| Autor |
Zpráva |
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 09:25
- Nahlásit
Hezké ráno všem!!!
Hlásím, že tady je taky obleva. Opět budou Vánoce na blátě!
Já si dneska ještě ani nestihla dát kávu, pořád se něco děje. Už ať jsou ty Vánoce a je chvilka klidu....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 09:53
- Nahlásit
EvkaS
No snad ne,je sice obleva,ale má zase přituhnout.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:05
- Nahlásit
Ahojky,já strávila celej víkend ve škole,mám za sebou tři zkoušky,tak ještě dvě v lednu a mám hotovej semestr. Te´d ještě diplomku.
Jinak u nás od odpoledne chumelilo, Karel teď hrabe a musí už sníh vyvážet do roští,protože k plotu se nevejde
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:06
- Nahlásit
Vlasta
Hele aby se k tobě do vánoc dostalo tvoje cukroví
A nechceš zkusit ten Aptoflex? Rozárce fakt hodně pomohl
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:11
- Nahlásit
Zuzana T
No kéž by. I se teď začala zatahovat obloha, tak by mohla při dobré vůli i nějaká ta vločka spadnout... Já bláto taky nechci. Labíkovi stačí jen packy otřít, ale holky vždycky sebou přinesou trakař bláta. Navíc bílé Vánoce už jsem neměla pěkně dlouho...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:15
- Nahlásit
EvkaS
To máš nějakýho zvláštního labíka. Naši jsou na komplet mytí
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:17
- Nahlásit
jana33
Nevím, ale Maxoušek je prostě samočistící. Než dojdeme nebo dojedeme domů, tak to z něho většinou opadá a stačí hadr na tlapky a občas přejet bříško a je to. Jako když se vyloženě porochní v bahně a zaschne mu to na hlavě, tak samozřejmě taky musí do sprchy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:18
- Nahlásit
EvkaS
Tss děvčata se zaprasili i ve čvrtek,všude 40 čísel sněhu a miláčkové najednou vylítnou z křoví komplet zabahněný. To nepochopíš
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:31
- Nahlásit
Jasně, labradoři totiž najdou bahno i na poušti!
Nejhorší jsou ty nasolené chodníky. Bydlím vedle velkého komplexu České spořitelny a než by se namáhali s úklidem, tak to prostě nasolí. Chudák Bailinka to snáší hodně špatně, začne kňučet, praští sebou na záda, packy do vzduchu a dál ani krok.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:48
- Nahlásit
jana33
kolegyně Ti bude volat asi dneska - měla v plánu v neděli, ale byla na brigádě ve výrobě a nemohla se rozmrazit - dneska jsem jí vyřidila volno na odpoledne, tak to snad klapne - potřebuju k vám i na hřbitov.
EvkaS
Mě Greeny chodí jako prase i když je sníh úplně bílý - včera si na louce odhrabal sníh a zaútočil na kořeny trávy pod ním, takže měl nohy a čumák černé a neopadalo to ani po cestě domů.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:10
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, Zuzi dneska pošlu kalendář. Snad v pořádku dojde.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:34
- Nahlásit
EvkaS
Díky,je to na dobírku nebo mám posla korunky na účet?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:44
- Nahlásit
Zuzana T
Já už je mám a jsou mooc hezký - už mám doma jenom jeden pro sebe...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:45
- Nahlásit
Zuzana T
Korunky na účet, ale pošlu ti jiný na mailíka.
Vlasta
Jsem ráda, že se ti líbí. Já jsem ráda, že je tam letos tolik goldíků.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:46
- Nahlásit
EvkaS
OK
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:18
- Nahlásit
Ahoj! U nás také obleva, tedy alespoň tady v ČB. Jako obvykle Vánoce na blátě, to se dalo čekat. Ochladit se má 25. ale to už není Štedrý večer. Navíc, než začne sníh na tom povoleným povrchu držet, bude další obleva...
Mamka opět šílí, protože holky taky chodí jak prasata, ještě, že mi taťka udělal přívod teplý vody do kotelny - natáhnu ven hadici a osprchuju jim vždycky alespoň podvozek.
Jinak jsem totálně naštvaná - celý víkend teploty, ale dneska jsem měla psát opravný test, tak jsem se učila a před chvílí jsem tam přišla a ona mi jen řekne, že až po Vánocích, že to nestihla připravit, prý je to hektický!!! Jak kdybych já to neměla hektický, kráva!! Já už to tu táááák nesnáším!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 14:53
- Nahlásit
bilksa
hmmm to teda naštve, radši ses mohla léčit
Fakt myslíte, že bude bláto?? tady je tolik sněhu, že tomu nevěřím
Já kmitám v práci, abych měla ve středu hotovo... loni jsme tu byli ještě 23.12. večer, to mě doufám letos nepotká
Taky jsem nechávala dělat různé dárkové kalendáře, každému jiný... a pro sebe mám pejsčí z mých fotek z posledních letech , se "světáckým" názvem Calenzana Labrador Retriever
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:26
- Nahlásit
Ketrin1
No u nás tedy bláto rozhodně bude, leze to dolů neskutečným tempem, dneska do toho celý den pršelo...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 17:42
- Nahlásit
Ketrin1 hmm, tak důstojný název nemáme, máme jenom retrieveři, ale protože je tam více lidí a jejich psy, tak by takový luxusní název jako máš ty ani být nemohl
Příští rok jdu do většího počtu, brala jsem si jich jenom 5 a už nemám Evi budeme je dělat zase na 2012???
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:30
- Nahlásit
Vlasta
nj udělala jsem si radost - kalendář jaký chci mi nikdo jiný neudělá
Tady sněží a je pod nulou, i když žádný velký mráz.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 20:51
- Nahlásit
Chlupáči dneska slaví čtvrté narozeniny Zdlabali dortík, vyzkoušeli už x-té nové obojky.. , poňuchňali nové hračky a zaplácli to buvolí kostičkou a te´d chrápou jak zabití Taky mi přišli dneska naše kalendáře, jsou z fotek ,co nafotil v tohmle roce miláčik a jsou fakt úžasný, mám z nich taky velkou radost a hlavně mám dovčuuu a zííítra ráno jedem na chalupu a už se tam moooc těším
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:33 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Dokumentace oslavičky
a pak se z toho musí vyspat
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 06:33
- Nahlásit
choco
Krásný a kalendář máte určitě luxusní, Martin fotí krásně
tak si to užijte a buďte zdraví
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 06:51 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
choco
No to je oslava,já chci být taky vaším psem...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 07:28
- Nahlásit
choco
No jo fakt dobrý.... to my takové oslavy neděláme, to se budu muset zamyslet nebo co???
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 07:49
- Nahlásit
jana33
Mám cukroví - je luxusní, ochutnala jsem kokosové, dortíček te politý čokoládou a rohlíček - mŇááám - příští rok si objednávám zase!!!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:20
- Nahlásit
Vlasta
Tak to jsem ráda
Já se budu opakovat,u nás sněží,sněží a zase sněží,včera Karel skončil s odklízením ve čtyři a začalo sněžit a sněží stále ale jsem ráda,kdyby pršelo,měli bysme zase potopu v baráku
choco
Gratulujeme. To je děs,já mám Andíka furt zafixovanýho jako štěndo a madýho puberťáka
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:33
- Nahlásit
Ketrin1Zuzana TVlasta
Kujém Kus dortu jim zbyl ještě na dnešek Děláme oslavičky každý rok, někdy i slavíme narozky jiných psích kamarádů, je to sranda .
Já si letos objednala cukroví od tátovy kolegyně z práce a taky si pochutnáváme, s cukrovím od přítelové mámy fakt nevím,kdo to bude jíst. Tak příští rok třeba ochutnáme Janino
Jdu balit a pak pápálálá do Chluma. Naštěstí tam táta zůstával a tak bude teploučko už když přijedem .
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:35
- Nahlásit
jana33
Viď? Kde je ten pučmelounek Já si pamatuju, jak jsem vás prvně potkala před cvičákem a mamina do mě hučela,jestli Andy bude mít taky tak hezkou hlavu jako Sam )) Ukrutně to letí...bych ten čas fakt nejradši zastavila....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 09:57
- Nahlásit
choco
Jj,na to si taky pamatuju
|