| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 20:53
- Nahlásit
Zuzana T no přece až pojedu z těch zkoušek, že bych se zastavila pro to vodítko - jsi zapomněla?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2011 20:55
- Nahlásit
Vlasta
jj,tak v tom případě k večeru.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:35
- Nahlásit
Dobré ráno!! Dnešní pondělí mi nějak nevadí - asi že jsem se dobře vyspala přes víkend
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:08
- Nahlásit
Vlasta
Dobré ránko!! Já trávila sobotu s nováčkama na závodu dvojic ve flyballu - mám spoustu fotek, tak se tím musím prokousat.
Včera jsme měli pouť, no a dnes vyrážíme do Prahy do ZOO a spojíme to s návštěvou Michalova mamky a prarodičů.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:20
- Nahlásit
Hezké dopoledne.
Já ač mnoho nespím, tak jsem docela svěží. Pořád lítám v noci k prckům, když slyším nějaké zapištění, jsem jak posedlá, aby je Laruška nezalehla, ale ona je velmi opatrná. Většinou je to nějaký zbloudilec, který nemůže najít mámu, a tak řve jako tygr.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:29
- Nahlásit
EvkaS
Tedy, začínám se trochu bát... Jinak se mimíškům a mamině daří dobře?? Charlotte se teď vrátila do svého nežravého období, takže mě pěkně mate... No uvidíme.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:55
- Nahlásit
bilksa
Neboj, to je prostě reflex, budeš to mít stejně, ale už jsem si zvykla. Mimískům i mamce se dobře daří. Kluci už dnes budou mít přes kilo!! Holky kolem 900g. Oni totiž nedělají nic jiného, než že sosaj a sosaj, pak u toho usnou a když se vzbudí, tak jen pokračují.
Ale musíme chodit pravidelně s Larčou na procházku, aby mi v té bedně netrávila celý den. Chudák je pak celá ztuhlá a přeležená.
S tím nežravým obdobím si nedělej vůbec hlavu, my jsme to měli úplně stejně. Začala žrát jak prokopnutá hned po nakrytí - vydrželo to asi 10 dní a pak polevila zpět do svého obvyklého vybíravého JÁ.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:31
- Nahlásit
EvkaS
Podle fotek to vypadá,že se povedli zlatavé kožíšky,že jo?
Já hlásím,že po páté hodině ranní samoušek úspěšně dohledal prase,teda prase,sele to bylo takže se brzké vstávání vyplatilo
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:08
- Nahlásit
jana33
Ano, jsou tam určitě 3 adepti, kteří budou minimálně takoví jako maminka - 1 fenka a 2 pejsci. U těch dvou fenek si nejsem jistá, to ukáže čas.
Samoušek šikulka.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:25
- Nahlásit
Omlouvám se za mimoňství, ale tohle mi dneska zvedlo náladu...
http://www.youtube.com/watch?v=GHX2mvFVQMs&feature =player_embedded
(jsem totiž taky knihovnice, že jo, Heleno? )
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 19:59
- Nahlásit
jana33
Samouškovi gratulujeme!! Je to pašák!! My už dlouho nic nedohledávali, táta se chodí už dlouho na prase, ale buď má špatný vítr, nebo mu nepřijdou.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 20:29
- Nahlásit
Eda
Dobrý
bilksa
To střelil kamarád,šel na srnce a přišli mu prasata Karel už taky dlouho nic neslovil,teď se chystá taky na srnce,ale zatím nepřišel žádnej vhodnej odstřelovej
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 21:52
- Nahlásit
Eda
!!!
jana33
Sam je chlapák šikovný, vždyť jsi ho to ani nijak zvlášť neučila - ne?
My včera dostali od kamaráda srnčí kýtu. tak nevím - svíčkovou, nebo ....???
Dnes už jsem musela Coru zavřít do kotce a stejně se jí povede ještě asi týden. Chová se totiž jako staří Římané, na rozdíl od žluťáků neví kdy má dost, cpe se třešněma až bl*je, znova žere, znova blije a tak pořád dokola
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 22:00
- Nahlásit
Ketrin1
hihi,naši angrešt,rybíz,jabka a teď taky třešně, kupodivu ještě nikdo neblil ani se nezesral,ale čekám to každej den,protože prostě moje domluvy,že mají počkat aspoň až to bude zralý,neberou v potaz
Jj,Samoušek je samouk,ale to on ve všem, když se mu udělala první vlečka,tak jí udělal,když se mu schoval první spárek,tak ho našel...
Udělej svíčkovou,to bude ňamina
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 07:16
- Nahlásit
jana33 u nás se taky futruje ovoce pořád a dosud bez problémů, až teď ta Cora, možná se třešně nějak nesnesou s jejími léky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 07:23
- Nahlásit
Ketrin1
Eda
Můžete mi prosím přeložit co si tam ty dvě dámy povídají??? Mých už skoro 10 lekcí angličtiny fakt nestačí na pochopení
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 07:47 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
Vlasta Blondýna si objednává hranolky, hamburger a milk shake --- knihovnice ji upozorňuje, že je v knihovně --- blondýna svou objednávku opakuje šeptem.
a následuje reklama - "krása bez mozku je k ničemu"
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:56
- Nahlásit
Ketrin1
Děkuji ten výraz té knihovnice byl dobrý - bohužel jsem z něho fakt nedomyslela co chce ta blondýna
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:32 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Hezké dopoledne!! Tak jsme dnes chtěli vyrazit na výlet, bohužel tu šíleně leje, tak jdeme jen nakoupit věci do domácnosti.
jana33
Táta s bráchou taky vyhlížejí vhodného srnce - už měli jednoho vyhlídnutého, ale začali poblíž těžit a srnec zmizel.
Jani, ty máš zpracovaný otázky na zkoušky z myslivosti, viď? Mohla bys mi něco pak poslat na mail?? A máš vlastní brokovnici?? Řeším teď, co si koupit za flintu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:22
- Nahlásit
bilksa
Zkusím dohledat a poslat,ale budu to muset posílat po částech,bude to veliký
S brokovnicí neporadím,já se s puškama nekamarádím,jsou to těžký krámy kamarádím se jen se svojí osobní pistolkou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:26
- Nahlásit
jana33
No já ji chci právě jen na kachny, jinak ji tahat fakt nebudu. Zatím mám vyhlédnutou jednu od Český zbrojovky, ale musím si ji zajet zkusit, jestli mi sedne, s tím bude asi problém, jak jsem malá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:52
- Nahlásit
http://psi.sbazar.cz/goldenaussie-praha-5-o5915200 .html
už jste to viděli???
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:35
- Nahlásit
Evi -máš taky nafocené tornádo v Pardubicích??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:27
- Nahlásit
Vlasta
Bože,já říkám furt,že tyhle výcvikáře nemám ráda,hrajou si na pánabohy
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 05:59
- Nahlásit
Vlasta hm, účeloví kříženci, snad tvůrce ví co dělá
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 06:42
- Nahlásit
Vlasta
wow Puntíklatý retriever už vím, co mi vždycky chybělo...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 07:02
- Nahlásit
Koukla jsem na ty stránky, s hlavní výcvikářkou jsem před 6 lety měla nějaké jednání, působila na mě tehdy dobře a jako profík. třeba už to mají pro své účely odzkoušené a osvědčené... teda doufám
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 07:28
- Nahlásit
Asi jsem konzervativní, ale čistý golden mi nějak více vyhovuje
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:01
- Nahlásit
Vlasta
no jasně, to mně čistý LR taky, ale nejspíš mají nějaké své důvody pro cílený chov takovéhodle křížence... už tenkrát naříkala, kolik "rozpracovaných" LR nebo LRxGR musejí vyřadit z výcviku kvůli nevyhovujícímu zdraví, a dnes je nejspíš situace v tomto směru ještě horší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:18
- Nahlásit
Ketrin1
no ve zpravodaji RK bylo hodnocení DLK a Dkk za loňský rok - a docela mě překvapilo, že to u goldenů nevycházelo až tak špatně, daleko horší to bylo u labíčků - hodně loktařů tam bylo. Ještě jsem si říkala, že bych to tipovala obráceně, že labradoři jsou na tom lépe než goldeni.
Včera jsem se dívala na web KCHLS na výsledky Derby 2011 - byly to asi ZPR, podle disciplín soudím- a z tuším 15 startujících psů bylo 13!! goldenů, labrador tam snad byl jenom jeden, to už nevím - to jsem taky koukala na drát
|