| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit
choco
Já jsem také dělala ještě starou - tak jsme museli mít četbu + klasický otázky. Ty jsou podle mne ale stále, záleží, jak které škola má tu ústní část.
V písemných je hlavně gramatika - už za mne na střední jsme je dělali nanečisto. Osobně si myslím, že to není nic těžkýho - právě naopak člověk čeká záludnosti a ony jsou tam fakt kraviny.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:28
- Nahlásit
Ojojoj, k novým maturitám se raději nevyjadřuju... mám k tomu teď nějak blíž... jen doufám, že se jim to do pár let podaří nastavit, aby to mělo i slušnou úroveň a jakous takous vypovídací hodnotu
bilksa
držím palce a hnědka tlapky. ona stejně teď proleží den na sluníčku, tak bude mít alespoň "zaměstnání"
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 14:38
- Nahlásit
U mého syna vypadli hned první den dva třídní šprti - tož nevím, on šprt není určo, patří mezi plebs třídy a je rád že to nějak ukočíroval o jeho četbě jsem nikdy neslyšela - takže žádná asi nebyla...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 15:10
- Nahlásit
Tak to my,aspoň pokud si vzpomínám,četbu neměli.Psala se slohovka a pak u maturity byla otázka na gramatiku a otázka na spisovatele,období atd.
Eda
ona stejně teď proleží den na sluníčku,
tak tak,naši si taky nahřívaj kožichy. Fanča už má ze sluníčka zase skoro černej čumec
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 16:56
- Nahlásit
jana33
Jj,tak to jsme měly stejné Akorát měl pak člověk plus,když s etrefil do otázky a něco z toho třeba četl Ale ségra právě žádný tydlety otázky nemá,má fakt nadrcený akorát ty rozbory z četby, tak to jsem z toho jelen.
Naši jsou taky vypouštění babičkou na celý den na zahradu,když je takhle krásně....jsem zvědavá,jak to tam půjde dohromady pak s liškou,až je tam necháme už spolu s babčou...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 17:03
- Nahlásit
choco
Tak to smečka je na zahradě jen se mnou,když jsem uvnitř,tak přece nebudou venku,ne?
Oni mají jen něco z četby? Tomu nějak nerozumím
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 19:35
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch_popup?v=EVwlMVYqMu4&v q=medium#t=125
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit
jana33
Fanča už má ze sluníčka zase skoro černej čumec
jo,a z hnědky se zase postupně stává blondýna
Oni mají jen něco z četby
jj, "stačí" jim jen načíst povinné penzum knížek a neučí se Ruchovce a Lumírovce...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 20:14 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Eda
A co to má teda za význam takováhle maturita
|
choco
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 21:40
- Nahlásit
Eda
že jo, nejsem úplně blbá a nemlžím tu teda Otázky má akorát pořádný z ájiny - a to jí nezávidím učit se v aj odborné věci okolo zdravotnictví a pak má bilogii...
jana33
No Ellie je zvyklá a vyloženě ani kolikrát domů jít nechce,ale Andy je maminčák a je tam jen,pokud tam s ním někdo je - takže babička tam sedává s nima Jinak jde Andy ke dveřím,že jde domů - a to i někdy,když tam babča sedí,prostě je zvyklý z bytu a má rád svůj pelíšek doma
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2011 22:32
- Nahlásit
jana33
A co to má teda za význam takováhle maturita
já ti to povím a budu z toho mít malér
choco
babička tam sedává s nima
to je krásný, jak nás mají omotaný kolem tlap
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit
choco
Tak to naši jsou všichni mamánci,teda labradoři,Ferda je Ferda
Jinak myslíme na Šárku a držíme pěsti i tlapky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit
jana33
Ferda je Ferda Ellie jednak jít domů ani nece, svalí se na zahradě na bok a chrápe a nebo si dojde do výběhu vytáhne deku z boudy a je tam,ale i třeba vyloženě chodí doma ke dvěřím,abych ji pustila se vyvalit ven.
Jj,držíme,držíme taky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 14:01
- Nahlásit
To je ale napínavé - kdy už bude doma a řekne nám že byla nejlepší!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 15:52
- Nahlásit
Všem díky za přání, že to zmáknu!!!
Diplomka je moc zaujala, dokonce se i ptali na jiné otázky kolem psů, tak to bylo moc fajn. Takže obhajoba diplomky za 1 a pedagogika a psychologie také za 1!!!
Hurrráááá!! Tak ještě zmáknout státnice z češtiny a mám to!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 16:08
- Nahlásit
bilksa
gratujulu moc a přeju ti tu ohromnou úlevu, až budeš mít po všem...
Jen ty dvě 1 jsou prostě hujerský
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit
bilksa
Šprte,mooc gratuluju! A češtinu máš kdy? Ježiš,já ti závidím
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 17:16
- Nahlásit
bilksa taky gratuluju - jsi dobrá, ale to jsme Ti říkali už včera
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:41
- Nahlásit
Díky moc všem!!
jana33
Od zítra znova učení - češtinu dělám 1. června, přesně na den, kdy jsem ukončovala střední bych měla ukončit i vysokou, to je pěkný, co??
Eda
Jo, Zuzka to předpověděla, že budu hujerka...
Teď jsem dorazila ze cvičáku - byla jsem si holkama pročistit hlavu a malinko zacvičit poslušnost.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:16
- Nahlásit
bilksa
Teda,kdy jsem ukončovala střední si fakt nepamatuju,to je dávnověk
Tady teď byla ohromná bouřka, padaly kroupy, já v holínkách, pláštěnce krumpáčem odkopávala odvodňovací kanál - prostě kouzlo vesnice
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:24
- Nahlásit
jana33
Tak, tak, tohle můžeš zažít jedině v baráku či pod stanem. Nám se to tu odpoledne taky honilo, ale asi to dorazilo až k vám, protože nespadla ani kapka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:35
- Nahlásit
bilksa
Nene,tohle šlo od severozápadu na jih, Karel říkal,že do Prahy to teprve přichází. Ale byl to fakt hukot. Nejlepší byla psiska - seděli na zápraží,aby nezmokli a čuměli,co to ta blbá panička vyvádí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:40
- Nahlásit
jana33
Jo, to je jim podobný. Brita déšť tak nesnáší, že ji nemůžu dostat ráno ven, když leje. A když už ji konečně dostanu z baráku, tak běží podél zdi, a pak stojí mezi dveřma a na venčící zahradu prostě nepůjde.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:43 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
Tak u nás se v dešti nechce venčit Ferda. A když jsme měli kokršpanělku,tak ta zarývala drápy do betonu,aby do deště nemusela. Labíkům je to jedno,ale do takový sloty,co byla dneska se ani jim nechtělo,zvlášť když na mě ze zápraží vidí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:54
- Nahlásit
jana33
Mám známou, která v takovémhle počasí letěla s jezevčíkem ven, aby to chudinka nemusel držet o půl hodinky déle a tak celá zmoklá obíhala panelák a ten zmetek jen zvedl nohu na schodech pod stříškou, bohužel ona si nevšimla, že za ní necupitá... No koukal na ni taky jako blázen, když se vrátila z procházky, proč leze do takovýho počasí...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:56
- Nahlásit
U nás se sešlo teď asi 5 bouřek - mlátí to ze všech stran, ale prší málo a je úplná tma. Jinak já si přesně pamatuju maturitní den - 5.června 1985 a byl to čtvrtek - taky dávnověk jestli ne pravěk!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:58
- Nahlásit
bilksa
Tedy šikula jsi hujerská!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit
Vlasta
Pravěk ne, bráchovi už bylo pět. Taky si myslím, že si to budu pamatovat, když budu mít ve stejný den i (SNAD) konec vysoký.
Zuzana T
Děkuju moc, tys to říkala!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 20:47
- Nahlásit
bilksa
přesně na den, kdy jsem ukončovala střední
taktéž dávnověk maturovala jsem přesně v den 18tých narozek. to nešlo zapomenout
Vlasta
5.června 1985
to mi byly 4 roky a 12 dní
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 20:56
- Nahlásit
jste tu všichni mlíčňáci já v květnu 1982 uáááá
|