Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:09
- Nahlásit

Vlasta
jojo

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:56
- Nahlásit

EvkaS
Díky za odkaz, po večerech budu pročítat. Musím se s tím naučit - tohle bylo první focení a jen na automatiku.

Tedy Laruška nás všechny napíná!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:58
- Nahlásit

Evi, dneska pondělí, ono to na to úterý vyjde

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:15
- Nahlásit

Zuzana T
Krásný fotky,Lexy vypadá furt vysmátá a ty malinkatý dubový ratolesti jsou super
Já teď došamponovala Samouše,vyválel se v rozkládajícím seleti,blee. A opět se mi potvrdilo,že přestává slyšet, jestli fakt přestane,takmá po honech.-(

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:17
- Nahlásit

jana33
No Jana Baslová dostala takovou malou smrčinu já ,že byl kus pod bukem ,tak celou větev!

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 13:03
- Nahlásit

FCI doplnilo standart labradora, nově je v něm výslovně napsáno, že nemá být tlustý jako vepř. Snad se podle toho začne i posuzovat.

http://www.retriever-klub.cz/plemena/21/labrador-r etriever

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 13:08
- Nahlásit

Petra Bailie
a to: (což vylučuje nadměrnou hmotnost nebo robustnost tam je ve verzi FCI a nebo jenom tady v tom textu doplněno jako vysvětlení???

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 13:10
- Nahlásit

Petra Bailie
No,já nejsem moc optimista,tloušťka je celosvětovej trend

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 13:14
- Nahlásit

Petra Bailie
Ty můžu se zeptat - jak chcete dělat Svatováclavský pohár ve dvou od sebe docela dost vzdálených lokalitách?

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 13:19
- Nahlásit

Vlasta
je to ofiko,viz odkaz na FCI dole pod odkazem od Petry

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 14:20
- Nahlásit

jana33
no jo, když já jsem negramotná v cizí řeči tak jsem se ani nesnažila to otevřít

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 14:46
- Nahlásit

jana33
No, též netrpím přehnaným optimismem, ale snad aspoň ty nejhorší případy začnou zkusmo penalizovat...

Zuzana T
Žádný Svatováclavák nebude, jsou to dvě samostatné zkoušky, které spolu nyní nijak nesouvisejí. Po termínu daném ČMMJ nelze už doplňovat další zkoušky, ale je možné ty stávající přesunout. Jelikož se SV pohár zrušil, uvolnily se dvě zkoušky, o každou projevil zájem jiný organizátor.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 14:52
- Nahlásit

Petra Bailie
Uffff ta fotka....

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 14:53
- Nahlásit

Petra Bailie
to je prasátko na psích nožičkách?
ad tloušťka...
byla tu kamarádka na skok (má boxery) a o naší vysportovaný 29 kilový hnědce se vyjádřila, že je "nějaká tlustá" ... cha

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 14:58
- Nahlásit

Petra Bailie
aháá,tak já to pochopila tak,že se přesouvá pohár.Pak jo.
No ten labíček je snad březí fenka!

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 15:14
- Nahlásit

Petra Bailie
Tedy, to je hrůza!! Chudák.

No já jsem se tuhle dozvěděla, že je Charlotte tlustá, a že by měla mít víc pohybu, aby nabrala nějaké svaly, že žádné nemá... Tož nevím, kde jí dopřát pohybu víc, asi jí místo spaní postavím na běžící pás.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 15:17 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Petra Bailie
ta fotka je fakt hustá!!! jsem si ji i zvětšit musela abych lépe viděla to tělo. Vypadá jako býk co geneticky šlechtěn na co největší nárůst svaloviny a tím masa - máme takové obrázky v práci - ale v životě jsem takového neviděla ( toho býka) labíška už jo

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 15:57
- Nahlásit

Jen tak pro kontrast:

Osobně by se mi líbilo něco mezi, raději blíž k tomu trialákovi. Sejít se tak v jednom kruhu - zajímavá představa. Nezasvěcený divák by se asi divil, že jde o totéž plemeno.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:28
- Nahlásit

Petra Bailie

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 17:44
- Nahlásit

Petra Bailie
Tohle jsme tu už probírali,mě se nelíbí trialáci ani mastodonti,zlatá střední cesta je prostě nej.Mě se moc líbilo teď v Litáku,když řekla ta německá rozhodčí o nejmenovaném šampionovi,že je "předimenziovanej" Faktem je,že to taky byla první rozhodčí,od které nemá Fany v posudku,že je v nedostatečný kondici apod.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 19:53
- Nahlásit

Tak jsme se odpoledne chtěli vydat na dlouhou procházku s holkama, ale bohužel jsme se hned vrátili - Charlotte začala dost výrazně kulhat na přední tlapku. No našla jsem jen přisáté klíště, tak doufám, že to bude tím a brzo to přejde.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 20:02
- Nahlásit

bilksa
to jsou věci,snad to nic není.

Fresh
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 02:10
- Nahlásit

Petra Bailie

hezky stara fotka, nase mamka jako stene

Jsme zpet po 3 dennim treninkovem maratonu s Martinolim, jdu tak na tyden usnout

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 06:41 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Větší extrémy snad ani nejdou vybrat.
Eda
že je "nějaká tlustá" ...
totéž mi nedávno říkal jeden myslivec s maďarem, že bych měla Borga méně krmit.
Musím říct, že mě docela mrzí, že na Corálkovi nic neodchovám - jak s ní v poslední době jen tak zlehka a pro radost cvičím, zjišťuji že má dost dobrý drajv, úžasného pamatováka, nevadí jí sebehnusnější terén, kopřivy apod. a navíc i když je hodně rychlá, tak u toho i přemýšlí, pokud si v danou chvíli může něco usnadnit nebo zkrátit cestu
U Larušků už se asi rodíí, víte něco??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 07:10
- Nahlásit

Ketrin1
mělo by,ale zatím je ticho

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 07:12
- Nahlásit

Ketrin1
Eva slíbila poslat SMS kdyby to začalo - ale možná, že jestli rodí, tak na to v chvatu zapomněla.... já bych určo zapomněla.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

Ketrin1Úplně chápu, jak se cítíš, je to fakt škoda. Ale udělala jsi jedinou možnou rozumnou věc a jednou si necháš štěně po Borgovi na další chov.

Zuzana TJá jsem taky v inkriminovanou dobu na všechny sliby zapomněla, jestli už se něco děje, má Eva úplně jiné starosti než zpravodajství zvědavým ženským na fóru. Budeme držet palce pro jistotu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:06
- Nahlásit

Tak Evča psala SMS - ale že NIC, Laruška prý celou noc funěla a hrabala v bedně a nic, Eva je nevyspalá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:25
- Nahlásit

Vlasta
Chudákl,to znám,Cathy nás takhle cvičila 5 nocí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2011 09:33
- Nahlásit

Hezké dopoledne!!
Zuzana T
No to se tedy mám na co těšit.

Chudák Evča, už bych holkám přála, aby to měly za sebou. Jsou to starosti...

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání