| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:14
- Nahlásit
Vlasta
Já samozřejmě vím, že je to sport. Ale odsuzuju to, protože je to prostě nepřirozené. Navíc jsem párkrát měla tu "čest" vidět IPAře pracovat a rozhodně nesouhlasím s výcvikovými metodami.
Navíc, když jak říkají, to nemá se služebním výcvikem nic společného, tak proč na to používají služební plemena?? Ta byla k něčemu vyšlechtěna a podle mne je to pro ně prostě nesmyslné. Ona se to samozřejmě naučí, ale... Mám ráda, když pes dělá alespoň z části to, na co byl vyšlechtěn. Sama jsem s Britou stopovala a vím, jak ten pes rád pracuje - má vrozenou svou rychlost a ta je ideální i pro člověka.
Jinak já bych taky barvu už nenašla. Ale od toho jsou tam rozhodčí, aby tě navedli, ne??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:27
- Nahlásit
bilksa
hele už to vidím ty rozhodčí - tady si paní stoupněte a tady máte poslední barvu , račte tedy pokračovat...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:39
- Nahlásit
Vlasta
Ale ono to tak je,rozhodčí tě vrátí na místo,kde jste sešli,takže tam,kde barva je
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 10:17
- Nahlásit
Vlasta
on tě navíst musí,neboj - a na barvu máš hodinu!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 10:33
- Nahlásit
Zuzana T
jo tak to je času hafo - to bych možná našla i sama
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 12:15
- Nahlásit
Zuzana T
Vlasta
To sice jo,ale max. třikrát může pes sejít,si nějak nedovedu představit,co by tam hodinu dělal
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 13:08
- Nahlásit
jana33
já bych to využila k lezení po kolenou po zemi a hledání těch kapek očima - abychom to jako měli alespoň za 1
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:07
- Nahlásit
jana33
no když má jezevčík krátké nožičky a jde pomalu?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 14:20
- Nahlásit
Zuzana T
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 15:19
- Nahlásit
Vlasta
Jo, tak bych to přesně potřebovala...
No uvidíme, jak nám půjde cvičení...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 20:14
- Nahlásit
bilksa vy nacvičujte na štěňátka přece ne??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 20:28
- Nahlásit
Vlasta
No teď jo, ale po štěndách.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 08:20
- Nahlásit
Dobré ráno - dnes nikdo??? Prý bude hnusně až do víkendu - to mám ale radost
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 08:31
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj,v Praze to tak nevypadá - svítí sluníčko.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 08:31
- Nahlásit
Vlasta
Hezké ráno Vlasti. Tady je nádherný modro-jas a začíná být teplo, tak snad se to nepokazí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 08:35
- Nahlásit
EvkaS
Zuzana T
no jo, ale odpoledne se zatáhne a podle předpovědi má být deštivo a kolem 20°C až do neděle - tady taky ještě svítí
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 08:37
- Nahlásit
No, tak to tedy bude počásko na prd, to budou prckové pořád uvnitř.
U Bocky jsme včera objevili propukající falešku, takže máme léky na zastavení laktace a musíme zvýšit tělesnou zátěž. Ach jo.
Vlasta
Vlasti a kdy ještě dorazíš?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 08:45
- Nahlásit
EvkaS
noo, to nevím , teď jedeme na ty vodky a ten týden potom by to šlo, jestli bude mít Míša volno, že bychom zase jely obě?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 08:49
- Nahlásit
Vlasta
No, určitě přijeďte obě! My budeme jedině rádi.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 08:51
- Nahlásit
Vlasta
Jj, hlásí na zítra hrozné ochlazení, a pak pořád hnusně. Dneska má být ještě pěkně - jedeme se s mamčou vykoupat, ať si to ještě užijeme a odpolednu jdu sázet brambory.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 09:43
- Nahlásit
bilksa
no tady tedy na koupání moc není - fouká mi na nohy - snesla bych i ponožky
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 10:29
- Nahlásit
Jsem šťastná jak blecha, Tina má všechny nožičky nulový, fuj to jsem si oddechla. Sice jsem si říkala, že to budu brát stoicky, co tam bude, to tam bude, ale nakonec jsem stejně špatně spala a u Deckera byla o půl hodiny dřív.
Počasí mi takhle přijde úplně perfektní, sluníčko, sem tam mráček, žádný velký vedro.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 10:33
- Nahlásit
Petra Bailie
Obr gratulace,po tom jejím úrazu jsi tomu asi ani nevěřila,co?
Mě vůbec nevadí,když bude hnusně,líp se pak venčí i cvičí než ve vedru
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 10:41
- Nahlásit
Petra Bailie
Také moc a moc gratuluji!!! Tohle je jeden z nejhezčích pocitů, co sem již 3x mohla zažít! Takže ještě jednou gratuluji.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 11:04
- Nahlásit
Petra Bailie
Moc gratulujeme!! Včera byla na RTG s nejmladší labradorkou i naše chovatelka a také 0/0.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 11:36
- Nahlásit
jana33
To víš že jsem si říkala, co to provedlo s kyčlema, v době nejprudšího růstu pajdala. Všichni mi radili, ať jí dám někomu na gauč, že z ní bude nedomrlý chudák, protože všechnu energii dá do hojení, ne do růstu. Nakonec je z ní fakt pěkná fena, sice je trochu drobnější, ale Bailina taky není žádný mastodont. Já jsem ráda, na práci je to určitě lepší.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 11:42
- Nahlásit
Petra Bailie
Bailinka je taky malá,tak nemá být po kom obr. Je super,že to takhle dopadlo
Já jsem dneska zvědavá,co nám řekne ten Duchek, už mě to úplně zdravý nulový,ale neustále pajdající,zvíře nebaví
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:00
- Nahlásit
Petra Bailie
Moc gratuluji,dobře vím,jak jsi to prožívala.Je už Decker v práci? Už čekáme víc ,jak dva týdny na výsledky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:58
- Nahlásit
Petra Bailie
taky gratuluju - taky jsem měla u Greena strach co tam najde - po tom co Kejsi má všechny vady co může mít - zuby, kyčle, lokty,alergii -- ten se povedl
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 13:33
- Nahlásit
Všem děkuju, opravdu mi spadnul kámen ze srdce. Teď se modlím ještě za ty ostatní, ale většina se mi na to asi vykašle.
jana33
Jen jestli to u Fanynky nebude vrozený sklon k adrenalinovým sportům. Dej vědět, jak jste pochodili, bude to určitě jen něco naraženého.
Zuzana T
No, asi je, normálně ordinoval, před námi očkoval králíky, pak řešil nějakou krůtu, co se naklání na stranu. Ale asi toho má hodně, na stole kupu papírů, ještě mi ukazoval celý balík rentgenů, co má na vyhodnocení. Proto jsem udělala výpravu, abych to věděla hned a nemusela si hryzat nehty ještě čtrnáct dní.
|