| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:20
- Nahlásit
Eda
Naši známí mají třinácti letou goldenku a také ji vždycky na léto vezmou strojkem - vypadá, jako miminko. A hrozně vždycky ožije.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:28
- Nahlásit
bilksa
No tedy - to bych jim neudělala! Tedy já myslím, že ta srst by měla izolovat nejen od chladu, ale v létě i od tepla ne?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 11:55
- Nahlásit
Vlasta
Měla, ale je fakt, že od té doby, co ji stříhají, tak nemá zapařeninu - před tím na to trpěla hrozně.
Další kámoška má 17-ti letou beardedku a také ji střihá.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:06
- Nahlásit
Hezké poledne všem.
Důležité info pro všechny. Kdo byste se náhodou vydal k paní doktorce Hypské na RTG a vyhodnocení kyčlí a loktů, tak si připravte 5000 korun českých a srandu si nedělám!!! Dneska jsem tam chtěla objednat kamarádku s goldenkou a po sdělení ceny jsem nejen málem spadla ze židle, ale samozřejmě jsem to hned zrušila.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:08
- Nahlásit
EvkaS
No tak to je tedy darda!! Já platila něco přes 3 tisíce u Šebky i s RTG. To je tedy síla!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:09
- Nahlásit
bilksa
Jj, mně to vyšlo podobně. U Snášila jsem platila 2600,- včetně RTG snímků i posouzení.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:28
- Nahlásit
EvkaS
Díky za varování, to mě tedy nenapadlo, cenu za vyhodnocení má úplně normální. Tak to pojedu radši k Deckerovi.
Vlasta
Hlášením se opravdu pes rozeřve neskutečně, já jsem to učila Bailinu, hlásila parádně, byl to fakt rachot na celý les. Ale potom mi hlásila i všechny stopy na vycházce, škodnou, prostě všechno. Myslivec by možná zajásal, ale kdo chce dělat WT, ten ať to vůbec nezkouší, už předtím byl problém s kňučením a tímhle se to totálně dorazilo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 12:42
- Nahlásit
Zdravím,hlásím návrat z WDS a pařížských památkách a jiných dobrodružstvích - byla to paráda.Až se zvetím,tak podám raport.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:15
- Nahlásit
Petra Bailie
Mně Charlotte hlásí sama od mala, takže to nemusíme učit, ale zase jí trvá dýl, než se opravdu rozštěká. Ze začátku byl také problém s kňučením, když cvičil jiný pes, teď už je schopná vydržet v klidu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:26
- Nahlásit
Petra Bailie
Díky za radu - s Míšou jsme taky usoudily že to nebude ono, ty body navíc oželím...
Zuzana T
tak se zveť rychle - na FB už proběhly fotky od retrieverů - mooc hezké!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 13:43
- Nahlásit
Vlasta
jj bylo tam dost k vidění,ale bohužel hodně psů bez kondice - v létě dělat světovku je hovadina...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 19:18
- Nahlásit
Zuzana T tak co?? Ještě jsi v bezvědomí??? Já se tady plichtím s životopisem a motivačním dopisem - ten mi tedy fááákt nejde
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 19:34
- Nahlásit
Vlasta
už to jde
Tak kam nakonec půjdeš?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 20:06
- Nahlásit
Zuzana T no to právě pořád nevím.... odepisuju na nabídky práce z Jobs cz a mezitím řešíme co víme sami - stále není rozhodnuto - mám takový pocit, že si tak dlouho budu vybírat až přeberu - tedy zatím moc nevybírám, jenom odepisuju
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 08:58
- Nahlásit
Hezké dopoledne všem!
Tak štěňátka už od včera futrují rozmočené granulky a strašně jim šmakují, tak mám radost. Už jsou to pěkní tygři!! Včera u nás byli lidi na pejska a jsou super, myslím, že se tam bude mít prďolka skvěle. Měli 13let labradora, takže byli nadšení i z našeho Maxíka. A vypadá to, že u nich bude bydlet modrý Atrey. Takže stále zbývá poslední pejsek. Lidi volají, ale většinou chtějí fenečku, tak předávám kontakty na další včetně na Šárku, tak třeba se jí někdo ozve.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:08
- Nahlásit
EvkaS
To jseš hodná - zatím se mi od tebe nikdo neozval, je to přece jenom dost daleko...
Kolik prďolkům vlastně je?? Už měsíc?? Letí to jako blázen...
Nám se Charlottka už pěkně zakulacuje a zvětšují se jí už cecíky, konečně přestala lítat jako magor (tedy ve většině případů - včera na procházce prohnala kočku přes půl louky).
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:14
- Nahlásit
EvkaS
Nějak to letí,ani se nenaděješ a budou z domu. A Šárka už se za chvilku bude starat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:21
- Nahlásit
jana33
Jj, utíká to. V neděli jsme měli 5. týden březosti. Musím doobjednat věci na mimina.
Jdu poklidit, a pak žehlit. Fuj...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:31
- Nahlásit
bilksa
uff, ty nějak často žehlíš najela jsem na nemačkavé materály a co nejvíce vypnout při věšení
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:46
- Nahlásit
bilksa
Dneska jim jsou 4.týdny, takže jsme v polovině. Hrozně to letí. Užívám si jich každý den a pořád to nestačí. Je úžasné pozorovat, jak se jim diferencují povahy a vzhledy. Oranžová Aurinka a modrý Atrey mají očíčka po mamince, úplně v nich vidím Larušku. U růžové Alishi je vidět tatínkův kukuč a u fialové a zeleného ještě nevím - jsou něco mezi.
No, snad se ti taky lidi ozvou. Ještě máš čas. ;)
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:34 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Eda
Je nás doma momentálně osm až devět, tak to už je fakl horda. Máme to rozdělené - mamka pere a já žehlím.
EvkaS
Jo, přesně na tohle se těším, až na nich budou vidět rozné povahy a vzhledy. A na výběr, která holčička zůstane doma...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:17
- Nahlásit
bilksa hmmm, aby bylo z čeho vybírat - víš jaká je letos nadúroda kluků
Jsem dneska obíhala lékaře - mám na ruce lipom a chci si ho nechat vyříznout, noo, stále bych si ho asi nechala udělat někde na veterině néé nakonec u třetího lékaře mě překvapili - na zákrok bych mohla už tento týden, ale copak můžu? O víkendu mám cvičení a příští týden zkoušky, tak to odložím po zkouškách
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 15:21
- Nahlásit
Vlasta
No tak bude vyřešeno, snad bude alespoň jedna holčička...
Koukám, že jsi tedy taky pěkně zaměstnaná....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 15:36
- Nahlásit
Vlasta
Ježiš,jaký zkoušky zase? Jinak cokoli doporučuji nechat vyřezávat na plastice,kamarádce na kožním vyřezávali pihy a vypadá,jak kdyby prolítla skleněnou výlohou. Já si je nechávala vyřezávat na plastice na Bulovce,sice jsem si to musela zaplatit,ale mám záda bez jizev
Hele,jak je to na zkouškách s handlingem? Jsou místa,kde je zvěř,označená tyčema nebo ne?
bilksa
To by bylo nejjednodušší
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 16:24
- Nahlásit
jana33 jedu na vodky do Benešova - jen tak... jako trénink na Derby v září a chtěla bych je v první ceně - máme klubové, ale ve 3.ceně .
Jo na handlingu stojíš u jedné tyče a vpravo a vlevo jsou dvě tyče - tam je zvěř. V životě jsem u tyčí necvičila,abych si to pamatovala já, používám strom,keř nebo tak, když ten pes jde kam ho pošleš tak ty tyče jsou spíše pro mě jako blbého vůdce, abych věděla kde je to místo. V nových zkušebních řádech nebudou - to nám říkali na ZPR, stejně jako CACIT už bude k mání pouze na trialu - tedy na zkouškách s teplou zvěří. Pozor píšu CACIT ne CACT, ten bude normálně.
Já mám lipom na vnitřní straně levé ruky - tak s tím snad na platiku nemusím,snad mi neudělají jizvu jako pirátovi
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 16:43 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Ajta,zase nějaké změny v řádech,bojím se,aby byly k lepšímu a zase z toho nebyl guláš ? No jestli je tomu tak,pak budou mít šanci být mezinár.šampíci pouze trialáci.V zahr. na trialy moc show retrieverů nechodí.....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 16:55
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, tak se musíme snažit, abychom s těmi našimi show byli taky vidět. ;) Neházej flintu do žita! ;)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 17:03
- Nahlásit
Vlasta
A v září pojedeš do Úštěku? Tak to budeme na ty vodky držet palce.
Já právě četla v řádu,že tam tyče jsou,ale na videu ze všestranek jsem je neviděla. Mě teď právě Karel udělal domácí výroby,tyče,dole bodce,protože když cvičíme v lese,tak to jde,ale na té naší obr louce nic není,takže to chci radši dělat s tyčema,protože podle kytek se to fakt blbě pamatuje a nechci to Fanče kazit tím,že bych jí pískala hledej někde,kde to nebude. Tak CACITy my jsou celkem fuk FT pro nás vzhledem k naší praxi nepřipadají v úvah. A kdy mají být nové řády?
no nevim,já kožařům nevěřím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 17:17
- Nahlásit
Btw,nevíte co se chystá za změny? Mohli by změnit slídění,to mě dost irituje a přesně vymezit hodnocení markingu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 19:01
- Nahlásit
EvkaS
No mě to neohrozí určitě,na Cacity nepomýšlím ,jen mi přijde škoda,rušit Cacit u ZPR - vždyť to je zkouška ušitá na míru retrieverům.Přinášení je přeci jejich hlavní plus!Také se mi zdá,že jedno ZPR za KCHLS a jedno za RK je málo nebo je jich více?
|