Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 21:31
- Nahlásit

Zuzana T
No jo. Když mně se pořád tak nějak příčí bezdůvodně řezat do zdravého zvířete. U Sali i teď u Cory byla jasná zdravotní indikace, která u Bresty není. Ale jasně že kdybych bydlela v paneláku a venčila na sídlišti, tak to třá vidím taky jinak

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 21:42
- Nahlásit

Ketrin1
Goldenky dost často trpí ke stáru na zánět dělohy a toho jsem se chtěla vyvarovat.Kamarádovi málem odešla feňule,která v sedmi letech po hárání dostala zánět ale fakt akutní - bohužel byli na dovolené u moře ve Francii.SMSkovali jsme si přes moře já z Chorvatska oni z Riviery,jak to vypadá.Nakonec jsem je přesvědčila,ať zabalí a jedou dom- přijeli v hodině dvanácté.A to je jen jeden z více příběhů...
Cathy je od té doby vyrovnanou stárnoucí dámou a myslím,že je nadmíru spokojená.Lexy až zestárne,půjde též,ovšem tentokrát nechám udělat podrobnější vyš.krve i na poruchu srážlivosti!

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 21:55
- Nahlásit

Zuzana T
Taky nechám Charlotte na stáří vykastrovat. Britě to myslím vůbec neuškodilo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 08:23
- Nahlásit

Dobré ráno!! Dneska nikdo? Všichni poctivě pracující?? Já dneska píšu ve škole test, tak se na to chci ještě podívat, ještě přepracovat seminárku a ve čtvrtek další test a konečně se vrhnu na učení na státnice.

V neděli bychom měli s Charlotte vyrazit na výcvik k chlupaťákům, tak jsem zvědavá, jak nám to bude vyhovovat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 08:33
- Nahlásit

Pracujeme - já hledám ceny pro akci na Makro a potřebuju vysčítat cvičákovskou pokladní knihu od začátku roku - tož jsem si to vzala sebou - snad to zmáknu. Ach jo jak mě se nechce.......
Zuzana T
platí příští pondělí?? Přemýšlím, že bych si vzala 1/2 dne dovolené a mohla bych přijet dříve - jak to máš časově naplánované??

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 08:50
- Nahlásit

Vlasta
TAky potřebuju dát dohromady agendu cvičáku. Teď jdu prohledat net, jestli někde najdu v akci granule pro Britu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:10
- Nahlásit

Vlasta
platí,v pondělí jsi zatím napsaná sama na 18 hod.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:20
- Nahlásit

Zuzana T
no a dříve někoho máš a nebo dříve neděláš? Já s tím nemám problém, beru těch 18, ale mohla bych u dřív...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:23
- Nahlásit

Vlasta
můžeš od pěti výše.Předtím musím venčit,pak se důkladně umýt a převlíknout,protože jinak Greena na stole neudržíme - vůně háravé Lexy mi dost ztěžuje práci na psech = mužského rodu.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:26
- Nahlásit

Ketrin1
Já to cítím stejně, přeci jen je to operace... Neznám ženskou, která by si nechala preventivně vybrat vnitřek. S Bailinkou prostě nebylo volby, ale nadšená z toho nejsem, loudá se jak v posledním tažení a v jednom kuse loudí žrádlo. Je docela zasádlená a vůbec se mi nedaří s tím něco udělat, už žere tak polovičku než by měla, šílí hlady a pořád je jak bečka.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:38
- Nahlásit

Petra Bailie
No ale třeba v Cathyně případu,kdyby měla pyometru s její poruchou srálivosti,tak na stole zůstala - takže prevent.zákrok byl dobrá volba.Kamarádka zastává stejný postoj,jako ty a 11ti letou goldenku se zánětem po hárání
jako prase,jen tak tak zachránili.Kdybych nevěděla,že na to goldenky opravdu trpí,možná bych volila stejně.S tloušťkou je problém,to ano - máme light granule a dostává opravdu málo,ale celkově ožila a je živější.Jo strašně osrstila a srst je hodně jemná,ale i tu udržujeme v přijatelné kvalitě - často stříháme,to jo!

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:56
- Nahlásit

Zuzana TJá vím, že to hodně veterinářů i doporučuje, ale kdyby mi fenka zůstala na stole při operaci, tak bych si zase mohla rvát vlasy proč jsem se na to nevykašlala. Bohužel, tohle člověk nikdy dopředu neví. Kastrace neodsuzuju, spíš za sebe bych k ní musela mít ještě nějaký další důvod než prevenci, třeba opravdu silné falešky. Prostě mám pocit, že do toho co momentálně dobře funguje je lepší nevrtat. Také každá fenka reaguje jinak, jestli Cathy ožila, je to prima, ale Bailinka je jak boží umučení. Dřív se takhle chovala když měla falešku, teď je to setrvalý stav. Kamarádky fena má zase inkontinenci, taky nic moc.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 09:59
- Nahlásit

Zuzana T
tak jo - zavolám jak budu vyjíždět jo???
Jsem zvědavá co řekneš - krmím Biotin a mám pocit, že jediné co roste jsou drápy!!!

choco
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:01
- Nahlásit

Tak u Ellie se teda chování nijak nezměnilo a váhu jí taky jak se dá udržuju, přibírá akorát trochu na zimu, když se sníží i aktivita,ale jídlem to zase nějak kompenzujeme. Naší maltézandu nám taky jen taktak zachránili s pyometrou v sedmi letech...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 10:27
- Nahlásit

Petra Bailie
jj,říkám,příště komplexní vyšetření před zákrokem.Ta inkontinence ale stejně,jako u žen po přechodu souvicí s ubytkem hormonů.Měla to Eva u Jenny ve vyšším věku a pomohly prášky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 11:46 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

My jsme tedy kastrovaly taky kvůli zdravotnímu problému - Brita měla dělohou samou cystu, ale právě kvůli zánětům dělohy chci nechat na stáří vykastrovat i Charlotte. Brita je živá pořád stejně a s váhou nemá sebemenší problém, spíš naopak. Jediné, na co si musíme dávat pozor je, aby mi nevlezla do vody, když už není moc teplo - to pak trpí na inkontinenci, ale tohle se dá v pohodě uhlídat. Je to jako u lidí - každý snáší operace jinak, jeden je v pohodě, druhý má problém i s banálním slepákem.

Zuzana T
Jeee, my chceme taky ostříhat. Safra, potřebovala bych za tebou do Prahy.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 12:30
- Nahlásit

Jasně, souhlasím s tím že je to vysoce individuální věc a pokud goldeny zvýšeně trpí na pyometru, tak není co řešit. Jen prostě to vidím tak jak píše Petra. Bresta je taky torpédo, jako vždy bývala Bailie, a dost těžce bych nesla kdyby se mi po kastraci bez zdravotní indikace proměnila v boží umučení. Takhle si vždycky jen provzdychá ten 1-2 dny na začátku hárání a pak je to zase ona.
Nemluvě o rizikách narkózy atd.
Naopak u Cory bych mírné ubrání tempa brala, ale tu nezastaví nic nee, dělám si srandu, jsem ráda a vděčná že je v pořádku

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 12:32
- Nahlásit

Zuzana T
No my bychom taky potřebovali ostříhat, tedy ne na výstavu, ale Bocka už má strašně zarostlý krk. Tak někdy mimo pořadí...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 12:52
- Nahlásit

EvkaS
jsem Ti včera koukala na fotky a pochválila jsem Ti je v návštěvní knize

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 12:57
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem koukala. Jsi ty to pěkný špion. A děkuju. Nejsou tak úchvatné jako bývají. Nejvíce se mi líbí Maxík se šampíčkem, taková opravdová silvestrovská.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:02
- Nahlásit

EvkaS
néé jsou zajímavé a koukavé jako vždycky.Ani ty krajinky nejsou špatné .... je to zajímavé.
Tak už jsem se vyhrabala z největšího návalu práce a jdu počítat tu knihu na cvičák.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:26
- Nahlásit

EvkaS
také jsem je viděla - moc pěkné,šampíček a Maxik vede!

Bocka a Charlotta jdou do Brna?

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:40
- Nahlásit

Holky,posílala jsem vám to i mailem - potřebuji vyplnit dotazník k diplomce, prosím rozešlete to i na známé holky. Dík http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/diskrimin ace-a-posta/

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:44
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, já budu v Brně bez pejsků. Bocka má stále nechlupatý ocásek. Takže jsem ji nehlásila. Ačkoliv mě to dost mrzí.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:49
- Nahlásit

jana33
Vyplněno. A musím říct, že dost zajímavé téma k diplomové práci. Velmi by mě zajímal výsledek tohoto průzkumu, abych viděla na kolik se názor žen shoduje. Myslíš, že bys mi pak mohla výsledek poslat? Stačí až obhájíš diplomku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:50
- Nahlásit

jana33
Taky jsem vyplnila a v mejlu nic nemám.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:54
- Nahlásit

Vlasta
To centrum kraví,možná to dorazí pozdějc.
EvkaS
Výsledky budou veřejný,tj. ono se tě to i na konci ptá,jestli chceš zaslat výsledky. Ale klidně ti pošlu odkaz, dotazník je vyvěšenej do neděle Já měla hodně podobný téma už bakalářky,tak jsem chtěla zůstat "v oboru"

A dík

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 13:56
- Nahlásit

jana33
mám

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 14:35
- Nahlásit

jana33
odesláno... snad nevadí, že jsem na většinu otázek odpověděla že nevím? tohle téma mě dost míjí

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Led 2011 14:43
- Nahlásit

Ketrin1
To víš,že nevadí

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání