Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:39
- Nahlásit

Dneska nikdo??

My dneska pořádali výstavů kříženců a pejsků bez PP. Akce se moc povedla, tentokrát jsme sehnali i hodně sponzorů, tak to bylo super. Nakonec se přihlásilo 54 pejsků, což je zatím rekord.

Dokonce se přihlásil další zájmce na pejska, tak mám radost. Jsou to super lidi, tak bych byla ráda, kdyby k nim pejsek šel. Uvidíme, jestli se nerozmyslí - lehce jim vadí, že má Charlotte kyčle 0/1 a Dean 1/1.

Ve čtvrtek máme členskou schůzi, kde se bude hlasovat o vedení cvičáku, tak počítám, že to zůstane stejné (o chod cvičáku se nás stará pět stálých lidí už deset let, tak nepředpokládám, že by se někdo hnal do těch povinností, i když by se nám další ruce a hlavně hlava hodila).... Takže se pravděpodobně jen rozdělí funkce.

Tak co u vás nového?? Jani, máš zprávy od Vlasty??

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:42
- Nahlásit

bilksa
Vlasta s Mydlíčkem dnes samé 4 zítra je čeká už jen making,vodění,odložení,klid na stanovišti,takže předpokládám,že zkoušky mají v kapse,ted jde jen o to,jak se Mydlíček vyspinká a bude neb nebue chtít obíhat marking

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 18:51
- Nahlásit

jana33
Ty bláho!! Ti válí!! No skvělý!! Držíme palce, aby se Mydlíček dobře vyspinkal a zítra všechno zmáknul stejně jako dnes!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:09
- Nahlásit

Zdravím po Albeři.Mydlíček ja pašák,Vlastička mi psala.
Naše mise splněna,Dante udělal OVVR,ale v pátek si vybral zlobení za celý týden - připravil paničce infarktový stav hned na nosu,když začal hrabat myšičky .

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:24
- Nahlásit

Zuzana T
Tak paráda!! Moc gratulujeme Dantemu k úspěchu!! No jo, myšičky, to je vášeň!!

A co, povídej podrobnosti z tábora!! Jaké to bylo??!! Já jsem tak přemýšlela, že už se asi na tábor nedostanu - v červnu jako učitelka nemůžu a na konci srpna už také ne, protože to už budu zase ve škole...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:30
- Nahlásit

bilksa

JJ, to asi bude problém.
Tábor byl super,ale prčelo nám,takže večery jsme trávili v jídelně nebo pod plachtou.Lidi byli v super sestavě,moc jsme se nasmáli.Já cvičila u Evičky a připravila pro nás velmi pěkné a obtížné cvičení - jako na ZPR a všestranky.Lexy makala tři dny parádně,na Platošáku už byla K. O.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:39 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Zuzana T
Jééé, tak o to víc mne mrzí, že jsem nemohla jet - také jsem na táboře chtěla cvičit na ZPR a všestranky. Škoda, že to dělají ve stále stejných termínech, chjo...
Tak super, že jste si to všichni užili!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:41
- Nahlásit

bilksa
kdo ví ,co bude za rok,třeba bude jiný termín nebo budeš moci jet.Já všestranky odsouvám na příští rok,Lexy potřebuje upevnit klidy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:56
- Nahlásit

Zuzana T
To víš, že jo, tohle fakt nemá cenu uspěchat!! Nestojí to za to, aby se šmudlinka zradila!! Já se těším, že snad příští rok také vyrazíme!! I když s naší smůlou, která nás na zkouškách provází... no nevím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 19:58
- Nahlásit

bilksamomentálně vypadá jako štěně - totál holá a pohublá,jak lítala celý týden.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:02
- Nahlásit

Zuzana T
No vidíš a Charlotte je teď konečně ve výstavní kondici!!

Mira A
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:05
- Nahlásit

Zuzana T
prčelo nám
jojo.. ale bylo fajn. Náš prcek Atrey (Sam) také ložil ovvrka s max počtem bodů.
My dorazili po sedmé domů, cestoiu jsme si ještě dali výborné kapří hranolky v Šupině v Třeboni....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:09
- Nahlásit

Mira A
no jo no PRŠELO .
Kapří hranolky,co toje?

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:13
- Nahlásit

Mira A
A to se neumíš ozvat, jo?? Ty jsi tedy lump!!! Ale chválím výběr restaurace!! Nejlepší restaurace na ryby!! A "prckovi" také moc gratulujeme!!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:24
- Nahlásit

Zuzana T Mira A
Tak to klukům moc gratuluji k úspěšným OVVR! V týdnu jsem na vás myslela, jak se střídalo počasí, je to šílené, co z té oblohy bude ještě padat.

bilksa
Mně Laruška taky před porodem "zkrásněla", jak kdyby měla jít někam na výstavu - měla naprosto luxusní srst. Teď už to trochu koliduje s těmi vytahanými cecíky.
Jinak mě taky občas někdo na kluka zavolá, ale většinou je zajímá jen cena a nic jiného, takže nic moc.

Jinak už máme vybraná jména - konečně!!! Byli jsme na to dva a skoro jsme se pohádali. Takže holčičky: Amelia, Aura, Alisha. No a kluci: Atrey a Andreas. Uf uf, jsem ráda, že je to za námi.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

EvkaS
pěkná jména.Jo nemáš ani jeden inzerát u KCHS i RK!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:29
- Nahlásit

EvkaS
Tak gratulujeme ke jménům, jsou moc pěkné. Mimochodem mi máme vybrané zatím jen jedno jméno pro holčičku, která zůstane doma, a také to bude Amélia

A srst jí zatím zůstala?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:32
- Nahlásit

Zuzana T
No na KCHLS jsem ho dávala, ale na RK mi ho ještě nezveřejnili, nevím proč, už je to více jak týden, co jsem ho posílala. Ale na to KCHLS to dám asi znovu, protože se propadl docela nízko.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:34
- Nahlásit

bilksa
Jj, srst má pořád ještě pěknou a huňatou, ale počítám, že potom taky vypadá a bude vypadat jako naháč.
No, Amélii jsem si vydupala já, páč se mi moc líbí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:34
- Nahlásit

EvkaS
a oslov E.P. dá to na web cvičáku

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:36
- Nahlásit

Zuzana T
A není to blbé, když k nim nechodím cvičit? Jo a nevíš, jestli nemá volno na srpnovém táboře?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2011 20:57
- Nahlásit

EvkaS
má dost náhradníků,ale zeptej se

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 14:09
- Nahlásit

Tak co, máte zprávy od Vlasty s Mydlíčkem?? Moc na ně myslím, aby se jim zadařilo!!

Já byla s tátou na myslivecké brigádě - sbírali jsme obrovský kameny na poli, kde má místní zemědělec zasetou travinu, no hůrza!! A to jsme odpoledne chtěli s Michalem jít bílit do našeho nového bydlení, no to nevím, jestli ještě unesu štětku.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 14:19
- Nahlásit

bilksa
Mydlíček to zvládl pouze s jednou trojkou - je to šikula!

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 14:49
- Nahlásit

Zuzana T
Hezky!!! Moooc gratulujeme!! To je paráda!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 18:56
- Nahlásit

Dobrý večer, právě jsem dorazila, tak máme ZPR v1.ceně za 200 bodů a ty čtyři co ná chybí je naše trojka za marking - Mydlík nezklamal a trochu oběhnul. V sobotu jsem byla pochválená za nejlepší handling, ovšem ten samý rozhodčí mi po markingu řekl, že jsme ho velmi zklamali - jj, v goldenech vyhrála J.Baslová a mladou Kierou a labíky vyhrál pán, který má prvního psa, šel na první zkoušky a vybral si ZPR a dostal CACTa, porazil druhého labíčka co už šampíka práce má - fakt válel!!!! Bylo nás 10, 5 goldenů, 2 labíci, 2 flati a 1 curli Lara-kudrna. My jsme byli myslím pátí - na diplomu to není. Tož tak - jdu se koupat a vybalit, hotel byl strašný, tak jsem koupelnu použila jednou

Ewka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:09
- Nahlásit

http://nice-friend.cz/index-czech
Tady vítězný labík, úctyhodný výkon.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:17
- Nahlásit

Ewkafakt je to on?? Byl moooc šikovný!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:21
- Nahlásit

Ewka joo, podívala jsem se dolů a je to on - opravdu klobouk dolů

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2011 19:21
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, veliká gratulace! Jste prostě oba šikovní!!

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání