Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:37
- Nahlásit

Zuzana T
já je kupuju v Kauflandu - modrý obal s růžovými medvídky, to plastové zavírání bílé nahoře - značka Wickies Comfort - nepouští chlupy a voní přiměřeně.
Ketrin1
to se dá i spláchnout?? Kolegyně to používá na hemeroidy - prý je to lepší než papír, ale vyhazuje do koše na WC....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:38
- Nahlásit

hehe,to je dobré dobré dopolední téma...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:47
- Nahlásit

Já kupuji Nivea sensitive, ale na psa jsem to ještě nezkoušela. Ale na WC jako doplnět toal. papíru to máme taky a v autě je vozím též.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:50
- Nahlásit

Dobré téma k svačině a kafi
My to normálně splachujeme, vždyť je to malinký!
Značku nevím, neřeším, kupuju to co zrovna mají tam kde nakupuju - v Makru,tescu, Kauflandu atd. Na WC kupuju to na ty dětské prdelky a na uklízení ty uklízecí.
Ovšem bylo-li by to na výstavní úpravu psa, tak to musí nepochybně být ta nejznačkovatější značka!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 09:56
- Nahlásit

Ketrin1
Ovšem bylo-li by to na výstavní úpravu psa, tak to musí nepochybně být ta nejznačkovatější značka!
no jistěéééééééééé

No jako téma možná blbé, ale lidské ne?
Jo ty uklízecí na dřevo používám taky - jsou super, a taky do kuchyně ty desinfekční.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:10
- Nahlásit

Vlasta
Ketrin1

teda vy jste nějaké moderní - já mám jen hadry,akorát na prach používám spray na nábytek.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:17
- Nahlásit

Zuzana T
vy jste nějaké moderní
já jsem právě děsně líná a když si můžu něco usnadnit, tak to udělám

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:24
- Nahlásit

Ketrin1
a netrpíš ty tou novu psych.chorobou vysokoškoláků - prokrastinací?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:30
- Nahlásit

Zuzana T
hehe, vzhledem k tomu že nemám VŠ, platí to co píšu výše. Ale prokrastinace zní fakt dobře!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 10:30
- Nahlásit

Zuzana T
co to je to slovo - prokrastinace??
Jinak souhlas s Ketrin, je to sice poněkud dražší způsob ůklidu, ale je jednodušší a rychlejší - taky jsem líná..

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 11:21
- Nahlásit

Zuzana T
Já na uklízení taky používám jen hadr, do koupelny tedy "švédskou utěrku", ale jinak na prach hadr.

Ale ubrousky používám, když jedeme na cesty, na to jsou výborné. Na psa je řešit nebudu - Charlotte má srst rovnou, tak snad to zůstane pořád stejné.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 12:41
- Nahlásit

Zuzana T
Koukala jsi na Oslavany a rozhodčí?? Máme irské rozhodčí a jeden den je to paní z Erinderry - ty se mi taky líbí...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 12:59
- Nahlásit

Vlasta
Koukala - psy této stanice můžu,také máme jednoho slavného v rodokmenu .Ale Lexy je na ní moc zrzavá - ona má ráda krémové.
Toho druhého jsem si googlovala,nemají web,chovají GR,FCR a bíglíky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:11
- Nahlásit

Zuzana T
Vlasta
Chystáte se?? My asi nedorazíme - od září do prosince máme víkendy plné honů, tak dáme přednost jim.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
No chtěla bych jet,alespoň koukat,mám dojem,že srpen-září bude Lexy hárat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:29
- Nahlásit

bilksa
já ještě nevím jestli Oslavany jo - výstavy chci letos hodně omezit, bo chci spíše zkouškovat - ale uvidím jak se to vyvine.
Zuzana T
Jsem se dívala jaký budou mít v Erinderry štěňata - po té Dewmistce letos - jenže tam má fotku z 8 měsíců - a nemá ji ani ve fenách - jsem byla zvědavá jak vypadá teď - a nic..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 13:59
- Nahlásit

Vlasta
po které?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 14:17 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
Dewmist Glitterissa "Izzy" (photo at 8 months)

(Multi Ch Erinderry Gaelic Minstrel VWW'08, NW'03 x Multi Ch Dewmist Singing In The Rain)

po této......

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 15:20
- Nahlásit

Zuzana T
hele Tvoje oblíbenkyně:
http://www.super.cz/clanek/44367-zoufala-martina-g avriely-je-pry-spatnou-matkou-syn-musi-opustit-sko lu.html

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 16:03
- Nahlásit

Vlasta
Hm- ředitel zmíněné školy bude rád,že se jí zbaví.Jessika byla chudák dítě.Dokonce jednou chtěla jít k mé kuchařce domů,že je pořád sama...

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 17:40
- Nahlásit

Zuzana T
No to ani nechci vidět, jak se má chudák pes...

Ach jo, u nás leje jako blázen, v neděli jsem chtěla jet se Charlotte cvičit ke chlupaťákům, tak nevím, nevím, jestli nebudeme plavat...

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:04
- Nahlásit

Tak k tématu dětských kapesníčků se nevyjádřím,neznám

bilksa
Tady taky prší,dva dny a bude po sněhu. Jen bláto a hnus,blee

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:29
- Nahlásit

bilksa všimla sis že o psovi se v souvislosti s ní už nepíše???
Podle mě už psí modní doplněk odložila...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:32
- Nahlásit

Vlasta
jsem téhož názoru.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 18:34
- Nahlásit

Vlasta
Jo, naposledy jsem ji zahlídla v nějakým časopise, jak ho tam rvala do psích oblečků. A ještě chválili, jak byl spokojen... no nevypadal. Ale to byl fakt malinký. Teď kdo ví, kde je...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 19:58
- Nahlásit

bilksa no to tady byl i odkaz - a od té doby nic - plyšáček štěňátkový roztomilý vyrostl, navíc ještě určitě loužičkoval a hromádkoval - tak co s ním že jo - i dětičky omrzel přece, tak co???

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 21:16
- Nahlásit

No,ono upřímně prodávat štěndo takovýmhle "celebritám" si koleduje o to,aby se štěně vrátilo nebo nenávratně zmizelo. Neříkám k někomu do rodiny nebo k někomu,kdo psiska měl,má,ale těmhle pofidérním hvězdičkám bych neprodala ani křečka

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 21:21 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

bezva, konečně zajímavá kapesníčková diskuze já je vozím na závody, očistí rychle aspoň to nejhorší bahno...
ale pořád jsem se nedozvěděla co je to prokrastinace?
že by stará dobrá lenost?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:07
- Nahlásit

Eda
jj - nějací určitě am.vědci to zkoumali na vysokoškolácích - prý nemoc oddalování povinností

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Led 2011 22:16
- Nahlásit

Zuzana T
Safra, tak to jsem buď úplně blbej vysokoškolák, nebo mám prokrastinaci a ani o tom nevím. Zatím si ničeho nevšimli ani naši, nebo to jen dělají...

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání