Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:40
- Nahlásit

Vlasta
No jo, se nám to hezky sešlo.

EvkaS
Jsem zvědavá, jak to bude snášet Charlotte - nějak si ji jako matku neumím představit.... Je furt někde v akci, furt v pohybu. Pořád mi přijde jak štěndo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:46
- Nahlásit

ketrin1
také nesnášíš kabinky? - já též...
bilksa
no já také....
Vlasta
a se mnou na KONO nepůjdeš?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:47
- Nahlásit

Ketrin1
jo je na praní.. já nikdy nestíhám koupit ty přípravky na koberce a v minulosti mě nijak nezaujaly - přece jenom psí fleky na koberci jsou jakési echt trvanlivé - a na to asi nestačí..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit

Zuzana T
jasně že půjdu, ale Eva tam ještě nebyla, bo to nestihly - tak jsme se bavily, že letos musí po štěňatech nějakou to zkoušku udělat aby mohla chodit.. já doufám, že už budu mít vyřešenou tu práci - momentálně si šetřím dovolenou právě na tyto podzimní akce - a jestli budu měnit místo tak budu mít smolíka...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 09:52
- Nahlásit

Vlasta
Děkuji za přáníčko. Neboj, na hony letos s tebou určo vyrazíme. ;) Věřím, že návrat k práci pro ní bude radostí. Vidím to na ní už teď, že jí to chybí. Jsem ráda, že už na ní tu březost vidíš. Ono ty fotky hodně zkreslují, ale bříško už se opravdu zvětšuje, navíc už se jí začaly zvětšovat i cecíky.

Petra Bailie
Děkuju, pevně věřím, že bude vše v pořádku a mamča i mimča se budou mít k světu.

Ketrin1
Děkuji, taky mi přijde, že jí to mateřství sluší.

bilksa
No tohle já budu mít s Bockou, tedy jestli bude někdy mámou. Taky jí pořád mám za potrhlé štěndo. Ale věřím, že Charlotte bude dobrá máma. Už na to má věk a navíc milující rodinu kolem sebe. Držíme palce, ať to Vám to dobře dopadne!!!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit

Vlasta
Správně tušíš, že jde o mimořádně trvanlivý flek psího původu.
EvkaS
bilksa
žádné strachy, Bresta je "štěně" ještě teď - ve skoro 11 letech - a byla to úžasná matka. A myslím, že totéž může říct Petra o Bailie.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit

No v to doufám, že bude dobrá máma. Nechtěla bych jí nějak pokazit "náladu", ještě aby se mnou kočička nemluvila... No ono vůbec uvidíme, jestli půjde krytí, jak ji znám.... Každopádně to lámat přes koleno nehodlám, žádné znásilňování.
Táta už teď chodí a říká jí: co ti to chce ta panička udělat?? Ty, takový prdlo a mimina???

Zuzana T
No jo, mám holt trochu praštěnýho goldena, no???

Já jsem se tak chystala, že s vámi taky vyrazím na Konopiště, mám v BN tchýni, tak bych to spojila s návštěvou, ale jsou tam hony dost v týdnu, co?? To bohužel pro nás padá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit

bilksa
jsou i o víkendech,ale to mají hodně psů - takže je lepší jít přes týden, to si alespoň pes popracuje.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:31 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
musíme si zjistit na který hon půjde ta skupina "oldies" a na ten hon se nehlásit prý budou chodit i letos, mooc se jim to líbilo - mě tedy ne, byla mi hrozná zima při tom čekání

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit

Vlasta

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

Vlasta
No právě. A taky bych chtěla vyrazit s vámi. Sama nemám odvahu. Tak třeba to někdy vyjde, když budu mít prázdniny, nebo tak něco.

Letos to na kachní hony moc nevidím, leda, že by si matka odskočila, štěndům už bude víc jak měsíc, tak to bez mamči chvilinku vydrží.

Alespoň, že stihneme naháňky.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

bilksa
Neboj, Laruška taky nejdříve dělala drahoty, ale po 5 minutách se nechala v klidu a sama nakrýt a pak si u toho ještě chrochtala blahem. A hned od druhého dne byla "děsně" těhotná. Do schodů chodila jako kdyby měla dva dny před porodem apod.

Vlasta
Na hony se těším. Podzimky budeme dělat tady u nás u Pardubic, RK je tu pořádá, tak když je máme tak u nosu, tak tam půjdeme. Snad už bude Laruška koncem září v kondici.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2011 10:53
- Nahlásit

Larušce a Britě gratuluju a přeju vše nejlepší do dalších let a Charlotce bezproblémové krytí,ať se jí ženich pod vlivem hormonů líbí moc a moc

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit

Vy dneska jako makáte?? Až tak?? Nebo už se chystáte na cesty???

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 12:00 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
Já tedy nemakám, ani se nechystám. Od půl osmý čumím do učení... Alespoň si u toho vyvaluju šunky na sluníčku. Je to ale šílenost!! Mám skoro 200 autorů a u každého tak 5 děl, do toho zařadit, kdy jaké dílo vzniklo. Hnus!!! Nevadí mi učení, kdy si člověk věci pročítá, ale tohle se prostě musím nadrtit zpaměti a to je šílenost... O dalších několikaset stránkách didaktiky, mluvnice, stylistyky a nevím čeho ještě, ani nemluvím. BOŽE, já už chci konec!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit

bilksa
noo, to Ti tedy nezávidím, ale nezoufej! Za chvíli to skončí a Ty vyjdeš vítezně otitulovaná a potom už to nikdy neuvidíš - tak co?

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit

Vlasta
JO, to si taky stále opakuju, ale když jsem slyšela, jak vyhazovali na zimním termínu... No nevím...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit

Vlasta
Jj, Vlasti makám o 106, abych toho dneska stihla víc a mohla zítra dříve vyrazit. A co vy s Míšou, jedete?

bilksa
A kdy na tu češtinu jdeš?

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 13:09
- Nahlásit

EvkaS
Příští středu.... Tak jsem drobátko zaktualizovala stránky. Evi, teď asi nestíháš, co?? Myslela jsem, jak budu všechno v pohodě stíhat a teď nemám nic: uchovněno, stránky, ani chovatelskou stanici.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit

bilksa
Šárko, teď musím ještě něco pracovně dodělat, ale od příštího týdne budu mít do porodu dva týdny možná trochu volněji, tak zkusím sednout a něco vymyslet. Až budeš mít po té češtině, zkus sednout a poslat mi pár fotek Charlottky - třeba při práci, nějaký portrét, jak sedí a leží, prostě něco. ;)
A CHS pořád nic???
Uchovnění ti udělají obratem a krycí listy taky. Stránky můžeme zvládnout za dva týdny, když nebude nějaký problém.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:05
- Nahlásit

EvkaS
Jj, CHS stále ještě nic... Asi jsem jediný člověk v republice, který na ní čeká už půl roku..

Jinak papíry mám domluvené, tak snad to všechno zmákneme. Fotky ti určitě pošlu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:18
- Nahlásit

EvkaS
Jo jedeme, sice jenom na sobotu,ale i tak se těším.. v neděli budeme v Táboře.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:28
- Nahlásit

Já se taky učím,už mám pocit štvaný zvěře

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:33
- Nahlásit

jana33
jooo, alespoň vidíš jaké to je

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:34
- Nahlásit

jana33
Souhlasím - velmi výstižné....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:36
- Nahlásit

Te´D mě napdalo jak se asi muselo cítit mládě straky co asi vypadlo z hnízda a v pondělí ráno ho ukořistil Greeny. Vletěl pod strom a když se vynořil, měl něco v hubě - jak ji má velkou tak jsem nevěděla co to je, samo jsem myslela že něco hnusnýho, co by taky našel na sídlišti, tak jsem zařvala PUSŤ, no pustil a vyplivnul to mládě, důstojně odkulhalo pryč...ani mu nic neudělal.

choco
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 14:38
- Nahlásit

Vlasta
Jedete na ten trénink do Tábora? My sháníme už dlouho Míšu po mailech a žádná reakce....asi nás na tréninku nece Ale co, nějak jsme to plácali doteď sami a nebudeme to hrotit dál

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2011 15:05
- Nahlásit

choco
Jj, v neděli budeme snad trénovat v Táboře. Míša nestíhá... má novou práci a maká.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 07:51
- Nahlásit

Vlasta
Dík za radu - pustilo to!
A ..... páteček!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2011 08:13
- Nahlásit

Ketrin1
Dnes z něho radost tedy vůůůbec nemám... Nějak se nebezpečně zkracuje doba na učení. A já stále neumím. Fuj, to se nedá stihnout.

Jinak u nás včera večer řádila 2 hodiny šílená buřina, fakt síla. Holky jsem měla opět obě u sebe v ložnici, ale i tak Brita štěkala. Takže prima noc.

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání