| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:19
- Nahlásit
Vlasta
My jsme dali výcvikovou přestávku od Malešova a věnujeme se pouze praxi. Dneska jsme si přinesli toho pašíka a jakmile to Charlotte zjistila, byla úplně v tranzu. Škoda, že jsem neměla u sebe foťák, abych to natočila. Půl hodiny kolem něj "tancovala" a hlásila jak divá. Pak jsem ji zavřela domů, tak teď tu sedí u dveří a kňučí a kňučí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:54
- Nahlásit
Zuzana T no jo, je v pátek - to zase bude šéf drškovat
Musím říct, že z toho terénu mám daleko lepší pocit včera když jsem četla jak si zamlouváš Evu, tak jsem taky koketovala s myšlenkou na sobotu, že bych ji zneužila, ale nebudu srab - to VD si vyžeru sama
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:57
- Nahlásit
bilksa my pilujeme teorii, musím říct, že v tom frmolu na honu ji nějak nestíhám uplatňovat, ale doufám, že se to potom zažije a už u toho nebudu přemýšlet. Dneska mi taky zkratoval mozek - chtěla jsem Greena poslat dopředu, tak se nakloním abych mu ukázala kam a z pusy mi vyjde: k noze!!!! Musím říct, že Greeny poslechl slovní povel a zůstal tedy u nohy, ale ten jeho pohled jako by mi říkal: tak si blbá nebo co?????
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 17:07
- Nahlásit
tento článek má tedy dost děsivý nadpis
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 17:14
- Nahlásit
http://www.stream.cz/video/546785-caring-lady-tost i
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:46
- Nahlásit
My jsme od podzimek taky necvičili a psiska makali jen na honech. Teď musím dodělat zkoušky a napsat diplomku a chci zase začít Fanču pomalu trápit, stejně jim nějak po honech klesla morálka. Chtěla bych začí s barvou,tak jsem na to zvědavá. Teda barva jí půjde určitě dobře,ale ty klidový disciplíny asi budou boj
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 21:24
- Nahlásit
jana33
Koukám, že holky jsou na tom stejně. Taky se chystáme na barvu, ráda bych v červnu tady u nás na lesky, ale vidím to spíš na nějaký pozdější termín, protože se státnicema a diplomkou cvičení dohromady teď moc nejde.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 07:03
- Nahlásit
Tedy teď jsem koukla na to video o té fence tolera a musím říct, že lidi jsou fakt svině - nedovedu si představit, že bych svoje mazánky v 11 letech vykopla a nehledala - fuj !!!!! A chovatelka je tedy taky hnůj.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 07:21
- Nahlásit
Dobré ráno, zase do kolbenky
Vlasta
Mohla se třeba ztratit, nemusí být vykopnutá... i když já tomu taky moc nevěřim
Zuzko gratuluju k úspěchům na NV, máš jistě radost - kdo měl GR? Koukala jsem na LR, že Korda rozdával V méně než bývá v kraji zvykem
Já jsem se v pátek trochu lekla, protože Bresta vypadala divně, bylo jí nějak nespecificky blbě a nevěděli jsme co, ale vzápětí se ukázalo že začala hárat, takže záhada vysvětlena. A Borgo včera kryl, ten je vysmátej a spokojenej
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 07:37
- Nahlásit
tady píšou že už čubina našla domov, snad je to pravda
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 07:59
- Nahlásit
Ketrin1
No jo, tak to je super, chuděra malá!!!!
GR měla myslím Čečrdlová. Na výsledky labrošů jsem se dívala - tam bylo VD jak máku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 08:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin1
Děkuji,děkuji - to víš mám velkou radost,holky se vyvíjejí moc pěkně a na to,že byly poprvé a ještě v tak nacpané třídě ( 9 ),to zvládly na jedničku.U Dianky musíme ještě zkrotit bujné kudrlinky na zadku,aby byla ještě hezčí.
Kolik je Brestě - chuděra ,na stará kolena ještě tohle...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:07
- Nahlásit
Dobré ráno! U nás ráno šílená ledovka - dva centimetru souvislého ledu úplně všude. Fuj, ještě že dneska jedu do školy až odpoledne.
Tollerka prý opravdu našla majitele, snad nějaké lidi, co tollery mají, tak doufám, že už bude mít spokojený život.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:14
- Nahlásit
bilksa
Ketrin1
Tak to je hezká zpráva při pondělku.
Já jsem včera tu naší skoro desetiletou ostříhala a je z ní opět frajerka.Ten věk by jí nikdo nehádal.
V neděli jsem šla s kamarádkou a její mladou goldenkou do Hostivaře venčit a Cathy s oběma mlaďoškami lítala a kočkovala se.Má nyní výbornou kondičku - jsem ráda.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:17
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, včera jsem ti poslala mailík. Jana moc pozdravuje! Z Dorky už je kus baby a moc pěkné!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:18
- Nahlásit
Zuzana T
Brestě táhne na 11, ale vůbec na to nevypadá, je čilouš - tak právě proto jsem se nejdřív vyděsila. Ale ona vždycky začátek hárání blbě snášela psychicky. V sobotu byla jak boží umučení, včera už zas normální.
To je dobře s tou tollerkou, že dožije u hodných lidí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:22
- Nahlásit
EvkaS
hele, co nějaké fotečky na stránkách..... máš tam mrtvo jako v Arletstar
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:24
- Nahlásit
Zuzana T
Ketrin1
JO, každý den, který prožijou ti naši důchodci v pořádku je skvělý. Naše Brita stále strčí ve fyzičce do kapsy i dvouleté psy. Doufám, že jí to ještě chvíli vydrží, teprv začínáme s flyballovou kariérou, tak ať si to holka moje ještě užije.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:25
- Nahlásit
Vlasta
A copak bys tam chtěla za fotečky? Já teď nic nemám, akorát pár ze Silvestra.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:34
- Nahlásit
EvkaS
no třeba z návštěvy chovatelky a nebo vůbec nějaké třeba ze zahrady - abych se pokochala. To až JÁ budu mít stránky.............tak tam nebudu mít co dát, bo nemám pořádný foťák
Jinak kdy se uvidíme? Že bych Ti dala zbytek peněz.... ale to nepíšu proto, že bych spěchala, to ne... počítám s tím březnem. Hanka už se taky ptala na stránky - tak myslím, že se letos taky rozhoupe
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:36 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, když to vyjde, tak se uvidíme na Konopišti na trialu. Přijedu ti tam fandit a fotit.
Tak já se dneska snad dokopu a nějaké fotky ze Silvouše dám na stránky.
Kvůli penězům nespěchej. Já teprve vymýšlím vzhled, chci aby to stálo za to!! A neboj na stránky dostaneš všechny moje fotky, takže si tam budeš mít co dát. A v Brně budu taky na výstavě fotit, takže neboj, bude co...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:38
- Nahlásit
bilksa
důchodci
okolo Silvestra u nás byli kamarádi s irčanem Benem (12), je to celoživotní kámoš a parťák naší smečky z horských výprav... ještě loni v létě to byl čupr pes, ale teď už ho stáří dostihlo... strašně hubený, už skoro neběhá, potíže se srdíčkem. Tak se mi v poslední době pořád připomíná, o co rychleji těm psům ubíhá čas
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:44
- Nahlásit
Ketrin1
Jo, může to přijít rychle, to je pravda. Zrovna jsem tu mluvila s kolegou myslivcem - má devítiletou německou ohařku a říkal, že jeho minulá fenka v osmi letech odchodila hony jako ďábel a za rok už nechodila. Musíme si prostě užívat každý den!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:10
- Nahlásit
EvkaS
No Ty jsi nejhodnější na světě akorát časem musím taky něco pořídit, abych na Tobě nebyla závislá do smrti ale když si vzpomenu co všechno chci pořídit tak je mi z toho špatně. A to nám na pátečním "vánočním" firemním večírku konečně ofiko řekli, že jsme "babišovo" tož ty zítřky nijak světlé nevidím...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:12
- Nahlásit
EvkaS
JJ viděla jsem,moc děkuji- už je to velká slečna.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 16:02
- Nahlásit
Ad výstava - nj.,Korda se s tím nemaže, loni na krajský v Bolce kromě mladejch nezadal fenám žádnou výbornou.
Já jsem uprostřed sepisování diplomky a vůbec mě to nebaví, do toho mě začalo děsně bolet ucho,tak šel venčit páníček,to zas budou řeči,že neposlouchaj
Hele přestávaj feny s věkem hárat? Brituška umřela v osmi a teď jsou holky vykastrovaný,tak vůbec nevím
|
Jodi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 17:42
- Nahlásit
jana33
Myslím, že hárají až do smrti. Naše fena ve 13 letech neustála zánět dělohy a sousedovic ořech měl v 16 letech štěňata.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 17:44
- Nahlásit
Jodi
panebože!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 21:11
- Nahlásit
jana33
Taky myslím, že hárají pořád. Bresta s postupujícím věkem hárá víc a víc pravidelně, taky už asi ví že její dříve oblíbené vtipkování s háráním kdykoli se nahlásila a zaplatila výstava/zkoušky, už je pasé
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 21:16
- Nahlásit
Ketrin1
tak já Cathy vykastrovala v sedmi a máme klid,žádné " své dny" řešit nemusí
|