Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:53
- Nahlásit

jana33
ale hlídej to, Greeny měl loni v létě nateklou hlavu nad očima a otok postupoval k nosu. Bála jsem se že se udusí tak jsem šla k vetovi ( můj měl bohužel dovču) veterinářka řekla že to je alergie a dala mi kortikoidy a ABT, otok slezl a za dva dny znovu - tak jsem šla zase,znovu dostal to samé a za dva dny zde otok - potom už jsem jela k chovatelce a ta zjistila, že má vevnitř v hlavě hnisavý absces - potom se mu řezalo, můj vet jenom čistil, ale říkal že měl strach, aby se to těma svalama na hlavě nešířilo nějak dále a nepostihlo to oko a nebo mozek. To samo nechci strašit, dodneška jsem nepochopila jak se tam uvnitř udělal ten hnis, protože neměl žádnou ránu ani škrábanec na hlavě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 12:54
- Nahlásit

JO a jak píše Zuzka - nemusí mít teplotu, ale to místo bylo horké na pohmat.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 13:07
- Nahlásit

Neměřila jsem,ale podle mě teplotu nemá. Nemá tu hlavu ani oteklou,jenom má vystouplý ty uzliny

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 09:35
- Nahlásit

Tak se nic nezměnilo,takže na půl čtvrtou jedeme do Prahy na veterinu,držte nám palce,nemám z toho vůbec dobrej pocit

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 12:41
- Nahlásit

jana33 držím palce!!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 16:37
- Nahlásit

jana33
Tak na vás moc myslíme, snad to bude jen alergie!!

My máme hektické dva dny: včera jsme byli s Charlotte na dalším progesteronu, výsledky jsem se dozvěděla dneska ráno - vypadalo to na krytí dnes, bohužel je ženich v Košicích, tak jsme se domluvili na zítřek a uvidíme. Museli jsme i změnit místo krytí, no bude to fakt zajímavý. Do toho ještě papíry, no je to fakt šílenost. Snad to dotáhneme do zdárného konce.

Alespoň přišla CHS, bohužel vyšel až třetí název, takže: Lueur dorée (= zlatá záře).

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 17:03
- Nahlásit

bilksa
Teda to je akce Kulový blesk a ten název,to se už slyším na výstavách,jak to neumí vyslovit
Tak Fanča nic, budeme pozorovat. Ostatní uzliny v těle hmatný nemá,jen malinko krční,takže velkej strašák by to být neměl. Pravděpodobnější je,že jí něco hryzlo,nějakýho hmyzáka sežrala,případně nějaká alergie typu senná rýma projevující se takhle. Každopádně jí máme týden hlídat a kdyby to nemizelo,udělala by se z uzlin punkce. Mimochodem jí fakt zabim,když jsme jí doma nakládali,tak měla uzliny jak pinpongáče,na veterině už jen trchu zvětšený. Ted se zdají zase trochu větší,ale menší než ráno. Tak jsme se v tom hicu hezky projeli a udělali Fanynce radost,že jsme jí vzali na veterinu,kde to miluje, kde všechny poskákala,oblízala,nechala se drbat a obdivovat a jela zas dom

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 18:08
- Nahlásit

jana33
Tedy, tak to bych potřebovala malinko její lásky k veterině předat Charlotte - ta se roztřese jako osika a je úplně v tranzu. Prvně dala krev na progesteron celkem dobře - sice jsem ji musela držet, ale šlo to. Ale teď v pátek z ní netekla ani kapka, nakonec museli vzít krev ze zadní nohy, aby na doktorku neviděla.... Tak snad to opravdu nebude nic hroznýho!!

Tak nakonec jsem vše stihla obvolat a je rozhodnuto: jedeme na to zítra. Tak držte palce! Je to fakt akce kulový blesk, málem mě trefilo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 18:45
- Nahlásit

bilksajana33jana33 tedy holky máte to obě zajímavý - tak ať to dobře dopadne!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 19:59
- Nahlásit

Zuzka byla zase velmi úspěšná v PL - ani se nepochlubila že někam jede

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 20:28
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem si říkala, že určitě někde válčí na poli výstavním, když se tu celý víkend neukázala... Tak hlaš, ať má radost!! Jsem zvědavá!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 21:30
- Nahlásit

bilksa no má ten polský CAC a rez. CACIB, Zuzka má migrénu a je jí zle, tak psala SMS že se ozve zítra. Lexy je hvězda!!! A Zuzky je mi tedy moc líto, protože absolvovat v tom vedru a s migrénou výstavu muselo být za trest.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:35
- Nahlásit

Vlasta
Chudák!! To musela být zkuš!! Je šílené dusno, to je na hlavu zátěž už sama o sobě, natož s migrénou... Každopádně moc gratulujeme k nádhernému úspěchu!!

My hlásíme, že ženich dnes v Košicích V2, res. CAC, tak uvidíme s čím dorazí zítra. Snad se bude Charlottce líbit, když teď sbírá takové úspěchy.

Irča
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:00
- Nahlásit

Gratulujeme holky k úspěšnému dokončení vysokoškolského studia!! Snad i já se někdy dočkám, až se naučím fyziku

Jinak Zuzka s Lexynkou byly na MVP Leszno. Holky zaválely, jak psala Vlastička. Lexynka mi teď spinká u nohou a chudák Zuzka u dcery v pokojíčku, neb jí bylo moc špatně.

Bilksa: ženicha máte v Nitře Ale to jen tak pro upřesnění. Držíme palce, ať se krytí zadaří!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 07:24
- Nahlásit

Irča
Jo, já si to pak uvědomila, ale už se mi nechtělo to přepisovat. Díky za upřesnění. Uvidíme, jak to vůbec dopadne - je to fakt akce kulový blesk, jsem na to všechno zvědavá. Ráda bych si doma nechala zlatou kuličku, tak snad když to vyjde budou i zlaté kožíšky.

Chudák Zuzka, snad to brzy povolí. Migréna je fakt hrozný svinstvo!!

Já teď mažu škubat kuřata a počítám, že odpoledne budeme vyrážet.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 11:41
- Nahlásit

bilksa
Tak držím palce,a´t je Charlotka povolná

Zuzce moc gratuluju a ať teta M brzy přejde

Fanča má uzliny furt zvětšený,ale zdají se menší než včera,tak snad to odezní. Ještě nás napadlo,že jsme jí před 3 týdny vyndavali klíště,tak jestli nemohlo být nakažený. No,snad ne a bude to v pořádku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 12:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdar všem,díky laskavému odvozu Martiny H.,která zvládla obě náročné cesty tam i zpět sama a Irči,která se o mou zvracející se osobu postarala ,jsem zase OK.Původně jsem měly s Martinou v plánu vrátit se domů už v sobotu večer,ale jaksi to nešlo....
Víkend byl prima,bohužel teta M je potvora zákeřná a vždycky se mi příjemný zážitek snaží překazit.Migrena se naštěstí dostavila až cestou zpět,takže to šílené vedro jsem na stadionu v Lesně zvládla.Na všech se podepsalo vedro,únava a nedostatek tekutin.Blbky jsme si vzali málo pití a žadné zloté. Klika byla,že jsme bivakovaly pod zastřešenými tribunami,kdy byl chládek,ovšem vedle háravé feny ....
Paní rozhodčí byla typická Anglická Lady,takže nijak s posuzování nespěchala.Ve 14 hod měli v našem a vedlejším kruhu začít odpolední soutěže a GR se posuzovali do půl třetí.Myslím,že poslední třídy fen na to trochu doplatily,pejskům se věnovala více.Mě se její posuzování líbilo a nejen proto,že jsem byla úspěšná.Psy i feny v závěru byli v typu.Úrověň GR mnohonásobně vyšší než v Drzonkově.
No abych to zkrátila.Moc pěkný psík Irenky Happy - jméno má moc dlouhé se z 10 psů umístil na 2. místě,výš nemohl,pes před ním byl i Cacib pes a je moc pěkný.Martinky Bášenka byla také v2 za Cacib a bob fenkou ,Rooney 4. v mladých,ten bohužel doplatil na nedostatek času - jely jsme příšerně dlouho a jen tak tak stihly začátek.Chudáček byl vržen hned do kruhu a nepředvedl se,ale posudek má moc hezký a to je hlavní.No a úplně vypelichaná Lexy ( nejvíc chlupů nechala u Martiny v kufru )byla ze třech fenek V1,CWC a ve finále res.CACIB.Tím dokončila Polského šampíka já už na polské silnice nemusím - hurá.
Děkuju všem za prima víkend.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:28
- Nahlásit

Tak jsme zpět: Charlotte se ženich moc líbil, takže všechno dopadlo tak, jak má.

V úterý jedeme ještě na překrytí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:41
- Nahlásit

bilksa
No super - tak snad to dopadne !

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:58
- Nahlásit

Vlasta
ahoj děvče.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:13
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj - co se děje že mi říkáš děvče?? Něco jsem provedla?? O ničem nevím.....

taky je vám takové vedro??? fuj, mě už se vaří mozek a když jsem se hned poránu rozčílila - šéf tomu říká " invaze Vlasty" tak mě málem ranilo, dospěla jsem k názoru, že se musím šetřit, přece jenom nejsem nejmladší

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:30
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, ještě jednou gratuluji k polskému šampíkovi, máte ho zaslouženě!!!

bilksa
Šárko, moc držím palce, aby se vše povedlo a narodila se štěňátka se zlatým kožíškem!!! Já mám skoro samé zájemce na fenku, tak doufám, že jich bude více a pejsků minimum.

Jinak Laruška je na rozsypání. To vedro jí moc nepřidává. Je to děs, chudák funí jako hroch. Počítám, že o víkendu bude nadílka.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:48
- Nahlásit

Šárko,tak to je dobře,že hormony zvítězily
Tady taky hic děsnej,psiska upečený a my se přesouváme na spaní z ložnice v podkroví do obýváku dole,protože pod střechou už se nedá
Jinak Fanča furt to samé

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 13:07
- Nahlásit

Vlasta
Ty nikdyx nic neprovádíš- jsi hodná holka,přeci

Vedro je tu také a navíc si připočítejte prostředí kuchyně!Chybí mi hlavní,tak vydávám - uááá.

EvkaS
Máš na FB odpověď.Chudák Laruška,ale o víkendu má být chladněji,tak to se jí bude rodit snadněji.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 13:50
- Nahlásit

Zuzana T
hm, tak vedro v kuchyni nezávidím - těším se do auta kde mám klimatizaci a to jsem chtěla jít večer dělat vlečky - Mydlík dělá, že je zapomněl... sakra!
jana33
to je divný - a sahala jsi jí na to jestli ty oteklý místa nemá teplejší než okolí?
EvkaS
bych Ti poradila aby jsi Larušku dala do auta a nastartovala - ale vy máte tu klimošku nějkou nefunkční co?? No ale uznej - nápad to je!

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:10
- Nahlásit

EvkaS
Držíme palce, ať se ti to vyvede podle představ. Já mám zatím zamluvené dvě fenky a jednoho pejska, tak snad to vydrží.

Věřím, že vedro ji chudinku zmáhá... Chudinka, už aby byli mimíškové na světě.

Jinak na překrytí nejedeme - původně jsem měla jít do školy jen dopoledne, ale musím tak i odpoledne a na noc se mi jet už nechce. Nechám to na štěstí, svázali se dobře, tak snad to vyjde.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:26
- Nahlásit

Vlasta
Nemá,ona nemá ani otok okolo,jen prostě velké uzliny. Má to o trochu menší než na začátku,ale furt dost velký.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:49
- Nahlásit

jana33
Asi bych nechala udělat krev.vyšetření.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:09
- Nahlásit

bilksa
hele jestli Ty tu Charlotte nešidíš - jednou a šmidlik, uznej že to je nic moc!

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:11 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Zuzana T
Jo,my jsme domluvený s vetkou,že když to dokonce týdne nepřejde,udělá se krev a punkce

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání