| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:01
- Nahlásit
Zuzana T
barevné lepící má v práci pouze sekretářka - šetříme takže bych se podívala v papírnictví na nějaké ultralepivé, protože jak píše Jana, delší dobu by se asi neudržely...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:02
- Nahlásit
Zuzana T
ty už máš zase dovču?? Já jse nestihla ani jednu a ty už jedeš snad potřetí ne??? Zááávidííím....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:04
- Nahlásit
Vlasta
to víš,výhoda školství - jedna z mála
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:06
- Nahlásit
Vlasta
v hornim menu vedle Clenska sekce mas Muj ucet, samozrejme, pokud jsi prihlasena. V Muj ucet mas Moji psi a tam Pridat psa;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:30
- Nahlásit
Fresh
i prd Velebnosti, mám tam toto:
Nastavení účtu
Vítejte na svém účtu. Jako registrovaný uživatel můžete aktualizovat svůj profil a nastavení. Staňte se členem našeho sdružení a můžete přidávat a upravovat údaje svých psů v databázi a sledovat své registrace a objednávky.
•Mé objednávky
•Mé údaje
•Odhlásit se
no myslím, že jsem přihlášená když to chce odhlásit, ale v objednávkách není nic a mé údaje obsahují jenom adresu apod, žádné psy - jsem blbá???
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:35
- Nahlásit
Fresh
noo a ještě ke všemu mě to nebere jako člena RS...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:37
- Nahlásit
Vlasta
ehm, tak dobre no, mas pravdu Nebyla jsi v systemu vedena jako clen, uz jsem to nastavil a ted bys tam to Moji psi mela videt;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:45
- Nahlásit
Fresh
díky jdu na to
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:46
- Nahlásit
Holky,mě ty lepící barevný vůbec nedrželi. Na rychlý stopy mi drželi klasický bílý štítky,ale nejvíc se mi osvědčili ty připínáčky. Barvený cancoury držet nechtěli
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:52
- Nahlásit
jana33
mně drží tak, že je potkávám v lese i teď, a to jsme naposled barvu kapala pro někoho loni na podzim
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:02
- Nahlásit
Ketrin1
Asi tam máte nějakou přilnavou kůru nebo papírk s lepším lepidlem
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:05
- Nahlásit
jana33
asi jo naštěstí - připínáčky bych si určo nasypala do bot nebo minimálně jeden vrazila pod nehet
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:11
- Nahlásit
Ketrin1
No nevim,já jsem šťastná za připínáčky,s barvenejma papírkama bych se mohla jít klouzat,takže nějakej bodanec vydržím fakt nechápu,jak ti to někde mohlo vydržet přes zimu,jestli ty mě nehoupeš
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:16
- Nahlásit
jana33
no neříkám všecky, ale sem tam nějaká vybledlá nálepka je - přijeď se kouknout
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 13:31
- Nahlásit
přijeď se kouknout
jasně,to se vyplatí
Ale zas s připínáčkama mám odzkoušeno a potvrzeno,jak je různý dřevo různě tvrdý - ideál jsou smrky a borovice, do silnýho dubu bodnout připínáček je někdy dost umění. Aspoň si rozšiřuju znalosti, o to jsi s lepítkama připravená
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:26
- Nahlásit
Fresh
tak už jsem vyrovnaná - Mydlíka jsem si tam vylepila
jana33
já právě myslím, že ty lepítka dělají v různé kvalitě - občas to ze smluv nejde ani odlepit - tak to asi chce vychytat
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 14:47
- Nahlásit
Vlasta
sikovna, vidis to
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 17:29
- Nahlásit
Ketrin1
ad Itálie...
čekám na fotky a reportáž od Tebe...
zatím jen jedna fotka od Nera a co dál? jsem zvědavá, tady to máme celkem projetý
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 23:01
- Nahlásit
Pár foteček z výletu okolo Světa 4. července:
http://bilksa.rajce.idnes.cz/Cesta_k_pulce_Sveta_a _zpet_-/
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 06:59
- Nahlásit
PÁTEČÉÉÉÉK!!!!!!!!!!!!!
bilksa
pěkné fotky hlavně ty zblízka se mi líbí a kytičkové jsou krásné!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 09:17
- Nahlásit
Vlasta
No pořád ještě nemám dost času na to, abych se s foťáčkem učila, tak když potřebuju fotit takhle rychle, tak fotím na automatiku, ale i tak se mi to líbí.
Chtěla jsem jet na barák makat, ale mamča je nějaká nemocná, tak budu doma a jdu zadělat na kynutý borůvkáče, mňam!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 09:21
- Nahlásit
Obzvlášť se mi líbí tahle fotka:
Nějak moc nožiček...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:32 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit
Heh, tak jsem se prave dozvedel, ze s Codynou nemuzu startovat na vodkach, protoze jsem ji jeste nezapsal v CR
Stejne to je paradox, podle radu plati, ze treba kdybych ji mel v majetku Rakusak ci jiny cizinec, tak tam vubec nevadi, ze neni zapsany v plemenne knize prislusne zeme a klidne s ni startovat muze
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:37
- Nahlásit
Fresh
to je blbý - tak rychle někoho sežeň ! Kam jsi chtěl razit na vodky??
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:43
- Nahlásit
Vlasta
do Trebice, protoze zadne jine uz nam nevyjdou az do konce sezony, je to v pytli No, snad si nemyslis, ze bych ji nechal vest nekoho jineho?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:33
- Nahlásit
Fresh
no a jak to dlouho trvá?? Vodky jsou součástí různách Derby - poslední je u nás v Úštěku a je někdy v půlce září - to by jsi stihl - pokud nemáš ten termín obsazen aktivitou WT...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:44
- Nahlásit
Vlasta
dostat export pedigree z Anglie tak mesic, ale problem je, ze tohle je posledni mozny termin, kdy muzeme na vodky, pak uz mame kazdy vikend plny, kdy bychom mohli jet.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:08
- Nahlásit
Eda
Give me some more time to do it!! (to je teď má nejčastěji používaná věta)
ale na FB už nějaké fotky jsou - z prvního týdne
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:32
- Nahlásit
Ketrin1
Give me some more time to do it!!
of course, i will
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 10:53
- Nahlásit
Tak věcičky na porod a odchov snad připraveny - holky, co už jste odchovávaly, co je ještě dobrý si připravit?
|