| Autor |
Zpráva |
Fresh
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit
Jinak me bavi, jak si porad mysli, ze bude pri chcani zvedat nohu a ono ne a ne se jen na dvou udrzet Takze uz nejspis pochopil, ze bude curat zase jako stene A jsem zvedav, kdy se odhodla udelat svych par kolecek a vykakat se, zatim nenasel odvahu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:10 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Tak tady je zase jeden příklad,kdy bych chtěla být svým psem,který má vynikajícího veterináře.
Omlouvám se,ale kopíruji to s emailu,tak je odkaz dlouhý.
Fresh - buď vděčný za vstřícný přístup veteriny,tebe by lidský doktor možná nechal vykrvácet.
http://www.email.cz/getAttachment?session=%20y%AC% 8C%EC%08%FE%88%3A%13%BE%1AP%BDN%22%19%DAe%87%BB%90 g%5C%E3KC%A5P%AE_c%24f%D4%F04%C1%DD%F0%1AI%E8tb%E9 p%06G%A6%9D%BDH%3A%FA%DA%A6%1E%9B%9A%D3%9D%C4%D1%1 BK%DD%DC%FE%1A%E8%9F7%A1%92%C2%E6%C4I%B3%F4%D1%85% AB%DD%13%0F%29%94%D4%F9q%3E%FD%1Df_%3DV%92%02%17l% 3C%1D%8AEY%0FFH%ABH%FD%28%C82%04%91%CC%E7t%D5%3A%A D%D0TP0%3A%06t%EF%C4%CC%84%F1%2C%D0/%40%13%B7%E6%8 2%FB%10u2%D8%89%820%3A%06t%EF%C4%CC%84%E9K%1CGE%12 %A2p%F9%95%C2%9D%F6%E7%F6%C1%F5%87%A5%3Ad%DCr%27%3 Ee%B7%DEm%0A4%25
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:22
- Nahlásit
Zuzana T
jj, normalne k nemu nechodime, protoze s peti psama bychom se neskutecne prohli, ale myslim, ze za tohle si zaslouzi nas dozivotni vdek.
Jinak ten clanek, jestli je to pravda, tak je to opravdu hnus
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:24
- Nahlásit
Zuzana T
Bohužel jsem tohle zažila na vlastní kůži. Na střední jsem o prázdninách brigádničila jako pečovatelka důchodců - drobný úklid,nákupy,přinést oběda apod. Jedné paní jsem taky nesla oběd - otevřené dveře,paní,že jí je děsně špatně,motá se,zvracela (o dva dny dřív se vrátila z nemocnice,kde byla kvůli srdeční příhodě), ke všemu ještě skoro neviděla.Tehdy ještě nebyli mobily,tak jsem letěla do telefonní budky a dozvěděla jsem se přesně to,co pán v mailu -nejsme pojízdná lékařská služba, nezájem a nakonec se mi řekla - omdlela? neomdlela. Tak až omdlí,zavolejte. Bohužel jsem si teda myslela,že to už je historie a dnes se takové věci nevidí
Btw stejnou zkušenost mám i s policajtama - jeli jsme s přítelem po Nuseláku a na plotě sebevrah. Tak jsem volala 158 - nejdřív jsem se asi pět minut nemohla dovolat,načež mi nasraná operátorka řekla,že už jsem pátá,ať s tím neotravuju.
Ale abych jen nepomlouvala,díky svýmu blbýmu tlaku mi několikrát volali lidi záchranku a vždycky byli moc milý. Pravda,já jsem,byť na chvilku,v tom bezvědomí byla
Fresh
Tak super,hlavně že to není hlavní šlacha a nejsou poškozené nervy. To vypadá,že by se mohlo zhojit bez následků
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:31
- Nahlásit
Fresh
to všecko vypadá, že jste měli velké štěstí v neštěstí a že Vikoušek bude mít na rozdíl od jiných pejsků dvoje narozeniny tak jen tak dál, ať se hezky hojí!
K tomu ostatnímu - co na to říct, hovada jsou ve všech sociálních i profesních vrstvách, proč by doktoři měli být výjimkou.
Všem hezký víkend!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit
Hlásím, že Evka.S má nové stránky - a ani se nám nepochlubila Evi hezký to máš - jsem Ti chtěla napsat do návštěvní knížky a ona tam není
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 08:29
- Nahlásit
Hezké ráno!! Tak k nám dorazila pěkná bouřka včera večer... Brita opět šílela, tak jsem měla v pokoji pěkný nával - já, brácha, švagrová, Brita i Charlotte.
Jinak dnes jsem rok vdaná - uteklo to jako voda a nebýt stávky odporářů, ani bych si nevzpomněla...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 16:56
- Nahlásit
Tak náš ženich dnes dodělal šampiona ČR!!! Gratulujeme!! Mám ohromnou radost za něj!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 19:56
- Nahlásit
Tak Ellie si dneska vysloužila nulu na memory markingu, vůbec ji Marťa nemohl dostat dál dopředu za cestu, motala se tam jak nudle v bandě doprava doleva,ale dál dopředu nééé. Tak si aspoň pěkně zacvičili a jeli jsme aspoň brzy domů za hafama Jinak fakt lehký
Vlastí,jak jste dopadli?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 20:06
- Nahlásit
bilksa
U nás naštěstí nikdo z bouřky nešílí. ale Bibča ta dělala pěkný věci, lítala po celém bytě jak smyslů zbavená a zkoušela se zahrabat mezi kabely za telkou,do košíku s bramborama, do skříně a tam do prádla,nebo v koupelně do poličky mezi věci...a známá se musela vždycky za bouřky vracet za ovčounem,protože jim jednou prolítl skleněnýma dveřma domů.
A gratuluju k výročí i k šampíkovi budoucího taťky ;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 22:02 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
choco my nakonec 4.místo - o 2, 3 a 4 místo jsme šli rozstřel - já, Dáša a Iva Rytířová - měli jsme shodně 88 bodů - no a ten rozstřel se nám tedy hodně nepovedl Greeny už toho měl dost a nějaký dummy ho nebral, šel se podívat na hazeče, potom se tam motal a když jsem se ho snažila upískat a navést, tak šel úplně jinam než jsem mu ukazovala, jako donesl, ale bylo to zoufalé - takže my 4, a Dáša a Iva shodně super marking, takže ještě jeden rozstřel oni dvě a nakonec Dáša třetí a Iva druhá. Teprve před chvílí jsem přijela, zastavovala jsem se u známých na grilování a už jsem po smrti.
|
Irča
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 22:34
- Nahlásit
Fresh: Náš odchov si též způsobil takový úraz. Nebýt šikovného a pohotového veterináře, pejsek by nepřežil. V křoví byl kus plechu.... http://www.adventurekingpuresoul.estranky.cz/clank y/novinky-2009.html 18.6.2010 Po delší odmlce aktualizujeme stránečky...
|
Irča
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit
bilksa Deaneček dnes zářil, ve své třídě neměl konkurenci! Gratulujeme!! Moc jsme mu drželi palce !
|
Irča
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 22:41
- Nahlásit
Vlasta Moc gratulujeme Vlastičko!
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 23:33 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit
Irča
a jak dopadl, nejake trvale nasledky?
Jinak vysledky dnesnich trid E a L v Milovicich jsou jiz k videni na www.retrieversport.cz ;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 08:02
- Nahlásit
Fresh Týý, joo - hustý - vysledky tentýž den !!!!!!! Irča děkuji,akorát škoda, že jsme to ještě nikdy na WT nedotáhli na výbornou - ale tady to bodově šlo, někdy mám výsledek který vypadá, jakože jsme vynechali jednu disciplínu
Jedu se mrknout do Litoměřic
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit
Vlasta
Jééé škodá, že už toho měl plný kecky, bych vám to přála - ale i tak dělá čest zlaťáčkům,pěkný výsledek
Taky jsem koukala,že jsou výsledky takhle brzy, když mi to Marťa hlásil, jak kdo dopadl.
Nj, vidíš, brácha se ani neozval,jak dopadli s maďarem v Litoměřících..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 14:23
- Nahlásit
Jako v Litoměřicích fakt hustý - kruhem goldenů vedlo sloupořadí - takže když běhali dokola, tak rozhodčímu mizeli z dohledu za sloupama o rozměrech cca 50 na 50 cm - to samé když stáli v postojích - tak za těma sloupama - jakože: před sloupem za soupem nikdo nesmí stát - nebo nebudu hrát - jsem fakt nevěřila vlastním očím - to jsem fáákt ještě neviděla takový kruh - a v sobotu prý byli o kruh vedle - taky se sloupama, ale ještě menším - jééé, děkuji Ti Pane Bože, že mě nenapadlo ve slabé chvilce Mydlíka přihlásit - když to máme takový kousek
Jinak se těším na dnešní výsledky z M z Milovic - startují tam samý známý a tak jsem zvědavá...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 16:31
- Nahlásit
Vlasta
Joo to my už máme reference Fresh volal Marťovi
No pěkné teda,to muselo být moc fajn s těma sloupama Bráchovi se tam právě vždycky hrozně líbilo, že tam je výstava fajn, tak jestlipak měli taky sloupy v kruhu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 16:57
- Nahlásit
Vlasta
A jak to dnes u goldenů dopadlo?? Já vím jen ten včerejší úspěch ženicha, jinak vůbec nic...
Dodatečně gratulujeme ke krásnému umístění!! Vím, že čtvrtý místo je takový nepříjemný, ale zpětně si člověk uvědomí, že je to krásný.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 16:57
- Nahlásit
choco tak si to nenechávej pro sebe - jak dopadla Ema Jess s Danou a jak se dařilo Ivě Rytířové obě byli poprvé v M - to jse zvědavá...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 17:01
- Nahlásit
bilksa Hele já vůbec nevím jak to dopadlo u goldenů - byla jsem tak ohromena tím kruhem, že jsem chvíli pokecala tu tam potom kus dál a šla jsem.... kamarádka s maliňačkou dokončila CZ CH a za V1 CAC, CACIB a BOB3 dostala medajli jako pohár žádný - to už je jak v Blavě, tam si taky pohár ze Světové výstavy musela koupit
Jo a jinak já jsem s tím 4. místem fakt spokojená, body máme jenom o 2 méně než vítěz a ten závěr se nám fakt nepodařil, takže v poho - na WT stejně nikdy nebudeme mít na trialové psy, my tam nechodíme vítězit, ale zase je fakt, že bodově na výbornou bych to chtěla mít - je to výborná průprava na ovladatelnost psa - to je celé.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 18:55 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Tak vtipné kruhy v Litoměřicích potvrzuju,byla to fakt legrace Ke všemu jsme dnes zažili nejdelší čekání - na řadu jsme šli až před půl čtvrtou! Takže Fany otrávená, unavená a kravila a kravila,stát nechtěla,při běhu poskakovala,no děs běs, hlavně že normálně mívá v posudcích výborné předvedení,ale ani se jím moc nedivím. Nicméně i tak padla rozhodčí do oka a dostala V3 s tím,že by jí dala ráda i výš,ale s dnešním pohybem to fakt nešlo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 19:05
- Nahlásit
jana33 no tedýýý - tak velká gratulace, pořadí to je krásné!!! Jako do půl čtvrté od rána to muselo být hrozné - a ještě to vedro - to máte veliký obdiv. Já jak jsem byla den předtím na WT v lese - tak mi ten mumraj na výstavě připadal strašný a fakt jsem byla ráda, že jsem tam jela jenom na pokec a mohla jsem jet když jsem chtěla domů - ještě jsem měla volný vjezd a auto bylo v areálu. To s tím vjezdem bylo taky vtipný - přijela jsem něco po deváté a po prokázání se volného vjezdu mi ti lidi na "vrátnici" řekli - jeďte dozadu a NĚKDE zaparkujte, asi i na trávě, protože volných vjezdů bylo vydáno víc než je parkovacích míst - tak jsem se podle toho zařídila, ale našla jsem místečko až vzadu a ne na trávě..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 19:13 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Vlasta
No,řekla bych,že fakt,že v jeden den byla všechna plemena,se na organizaci dost projevil. U nás byl i nějakej zmatek se zaměněnejma posudkama,vedoucí kruhu podivný děda.... každopádně sloupy v kruhu fakt vtipný,na druhý straně lepší než být venku na rozpálené dlažbě,protože dneska to byl fakt hnus. Btw tímto děkuju Petře Otevřelové za tip na rozhodčí - psala sem,že je dobrá a já se podle toho rozhodovala,zda jít na národku nebo mezinárodku. Nicméně si teď dám od výstav chvilku oddech,byl to nějak moc silnej čekací zážitek
Jinak zla´táky nevím,jen že cajce ve psech vyhrál Erwin od Evči Píchové,její Dorča má CACe
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:17
- Nahlásit
Vlasta
První Jarka Bubeníková,pak Iva Rytířová a třetí Irena W. s Abby,ta myslím dostala i volbu rozhodčích. Ti,co se tam dohlašovali nefím.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:39
- Nahlásit
choco hezkýý - dámský eMka
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 20:51
- Nahlásit
Vlasta
Jj Jedeš do Budějek?
jana33
Jani gratulíruju
|
Irča
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit
Fresh žádné trvalé následky zatím nemá. DKK 1/1, DLK 0/0. Ale je to sebevrah
Na fcb jsem dala výsledky z obou dnů v LTM
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Zdravím,všem více či méně úspěšným na poli výstavní i pracovním gratuluji.Já pojala víkend klidově, v romantickém prostředí Velkého Dářka jsem s manželem a psicemi užívala krásného počasí.Lexy jsem v sobotu nakapala barvu a trochu jsme pocvičily.Jinak nic,leháro,pohodička.
|