Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 21:47
- Nahlásit

jana33
Mooooooc gratuluju!!!! V3 je skvělá!! Ale tedy do půl čtvrté - to už by mne trefilo!! Já byla naštvaná teď v Budějcích, když jsme se dostaly s Charlotte do kruhu ve třičtvrtě na dvě. To vás fakt moc lituju.

Jinak u nás od devíti řádila šíííílená buřina - vyhnala nás ze cvičáku, tak jsme sotva stihli párkrát zaběhat flyball.

Fresh
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 23:02
- Nahlásit

Irča

diky Me slo spis o ty slachy, tak doufam, ze u nas se to povede.

Jinak pro Vlastu ;) Komplet vysledky WT Milovice na www.retrieversport.cz

Fresh
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 23:12
- Nahlásit

Vlasta

jen bych dodal, ze trialovi psi nejsou v zadnem pripade neporazitelni. Staci se kouknout do vysledku, ze nam to tam i na techto WT dost show pejsku hezky predvedlo - ty vysledky byly velice tesne

A druha poznamka, ovsem velmi dulezita - WT nejsou o ovladatelnosti psa;) Nejdulezitejsi je, aby pes pracoval samostatne a prokazal sve vrozene schopnosti - takovy pes je vzdy nejvic;) Handling je jenom nastavba, diky ktere muze vudce pejskovi v pravou chvili pomoct, neni to vsespasa;) Pokud se toto chcete spravne naucit, jste na nasich trenincich vrele vitani;)

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 23:42
- Nahlásit

Jo, na Velkém Dářku bylo skvěle! A ten západ slunce! http://www.zufrikteam.cz/foto/index.php?/category/ 44

Zuzko, ráda jsem tě viděla První místo potvrzeno, s náskokem asi 8 hodin Mj. vyhlašovalo se až někdy do 1 hodiny...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 07:17
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
No paráda - tak to gratuluji.Vůbec nechápu jak jsi to mohla ujít a ty,co to celé beželi ,už vůbec ne,smekám!!! Moc se mi líbila atmosféra - tolik různých lidiček a psích ras i neras,opravdu moc hezká akce.No ještě ,že jsme nečekali,dvě hodiny vyhlašování? To si to chtěl pořadatel užít ,ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 07:20
- Nahlásit

Fresh
hele, že jsi překvapil sám sebe myslím s těma velice brzkýma výsledkama
Co Vik??
Jinak já neříkám že by trialáci byli neporazitelní, ovšem jejich práce je rychlejší a řekla bych, že toto je jejich parketa víc než těch našich výstaváků, nebo mě se zdá, že se ne jejich práci mě osobně lépe dívá - je to můj názor, ale jak víš tak se snažím jim zdatně "šlapat na paty" takžeto neber jako útok na trialy....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 07:22
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
teď jsem to prohlídla - no pánii, 104km - já jsem včera prošla výstaviště v Litoměřicích a mohla bych jít odpočívat... to je hustý...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 07:46
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Hihi,vy jste z jinýho světa to je síla,alenádhernej úspěch,smekám pomyslnej klobouk

A díky za gratulace,měla jsem včera opravdu radost,že jsme konečně narazili na někoho,pro koho nebyla hubená

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 08:15
- Nahlásit

teda vy jste toho nadrásali, všem výstavně a WT atd.aktivním gratuluju, o někom už jsem věděla z esemesek nebo z fb... tak se sem taky vtírnu s našima zkouštičkama, byla jsem v sobotu s Corou na ZV pod naším domovským OMS a disciplíny jsme měli max.1 km od našeho baráku (což jsem dopředu nevěděla), čili domácké prostředí, spousta známých, myslivci se vytáhli, měli to moc krásně vše připravené včetně trubače při zahájení i při ukončení... všechna možná lovecká plemena, prima atmosféra a lidi... prostě bezvadný den. Náš Hypercorálek nemá klidy před aportem (tedy v tréninku jo, ale na zkouškách ne ) takže 1 z markingu a 3.cena při počtu bodů do 1.ceny, ale to je jedno, měla to ztížené nejen svým zdravotním handicapem, ale ještě vedrem, bouřkou, stopa vůdce vedla okolo hromady hnoje a přeběhl přes ni zajíc a tak...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 08:32
- Nahlásit

Ketrin1
gratuluji

Fresh
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 08:37 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit

Vlasta

jo, misto, abych si uzival pivecka a zabavy v hospode, tak jsem si uzival pivecka a vkladani vysledku v hospode

Ja to prave vubec neberu jako utok na trialy, to jen, abych vyvratil nejake smyslenky, ktere vsude mozne obcas koluji;) Samozrejme, ze v sobe zakonite ty predpoklady az na vyjimky musi mit trialaci lepsi. A kdyz pak koukas na psa s obrovskym drivem a stylem, tak je to radost pohledet.

Ale je treba zduraznit, ze to neni o rychlosti. Kdyz budu porovnavat dva psy a oba to vysvihnou stejne pekne, oba do toho daji ze sebe vsechno, a jeden bude superrychly trialak a druhy treba pomalejsi golden (samozrejme ne chodici, to je neco jineho, proste musi predvest snahu), tak pak maji oba 20 a neni co resit. Rychlost neni kriterium a nekdy dokonce byva dost na skodu. Mozna se to lidem libi, ale superrychleho psa neni uplne lehky uridit;) Ale takovych zas neni extra moc - treba Matesova Birdie nebo Peterova Amina, ktera ac je polotrial, tak pobrala drivu a stylu, az se clovek nestaci divit

Jinak Viky nevim, samozrejme dysi vic nez normalne, holt chodit po trech neni tak lehky jako po ctyrech, zvenku se to hoji, ale co je vevnitr, to buh vi, se dozvime tak za mesic, mesic a pul, jak to nakonec dopadne.

Jo a samozrejme gratuluji vsem vystavne, zkouskove, WTckove i dogtrekove uspesnym, jen tak dal!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 08:42
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
jste šílenci samozřejmě neskonalý obdiv a fotky jsou taky nádherné.
Já mám momentálně ze zdrav.důvodů utrum, do Alp sice jedu, ale plánovanýho týdenního přechodu se neúčastním, budu si dole chodit menší 1-denní túry a výpravě dělat na dálku v případě potřeby technicko logistickou podporu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit

Ketrin1
copak ,zlobí tě nožičky?

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 09:42
- Nahlásit

Gratuluji všem úspěšným, workingově i výstavně! V tom vedru žádnej med!
Fresh
Martine, Bailie měla cca ve dvou letech něco podobného, rozbitá televize v řece, skočila rovnou na tu ostrou hranu, pořezaný šlachy, tepna, poraněná okostice. Krev z ní lila proudem, ještě ve vodě. Zaškrtila jsem to vodítkem a volala psí záchranku, z Prahy do Berouna to stihli za 15 minut. Vezli nás s houkačkou, cestou do ní lili infuzi a zamluvili sál v AAvetu, takže šla rovnou na stůl. Hojilo se to dost dlouho, rána se pořád nechtěla zavřít, s límcem se div neumlátila o futra dveří, bez něj si to rozlízala. Pomohlo až speciální nepřilnavé krytí rány a pevná bandáž. Koupila bych Aptoflex a dávala aspoň 20ml denně, k tomu Cetebe, B komplex a Gelacan Fast. Předávkovat nemůžeš ani jedno.
Bailince se to zahojilo bez následků, i když jizvu tam má dodnes. Vazy se hojí pomalu, jsou to špatně krvené tkáně a než se udělá pevná jizva, chvíli to trvá. Ale to ti asi řekl tvůj vet taky. Doufám, že bude Viky brzo fit!

Fresh
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit

Petra Bailie

dik za info. My mame zda se stesti v tom, ze se to zvenku hoji velice dobre, o vikendu Tana dostavala pochvalu, ze je vzorny pacient, uvidime, co dnes. Mel by dostat posledni penicilin, uz se nam privrela i ta dirka, kterou jsme to vymackavali, takze zkontrolujou, jestli vevnitr neco jeste je, pokud ne, tak uz mu ji znovu ani otevirat nebudou. Dostali jsme prisny prikaz limec a nelizat, ale tim, ze mam home office, tak ho mam porad pod kontrolou a limec mu pres den nedavam. Parkrat si to lehce oliznul, ale rychle pochopil, ze nesmi, tak s tim nezlobi Vet prave nechtel vubec prikryvat, ze to musi porad dychat. Fakt je, ze dneska ve 2 v noci uz strasne prudil, tak jsem vymekl a limec jsem mu sundal a natahl ponozku na ty 3 hodky, nez jsme vstavali. Ale jinak je to magor, uz by lital a skakal (samozrejme o trech). Ma to od ctvrtka vecera, vet pry vcera rikal, ze jeste tak tyden a pak stehy ven, tak se dneska preptam. Minimalne 3 tydny jen na voditku, ja pocitam, ze budem muset dele, protoze jak ho pustim z voditka, tak se bude moct zblaznit - uz ted jsem to jednou zkusil, bo se 20min na voditku nechtel vykakat. Pustil jsem z voditka a uz letel - nastesti po trech - tak jsem ho po dvou skocich zastavil a umravnil, ze opravdu chci jen ten bobek a dost...pochopil nastesti Jak rekl vet, kdyz to pujde extremne dobre, tak za 2 mesice muze do plne zateze, ja pocitam spise dvakrat tolik, abych mel opravdu jistotu, ze se to pak nahodou nepretrhne.

Ale fascinuje me teda, jak rychle se ten pes zregeneruje z minimalne dvoulitrovy ztraty krve, to je sila.

Na ty veci kouknu a kdyz tak nasadim, jeste se dneska poptam veta, jaky je dalsi plan.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit

Petra Bailie
Už jsem to sem psala včera,ale aby to nezaniklo a dostalo se přímo k tobě - děkuju za tip na rozhodčí v Litáku
Fresh
Musíš věřit,že to dobře dopadne a ono to tak bude

Fresh
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 10:30
- Nahlásit

jana33

to vis, ze verime, co nam zbyva jinyho Ale je to takova hnusna nejistota no...

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit

jana33
To snad ani nestojí za řeč.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 14:43
- Nahlásit

Petra Bailie
Ale jo,když člověk ty rozhodčí nezná,tak nemá jak se rozhodnout než na základě doporučení

Teda to učení mi fakt už do hlavy neleze,ale za týden v týhle době už bude rozhodnuto a snad už budu mít řádnou hladinku alkoholu v krvi

choco
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 15:42 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

jana33
No ségru dneska pěkně potopila zástupkyně,která příseděla na matuře z biologie....i když si vytáhla otázku,kterou uměla,tak ta se jí na něco zeptala a zjistila,že to zrovna neví a vyptávala se dál a dál z tak odborných věcí,že Nika říkala,že to snad ani neslyšela a když se vrátila zpátkyk tomu,co chtěla říkat,tak to ani neposlouchala....a dala ji za 4!!! Jsem nevěřila vlastním očím. Z čj měla 8 bodů z 9 a z aj 31 z 39, takže to je v pohodě a známku dostane,až jak napíše příští týden ty státní písemný. No tu biologii chudák obrečela. Ani se jí nedivím...fakt se na to šrotila a připravovala se vlastně poctivě celý rok..

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 15:53
- Nahlásit

jana33
To mi povídej - jsem tu zavalená češtinou, je toho nějak moc a čas šíleně letí!! Fuj!!

choco
Někdy jsou fakt blbci - co si o sobě vůbec myslí, když někoho takhle potopí. Jim to dělá dobře a zvyšují si tím ego...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:33
- Nahlásit

Jsem ráno odjela z práce do Chotěboře a před chvílí jsem se vrátila - jsem mrtvá a přitom to bylo jenom 400km - sakra, asi už jsem stará .........

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 18:44
- Nahlásit

Vlasta
No 400km už je dost. Navíc je celkem dusno, tak to člověka utahá...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:41
- Nahlásit

bilksa
Já ti dodatečně gratuluji k úspěšně složeným zkouškám. Měla jsem toho teď moc, a tak jsem nestíhala sem vůbec psát! Takže ještě jednou velká gratulka!!!!

jana33
Jsem to ale nějak zazdila, protože jsem nějak zapomněla, že máš být na výstavě v Litoměřicích. Já tam byla s naším prodejním stánkem, tak jsem se mohla přijít podívat. Ach jo. Tak alespoň gratuluji k tak krásnému výsledku!! Přijde mi, že ti Fanča přibrala nebo spíš zmohutněla - tedy soudím dle té fotky. Sluší jí to tam.

Vlasta
400km ti přijde málo? Mně to přijde docela dost. My stačily ty naježděné km za víkend a velký spánkový deficit. Ale stálo to za to!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit

EvkaS
Čau ty taky žiješ?
Moc se neunavuj,víš co nás čeká o víkendu!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:46
- Nahlásit

EvkaS
Jé,to je škoda,kdybych to věděla,tak jsem se zastavila jo,trochu zmohutněla,na váze je stejná,ale dělá to ta fotka - na fotkách z Bolky,což jsou tři týdny,vypadá poloviční

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:48
- Nahlásit

jana33
nepovídej,když spořádala všechny ty tvé dortíky,tak určo zmohutněla

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:48
- Nahlásit

EvkaS
Já jsem si zrovna říkala, že ses tu už dlouho neukázala. Co budoucí mamina, jak to zvládá??

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:51
- Nahlásit

Zuzana T
Budete mít holky náročný víkend?? Já taky - učení, učení a zase jen učení... Jsem tu zavalená, připomíná mi to tu scénu z básníků, jak studuje na vysoké a je tam ta kreslená postavička, jak ji zavalí knížky, tak to jsem přesně já.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 19:55
- Nahlásit

Zuzana T
Na dortíky nemá nárok,ale pravda je,že mě vždycky,když je daruju,mrzí,že dostanu jen jednu porci bych je zdlábla celý vlastně od Samouše dostala,to bude ono
bilksa
O víkendu budu už s nervama in prdelien a to mě čeká ještě v sobotu spoluorganizace dětstkýho dne
Zuzana T
EvkaS
Co vás čeká o víkendu?

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání