Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:59
- Nahlásit

EvkaS
Jak máš velkou bednu?? Já štěnda usadím tady do výklenku, kde máme původně myslivecký koutek a obrovskou skříň právě na myslivecké věci, tak ji vystěhujeme a celý kout bude pro ně.

Fotečky už mám připravený, pošlu večer.

Jinak nás stávka rozhodně netrápí - z našich 30 stálých obyvatel tu nikdo jedinou cestu ve vesnici neblokuje.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:06
- Nahlásit

bilksa
Mám rozměry 150x100cm a vnitřní blok proti zalehnutí je 9-10cm a bohatě to stačí. Jinak na výšku je první patro 30cm a nástavba je 20cm. Na fotce vypadá mrňavá, ale ve skutečnosti je velice prostorná, Lara si tam pohodlně lehne i na šířku, když prcky kojí. Mám ji beze dna, pod ní je vrstava - karton, mirelon a na tom lino. No a na to vrstvím plínky a prostěradla. Ono je teď docela vedro, takže Laře je tam díky té izolaci docela horko.

Jinak u nás stávka ve městě také není znát. Naši zaměstnanci jezdí vlastním autem nebo na kole, takže všichni jsme dorazili včas. Navíc tady po Pardubicku jsou lidi hodně zvyklí jezdit na kole, takže myslím, že žádná křeč.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 11:36 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

EvkaS
jo to máš pravdu že se u vás jezdí na kole - i v Hradci mi ti cyklisti překážejí na silnici a nebýt semaforů tak jsem v pasti tam, kde se na křižovatce kříží cyklostezka ze silnicí - bych nevěděla kdo má přednost
Odpoledne mají zase být bouřky - už aby to bylo! Je mi vedro!!!

Ewka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 12:20
- Nahlásit

Evi, gratuluji ke štěníkům, ať najdou všichni ty nejlepší pánečky.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 12:47
- Nahlásit

http://strach.cz/stavka-v-doprave-on-line/

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 13:31
- Nahlásit

JJ,Zuzka je grogy,sice místy co jsem ráno šla sem tam tramvaj projela a jeden autobus,ale bohužel je mé bydliště a zaměstnání napříč hlavními linkami,které jsou v provozu - takže ráno 6 km pěšky ( cca 1.40 hod).Cestou jsem nechala psy u rodičů na Skalce a potovala na Žizkov na poradu a z porady pešky do práce.Domů pojedu tramvají na Ohradu a jinou do Starostrašnické,dojdu pro psy a pak 2 km pěšky domů-Bolí mě hlava a je mi vedro.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 13:41
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to máš děsný - je to daleko do práce. Lituju Tě - lit,lit.lit....

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 19:54
- Nahlásit

Vlasta
Tak to tedy nevím, co bys dělala u nás. Tady je víc cyklistů, než aut. V létě je to fakt peklo. Zvlášť, když na to sednou lidi, co se na tom sotva udrží. A ještě se chovají tak, jakoby jim to tu patřilo a my všichni jsme pocteni, že jim můžeme sloužit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 20:02
- Nahlásit

Holky měla jsem štěstí,domů jsem cestovala oklikou 2x tramvají cca 1,15 minut a kus pěšky k našim pro čuby.Tam jsem dala studenou sprchu,aby mě nekleplo a vydala se pěšky domů.Jaké štěstí,že na konečné stála 224 autobus ( vůbec neměla jet ) a jela - řidič přes stávku nastoupil do práce - hurá,jely jsme domů a ani jsme neštíply lístky.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 20:10
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to ti to docela vyšlo
Já se te´d vrátila z lesa a koupu se ve vlastním potu,děs! Holky,neznáte nějakej přípravek,kterej by fungoval na ovády? Já se stříkám Off,ještě mám na oblečení nějakýho Predátrora,na klíštata,komáry super,ale na ovády to vůbec nefunguje a teď se fakt rojí a pořádaj neskutečný nálety

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 20:29
- Nahlásit

jana33
to víš h..ovada jsou odolní

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 20:29
- Nahlásit

jana33
U nás také šilené nálety. Nic na to nefunguje.

Zuzana T
Tak sláva, že jsi dorazila v pořádku!!!

Zítra jedeme na canis do základy - preventivní akce na bezpečný příštup ke psům. Tak tam kromě dvou psů oficiálně možná budou i nějací černí pasažéři u Charlotte v bříšku. Charlottky poslední akce, pokud vyjdou štěnda.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 20:31
- Nahlásit

jana33 ovádi?? Když jsem chodila ke koním - a bylo jich tam plno - tak jsme jim říkali hovada - ale nic proti nim neznám. Jsou hnusný a otravný to jo
Zuzana T jako 2x jeden a půl hodiny tramvají? To byla vyhlídková jízda Prahou?? Pro túúúristi??

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 20:35
- Nahlásit

Vlasta
bilksa
ovádi nebo hovada,to je fuk,jsou jich mraky a žerou,i když je člověk v pohybu,když se zastaví,tak je obalenej. Třeba odložení je nemožný cvičit,Fany obalená,já dvojnásob,to prostě nejde,ale stačí,i když čekám jen než přinese aport. Vyrojili se poslední týden a fakt se to nedá

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 20:52
- Nahlásit

Pár foteček z dnešní procházky: http://bilksa.rajce.idnes.cz/Prochazka_16.6.2011/

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 20:59
- Nahlásit

bilksa
Hezký a jaktože nejsou mokrý,když jste u vody?
Jo holky,Fanča se mě dneska snažila přesvědčit,že je geniální- nikdy jsme necvičili handling,blindy,dneska jsem jí schovala aport cca 50-60 kroků daleko,že to neviděla a normálně to dala,letěla dopředu dokud jsem jí nepískla,a´t hledá. Já čučela jak blázen.Sice to bylo na cestě,takže přímka,ale na to,že to nikdy nedělala,jsem docela čučla. No,ono jí to do příště přejde Hlásím,že u nás začíná buřina

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:02
- Nahlásit

bilksa hlasuju pro body za letícího ptáka, Britu na betoně a Charlote v trávě - běžící

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:04
- Nahlásit

jana33 tak kdy se uvidíme na WT ??? U nás nic, dusno a vždycky se mračí v dálce a k nám to nedojde - jdu do sprchy...

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:06
- Nahlásit

Vlasta
nikdy

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:06 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Já jsem dneska jela úplně lukcusně do práce na kole Dobřichovice-Budějovická za necelých 60 minut to normálně nepořídím rychleji

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:08
- Nahlásit

Vlasta
v tramvajích jsem pobyla asi 20 min,zbytek bylo čekání na ně....
bilksa
pěkné

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:08
- Nahlásit

jana33
Nepouštím teď Charlotte do kačáků - pouze do průzračný pískovny. Takže to měly zakázané. A překvapivě i poslechnou.

Fanču chválíme!!! Je to šikula!

U nás se to také pěkně mračí, počítám, že něco přijde.

Vlasta
Díky, no stále je to na automat, tak to ještě není ono.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:13
- Nahlásit

bilksa ne ty co jsem psala se mi líbí - já když jsem viděla jak se v zimě šteluje foťák na barvu sněhu aby to nebylo do modra ale byl opravdu bílý - tak to by bylo nad moje síly

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:15
- Nahlásit

Vlasta
Já vím, že se ti líbí, ale stále ještě nejsou, jako třeba od Evči. Musím se toho hodně naučit.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:16
- Nahlásit

bilksa
Tak to jo. My bohužel pískovnu nemáme teda blízko ani tu kačinu. Rybníček není daleko,ale bohužel za polema,v tom horku pro psy nemyslitelné. Zítra se půjdeme podívat na lesní tůńky,jak vypadají,ale už to bude asi bahnisko.
Co Charlotka,už nekulhá?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:18
- Nahlásit

bilksa no schválně co řekne Evča až se sem od mimin dostane

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:41
- Nahlásit

Vlasta
No myslím,že asi nic,když se dostane od mimin,tak určitě spí !

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 21:54
- Nahlásit

jana33
Dnes malinko pokulhla na procházce, ale je to výrazně lepší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:24
- Nahlásit

joooooooo, a je to tady pátečéék !!!!!!!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 07:41
- Nahlásit

Vlasta
Na tohle jsem se přesně po ránu těšila. My za chvíli vyrážíme do Č. Krumlova na canis, pak mne tu čeká horda prádla na praní a obrovská hora na žehlení. Do toho ještě musím stihnout napéct koláčky, protože tu máme v neděli pouť a ráda bych stihla zajet za kámoškou, abych ji pozvala na promoci. No mám co dělat... Jsem zvědavá, co budu nucena odložit.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání