Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:07
- Nahlásit

jana33
Tak já se docela držím, nejsem velký nervák, až večer před státnicí cítím žaludek, ale dá se to vydržet. Už abychom to měly za sebou, co?? Že nám za to ten blbý titul stojí...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:12
- Nahlásit

bilksa
Tak já budu mít víkend "večer před státnicema" teď je mi ještě hej. Ale v neděli večer mě Karel odveze ke kamarádce,dělá stánice stejně,akorát v jiný skupině a to se budeme nervovat navzájem

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:16
- Nahlásit

Ketrin1 jsem úplně zapomněla pogratulovat k pracovnímu úspěchu - takže gratuluju, všechno se píše a cení i 3.cena!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:34
- Nahlásit

Zuzana T
Ano, žiju, žiju si vesele pracovně. Jinak se musíme začít modlit, ještě uháníme stále papíry k autu, leasingová společnost se s tím fláká, takže tam denně vyvolávám a "buzeruju". Musíme je do pátku mít jinak pojedeme jedině prstem po mapě. Bílé je totiž už týden pryč.

bilksa
Mamina si spokojeně kyne, nechává se rozmazlovat. Jak taky jinak. Takže bych řekla, že to zvládá dobře. Už máme bednu, tak jí budeme v průběhu týdne asi dávat do kupy, ať je ready. Jinak moc držím palce s učením. Už je to sice 4 roky, ale jako by to bylo včera, takže vím, jak se cítíš a vydrž, bude to dobré.

jana33
Budeme mít "road trip" za hranice. Moc se na to těším.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:37
- Nahlásit

EvkaS
Grrr,o autech nemluv,máme 14 dní nové auto,skončily na tom všechny zbylé prachy a v pátek se rozbilo. Všechno na hov.. problémy s auty se nás drží už asi dva roky
Nějaká výstava? Tak si to holky užijte

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:43
- Nahlásit

No auta jsou fakt k vzteku!! My koupili auto loni po svatbě a od prosince do dubna jsme ho zpravovali, narvali jsme do něj dalších 60 tisíc, šílenost!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 20:58
- Nahlásit

bilksajana33EvkaS musím říct, že nejlepší značka auta je: služební. Ale zase na druhou stranu nevím, jak dlouho ho ještě budu mít

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit

EvkaS
Ježkovy voči nestraš - jsi poslední naděje!!!Musíte leasingovku nějak zmáknout .
Teda to bude výlet - už se těším,samé překvápko!Navigaci beru naší,Evě opět klekla a znovu jí poslala na reklamaci!Lexy začala masivně línat,tak nevím,co tam dovezu - asi labíka .

bilksa
jana33
držte se holky,to dáte...
Vlasta
no v práci je blaze koukám....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 07:56
- Nahlásit

jana33
Všechno nejlepší k svátku! dej si nohy nahoru a udělej si pěkný den
Vlasta
díky za gratulku, já to brala hlavně společensko-relaxačně a Cora jako zábavu

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:00
- Nahlásit

Ketrin1
No tak tím líp, že se to ještě vydařilo!! Gratulujeme!!

jana33
Všechno nejlepší!! A hlavně pevný nervy!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:12
- Nahlásit

bilksa
Jééé,děkuji

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:12
- Nahlásit

bilksa
jj -ono se řekne , jen "blbé" vlohovky, ale ze 14 psů 4 neuspěli.
To mi připomíná-ať se taky pobavíte - Řezníček mi při vyhlášení řekl "já vám gratuluju, ale v omezené míře" (kdo ho znáte, umíte si představit) , pak mi mezi 4 očima domlouval, ať něco udělám s těmi klidy a dodal, že u vody (kde Cora skočila do vody, dřív, než byla vhozena kachna - o výstřelu nemluvě) by tam byl nejradši hodil místo té kachny mě ale když jsem mu prozradila, jak je to s Cory zdravím a nervíky, tak zcela otočil a naprosto vážně řekl, že v tom případě je to teda dost dobrý výkon.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:16
- Nahlásit

"já vám gratuluju, ale v omezené míře"
tak to je kouzelný

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:42
- Nahlásit

Ketrin1
haha,to je TEN Řezníček s Trosek?To je prima chlap.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:52
- Nahlásit

to je kouzelný
To je prima chlap.
však jo, já ho vždycky bráním proti všem nedůtklivcům, co si jeho projevy berou zbytečně osobně taky ale my už se známe hodně dlouho, úplně cizí osobě by to asi přece jen takhle neřek

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit

Ketrin1
no k mé osobě se choval velmi mile,vezmu -li v potaz,že jsem mezi myslivce přijela se sice zrzavou,ale blondýnou ,v ruce bažanta a s absolutně nemysliveckou mluvou.Byla klika,že Lexy pracovala fakt moc pěkně,takže jsem nebyla za trotla.
jana33
ty máš dneska svátek s Vanesou dohromady - pro Janu není extra den????Blahopřejí,užij si ho v pohodě.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:05
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzí, máš mail.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:05
- Nahlásit

Zuzana T
Jemu nevadí nemyslivci, ženy ani blondýny. Vadí mu vůdce, který není schopen nahlédnout a uznat své i psovo chyby a který s rozhodčím nemístně diskutuje.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:11
- Nahlásit

Ketrin1
to je dobré vědět.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:11
- Nahlásit

Ketrin1
Mně tedy pan Řezníček vůbec nesedl. Nejen, že nedodržuje nastavená pravidla pro jednotlivé disciplíny, ale vůbec mi nepřijde jeho hodnocení objektivní. Moc mě mrzí, že jsme tehdy neměli sebou kameru, protože bych pro své tvrzení měla i důkaz. Nejsem sice žádný expert ani myslivec ani rozhodčí, ale to co předvedl se mi vůbec nelíbilo. Tak doufám, že už se s ním nepotkám.

jana33
Přeji vše nejlepší k svátku!

Zuzana T
Snad to klapne, za chvíli tam jdu volat znova a asi kvůli tomu budu muset ještě do Prahy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit

bilksa
máš odpověď

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit

EvkaS
To mě tedy hodně překvapuje. Pokládám ho za špičkového rozhodčího, spravedlivého a až puntičkářsky dodržujícího řády. Chápu, že jeho projev, jak jsem už někdy tady psala, nemusí každému sedět, ale i tak je vždy slušný a korektní.

Nejsme žádní kamarádi, není v tom nic osobního.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:31
- Nahlásit

Ketrin1
Ano, slušný je velmi a působí velmi profesionálně. Osobně bych proti němu nic neměla, jen mi vadilo provedení a hodnocení disciplíny marking a jeho netečnost vůči hrubým trestům některých vůdců vůči svým psům. Ale věřím, že jinak je to profesionál.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:32
- Nahlásit

Zuzana T
O tom,že by se ke jménu Jana přidala Vanesa nic nevím,vžycky byla Jana sama
Všem děkuju za přání

Na Řezníčka je slyšet hodně rozporuplných reakcí,asi je to ten typ člověka,že bu´d ho má člověk rád nebo nerad,ale nic mezi tím. Evo,co vám na zkouškách vyvedl?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:48
- Nahlásit

EvkaS
znovu se divím, několikrát jsem byla svědkem jak rázně zakročil, když někdo, kdo zrovna ani nebyl zkoušený, chtěl "nenápadně" psa vytahat za ucho nebo něco podobného.
Jak to bylo s tím markingem?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit

jana33
Marking na 25 kroků místo na 40 a vyběhnutí na markingu je za 4 body a oběhnutí markingu je za 1 bod. A pak jak jsem psala výše, nelíbila se mi netečnost vůči opravdu hrubým trestům. Víš, když už je tak "pintlich", tak se vším všudy. Vím, že nikdo nejsme dokonalí, ale nepřišel mi objektivní. Jednu vůdkyni tam doslova rozbrečel.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:58
- Nahlásit

Ketrin1
nejsou náhodou toho jména dva?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 09:58
- Nahlásit

Ketrin1
Jedna vůdkyně s fenkou Chesapeake Bay retrievera tam tu fenu před každou disciplínou (klidovou), již na stanovišti, doslova vytahala za ucho a přiškrtila na vodítku, aby jí neutekla. Všichni goldenáři v naší skupině nad tím vrtěli hlavou. Nevím, přišlo mi, že se mu tahle dvojice extrémně líbila, protože to byla právě tahle fena, která na markingu vyběhla a přesto dostala 3 body (opravuji z původních 4). Nevím, nerozumím tomu, ale doufám, že příště to bude jiné.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:06 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

EvkaS
Tak kdyby jsi potřebovala něco ohledně auta poslat,zavolat,tak dej vědět.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, děkuji. Mi přijde, že si asi moje číslo uložili do seznamu, protože mi to tam dneska nikdo nechce zvednout. Tak musím volat z jiného.

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání