| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:17
- Nahlásit
bilksa
To zvládneš, klid.
Tady zase teď v noci štěkají srnci, což provokuje ke štěkotu naši uječenou Coru - minimálně 1x za noc musím vstát a jít ji napomenout
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:22
- Nahlásit
bilksa
O tom mi povídej. A zítřek mám zabitej,to se nenaučím nic nebo možná něco málo večer
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:38
- Nahlásit
Ketrin1
Jj, teď štěkají hodně, i u nás. My máme rozmazlený holčičky doma, takže to neštěkají.
jana33
Jo, já ještě něco dneska, ale víkend bude taky špatný...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 09:37
- Nahlásit
jana33
bilksa
To zvládnete ;)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit
bilksa
choco
hlavu vzhůru!
Vlastičko páááteček!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit
Zuzana T
Já ji vzhůru mááám
Joje páteček a já půjdu z práce brzy brzičko za příšerama Ale budu muset zas uklízet a odchlupovat,co se dá....ale už se těším na večer,až si sedneme a dáme vínko
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit
choco
haha,já myslela na Janu - oprava:
Jana 33
hlavu vzhůru - dáš to!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:54
- Nahlásit
Zuzana T
Děkujeme, no už aby to bylo!! Tak na progesteron jdeme v úterý.
Kam že to vlastně všichni o víkendu razíte?? My máme mysliveckou brigádu - budeme nasazovat kachny na rybníky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit
bilksa
já jedu na zahr.výlet spojený s výstavou .Tři dámy a tři psy na cestách
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit
Zuzana T
Hezkýýýý!!! Jééé, já bych taky jela na výlet... Nejvíc se těším právě na to, že si bubu moct vyrazit na výlet, konečně si přečtu haldy knih, které jsem musela kvůli vysoký odložit. Hezká představa.
A jaká cizina??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:02
- Nahlásit
bilksa
Švýcarsko.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit
Zuzana T
No tak to je vůbec luxusní!! To se tedy už podíváte. Tiše závidím...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:17
- Nahlásit
bilksa
jak se vysazují kachny???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
Zuzana T
Na rybníce je udělaná odchovna - takový oplocený kousek, kde mají boudičku na suchu, místo na krmení. Když jsou už větší, tak se plůtek odstraní.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:47
- Nahlásit
Teda nepřestávám se divit: po V2 res. CAC v Humpolci teď segra z Litoměřic odvezla v neděli V1 CAC. Já jsem ji dlouho neviděla, tak se asi holka dodělala - byla vždycky strašný hubenidlo nohatý.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit
bilksa
Já ji viděla,dodělala se.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 12:05
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, holkám to trvá "malinko" dýl. Jsou si ještě se Charlotte podobný?? Jako malý si byly podobný strašně.
Nakonec pro ně dobře, že ještě nemají štěnda.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit
bilksa
jsou,mám dojem,že sestra je trošku vlnitá,ale viděla jsem jí mokrou.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, to je. Už od malinka byla vlnitější. Holky se snad zastaví v létě, tak se těším. Uvidíme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 12:59
- Nahlásit
Ahojte - dneska mám dovču a nestíhám - ani páteček jsem nestihla první před chvílí jsem přijela od kadeřnice - nechala jsem si udělat černý melír - není moc vidět, ale je elegantní
Jdu vařit pro hladovce na víkend - když nebudu doma
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/234588-cel a-malta-patra-po-tyranovi-ktery-mucil-a-pohrbil-ps a-zaziva.html
fuj - četli jste to? Já jdu fakt raději vařit, to je hrozný!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit
Vlasta
takovéto odkazy ani neotevírám....
Užijsi cvičení a pozdravuj Míšu.
papa
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 13:52
- Nahlásit
Vlasta
Máš hlodavcům napsat vzkaz na ledičku: večeře je v kuchařce na straně 148. Jako je to ve S tebou mě baví svět.
Já se chystám ke kadeřnici po státnicích - jako odměnu.
Jinak souhlasím se Zuzkou - taky takovéhle zprávy nečtu a odcházím od TV.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:07
- Nahlásit
Tak mi přišel nový Svět psů,je tam portrét zlatýho retrievere a je tam Jindra Hermanová i Evča Píchová
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:14
- Nahlásit
Dobré ráno,
gratuluju úspěšným vystavovatelům už jste vstali???
Já jsem dorazila až 9 večer domů a to jsem nebyla tak daleko
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:48
- Nahlásit
Vlasta
A jak vystavující dopadli???
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 07:55
- Nahlásit
bilksa
Nooo, oni to sem určo napíšou - počkám až se vyspí - Zuzka krásně s Lexy, ale jako vždy to nebylo na titul, oni mají fakt smůlu no a Eva se projevila jako zkušená handlerka což na zahr.výstavě musely tedy být nervy a taky uspěla já to nechám na nich-aby napsaly sami své dojmy
Já jsem byla cvičit v Rakousku a v Táboře - jako v pondělí se mi nechce nikdy do práce a dneska tedy vůůůůbec ne....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit
Vlasta
No tak to se těším na zprávy!! Už aby se holky ozvaly. Já jsem trošku zaktualizovala stránky chovatelce, zbytek až po státnicích. Bude tam hodně práce. Jdu se šrotit.
Myslím na Janču, určitě to zmákne a už bude mít klid. Držím palce.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:24
- Nahlásit
Čaue,právě jsem vstala,tak jen krátce,musím do práce.Výstava byla v moc pěkném prostředí,malé město Burgdorf s překrásným hradem a přírodou okolo.Spaly jsme v kempu 150m od místa konání výstavy.Sešlo se cca 135 goldenů.nevím kolik LR ale min 70,112 flatů a přes 40 tolerů,curly a čespíků tam bylo málo.Výstava trvala až do 18 hodin za naprosto letního počasí - takže jsme všechny spálené.Klika,že bylo fain zázemí a vedle výstavy horská říčka - to ocenili všichni psy.
Posuzování vynikající,Lexy shazuje ve velkém srst,takže jsme byly díky tomu V3,vydržet týden,mohla být druhá za Pinkerly Shaingai Surprise.Monty v šampíkách zářil,byl r.cac za nejlepším psem Švýcarska .Appolo v nabité open byl s Evičkou Š. V3,vynikající výsledek ,vzhledem k vyspělosti starších soupeřů.Psy měli daleko lepší kvalitu,než feny.
No více jindy,jdu do vany...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:43
- Nahlásit
Zuzana T
Tak moc gratulujeme k nádhernému úspěchu!!! Muselo tam být náderně!! Škoda srsti, ale V3 je dokonalý výsledek!! A Evičce samozřejmě gratulujeme k handlerskému úspěchu!!
|