| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:37
- Nahlásit
Zuzana T Na Kono nééé, jdeme na zajíčky taky nemají psy a taky je to v sobotu, máme to místo besídky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:48
- Nahlásit
Vlasta
No tak to si vem kořalku a připrav se na to,že postřelení zajíčci hodně pláčou ,doufej,že budou mít střelci dobrou mušku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 19:16
- Nahlásit
Tak se obávám, že mám po naháňce - ležím v posteli pod dvěma peřinama, v sobě dva paraleny a horký čaj.. Něco na mne leze...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
Ketrin1
Dííík DDD To u nás nehrozí To by mě fakt trefilo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 07:55
- Nahlásit
Zuzana T
Jéé, neříkej mi to..... mě stačila ta křídlovaná perlička na tom trialu na Hluboké - poslala jsem psa podle pokynů rozhodčího a neviděla jsem ho přes křoví, najednou šílený řev, jsem si říkala co to tam panebože je???, a najednou se vynořil Greeny s perličkou... naštěstí jak ji nesl už neřvala a jenom jsem ji předala rozhodčímu ať si ji zabije sám. Všichni okolo se smáli když jsem řekla, že to neumím, že perličku vidím poprvé.... ona tedy měla velmi nesympatickou jakoby holou hlavu....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 08:08 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Doufej,že Green bude na tebe brát ohled a zajíčka zadusí dřív,než ti ho přinese.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 08:12
- Nahlásit
Zuzana T
Nééé, to nechci, aby mi potom nedrtil bažanty....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 08:22
- Nahlásit
Vlasta
No jsem zvědavá,na tvé dojmy...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 08:33
- Nahlásit
Zuzana T
No poprvé jdu na normální hon, tak uvidím, minule prý měli asi 70 zajíčků, tak třeba taky něco střelí a nebudeme jenom mrznout..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 08:37
- Nahlásit
Zuzana T
Vlasta
Charlotte tyhle zajíčky miluje,když se ještě mrskají, ale je fakt, že to kviční není příjemný. Ale pořád lepší, než prase, to je tedy horší zvuk.
Já mám opravdu po naháňce - v noci střídavě zimnice a horečka.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 10:35
- Nahlásit
bilksa
Teda ty jsi poslední dobou furt na hromádce.Nějak zanedbáváš prevenci!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 10:38
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, protože to nevyležím. Teď taky v pondělí mažu do školy, ať je mi, jak je. Už abych měla tenhle ročník za sebou, je to šílenost.
Možná bych se mohla zkusit léčit jako táta - panáka slivovice, do každého čaje.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 10:53
- Nahlásit
bilksa
kup si Probiotika - dobré jsou od Apotex +10 miliard - to co říkají v televizi o imunitě ve střevech je pravda.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 10:57
- Nahlásit
Vlasta
Zkusím to, díky. Normálně takhle nemarodím, ale jsem teď v nějakým stresu - nestíhám nic, už jsem z toho fakt hotová.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 11:08
- Nahlásit
bilksa
JJ, to je ono - musíš taky odpočívat, sice jsi mladá, ale taky nevydržíš všechno!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 11:19
- Nahlásit
Vlasta
Ono to jde teď těžko - státnice se blíží, do toho testy, praxe, zkoušky... Musím si říkat, že už jen půl roku a snad bude hotovo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 11:22
- Nahlásit
bilksa
nooo, rok a půl je ještě dlouho... mě když jsem přetažená tak mi je špatně, to už mám odpozorované...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 11:29
- Nahlásit
U nás teda asi všichni střílí dobře,zajíčci neřvou
Já jedu na víkend do školy,teda jestli tam zas v tomhle počasí a kalamitě dojedeme
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 12:16
- Nahlásit
Vlasta
Už právě jen půl roku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:01
- Nahlásit
bilksa
jo promiň já jsme to blbě přečetla..
jana33
tak budu věřit Tobě že fakt neřvou - uvidím zítra...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 13:48
- Nahlásit
Koukali jste?? RK má spuštěný nový web - sice ne ještě celý, ale vypadá to dobře a mají tam 2x WT na příští rok!!! Konopiště a Třebíč.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 14:56
- Nahlásit
Vlasta
Jj, už jsem koukala. Je fakt pěkný.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 13:53
- Nahlásit
Tak dneska všichni na honech?? Já jen tiše závidím z postele, ale je mi líp, dneska už nemám teplotu, tak snad budu zítra schopná vyrazit na vánoční besídku na cvičák.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:30
- Nahlásit
My jsme se před chvílí vrátili tak Greeny zvládnul zajíce - donesl 1,5 - jednoho zastřeleného a jednoho jsme potkali při postupu lesem byl schovaný, postřelený a čekal na smrt, tak ten tedy fakt trochu brečel a počúral mi rukavice.... ale Greenovi to nevadilo. Řekla bych že zajíci jsou horší než bažanti - je jich málo a ještě i postřelení velmi rychle utíkají - to bych neřekla.... a mě přišlo že i Greeny spíše čekal co bude padat shora a ne že se musí dívat na zem. Asi je to o zvyk.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 19:52
- Nahlásit
Vlasta
Každý pes upřednostňuje něco jiného. Charlotte naprosto zbožňuje zajíce a zase nijak nemusí bažanty, tedy když si může vybrat, tak si radši dohledá zajíce. Teď jednoho postřelili a utekl ještě hodně daleko, tak jsem ji nasadila na stopu (vlečku) a nádherně šla po stopě a přinesla. Kolik se střelilo celkově?? Je škoda, že je zajíců tak málo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:09
- Nahlásit
bilksa Bylo jich hodně - myslím 83. My jsme šli jenom 4 leče a potom jsme měli besídku v restauraci
Taky mě to napadlo zkusit Greena nasadit na vlečku, když jsem viděla jak po jednom výstřelu zajíc utekl, ale na místě zůstala jeho srst - barva žádná, ani dál na sněhu nikde nic - ale nakonec jsem to neudělala, říkala jsem si, že mazal tak rychle, že snad ani nemohl být střelený ( i když musel, ale to snad odnesl ocásek )
Ona byla o kus dál dálnice a tak jsem nechtěla riskovat v případě sebevražedného pokusu zajíce o útěk, že mi za ním Greeny na tu dálnici vběhne.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 21:25
- Nahlásit
Vlasta
No tak to se střelilo hodně. My jsme taky barvu nenašli, ale Charlotte si našla stopu, tak jsem jí poslala a myslivec si byl jistý, že něco do kožichu dostal a hlavně to bylo daleko od silnic, tak jsem se nebála.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 08:34
- Nahlásit
Dobré ráno, dneska zase nikdo?? U nás obleva a namrzlá silnice. Kolegová snášejí do práce vzorky cukroví - takže dnešní pondělí bude asi pozitivněji laděno než jiná pondělí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 08:37
- Nahlásit
Vlasta
Tady také všechno taje - ale o víkendu bylo na horách jako v pohádce o Ledové královně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 08:56
- Nahlásit
Zuzana T
to u nás taky, ale celou neděli sněžilo a už toho je moc! Teď to roztaje, bude namrzat a ještě bude přes den čvachta - fuj.
Dneska snad pojedu dříve, musím na veterinu pro odčervení a nechta Greena doočkovat na borelku - nestihla jsem to v řádném termínu - pořád jsem něco měla, tak to musím napravit. Kejsa docela hodně kulhá na přední - tak ještě Alavis musím objednat - zkusím ten koňský...
|