| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:19
- Nahlásit
Vlasta
nezapomínej,že to tu čte spousta šmíráků
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:26
- Nahlásit
jana33 si myslím, že jsem nic špatného nenapsala - ta poznámka o chlapech je moje životní poznání po 24 letech manželství - o to se můžu podělit a že se oženil je na FB to přece není tajné
Ty jo, u nás je tak hnusně, že se mi ani nehce vylézt ven a vyvenčit psy - normálně ráda chodím za deště na louku, bo tam nikdo není - dneska mě ani to neláká.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 13:04
- Nahlásit
Vlasta
Já dneska taky nikam nejdu,dokonce i s labradorama jsem musela na zahradu,aby se vyvenčili,protože nechtěli vylézt a to je dost co říct
Já vím,ale nikdy nevíš,kdo se dívá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:12
- Nahlásit
Ty jo, ten do toho tedy praštil...
jana33
On s ním nic dělat nechce, ale v Itálii celý život choval dobrmany a chce ho prostě s ušima nahoru. Podle něho ztratili ostražitý a bystrý výraz, s čímž souhlasím.
Jinak na Slovensku už je také zakázáno kupírovat, ale smějí psi na výstavy. V Polsku a Maďarsku ještě není zákaz. Jen jsem nikde nenašla, které stanice chovají kupírované. Asi jim budu muset napsat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 14:22
- Nahlásit
Jsem si právě objednala králíky na výcvik, vůbec je nemůžu sehnat - kdo by chtěl zvířátka - různá - tak je mají tady:
www.rak-brno.cz
posílají kurýrem - paní psala, že docházejí kačeny, jinak mají všechno.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 15:34
- Nahlásit
Vlasta
To je známá,taky se chystám si od ní objednat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 16:20
- Nahlásit
jana33 jo? Vůbec jsem netušila že něco takového existuje, četla jsem to nedávno na FB že to nabízela, tak jsem jí psala kde si můžu objednat. Vzala jsem rovnou 4 kousky, jednoho mám slíbeného ještě jinde - králík se neztratí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 17:15
- Nahlásit
Vlasta
Já mám ještě dva králíky z podzimek, dvě bažantí slepice. Letos to potřebovat nebudeme, tak to zůstane na příští rok. Kachen bude hromada v září.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 17:52
- Nahlásit
Vlasta
Ještě mají zvěř na nakupzdomova.cz ale zrovna králíky/zajíce mají dražší. Já pernatou mám,ale králíků je taky nedostatek
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 22:15
- Nahlásit
Vlasta
ts! To nema s chovem nic spolecnyho Proste svatba no, par fotek je na fb...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 07:11
- Nahlásit
Fresh
jo to si povíme za čas ale moc vám to tam sluší oběma, je to nezvyk když se vidíme jenom se psama na zkouškách a potom vidět někoho v elegantním oblečení - no nevěsta to ani nemluvím - ta je jako z první stránky časopisu
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:15
- Nahlásit
Vlasta
jj, nevesta se vyvedla paradne, kapanek (kapanek moc) ji to tam kazim Ale jinak treba ja takhle do prace chodim normalne, takze na to su zvyklej
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:26
- Nahlásit
Ale jinak treba ja takhle do prace chodim normalne
Ty jseš profesionální sňatkový podvodník
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2011 11:29
- Nahlásit
jana33
Fresh
já si beru kostýmek jenom když jdu na jednání - to říkám, že jdu na maškarní za "dámu" ale pokud jsem ve firmě tak nosím džíny - připadá mi to nejpohodlnější a navíc nesnáším nosit kostýmky do čistírny, fakt nesnáším... když hledám ve skříni a není tam - tak si uvědomím že jsem ho zapomněla v čistírně, no ještě mi naštastí nic neprodali...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 10:53
- Nahlásit
Tedy tady to opravdu žije!!
U nás od noci leje, tak je to otrava... Odpoledne máme opět mysliveckou brigádu - budeme přendavat kachny z malého rybníka na velký.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 12:51
- Nahlásit
bilksa
Tak u nás konečně po dvou dnech přestalo. Já se teď vrátila s Fančou,dneska teda moc nezářila,nějak jí nešly dohledávky,ale ono je úplný bezvětří a strašný dusno,tak se ty pachy asi nenesou. Ale za to vydržela v odložení,tak zas člověk nemůže chtít všechno a vlastně hned na začátku v obilí zvedla docela velký hejno bažantů,tak to byla chválená odpol mi přijede ještě jedna paní s labíkem na cvičení a večer slavíme Cyrila,Mětoděje i Husa opíkáním buřtů a obecnou veselicí celý vesnice
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 16:00
- Nahlásit
My jsme taky byli cvičit - jsem z toho jelen: na zkouškách mi Greeny chodí pomalu ke mě se zvěří - tak jsem to chtěla vychytat - no, jenže v tréninku chodí pořád stejně - rychle běží. Chápete to? To jsem ho ani nepovzbuzovala - jako na zkouškách jsem bez hnutí stála a nic, jde rychle... tak nevím. A dneska byl i pilný - mooc pěkně pracoval - asi to bude tím, že jsem ho nechala napřed vykoupat - a nebo tím, že tam řval u stromu uvázaný Kejsi??
Zítra jedu k Evče na štěňátka - tak už se těším...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 16:01
- Nahlásit
jana33
snatkovy podvodnik? Takhle jsem nad tim jeste nepremyslel
Vlasta
v bance nebo obecne ve financnictvi to jinak dost dobre nejde;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 16:56
- Nahlásit
Fresh hezkýý - jsem nevěděla co děláš
Neporadíš nějakou vychytávku na tu zvěř??? Myslím ty pomalé příchody - ale jenom na zkouškách - je to mnou a mojí nervozitou?? Nic jiného mě nenapadá....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:14
- Nahlásit
Tak jsem zpět z brigády - naštěstí přestalo pršet, tak to bylo fajn. Přendat, tedy hlavně pochytat kachny se nám povedlo v neskutečně krátkém čase, teď už jen chodit krmit na rybník a doufat, že nám jich moc neodnosí liška.
Když jsme přijeli s bednama domů (co jsme do nich cpali kachny), tak se Charlottka mohla zbláznit, stála u bedny, a buď do ní šťouchala čumákem, nebo u ní hlásila jako blázen. Jak se v ní tohle probudí, tak je k nezastavení. Máme tu ještě sestřenky goldena, ale ten to jen v klidu očichá a nic. Zatímco i u prasete Charlotte hlásí, snaží se ho odtáhnout, tak on se ho bojí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2011 17:34
- Nahlásit
bilksa to je dobrý - vůbec nevím co by dělal Greeny
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:39 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Zdar vespolek.
Fresh - ovi blahopřeji k odvážnému životnímu kroku .Ať to klape stejně,jako před tím ANO.
Jinak já kam přijedu je kosa a prší,nyní jsem strávila 3 dny na Dářku víceméně v karavanu,když skoro furt lilo,fučel vítr a teplota se pohybovala od 9-13 st.Kluci sice občas vylezli na vodu,ale pak se dopovali grogem a lezli do pelechů,aby se zahřáli.V Úterý jsem nechala pánečka svému osudu na Dářku a prchla do teplých krajin Veverské Bítýšky,abych se pomuchlala s právě narozenými štěňátky.Oproti tužbám několikero dychtivých zájemců o feny,se až najednu princeznu narodili samí chlapi - ale parádní.Příroda si stejně udělá co chce - potvora . Zítra tradáá do Paříže!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:44
- Nahlásit
Zuzana T zdarec - to my jsme strávili nádherné odpoledne u Evči a bylo všechno mimo striptýzu - pohoštění skvělým masem od Lukáše přímo z grilu - hodnotím 100 body, protože já bych tak chutné a šťavnaté neuměla muchlání štěnátek též nemělo chybu a pokec byl úžasný - Evi a Lukáši moc díky!!!
A jinak ten spolek kluků mi nějak komplikuje myšlenky .....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 20:45 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
To máš proč, jsou super - a byl by 1. výběr!
Ty jsi byla u Evičky s Lukym - no já se chystám kolem 18.tého.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:03
- Nahlásit
Zuzana T
A budeš vystavovat nebo jen na kukačku?
A kde mají štěňuchy kluky,chci se podívat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:06
- Nahlásit
jana33
1. - ne jedu na obhlídku nejdříve goldenů a pak dva dny po památkách Paříže
2. CH Od Hradu Veveří resp. Flores Vitea - ale ještě nemají aktulku - není čas. ,ale spojení tam mají.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:10
- Nahlásit
Zuzana T já mám momentálně nejasnou tu práci... jsem Ti říkala, to je priorita - potom se uvidí - potom ovšem bude volba 1 pryč - no jo no....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:15
- Nahlásit
Zuzana T
Takže odpočinková dovča,tak si to užij
holky,vylíčím vám zážitek z předvčerejška -moc nevím,co si o tom mysle,každopádně zítra se budu objednávat k vetce. Večer jsem pouštěla psiska na zahradu na poslední loužičku,všichni si vrátili a Sam nikde. Tak jsem musela na zahradu s baterkou a Samouš se šinul z konce zahrady,skoro nemohl chodit. Když se přiblížil,tak jsem zjistila,že má venku celýho pindíka,obrovskýho nateklýho,proto nemohl skoro jít,doma si ani sednout. Trošku mu z něho kapala moč. Prostě mi to přišlo,jako když by se chtěl pes spojit s fenou,a když byl v ní,tak mu utekla. Asi po pětiminutách mu splaskl tak,aby si mohl sednout a za dalších pět minut zalezl úplně a bylo po všem,už se to neopakovalo. Ale vůbec teda nevím,co to mohlo být. Kdyby mu jen ukapávala moč,tak si řeknu,že je nastydlej,nebo vzhledem k věku,že se mu hlásí prostata,ale takhle?Nenapadá vás něco
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:16
- Nahlásit
Vlasta
ok,vím,co řeříš,pokecáme si z očí do očí ,co a jak.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2011 21:18
- Nahlásit
jana33
no skoro to tak vypadá,že ho navštívila nějaká místní roztoužená...
|