Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:29
- Nahlásit

Vlasta
No žádný rozmazlování, ještě si zvykne, zalíbí se jí to a já jí budu honit po vesnici!! Do včerejška byla slušná holka.

jana33
Snad se to vylepší, tohle je fakt divný.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:03
- Nahlásit

Jano budu držet palce.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:19
- Nahlásit

Zuzana T
No, snad to počasí bude o víkendu lepší.

bilksa
Děkuji, taky už se těším, až budou mimíšci venku. Laruška je fakt jako hrošík. Musím jí vyfotit ještě než porodí. No já mám zájemce asi na 5 fenek a jednoho pejska, ale to se teprve uvidí, jak to všechno bude.

Vlasta
Klimoška už funguje, bez ní se jezdit nedá - hlavně teď. Ale ono by to pro ní bylo ještě horší, kdyby pak z toho auta vylezla ven do toho dusna.

jana33
To je mi líto, že má Fanča pořád trápení.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:41
- Nahlásit

EvkaS
Koukala jsem, že máš inzerát ve Světě psů, to ti vyšlo akorát, když je hlavní téma zlatý retrívr. Taky si tam pak chci podat inzerát.

Jdu vybírat ty fotky, co bych ti mohla poslat.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:45
- Nahlásit

bilksa
Jo, to byla náhoda a docela příjemná. Jedna paní se právě na tento inzerát ozvala.
To budeš hodná, fotky potřebuju, lépe se pak stránky komponují.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:32
- Nahlásit

EvkaS
Ona trápení nemá,trápení mám já. Jí vůbec nic není,od rána řádí jak černá ruka

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:52
- Nahlásit

jana33
Tak alespoň, že jí to nebolí. Snad to nic není.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Hlásím do světa,že 6.6.2001 se narodila naše jedinečná a jedinná Cathy od Hradu Veveří a dnes má kulaté desáté narozeniny a také náš poslední vrh " D " slaví ve stejný den narozeniny,své první !
Přeji našim chlupáčům zdravíčko a štěstíčko.Cathy,aby bylo stále tak prima a ještě alespoň dvě sezóny mohla na Konopiště a Déčkům hodně štěstí na rtg kloubíků.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:19
- Nahlásit

EvkaS
Jj,furt jí domlouvám,ať laskavě splaskne,že jestli jí jde jen o návštěvu veteriny,tak jí tam klidně vezmu i splasklou
Zuzana T
Obrovská gratulace Cathynce,ať jí to ještě dlouho běhá

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 19:05
- Nahlásit

Zuzana T no velííká gratulace Cathy - a ať jí vydrží vítací zvuky !!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 19:42
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti,myslím,že ty určitě!)))))

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 19:52
- Nahlásit

Zuzana T to je dobře, protože to se jenom tak neslyší

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 19:53
- Nahlásit

Zuzana T
I my přejeme hodně zdravíčka, ještě pár probučených let a ještě spoustu bažantíků na Konopišti!!

Mlaďochům přejeme hodně zdravíčka, výstavních i pracovních úspěchů do budoucna!!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 06:38
- Nahlásit

Zuzana T a Lexy - bravo! a pozor Zuzko na pitný režim Cathy i Déčkovým mlaďochům hlavně hodně zdraví a zábavy.jana33 šly jste na tu barvu? Omlouvám se za včerejšek, jak je vedro a chodím ven jen v něčem lehkém bez kapes, tak věčně nemám u sebe mobil. Jinak držím palce, ať Fandule nic není. Vzpomněla jsem si, že Bresta měla otok hlavy asi 2. nebo 3.den po prvním porodu, doktor říkal ať ji nutím hodně pít a cca za půl dne to přešlo. Ale vypadala jak šarpej

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:13
- Nahlásit

Ketrin1
Jj šli,psala jsi mi zrovna,když jsme byli v lese

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:56 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Tak jsme dneska dostali nemilý úkol,šli jsme na obr louce dohledávat mrtvá srnčátka - blbec zemědělec prostě nemohl nahlásit,že bude sekat. Jeli jsme jen jedním autem s kamarádem,tak šli jen holky a F bohužel zářila,dohledala dvě srnčátka a ještě nějakej zbytek a pak ještě v křoví hlásila prasátka.A s Rozárkou málem zkompletovali pozůstatky nějakýho čuníka,našly páteř,dvě lopatky a jeden běh

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

jana33
Bože, to je fakt hrůza. My tu naštěstí máme dobrého zemědělce, takže vždycky dá vědět, tak to projdeme s holkama. To je fakt strašný.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:27
- Nahlásit

jana33
a za to není žádný postih?

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:31
- Nahlásit

Zuzana T
Bohužel není. Oni nemají povinnost nahlásit, že budou sekat, je to jen doporučení, ale záleží na nich, jestli se tím budou řídit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:41
- Nahlásit

bilksa
A v hospodě mu nemůžou nadat do kreténů?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 10:06
- Nahlásit

jana33 to je škoda a zemědělec blb. Jak je na tom Fanyna?
Holky, dneska je Medarda a má lejt

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 10:33
- Nahlásit

Zuzana T
To samozřejmě můžou... ale myslivce většina lidí nemá rada, takže si myslím, že by ještě myslivci dostali do kokosu...

Ketrin1
Jo, tady už se to mračí. Jdu vařit, ať mi tu Michal neumře hlady.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 10:38 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

ono myslivci a zemědělci... už z podstaty jejich zájmů stojí vždy jaksi proti sobě, zrovna včera jsem byla svědkem,
Já se taaaak těším na pátek, přiletí syn po víc než roce a půl
teda na páteček

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 10:45
- Nahlásit

Tak u nás u sídliště tayk vždycky po posekání louky nacházíme kusy zvířat.... oni tam bydlí, přestože tam venčí spousta pejskařů - jak je ta tráva vysoká, tak liid chodí pěšinkou a dovnitř nejde nikdo a jsou tam bažanti a srnčí - prasata naštěstí ne...
Včera jsem si udělala radost a zakoupila jsem si boty - ty co jsem na ně koukala před 14 dny a zamítla je pro jejich cenu - ne že by je slevnili, ale zrovna jsem je moc chtěla...

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 10:55
- Nahlásit

Vlasta
No tak to gratuluji k nákupu. Já jsem si objednala krásný foťáček za státnice. Čtyři roky jsem se na něj těšila, tak snad tu do pátku bude. Jen se ještě s tím naučit... Asi budu muset k Evče nebo Mírovi na školení.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 11:46
- Nahlásit

nene,je to povinnost nahlásit,že bude sekat! Bohužel možnej postih je jen deset tisíc,to na tu louku bere daleko větší dotace. Plus se samozřejmě můžou myslivci domáhat škod. Je to smutný,Karel si tam byl ještě večer sednout a chodila tam srnka a pískala,hledala malý

Fany furt stejný, zvětšený uzliny furt jsou,už nijak dramaticky,ale vidět to ještě je. Ale zmenšuje se to,tak snad to do konce týdne zmizí a nebudeme muset lítat po vetech

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 11:47 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

bilksa
jaký foťák jsi vybrala?
jinak heč, my zas máme bouličku (doufám že) z injekcí, tak trpělivě masírujeme a doufám, že zmizí

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 11:55
- Nahlásit

jana33
Tak to jsem netušila, že se to musí hlásit. No každopádně je to hnusný. O to víc, že to mají jako povinnost, kdo jiný by měl mít vztah ke zvěři, než zemědělci??

Eda
Tenhle: http://www.pixmania.cz/cz/cz/6101613/art/canon/eos -550d-objektiv-ef-s-18.html

Vybral mi ho Míra, tak snad to s ním budu trochu umět.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:08
- Nahlásit

bilksa
Jj,je to hnus a tady na to zemědělci dost kašlou,takže právě byla vyhlášena válka,že každou louku,kterou posečou a nenahlásí,projdeme a zdokumentujeme a bude se vymáhat škoda.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:16
- Nahlásit

jana33
to je tedy smutné...
bilksa
teda ty ses rozšoupla - to je pálka za foťáček
Vlasta
jj včera jsem také měla náladu si něco koupit,ale nebyl čas jít utrácet

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání