| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:31
- Nahlásit
Vlasta
no to těch plně chápu, lidi jsou fakt hovada, jen nechápu, proč jsou lidé tak zlí, co je k tomu vede, jediný, co tě může utěšovat, i když čert ví, jestli to vždycky zafunguje, že na každou svini se vaří voda...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:40 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Eninka
jo to máš pravdu, taky se tím jediným utěšuju, jak prý říkají Slováci, že každé hovno vyplave! Původně jsme mysleli že mu jde o peníze a bude nám to chtít prodat, ale ono vůbec ne, nechce to prodat ani pronajmout - chce jenom terorizovat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 13:50
- Nahlásit
Vlasta
chce jenom terorizovat
poslední dobou mám pocit, že o tohle jde čímdál víc lidem..
nejste sami, prostě zamindrákovaný lidi (v duchu zlí), jak mají příležitost, tak si hojí své mindráky na ostatních. To je to samé, jak když si takový člověk pořídí psa (či jiné zvíře) a týrá je. Prostě psychopati tyhle věci potřebují ke svému ubohému životu
a "nemoci".
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 15:31
- Nahlásit
Tak jsem chtěla jít navečer nakapat barvu,ale když vidím ty černý mračna,tak to asi nemá cenu
Vlasta
Tak držím palce,ať se to nějak vyřeší,problémy se sousedy,to je děs
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:32
- Nahlásit
Včera na Ladronce jsem viděla ostříhanýho Bernskýho salašníka já mám nějaký štěstí na ty ostříhánky... nechápu, proč si ti lidi nepořídili švýcara s kratší srstí a měli by na léto vystaráno
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:38
- Nahlásit
Eda
Tos ještě neviděla ostříhanou labradorku,viď Helčo?
|
PesMates
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:48
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti s aromaterapií pro retrievery s artritidou? Dost informací je na www.dokonalalaska.cz, ale kdo z vás má osobní zkušenost? Díky. Michal
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:08
- Nahlásit
PesMates
Upřímně tomuhle opravdu nevěřím,ještě tak snad v případě nějakého zklidnění,ale tohle? Kdyby se dala takhle léčit artritida,artroza,tak by jí lidi ani psi neměli.
Btw já jsem zrušila i aromatický lampičky,protože to našim psům vadí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:35
- Nahlásit
PesMates
Souhlasím s Janou - může to navodit pocit příjemna,i když u psa bych se dost divila - má na " vůně" úplně jiný názor než my .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:36
- Nahlásit
jana33
Taky nic nepoužíváme - ani lidský, našim holkám to taky vadí.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 06:24
- Nahlásit
jana33
ostříhanou ne, jen vyholenou kvůli doktorům
ale co máte s Helenou se stříháním?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 07:01
- Nahlásit
aromaterapií
Ha hááá, jediná aromaterapie kterou naši psi uznávají, je vyválet se v mršině (Bresta) nebo v hovnu (Cora) jakákoliv umělá vůně by je k tomu ponoukla ještě silněji
Eda
Jana má nezapomenutelný zážitek z ostříhané (strojkem) labradorky mých příbuzných - kvůli jejímu celodennímu ráchání se v bazénu a následné nutnosti pořád čistit filtry, to strýc vyřešil takto
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Dobré ráno u nás začíná potěšujícím emailem .Donata z Botičských Meandrů má DKK 0/0 - N.úhly 110/106 a DLK 0/0,hodnotil Dr.Decker.Pouze z ní uděla labradorku,tak bude muset dokumenty přepsat .
Parádní je i to,že po včerejšku jsou ještě Doris,Diana a Dina po rtg též a všechny tři vypadají ,že budou též v pořádku,Jupíííí!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:30
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, naprosto skvělá zprávička a já věřím, že ti další budou pokračovat ve stejném duchu!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:39
- Nahlásit
Zuzana T
No jo - budou zdraví - někteří i krásní - co by chtěli více
Gratujuju taky!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 08:49
- Nahlásit
Zuzana T
Gratuluju i tady!! To je skvělá zpráva!! Věřím, že vše bude pokračovat v tomto duchu.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:30
- Nahlásit
Zuzana T
Skvělé zprávy, gratuluji! Tohle je nakonec stejně ze všeho nejdůležitější, moc ti to přeju.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:44
- Nahlásit
Zuzana T
taky gratuluji
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:36
- Nahlásit
Zuzana T
Taky obr gratulace
Eda
Jak píše Helča,labradorka vybraná strojkem,to je teprve rarita. Já na ní furt koukala a bylo mi blbý se jich ptát,co kdyby byla nějaká nemocná,tak jsem se pak ve vhodném okamžiku bokem zeptala Helči
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 10:40
- Nahlásit
jana33
potřebuju poradit - jak si značíš cestu když si kapeš barvu??? Sešívačkou nastromy nestíhám a křída je blbě vidět - spray je asi nesmysl - v mém okolí budou všechny stromy barevné nic mě nenapadá. Ale potřebuju blbuvzdorný nápad - já zabloudím všude... takže nějaké zalamování větviček je mi nanic..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:05
- Nahlásit
Vlasta
Natrhám si bílej papír na dostatečně viditelné kousky a přindavám to připínáčkama - vydrží to i v dešti - ještě jsem používala takovýty samolepicí štítky,ale ty v dešti spadaj (některý). A jinak já si teď v lese vyznačila dvě dost dlouhý trasy z obou stran,takže to jsou defacto čtyři možnosti,jak chodit a ty už budu mít označený a papírky nesundavám,jen kontroluju,takže je to rychlejší.
Zrovna vyčkávám až přejde největší slejvanec,že vezmu některýho psa a půjdeme to Fanče nakapat.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:07
- Nahlásit
jana33
téda, co jsou lidi schopní udělat kvůli bazénu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:11
- Nahlásit
jana33
díky - papírky mě nenapadly..
Fresh
stránky dobrý, akorát jsem nepochopila jak si tam dám psa??? Členská sekce mě nikam nepustí, heslo jsem si zamněla tak jsem ho změnila a nic - jak na to???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:19
- Nahlásit
Eda
No,bylo to vtipný
Vlasta
Já to mám od holek z tábora z Albeře,když jsme zkoušeli barvu se Samem a Rozárkou,tak si to holky značily takhle,takže mě to ani nijak jinak nenapadlo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:27
- Nahlásit
jana33
no to já právě jsem si myslela jak jsem chytrá s tou křídou - zakoupila jsem jí v akci celý kyblík, ale na kůře stromů není vidět a nebo špatně - hlavně když svítí sluníčko je to naprd...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:36
- Nahlásit
Vlasta
To věřím,podle toho bych se taky nestíhala orientovat
Jdou i ty lepící štítky,ale to je tak pro začátek,kdy nakapeš a jdeš,když tomá vydržet,tak asi budou ty připínáčky fakt nejlepší a papírky můžou být velký a tak viditelný i pro nás slepce
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:45
- Nahlásit
Vlasta
jestli v práci můžeš lohnout takové ty barevné lepící,tak ty se dají též použit.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:50
- Nahlásit
Zuzana Tty barevné lepící
ale Plho, vždyť o tom tady již dobrou čtvrthodinu hovoří
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 11:58
- Nahlásit
mimochodem pokud nevíte kam se psem vyjet, doporučuji Itálii, opravdu velmi přátelská země ke psům, nikoho tam ani nenapadne že by se snad psů bál nebo štítil, omezení a zákazy žádné, ze všech stran se pořád ozývá nadšené Que bello! , když nás na vycházce chytil slejvák, s úplně mokrými psy nás vzal autobus a ani jsme za ně neplatili... atd.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:00
- Nahlásit
Ketrin1
Plha si nevšml - pakuje na dovču a občas se nakoukne.
|