Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 21:37
- Nahlásit

bilksa
Hádám,že kdyby to bylo na Evě,tak ještě dvěholky a konec,ale co na to Lara,toť otázka .

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 21:47
- Nahlásit

Zuzana T
To určitě.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 02:14
- Nahlásit

Ahoj všem, moc děkujeme za držení palečků!!! Tak konečný stav je opravdu nakonec 5 štěnítek - 3 holky a 2 kluci. Bohužel jsme museli na veterinu, protože poslední chlapeček to nezvládl a nedoputoval do porodních cest a už mu bohužel nebylo pomoci.

I tak jsme moc šťastní i unavení zároveň. Štěnda mají porodní váhu od 470g do 535g, takže poměrně vyrovnaní. Podle prvního pohledu to vypadá, že tam bude i nějaký světle zlatý kožíšek. Laruška se vzorně stará.

Tak a já jdu konečně spát - alespoň na jedno oko!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 05:58
- Nahlásit

EvkaS tak gratulace oběma - krásná práce

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 06:09
- Nahlásit

EvkaS
jů, to byl skoro porod online - gratuluju, tak jste to krásně zvládly a 5 štěňat je pohodička pro matku i pro chovatele ať jsou zdraví a všecko jde tak jak má!

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:39
- Nahlásit

EvkaS
Gratulace veliká! Pět štěníků je krásný počet, mamina je v klidu zvládne kojit a ty si je v klidu užiješ, paráda! Přeji mimískům hodně štěstí do psího života!

Já mám první zdravotní výsledek z vrhu B, malá Bayshenka od Efky, samé nuly, ramena v pořádku. Ani jsem se nestačila vynervovat, panička zavolala, až když bylo hotovo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 08:59
- Nahlásit

Petra Bailie
gratuluji,to je ideální stav - nevědět a pak mít radost!Mě jde první 27.6.
EvkaS
Super,pět štěňátek a víc holek,to sis přála,ne? Škoda klučíka,ale to je holt příroda.Hlavně ,že zbytek jsou buřtíci- obříci a mamka je ok a stará se.Těším se na fotky!!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 09:33
- Nahlásit

EvkaS
Tak chvátám na PC - jsem s Michalem v Brně, tak abych o nic nepřišla.

Moooooc gratulujeme, pět štěňátek je ideál - to je i mé zbožné přání!!! Jseš šikula, že jste všechno takhle krásně zvládly!! Holt, holky šikovný!! Budu od Tebe tahat rozumy.
Klučíka je mi líto, ale přesně, jak píše Zuzka - je to příroda!! Hlavně, že se mamina dobře stará a miminka jsou pěkní buclíci!!

Petra Bailie
Gratulace k výsledkům, já budu asi ohryzávat zdi, jestli se mi nějaký ten odchov povede.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 10:29
- Nahlásit

EvkaS
Gratuluju,krásný ideální počet (a jak ses bála,že jich bude nad deset). Tak teď si můžeš užívat,než se z myšek stanou dráčata a začnou řáditPetra Bailie
Taky gratulace,a´t jsou všechny výsledky tak hezké

Já jsem byla ráno na večer nakapat pro Fanduli barvu,vzala jsem sebou Samouška a králíka,no nevypadal při práci jako veterán včera jsem tu měla pejska na cvičení a to je proti němu úplná lemra

EvkaS
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 12:25
- Nahlásit

Děkuji všem moc za gratulace!! Přejeme si totéž - aby byli zdraví a dostali ty nejlepší páníčky.
A tady jsou slíbené fotografie - zde.

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 13:31
- Nahlásit

EvkaS
Evi, krásný šmudlínci malouncí Věřím,že se máme na co těšit s fotkama

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 16:23
- Nahlásit

EvkaS
Larušce to v bedně se štěníkama moc sluší!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:22
- Nahlásit

EvkaS no tedy - krásný - napadlo mě při pohledu na Laru
v bedně, že mi ta bedna připadala větší a to Lara není žádný velký pes.

Jinak jsem byla dnes s Míšou cvičit a Greeny mi na vlečce v jeteli vypíchnul zajíce a byl... no doslova v prdeli!! Normálně zdrhnul neřád jeden!!!! Fakt jsem si myslela, že už jsem bez psa, protože dobře 5 min jsem o něm nevěděla. Míša se smála že stopa živé zvěře fakt pěkný, ale zase mám o strach více na zkoušky a přitom loni měl tak pěkné vlečky a tak krásně je chodil -asi ho budu muset vyměnit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:24
- Nahlásit

Vlasta
Vysvětli Greenovi,že Eva má dva volné kluky...No já bych se na něj nezlobila,šel po stopě a našel zajíčka .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:35
- Nahlásit

Zuzana T No to je nápad!! Ale řeknu mu to až zítra dneska se s ním nebavím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:35
- Nahlásit

Vlasta

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:39
- Nahlásit

Zuzana T Jj, Mydlíček - to fakt pos.....! V sobotu ráno má další nástup a potom se možná rozhodnu, že vlastně ani nikam nejedu - alespoň ušetřím za naftu!

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:40
- Nahlásit

Vlasta
Neblbni,ber to opačně,te´d se vykraví a na zkouškách pak bude řádit

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:42
- Nahlásit

jana33 Jéé kéž by to tak bylo !!!!! Mě připadá že mě poslední dobou zase přesvědčuje, že bude spíše výstavní - ale na to mu neskočím - vypadá furt stejně!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:48
- Nahlásit

jana33 dopadlo to pečení?? Néé že si uděláš velkou klientelu a nebudeš stíhat Vánoce - já si zase objednám, hlavně sem potom napiš kdy je uzávěrka na cukroví!

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 17:57
- Nahlásit

Vlasta
JJ,jsem s paní domluvená
hihi,já budu vyšilovat až za chvíli,plánuju s Fany vyrazit tak před sedmou

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 20:55
- Nahlásit

Tak všechny ještě jednou zdravím!!

Já jsem dneska trávila den v Brně na právech - jako morální podpora Michalovi, který dělal druhé státnice.

Vlasta
Vlasti v klidu, mě Charlotte vždycky tak nevídaně točí, že bych ji nejradši utopila. TO bude dobrý, uvidíš!! Greeny je pašák, zvládne to!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 21:03
- Nahlásit

bilksa no a jak dopadl? Určo dobře - vy jste domácnost šprtů - pokud až jsou prosím Hujerovi?? nééé to je sranda, tiše závidím úspěšným!

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2011 22:06
- Nahlásit

EvkaS
Evi, Larušce to ohromně sluší!! Vypadá moc spokojeně. Charlotte se mi zdá za 10 dní, co má být březí přibrala snad dvě kila. Tlušťoška. Nevážila jsem ji, ale podle oka mi přijde.

Vlasta
No, tak nějak. Teď se poženeme na promoci a je nás trošičku víc, tak se táta tlemil, že to bude přesně tak. Pokud až jsou Hujerovi...

Dopadl na obou oborech výborně - je to strašná šrotna. Fuj!! To, co si pamatuje on na jednu zkoušku, bych se musela učit tak 20 let. Fakt šílenost, když si přečtu jen jednu větu, tak nevím, co bylo na začátku. Mám z něho radost - dostal se na magisterské studium, kde z 1100 přihlášených brali jen 60!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:05
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, já myslím, že Mydlíček kraví proto, že nejsi ty v pohodě. Hoď se na ty zkoušky do klidu a uvidíš, jak bude makat. Budu moc držet palce!!! Strašně ráda bych Vám jela fandit, tak alespoň na dálku budu držet vše co mám a určitě budu čekat na zprávy!!

bilksa
Děkuji Šárko. Taky mi přijde, že se s těmi štěndy hrozně rozzářila. Hlavně je šťastná, že už nemá ten lavor a venku lítá jako pomatená. Už si chce hrát a z brašny mi tahá dummy. No prostě golden. A jak to vypadá s těmi fotkami pro mě? Pošleš něco? Já, že jsem si něco rozpracovala, tak bych tam chtěla nějaké foto dosadit. Už máš nový foťáček, tak můžeš dodat nějaké nové foto klíďo.

Jinak prcci sosaj o 106. Nevím kolik by tak za den měli přibrat, ale ten největší kluk přibral za 24 hodin skoro 100g.

Vlasta
Ona ta fotka hrozně zkresluje. Ta bedna opravdu obrovská je. Já se tam pohodlně usadím a dívám se na ně a ještě máme kolem sebe spoustu místa. Však uvidíš, až dojedeš.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 08:49
- Nahlásit

Grrr,Samouš a Fanyna půjdou do útulku,oba se vyváleli v nějaký echt rozkládající se mršině! Jsem myslela,že se pozvracím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

Dobré ráno, tak jak u Vás stávka? Já tedy nic nepozoruju, do práce jsem dojela jako vždy - ale oni snad ty blokády odvolali nebo co?
Na sobotu jsem se nechala ukecat na předváděčku poslušnosti na den dětí - to jsem na to zvědavá - je to kdesi na náměstí to bude sranda

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 09:31
- Nahlásit

Vlasta
U nás na vesnici žádná stávka není a Karel logicky do Prahy nejede

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:05
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem šla pěšky, jednu tramvaj jsem viděla, totálně narvanou a jen s jedním vozem. V Legerově na každém rohu policajt, ve vzduchu vrtulník. Kolegové dorazili do práce taky pěšky nebo na kole. Docela by mě potěšilo, kdyby aspoň odpoledne něco jelo, v tom vedru se plazit do kopce po Vinohradské třídě nebude žádnej požitek.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2011 10:27
- Nahlásit

jana33

Petra Bailie
no Pražáci to mají horší... ani Zuzka tady ještě nebyla - asi taky ještě jde pěšky do práce

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání