ho vyhodili) sáme sebe hodnotí jako chytrého, protože se vůbec neučil a stejně SKORO odmaturoval ( vyletěl z češtiny) - použila jsem jeho vyjádření že skoro odmaturoval - a vůbec mu není blbé že to dělá 7 let a že tedy SKORO není to stejné jako ODMATUROVAL JSEM - ne on se považuje za přirozeně inteligentního a je na sebe bych řekla i pyšný. No a já jenom zírám na drát - ymslíte že to někdy přejde a nebo bude vypatlaný až do důchodu? Já pořád spoléhám na to, že chlapi jsou opožděnější ve vývoji a tak se to možná ještě srovná - ale nevím, jestli se už jenom zoufale neutěšuju.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 07:53 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Hezké ráno všem.
Vypadá to, že Medard opravdu nezklamal, protože od včerejšího večera, kdy to u nás začalo doslova průtrží mračen, prší a prší. Vzduch se tedy trochu pročištil, což pro mě jako alergika je úžasná úleva a pro naši těhuli taky. Jinak Laruška je v 59. dnu a bříško už jí sestupuje dolů. Včera jsem cítila, jak se tam mimíšci melou, už aby byli venku.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 08:15
- Nahlásit

Vlasta no je to řekla bych hodně tou dobou a novýma technologiema, my jsme jako děti četli hodně, já aspoň jo, naši nesnášeli televizi a neměli jsme ji. Mí starší kluci taky ještě dost četli jako děti, nejmladší (21) už se narodil do doby x TV programů, PC her atd... takže je taky jak říkáš opožděnej, trochu číst kvalitnější věci začal až okolo maturity, kdy se mi začalo dařit mu občas podstrčit něco hodnotného a přitom ne nudného... prostě ve vlastní rodině zhodnocuju svou původní profesi knihovnice
EvkaS Počasí Larušce přeje, tak hodně štěstí a rychlý porod

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 08:21
- Nahlásit

EvkaS
týý jo už se to blíží - tak o víkendu držím palce - podej hlášení až se z toho vzpamatuješ!
Ketrin1
Jo my ona s manželem taky hodně čteme - mě baví si knížku spíše přečíst než se na to samé dívat v televizi - ale nikdy jsem je k tomu nedonutila - já jsem měla odpor k povinné četbě protože byla povinná a navíc takový FLVěk to se fakt nedalo - dodneška jsem to nečetla ale oni mají programově odpor k jakékoliv četbě.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 08:31
- Nahlásit

Vlasta
jj neznám jediný případ, kdy by se mi film líbil víc než knížka. Třeba taková Sophiina volba, nebo skoro každý Irving
odpor k povinné četbě protože byla povinná
přesně tak jsem to měla taky, já nečetla ani Babičku
ale jinak mám načteno celkem dost a když se začtu, neumím se odtrhnout a krátím spánek... jo a taky mám zlozvyk takového toho knihovnického rychločtení
tak se mějte, jedu na nákup a pak péct, přilétající syn si žádá tradiční českou krmi

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 08:37
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, neboj, podle mne to fakt přejde - brácha sice studoval normálně 4 roky, ale taky se flákal, nechodil do školy, pak na maturitu si opatřil jen 15 otázek ze 30, no samozřejmě si vytáhl tu z druhé 15, a taky prohlašoval, jak byl inteligentní, když to zvládl (prolez se čtyřkama). Za sedm let už tvrdil, jaký byl debil, a že je štěstí, že ho táta seřezal, bo by tu školu vůbec nedostudoval. No a dneska si tluče hlavu, že kdyby se líp učil, mohl si udělat Bc. a dělat v práci vedoucího.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 08:43
- Nahlásit

Vlasta
Neklesej na mysli,třeba si lehounce držku namlátí a spadne mu hřebínek.Jinak jak říkáš dnešní dorost je hodně sebevědomý,ti ,co propadají jsou frajeři,ti co makají šprti.Pozorujíc prvostupňové děti mám obavu,že to bude horší a horší.
Náš mladej dostával od svých krkavčích rodičů sodu od 2.třídy a moc platné nám to nebylo.Díky mé umíněnosti,nepomáhat mu,když zalže,měl permanentně horší známku z chování.Je dyslektik ( ještě ke všemu),takže čtení,psaní, slohy - očistec.Maturu udělal až na soukr.škole - já bych mu ji tedy nedala....No ale zase teď je mu 27 let,má dobré zaměstnání,opravdu už něco umí,je slušný,skoro pořád příjemný a uživí sebe i přítelkyni.Dokonce by rád začal studovat dálkově vysokou... no to nevidím,ale...
Tak doufej a doufej,nic jiného dělat nemůžeš.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 08:52
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, netrap se s tím. Souhlasím se Zuzkou, život ho naučí. Maturu si určitě na podzim dodělá. To víš, že dám vědět, až budeme rodit.

Já osobně lituji, že jsem neposlechla svoji maminku a nešla na gympl. Moc jsem chtěla být veterinářkou, ale strach, že na to nemám mi zabránil jít na gympl a po matuře na obchodní akademii už jsem neměla odvahu. Teď vím, že to byl můj největší životní omyl. Ale holt děti v 15ti letech prostě nemají představu o tom, co by v budoucnu chtěli dělat a v tu chvíli přeci rodiče rozhodně pravdu nemají.

Ketrin1
Děkuju, rychlý porod si taky pro Larušku moc přeji.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 08:59
- Nahlásit

EvkaS
To jim přesně říkám, že to že dělají obrovskou chybu zjistí až pozdě - ale zbytečně. Hele taky jsem chtěla jít na veterinu a po matuře jsem se bála že to naši neutáhnou - byli jsem doma tři - a že to nedám, tak jsem se na to vykašlala - dneska bych si taky nafackovala tenkrát mě podporoval jenom můj třídní profesor - naši říkali, že si to musím rozhodnout sama a asi jsem potřebovala tu podporu a nebo ne??? dneska už těžko říci, dopadlo to jako to dopadlo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:09
- Nahlásit

EvkaS
Tak co teplota,neklesá?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

Zuzana T
No, jako má pořád mezi 37,5 a 38 stupni. A dneska ráno se bez problémů nadlábla, takže dneska asi zase nic.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:42
- Nahlásit

EvkaS
to ještě nebude.Já hádám,že to nastane v noci z neděle na pondělí !

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání