| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 18:49
- Nahlásit
jana33
tak a pohoda,klídek,tabáček!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 19:57
- Nahlásit
jana33 No gratuluju - to musí být pocit co??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit
jana33
Tisíckrát Ti gratuluju, paní magistro!!!
Musím se ve středu usmívat, budu v komisi u státnic
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 21:34
- Nahlásit
jana33
Ještě jednou gratuluji!!! Hlavně taky k tomu červenému diplomu. Se ti muselo ulevit, viď?
No jinak mně opět liná Bocina. Už to nechápu, páč ještě ani neobrostla a už to z ní zase padá. Asi jí nechám udělat krevní testy. Navíc teď zlobí i s jídlem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 21:44
- Nahlásit
EvkaS
No to snad není možné?Asi jo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 07:36
- Nahlásit
Ještě dva dny a páteček!!!!!! nebojte - nebudu to psát každý den - jenom mi to tak blesklo hlavou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:17
- Nahlásit
Vlasta
ale budeš
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:23
- Nahlásit
Zuzana T
Nene! Už máš aktuaizované stránky? Se musím podívat... Dneska je fajn počasí, alespoň můžu vzít Mydlíčka na louku a neumře mi po cestě jako skoro včera - plánovala jsem zase rybník, ale s tím hotspotem máme smůlu.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:29
- Nahlásit
Vlasta
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:33
- Nahlásit
Vlasta
Hot spot je mrcha,my s ním bojujeme už třetí týden, prurivet po týdnu nezabral (možná by zabral, kdyby si to jouda pořád nedrbal), střídavě betadine a řepík, po 2 týdnech jsem skončili u veta a vyfasoval antibiotika a znovu dezinfikovat a prurivet, včera to rozdrbal zase do krve až mi prošoupal teplou fusekli,tak bez slitování dostal límec, jsem zvědavá co nás čeká dneska Vždycky to měl do týdne zahojený a teď je to průšvih. Držím palce ať to máte brzy zahojené a šupito do rybníku
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:35
- Nahlásit
jana33
Gratuluji k diplomu
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:44
- Nahlásit
Jak jste na tom letos s klíšťatama? V březnu jsem nasadila Scalibor a během minulého týdne jsem vytáhla asi 5 nacucaných Na zadních packách i na čenichu. Tak nevím, jestli si už na něj taky ty potvory nezvykly. Co používáte vy?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:53
- Nahlásit
HanuleGR
Já taky Scalibor a měli jsem asi 2 - letos - nacucaný byli cca z poloviny a byli živé - ale jinak spokojenost, ono asi nic není 100%.
Ten hotspot máme v začátku, tak to snad bude dobré.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 08:56
- Nahlásit
Všem děkuju za přání. Jen mi to ještě úplně nedochází,furt mám tendenci zasednout mezi papíry k učení
Eda
Kde budeš u státnic?
Na klíšťata letos zkouším spot od Biovety a zatím spokojenost, Fany měla jednou klíště,ale to jsem přetáhla dobu aplikace a jinak nikdo nic
Teda tady byla v noci jedna bouřka za druhou,teď už to na obzoru zase černá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:18
- Nahlásit
My máme scalibory,ze začátku měšla každá 3-4 klíšťata.Já ale po každém venčení pojedu kožichy finišákem a většinou nějaké živé vyčešu.
Vlasta
Ne nemám,zatím jen pár fotek na FSB.
Dneska se potí Šárka,tak jí držím pěsti.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 09:31
- Nahlásit
Zuzana T
No jo- tak Bilkse taky držím palce - můj synek nezvedený dnes píše matiku - tak snad napíše aby mu na podzim zůstala jenom čeština - ach jo!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 10:32
- Nahlásit
Vlasta
snad se poučil
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:19
- Nahlásit
jana33
Kde budeš u státnic?
VŠE, Bc.
Jinak jsem si uvědomila, že letos je to poprvé v mém životě, kdy jsem se v květnu a červnu nemusela NIC učit krásný pocit!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 11:20
- Nahlásit
Děkuji za rady a porady Také vyčesávám, ale asi jsem je nezachytila. A na hotspot už nevím co bych napatlala,aby vyschnul, snad pomůže ten límec,doufám že si s ním nerozedře krk, jestli s ním doma bojuje a chce ho sundat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:59
- Nahlásit
HanuleGR
No zřejmě jsi více v přírodě - prý jsou víc v horských a kopcovitých terénech.Teď jsem byla ve Švýcarsku a tam bylo na psech co 20 cm2 chlupů jedno klíště!Pořád jsme je vybírali.
Jedna má kamarádka používala na hotspot šampon dermanorm? - nevím přesný název a tea tree olejíček.¨
Vrhový bratr mé veteránky loni skončil na ATB - nic jiného nezabralo,než strhat strupy,vyčistit ( při sedaci ) a injek. a tabl ATB
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 13:12
- Nahlásit
Ahojte, to jste měly krásný výlet do Švýcarska a ještě úspěch na výstavě, paráda
prý jsou víc v horských a kopcovitých terénech
u nás to tedy platí, klíšťat je hodně. Přes Advantix, občasné postříkání sprejem (než jdeme ven) a vybírání pochodujících klíšťat ze psů (u žluťáků to jde dobře, u černošky je to horší), stejně vyndavám v průměru 1-2 přisátá týdně (na jednoho psa, čili krát tři
na ATB - nic jiného nezabralo,než strhat strupy,vyčistit ( při sedaci ) a injek. a tabl ATB
takto to měl před 4 lety Borgo, jen bez té sedace - od té doby se na veterině v čekárně poněkud trochu strachy klepe a pak i v ordinaci, a pak má vždy takovou radost, že šlo jen o očkování, že potom div nezboří ordinaci
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 14:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin1
Ketrin s Evkou S jsme si říkali,že by se ti tamní labíci moc a moc líbili.Žádná krátkonohá a bezkrká prasátka.V albu má kouzelné puppy ,do kterého jsme se obě zamilovaly.Je krémové a naprosto boží - bohuželo fotka to tak nevystihne.
http://sheena.rajce.idnes.cz/30._vyrocni_vystava_k lubu_retrivru_Svycarsko/#foto_176.jpg
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 14:22
- Nahlásit
Já tedy nevím, ale nejvíce klíˇšťat vidím v porostu trávy někde u vody, na louce která je suchá a s vysokou trávou jich moc nevidídm, v lese který má borůvkový porost a žádnou trávu skoro nejsou - tedy u nás.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 15:34
- Nahlásit
Zdravím všechny.
Několik dobrých zpráv.
LZ budou
Jak už jsem tu psala, na hotspot používám zásadně AUREOMYCIN VIOLET - nemusí se stříhat chlupy, zasychá to do druhého dne, barva se potom vymeje
a gratuluji Janě k diplomu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 16:52
- Nahlásit
Marie Šustová
Děkuji
To je dobře,že vám lesky nezruší. Já bohužel vůbec neměla čas cvičit,takže se začneme připravovat na lesky v létě od litoměřického OMS.
Jééé,já se tak těším,že teď bude na cvičení čas
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 16:57
- Nahlásit
Všechny zdravím!!! Tak i já si 28. června dojdu pro diplom!!! Ještě mi to nějak nedošlo - každý se mne ptá, jaký je to pocit, tak ani nevím. Zatím mne jen šíleně rozbolela hlava a připadám si, že jsem vylazla na nejvyšší horu.
HanuleGR
U nás klíšťat šíleně!!! Ze začátku jsem na holkách měla smrtící kombinaci Scalibru a jednu pipetu Andvantixu - teď už jsou jen na pipetách a je to podobné. Klíšťata tahám tak obden.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 17:07
- Nahlásit
Marie Šustová
Super zpráva,tak nevím,jestli mám radost a nebo se bojím .,každopádně se těším.
Májo,prosím, objednej vhodné počasí !
Šárko ještě jednou gratuluji.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 17:15
- Nahlásit
bilksa
Ještě jednou gratuluju. My máme promoce až v září
Zuzana T
Jasně,že se těšíš,jste s Lexy šikulky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 17:24
- Nahlásit
Zuzana T
Neboj, Lexynka je skvělá, zvládnete to!! Jako my ty blbý státnice.
jana33Zuzana T
Díky, těším se na promoci, tu si fakt užiju.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 19:39
- Nahlásit
bilksa GRATULACÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!
|