Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
EvkaS
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 10:51 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Krásný den všem!! Sice málo vyspalá, ale nabitá energií!! Přijela jsem domů ve 4 hodiny a v dálce už lehce svítalo, tak jsem padla do devíti hodin do postele. Jinak výstava naprosto luxusní!!! Moc jsem si to užila jako celá naše výprava. Opravdu bylo na co koukat, tedy hlavně u psů. Tolik kvalitních zvířat jsem ještě dohromady neviděla. U fenek to nebylo tak hezké, bohužel. Jak psala Zuzka, tak prostředí bylo nádherné, camp, kde jsme spaly, byl taky úžasný a hlavně tam byli naprosto skvělí lidé - moc milí a přátelští. Je fakt, že bez znalosti alespoň německého jazyka se tam hůře domluví.
Jinak oprava - s Apollonem jsem byla V4. Byla jsem opravdu trochu nervózní, jestli to s Apíkem zvládneme v tak silně obsazené třídě, ale byl moc šikovný. Tak jsem ráda, že jsem nezklamala.
No a doma ve čtyři byla vítačka jako kdybych se vrátila po půl roce domů. Laruška byla tak šťastná a Bocínek se ode mě nechtěla hnout celých těch pět hodin, co jsem spala.
Takže holky, moc děkuju za super víkend!! Užila jsem si to!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit

EvkaS
ups,vidíš,já jsem ani nebyla u finále,díky Vale feně.Nevím,jak jsem k tomu přišla?

Jinak jsem ještě zapomněla,že Evka ve finále handlovala i nejlepšího mladého pesana a šlo jí to moc dobře.Má doma poloviční sestřičku po Montym,tak byli hned kamarádi.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:12
- Nahlásit

Zuzana T
tady se nic neutají. Ale Tom Jones je úžasný pes, který má neuvěřitelný show potenciál a tak moc mi připomínal v xichtíku Bocinku!! Hned bych si ho vzala domů!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:27
- Nahlásit

No holky každopádně jste byly úspěšné, Evča si omakala nejlepší psy v Evropě - co dodat???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:28
- Nahlásit

Vlasta
doslova

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:36
- Nahlásit

JInak kamarádka s maliňačkou byla taky tento víkend na výstavě v Maďarsku - první den V1,CAC, CACIB a druhý den D - nepřepsala jsem se opravdu Dobrá - to byl šok

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit

Vlasta
haha - no to se také stává.

Jaké bylo cvíčo?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit

Jo dobrý cvičení bylo - v Rakousku i v Táboře. Sobota nám propršela a v neděli jsem si spálila ksicht. Greenovi to docela šlo, ovšem už jsme cvičili s ročníma odchovama od Míšiné Ferrari a ty už jsou nyní lepší než Greeny - tedy ten v Rakousku je na tom nejlépe - ten je úžasný! Míša se smála, říkala, že kdyby tomu tak nebylo tak je něco špatně, takže nepropadám depresím

EvkaS
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:08
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, ale ty jsi také předváděla fenku od Valentiny. Akorát nevím která to byla jménem.

Vlasta
Jsem ráda, že sis to užila! Mydlíček je taky šikovný. ;)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit

EvkaS
můžu si Tě ještě objednat případně( kdyby na to došlo) na Oslavany a nebo už s "hajtrama" nechodíš???

EvkaS
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit

Vlasta
Na Mydlíčka budu mít čas vždycky!!! A není to žádná hajtra. On je moje srdeční záležitost.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:23
- Nahlásit

EvkaS
byla to Shangai a Zita

Vlasta
ti asi naplácám

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:35
- Nahlásit

Zuzana T
nene, Tebe poprosím jestli mi řekneš jestli ho mám vytáhnout a nebo ne do Oslavan teď 16. června jdeme na úpravu k naší střihačce - vezme to po Tvojí linii, bo má už hodně zarostlý krk a jak se pořád někde máchá tak má tendenci se to zapařovat a potom bych přijela zase k Tobě jestli můžu? V Milovicích byli známí co se mu loni v Doksech smáli, že vypadá jako kapr - jak je úzký a teď ho viděli od té doby poprvé a říkali, že už vůbec není kapr, že se hodně změnil, no nevím, nohatý je pořád

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:42
- Nahlásit

Vlasta
Jaká hajtra!! Hele, buď ráda, že je moc šikovný, pracant, to je přece u loveckého psa na prvním místě!! Holt má smůlu, že s Charlotte patří k těm třem nohým, co dostávají Déčka.

Já jsem se tak těšila, že vyrazím na psí akce, užiju si to bez učení, no tak místo toho budeme možná odchovávat doma - taky pěkný.

Táta už má vymyšleno, kam dáme bednu, i sehnal pletivo s brankou, že udělá ohrádku venku na dvoře. Ho to nějak chytlo. Jen máma nám pořád nadává, že se nám o "to" starat nebude, a že jestli jí doma zůstanou štěňata, tak nás oba zabije.

Fresh
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:47
- Nahlásit

Zdravim pri pondelku a gratuluji vsem vikendove uspesnym

My mame venku stehy a zaciname s magnetoterapii, tak jsem zvedav, jestli bude v nasledujicich tydnech videt nejaky pokrok, jak vet avizuje...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:50
- Nahlásit

bilksa
no ale to je krásný přístup od táty ne?? Si myslím, že až máma uvidí ty malošky tak se taky bude rozplývat a nebude je chtít dát kdekomu aby jste se jich zbavili.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit

Fresh
tak super - držíme palce - jak to vypadá teď?? Jakože nadějně a nebo naprd?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit

Vlasta
jasňačka

JKinak nechte někdo 11.6 jít na lesní zkoušky KCHLS- chybí dva psy,jinak nám to zruší?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit

Zuzana T
Já neumím barvu - a ani ji zatím necvičím - nemám na čem

Fresh
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:04
- Nahlásit

Vlasta

netusim, samozrejme sem tam na to zkousi naslapnout zlehounka, ale co je vevnitr, to proste nikdo nevi. O vikendu, kdyz jsem mu natahoval botu, jsem mu to nechtic trochu vic zmackl kolem tech stehu a zajecel jak nikdy v zivote. Jinak podle veta je to fajn, dneska mu to protahnul, ohnul opacne, pes drzel. Nejvetsi problem je, ze nevime, z ceho to ma, ze mu to sice proplachl co to slo, ale jestli tam zustal treba kousek skla, tak je to v haji. Rikam si, ze pokud se na to nezacne vic stavet za 14 dni/3 tydny, tak bude neco spatne...takze porad cekame

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit

Tina má za sebou výstavní premiéru, teda jenom na oblastní klubovce, takže nic co by stálo za řeč, ale aspoň jsem ji nechala změřit a zkontrolovat zuby. Dostala V3, má jen 52 cm, takže prcek. Přitom je větší než Bailinka, které naměřili 54. Předváděla se dost nezúčastněně, ale aspoň nechodila mimochodem, což dělala s oblibou Bailinka, aby se mi pomstila za to příkoří. Bára mi řekla, že za to můžu já, protože když výstavy nebaví mě, jak to má bavit ty psy. No možná na tom něco bude, příště si zkusím vsugerovat, že mě výstavy děsně baví!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:44
- Nahlásit

Petra Bailie
No tedy - taky gratulujeme k výstavnímu úspěchu! No jo, vlastně tady ani nikdo nepsal kdo by byl na Konopišti...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit

Fresh
Hmm to je fakt naprd - Greeny když si kdysi zarazil cosi hluboko do nohy tak asi 3 dny nenašlapoval a potom jsem ho nechala uspat a podrobně propátrat ránu, měl tam 6cm hlubokou úzkou dírku - ale nic se nenašlo a po týdnu už našlapoval - stalo se mu to po ránu potmě na sídlišti, já jsem to něco z rány vytáhla a zahodila a vůbec jsem se nepodívala co to bylo. Uspat šel, protože neztratil tolik krve co Vik.

Fresh
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit

Petra Bailie

tak ted nevim, komu gratulovat vic, ze to prikori prezil, jestli tobe nebo Tine

Vlasta

toz Viky sel uspat okamzite, ze jo. Nastesti se nam druhy den i vzbudil, ale ze to trvalo S tak hlubokou dirou jste meli stesti, ze to netrefilo nic duleziteho...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:14
- Nahlásit

Fresh
Jsem to nepochopila že byl uspaný, jsem myslela že byl jenom ošetřený.... tak to měl vet čas mu to prohledat ne?

Fresh
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit

Vlasta

Nene, sel spat okamzite, jak jsme dojeli. No a rikal, ze mu to poradne prohledal a proplachl, ale neco tam vzdycky muze zustat. Tak budem doufat, ze ne...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 07:42
- Nahlásit

Tak ještě 3x a bude páteček

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit

Vlasta
věčný optimista!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:45
- Nahlásit

Zuzana T
No jo koukala jsem, že veveřáci taky budou štěňátkovat a 2x

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2011 08:50
- Nahlásit

Zuzana T
SOuhlasím... Ale zase alespoň se člověk nabije a zbytek týdne vydrží. Já se tedy nejvíc těším na zítra tak 16 hodin...

Vlasta
Taky jsem koukala.. Podle počtu štěňat bude mít každý druhý člověk v ČR goldíka..

My máme odebranou krev, čekáme do odpoledne na výsledky.

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání